Entaksh sthn omofulofilikh pragmatikothta
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Banned

Entaksh sthn omofulofilikh pragmatikothta

Geia sas! Molis anakalupsa to site sas kai to vrhka polu endiaferon. Pisteuw mia antallagh apopsewn panta kanei kalo. Fantazomai oti ena megalo pososto twn eggegrammenwn sto site autoxarakthrizontai ws eterofulofiloi. Me auto mou to mhnuma 8elw na apeu8un8w kuriws se autous. Allwste, panta autous eixa dipla mou!

Kserw oti otan kapoios eterofulofilos kai asxetos me thn omofulofilikh pragmatikothta vlepei enan gay na 8etei ena topic edw mesa, 8a fantazetai (isws) oti to zhthma pou ton apasxolei 8a afora thn apodoxh tou apo twn "eksw kosmo". Pisteuw oti polloi (dustuxws) sunan8rwpoi mas zoun egklwvismenoi se ena proswpeio pou exoun ftiaksei gia na ikanopoioun tous gurw tous. Kai etsi apla kaluptoun thn pragmatikothta, odhgountai se anousies sxeseis kai, isws odhgoun kai sthn dustuxia twn allwn, akomh kai twn paidiwn tous (pera apo thn dikh tous). Kai kserw posous endoiasmous exoun oi krupto-omofulofiloi gurw mou!

Omws, poso parakseno 8a sas fanei an sas milhsw gia thn anikanothta kouinwnikopoihshs enos omofulofilou ston diko tou to xwro kai oxi sthn straight pragmatikothta? Ti ennow? Skefteite enan an8rwpo pou ton vlepete dipla sas ton sumpa8eite, ton ektimate kai epixeireite na ginete filoi...kai mia mera, san kalos filos sas leei apla kai omorfa oti erwtika elketai apo antres...kai eseis to dexeste uperoxa, giati den sas prosvallei h ais8htikh tou, h sumeprifora tou kai h skepsh tou kai ektimate thn eilikrineia tou. Kai enisxuetai h filia sas! 8a htan ola teleia se authn thn entelws new age pragmatikothta autou tou an8rwpou (pou fusika eimai egw kai pou thn zw me megalh mou xara)...an eixe thn idia katanohsh apo tous omofulofilous, oi opoioi zoun se mia periergh, gketopoihmenh pragmatikothta.

Gnwrizw omofulofilh kopela pou vgazei misos gia tous straight kai epilegei ton ka8e tuxaio gay h thn ka8e tuxaia lesvia gia filo/filh antistoixa, mono kai mono logw sexualikwn protimhsewn. Oi an8rwpoi tou xwrou mou phgainoun se kleistou tupou magazia kai apo8ewnoun thn eikona tous...Einai gnwsth h mataiodoksia mas! Gunaikeia autarsekseia, antrikos kairoskopismos...o,ti prepei gia sxesh!:) 8a mou peite, sxeseis uparxoun, ginontai...kratane omws? Kai an kratane, auto sumvainei panw se ka8ara sexualikh vash! Kapoios pou den einai wraios se epipedo montelou den einai arestos. Giati loipon na mhn pane se allon? Omorfoi,asxhmoi, kaloi, kakoi, oloi psaxnoun to idio pragma.Oso gia thn duskolia epikoinwnias, auth einai dedomenh! Pisteuw oti ta protupa mas einai epifaneiaka...milaw gia omofulofilous kai eterofulofilous. Omws, duo antres duskoleuontai na vroun koino topo. Stis eterofulofilikes sxeseis h gunaika voh8aei polu ston tomea tou sunais8hmatos...se emas dustuxws leipei! Kai katalhgoume se eukoles, grhgores sxeseis me krithria ka8ara emfanisiaka. Kai otan teleiwnoun kathgoroume tous allous pou einai epifaneiakoi kai kakoi. Fusika, uparxoun kai diaforetikoi an8rwpoi...alla einai krummenoi, tous briskeis me to mikroskopio kai se emas einai polu duskolo na tous vreis eksw.

