Results 46 to 60 of 114
-
14-01-2011, 16:14 #46
αναφερεσαι σε εμενα κοπελια??το αστειο που το ειδες?να γελασω κ εγω!αμα καποιοι δεν θελουν να γινονται κατανοητοι(σε εμενα παντα)και να γραφουν ισα με τον φροιντ,δικο τους θεμα!εγω σαν αναγνωστης δεν θα του πω?κρατα εσυ λεξικα εξυπνη..!επισης οσο μου την σπαει ο ξυλινος λογος αλλο τοσο και παραπανω μου την σπανε οι ειρωνες που πουλανε πνευμα!
- 14-01-2011, 16:19 #47
14-01-2011, 16:22 #48
ποιο κουοτ κορη μου??σε αυτην την vous μιλαω που εσπευσε να μας την πει εξευγενισμενα παντα! :P
14-01-2011, 17:09 #49
Εσυ πρωτη πρωτη δεν ησουν ειρωνικη προς τον εσωτερικη δυναμη, τοτε που απαντησες μεσω soft αλλα και στα επομενα μηνυματα? Δυο μετρα και δυο σταθμα δηλαδη?
Στην τελικη αν δεν σου αρεσουν τα τεχνικα ποστ, μπορεις απλως να μην τα διαβαζεις... Οσο για το φορουμ των ειδικων, μαλλον το εχεις παρεξηγησει - ειναι για ειδικους ψυχικης υγειας η ατομα που εχουν καποια σχεση με τον χωρο τελος παντων. Δεν ειναι ουτε Γερουσια ουτε Ανω Βουλη ουτε αποκουμπι των επηρμενων, lol (ναι εδω ειρωνευομαι κι εγω, μη με δειρεις =Ρ). Καποιος μπορει ανετα να γραφει με τροπο απλο στο φορουμ των ειδικων και με τροπο περιπλοκο στο φορουμ αυτο. Τι παει να πει, ας παν να γραψουν στο φορουμ των ειδικων? Ας μην τους διαβαζεις εσυ δωρα, αφου σε τσιτωνουν τοσο."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
14-01-2011, 17:10 #50
dora ηρέμησε σε παρακαλώ. Μην γίνεσαι και εσύ τόσο ευαίσθητη, και μην παίρνεις προσωπικά τις συζητήσεις που γινονται στο forum.
Σε ξέρει η κοπέλα; Απάντησε σε απόψεις που διάβασε πιο πριν. Ούτε θυμάται ποιός /α είπε την άποψη ούτε και έκανε quote. Εντάξει μην περιμένεις και την
απόλυτη ευγένεια από τους άλλους - ειδικά όταν και εσύ απαντάς με τρόπο που δεν ειναι ευγενικός (και το καταλαβαίνεις).
Για την ομαλή λειτουργία του εξαιρετικού forum που μας δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής, θα πρότεινα να μην διαβάζεις posts των οποίων το στυλ δεν
σου αρεσει (π.χ. θεωρείς ότι είναι πολύ εξεζητημένα ή επιστημονικά ή ότι επιδεικνύουν ύφος). Θα είναι πολυ καλυτερο αν δεν τα διαβαζεις, παρα να
τα διαβαζεις και μετα να γραφεις απαντησεις οπως οτι θα πεταξεις το γραφειο και το βιβλιο του froyd στο κεφαλι κτλ.
Αν στην προσωπική σου ζωή έχεις άγχος και ανησυχίες, το forum δεν θα πρέπει να γίνει η διέξοδός τους. Προσπάθησέ το. Όλοι παρασυρόμαστε κάποιες
φορές αλλά ας σεβαστούμε και όσους και όσες έρχονται για να διαβάσουν κάτι χρήσιμο ακόμα και αν διαφωνούν με αυτό.