Kserw oti egina kourastikos! Alla h8ela polu na perigrapsw auto pou noiw8w. Kai na rwthsw: Pws mporw na vgw apo auto to duskolo dromo? Mou einai adunato na entax8w sthn gay koinothta. Kai sxeseis exw kanei, kai "filous" (oxi filous) exw apokthsei...alla leipei h ousia! Den mporei na einai lush to internet (pou kataferame na to kanoume hlektroniko oiko anoxhs se orismena kanalia), oute ta gketopoihmena magazia, me ta pswnismena agoria...Kai pws na epivwseis an den eisai opws se 8eloun, sta dika tous metrosexual metra? Pws, en telei, na epikoinwnhseis me kapoion pou den 8elei na epikoinwnhsei, alla na g...sei!

Filia!

Junior Member
    ΦΙΛΕ GAY_M_BOY ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΝΩ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ GAY ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ AGGELIΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ...Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΙΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ)
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ

Junior Member

gia sou

γεια σου φιλε μου .... αν και δε ξερω την ηλικια σου ....φανταζομαι οτι θα σαι και σσυ ψιλομικρος σαν και μενα....
    εγω ειμαι 22..
    ειμαι αμφι...ετσι πιστευω τουαχιστον ...
    εμπειρια με αλλον αντρα δεν εχω....
    αλλα και με γυβαικεσ οι εμπειριεσ μου δεν ειναι πολλεσ....ισα ισα ειναι λιγοστες.
    ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΩΝ εγω προσφατα πηρα μια αποφαση !!!! αν και μαρεσουν και με ελκουν οι αντρες....αποφασισα να μην κανω τιποτα μμεχρι να μαι σιγουρος οτι αν κανω κατι θα μαι απολυτα ευτυχισμενο.
    εΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΟς ΤΗς ΣΧΕΣΗς ....δεν ψαχνω σεξ...μου δοθηκε ευκαιρια να το απολαυσω στο μεγαλειο του....με τα ωραιοτερα παιδια του γκαζιου,,,\\
    ειμαι μια εξαιρεση ....η εμφανιση μου ειναι παρα πολυ καλη ...αλλα δεν κανω κατι....δεν ενδιδω στα θελω των αλλω...
    ισωσ δεν ειμαι ετοιμος ακομα...δεν ξερω...
    απλα οσοι αμφι ...οι οσοι θελουν να ναι αμμφι τελος παντων ...καλο θα ναι να αποφασισουν τι θελουν και να μην πεδεουν (πως δεν πεδευω) τουσ απολυτα συνειδητοοποιημενους γκει ή απολυτα συνηδοτοποιημενους μπαισεξουαλ...
    Ειναι ανθρωποι , και αθρωποι που εχουν δουλεψει το μυαλουδακι τους...καθως αντιμετωπισαν καποιον αποκλισμο καποιον ρατσισμο...τεσπα....μην πεδευομαστε....
    Μακρια απο γκετοποιημενους,,,ειναι καταστροφη ...ειναι πειρασμος .....ειναι κατι λαθος για μερικουσ....καλα κανουν κ αυτοι αν οντως αυτο τους βγαινει...
    παιδια σορυ αν δε βγαζεται νοημα αλλα εχω οιειε και κατι κρασακια με το μεσημεριανο...και καταλαβαινεται...χαχα
    καλη συνεχεια ....και ευχομα ιολοι να βρουμε ο,τι θελουμε....:D

Senior Member
    gay_m_boy
    αν ολοι οι ομοφιλοφιλοι ηταν σαν κι εσενα τοτε δεν θα υπηρχε τοσο μεγαλο ποσοστο ρατσισμου για αυτους κ εντασω κ τον εαυτο μου σε αυτη την κατηγορια ανθρωπων straight που δεν καταλαβαινουν τι θαυμαζει ο αλλος η τι τον ελκυει σε ενα πανομοιοτυπο σωμα με το δικο του...
    ομως οι περισσοτεροι δεν ειναι ετσι
    ειναι περισσοτερεο ρατσιστες εφοσον βρισκουν ολους τους ετεροφυλοφιλους απλα ομοφοβικους
    κ εμας τις μανες κατινες με ρολα κ ποδια με κρεμμυδιου μυρωδια απλα κ μονο γιατι δεν συμπαθουμε την συγκεκριμενη ομαδα σεξουαλικων προτιμησεων.

τωρα σε επιπεδο σχεσης αυτο που εχω βιωσει στο πετσι μου ειναι οτι η καλη εξωτερικη εμφανιση ειναι καταρα...θες δε θες γινεσαι απλα ενα μεσο σεξουαλικης ικανοποιησης κ το μεσα σιγα-σιγα γινεται τοσο πληγωμενο που φοβαται να ανοιχτει κι οποτε παει να το τολμησει παντα ο αλλος τελικα απο γκαντεμια θες?απο συμπτωση γινεται μια ακομα αποδειξη οτι ο ρολος του εμφανισιμου σταματαει στο σεξ
    εισαι απο τους ελαχιστους γκει που μου εγινες συμπαθης
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by gay_m_boy
    Geia sas! Molis anakalupsa to site sas kai to vrhka polu endiaferon. Pisteuw mia antallagh apopsewn panta kanei kalo. Fantazomai oti ena megalo pososto twn eggegrammenwn sto site autoxarakthrizontai ws eterofulofiloi. Me auto mou to mhnuma 8elw na apeu8un8w kuriws se autous. Allwste, panta autous eixa dipla mou!

Kserw oti otan kapoios eterofulofilos kai asxetos me thn omofulofilikh pragmatikothta vlepei enan gay na 8etei ena topic edw mesa, 8a fantazetai (isws) oti to zhthma pou ton apasxolei 8a afora thn apodoxh tou apo twn \"eksw kosmo\". Pisteuw oti polloi (dustuxws) sunan8rwpoi mas zoun egklwvismenoi se ena proswpeio pou exoun ftiaksei gia na ikanopoioun tous gurw tous. Kai etsi apla kaluptoun thn pragmatikothta, odhgountai se anousies sxeseis kai, isws odhgoun kai sthn dustuxia twn allwn, akomh kai twn paidiwn tous (pera apo thn dikh tous). Kai kserw posous endoiasmous exoun oi krupto-omofulofiloi gurw mou!

Omws, poso parakseno 8a sas fanei an sas milhsw gia thn anikanothta kouinwnikopoihshs enos omofulofilou ston diko tou to xwro kai oxi sthn straight pragmatikothta? Ti ennow? Skefteite enan an8rwpo pou ton vlepete dipla sas ton sumpa8eite, ton ektimate kai epixeireite na ginete filoi...kai mia mera, san kalos filos sas leei apla kai omorfa oti erwtika elketai apo antres...kai eseis to dexeste uperoxa, giati den sas prosvallei h ais8htikh tou, h sumeprifora tou kai h skepsh tou kai ektimate thn eilikrineia tou. Kai enisxuetai h filia sas! 8a htan ola teleia se authn thn entelws new age pragmatikothta autou tou an8rwpou (pou fusika eimai egw kai pou thn zw me megalh mou xara)...an eixe thn idia katanohsh apo tous omofulofilous, oi opoioi zoun se mia periergh, gketopoihmenh pragmatikothta.

Gnwrizw omofulofilh kopela pou vgazei misos gia tous straight kai epilegei ton ka8e tuxaio gay h thn ka8e tuxaia lesvia gia filo/filh antistoixa, mono kai mono logw sexualikwn protimhsewn. Oi an8rwpoi tou xwrou mou phgainoun se kleistou tupou magazia kai apo8ewnoun thn eikona tous...Einai gnwsth h mataiodoksia mas! Gunaikeia autarsekseia, antrikos kairoskopismos...o,ti prepei gia sxesh!:) 8a mou peite, sxeseis uparxoun, ginontai...kratane omws? Kai an kratane, auto sumvainei panw se ka8ara sexualikh vash! Kapoios pou den einai wraios se epipedo montelou den einai arestos. Giati loipon na mhn pane se allon? Omorfoi,asxhmoi, kaloi, kakoi, oloi psaxnoun to idio pragma.Oso gia thn duskolia epikoinwnias, auth einai dedomenh! Pisteuw oti ta protupa mas einai epifaneiaka...milaw gia omofulofilous kai eterofulofilous. Omws, duo antres duskoleuontai na vroun koino topo. Stis eterofulofilikes sxeseis h gunaika voh8aei polu ston tomea tou sunais8hmatos...se emas dustuxws leipei! Kai katalhgoume se eukoles, grhgores sxeseis me krithria ka8ara emfanisiaka. Kai otan teleiwnoun kathgoroume tous allous pou einai epifaneiakoi kai kakoi. Fusika, uparxoun kai diaforetikoi an8rwpoi...alla einai krummenoi, tous briskeis me to mikroskopio kai se emas einai polu duskolo na tous vreis eksw.