Έχεις γράψει ωραίες απαντήσεις κατά καιρούς και πολύ χρήσιμες και πιστεύω ότι δεν ταιριάζει στο όλο προφιλ σου εδώ μέσα ποστς σαν το παραπάνω. :-)
14-01-2011, 17:16 #51
βρε εσωτερικη δυναμη μαζι μιλουσαμε νομιζω χτες!και πιστεψε με δεν σε ειρωνευτηκα πιο πολυ χιουμορ εκανα αλλα ειναι ατιμος ο γραπτος ο λογος,γιατι δεν καταλαβαινεις τον τονο του συνομιλητη σου!ε τωρα πεταχτηκαν 2 απο το πουθενα να μου την πουν λες και σε σκοτωσα!δλδ τοσο κακο ειναι που σου ειπα να μιλας πιο απλα?και νομιζω οτι ηδη το εχεις κανει :)
14-01-2011, 17:22 #52
Αυτο γενικα ναι ισχυει... Κι εγω ας πουμε εδινα την εντυπωση πριν λιγο οτι εσφαζα με κουζινομαχαιρο ενω στην πραγματικοτητα εγραφα γαργαλωντας το πληκτρολογιο ; )) χιχουχιχου
ε τωρα πεταχτηκαν 2 απο το πουθενα να μου την πουν λες και σε σκοτωσα!δλδ τοσο κακο ειναι που σου ειπα να μιλας πιο απλα?και νομιζω οτι ηδη το εχεις κανει :)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
14-01-2011, 17:24 #53
14-01-2011, 17:27 #54
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
14-01-2011, 17:31 #55
dora το χιουμορ δεν φαινεται τοσο καλα στο forum, αφου το καταλαβαινεις! Υπο άλλες συνθήκες μπορεί να γελούσαμε όλοι, αλλά εδώ θέλει λιγο περισσοτερο τακτ. Και οπως το χιουμορ δε φαινεται τοσο καλα στο φορουμ, ετσι και οσοι ειχαν αλλη γνωμη και εγραψαν , μπορει λογω γραπτου λογου και φορουμ να σου δοθηκε η εντυπωση οτι σου την ειπαν. Νομιζω την πατήσαμε όλοι και ειναι αυτο που λεμε "πνιγηκα σε μια κουταλια νερο" !!!
14-01-2011, 17:34 #56
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
14-01-2011, 17:35 #57
14-01-2011, 17:36 #58
14-01-2011, 17:40 #59
14-01-2011, 17:50 #60
Οκ, να φερω ενα παραδειγμα, ωστε να γινω κατανοητος ο περισπουδαστος, να ξεγλυστρισω και παραλληλα να το σωσω κιολας: Διαβαζα πριν καιρο ενα θρεντ απο ενα μελος που υπεφερε απο κρισεις πανικου, οκ? Τωρα απο κρισεις πανικου δεν ξερω και πολλα πραγματα - περισσοτερο απο καταθλιψη, χαρακτηρολογικα και κατι αλλα φριχτα, δυσθεωρητα και ασυλληπτα. Ετσι? Στα μισα του θρεντ λοιπον να σου και η Δωραααα. Που τι γραφει? Οτι οι κρισεις πανικου (λεει τωρα αυτη) εχουν στη ριζα τους καταπιεσμενες επιθυμιες, συναισθηματα και ενα σωρο αλλα! Ωπα λεω. Αμεσως εγω απο μεσα μου, μπραβο κοπελα μου, καλα τα λες, ετσι ειναι κλπ...
Χρειαζεται να πω ποιανου "θεωρια" ηταν αυτη? Μπα μαλλον το ξερεις. Ελα ελα αφου ξερεις =Ρ
Βεβαια οκ, σε εκεινο το ποστ το συγκεκριμενο δεν επιασες ουτε τις αναλυσεις ουτε τις ψυχοδυναμικες θεωριες - μονο το "ζουμι". Πως γινεται λοιπον αυτος που γραφει τα ιδια πραγματα "απλα" να σωζεται απο την "οργη" σου ενω αυτος που τα γραφει περιπλοκα, τα ιδια πραγματα, να βρισκεται ξαφνικα "κατηγορουμενος"?? Μια απλη διαφορα στο επιπεδο υφους να προκαλει τετοια παθη? Λιγο αντιφατικο μου φαινεται, χμ χμ (ξαφνικα για καποιον λογο κραταω μια ξυλινη πιπα αν και δεν καπνιζω ενω φοραω και γυαλυα για την πρεσβυωπια που δεν εχω αποκτησει ακομα.)
...Οκ νομιζω οτι και το γυρισα και ειπα αυτα που ηθελα. =D"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.