Kserw oti egina kourastikos! Alla h8ela polu na perigrapsw auto pou noiw8w. Kai na rwthsw: Pws mporw na vgw apo auto to duskolo dromo? Mou einai adunato na entax8w sthn gay koinothta. Kai sxeseis exw kanei, kai \"filous\" (oxi filous) exw apokthsei...alla leipei h ousia! Den mporei na einai lush to internet (pou kataferame na to kanoume hlektroniko oiko anoxhs se orismena kanalia), oute ta gketopoihmena magazia, me ta pswnismena agoria...Kai pws na epivwseis an den eisai opws se 8eloun, sta dika tous metrosexual metra? Pws, en telei, na epikoinwnhseis me kapoion pou den 8elei na epikoinwnhsei, alla na g...sei!

Filia!
    Πολύ σοβαρό και συνειδητοποιημένο το μήνυμά σου.Τα λες έξω από τα δόντια και γράφεις αυτό που πίστευα και έγραφα εγώ.Ότι δηλ. απ\'ότι βλέπω οι ομοφυλόφιλες σχέσεις βασίζονται στο ερωτικό κομμάτι...Αναρωτήθηκα αν υπάρχει έρωτας και αγάπη και μου απάντησαν πως ναι...Εγώ αυτό που εν τέλει βλέπω είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις..Μια λιμπιντική εκτόνωση...

Senior Member
    Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις κάποιον να επικοινωνήσεις όπως εσύ θες.....

Senior Member
    Είναι κρίμα όταν στερεύει και η τελευταία σταγόνα αθωώτητας απο έναν άνθρωπο. Δεν υπάρχει και νόημα μετά.......................................... .................................................. ............

Banned
    Παιδία (μικρότερα και μεγαλύτερα). Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας...αν και με καθυστέρηση σχεδόν ενός έτους!:) Ήμουν φανταράκι, βλέπετε...και δεν εμπαινα καθόλου στο διαδίκτυο! Στην interappted να πώ ότι λατρεύω τις μαμάδες με ποδιά!:) Και φυσικά δε θα πρέπει κανένας ομοφυλόφιλος να ενοχλεί τα παιδιά της...εκτός, φυσικά, αν τα ίδια τα παιδιά της είναι ενήλικα, κατασταλαγμένα και το επιθυμούν! Όσο για σένα Kassi, έχω να πώ ότι με το δίκιο σου χαλιέσαι απο όσους ομοφυλόφιλους κρύβονται και δε σε προστατεύουν πριν κολλήσεις μαζί τους! Μας αρέσει να αρέσουμε...με κάθε τίμημα! Τώρα, για το θέμα του κατά πόσο υπάρχει συναισθηματισμός στις ομοφυλοφύλικές σχεσεις, δε θα ήθελα να μιλήσω με απόλυτους χαρακτηρισμούς! Και εγώ και πολλοί άλλοι έχουμε νοιώσει συναισθηματικά κάποια πράγματα! Ανθρώπινο είναι! Τί το επικαλύπτει, όμως, και κυριαρχεί η άλλη εικόνα; Λίγο το γεγονός ότι τα νιάτα περνούν (κοινώς...προσπάθεια για συγκομιδή εμπειριών σε νεαρή ηλικία), λίγο η δυσκολία κοινωνικοποίησης και η κρυπτο-ομοφυλοφιλία πολλών, συντελούν στη δυσκολία σύναψης υγιών ερωτικών σχέσεων μεταξύ ομοφυλόφιλων! Και σίγουρα επηρεάζουν τα πρότυπα ομορφιάς και επιτυχίας που βλέπουμε γύρω μας! Τέλοσπάντων...σημασία έχει να σκέφτεται κανείς καθαρά, να μπορεί να αγαπάει τον κόσμο γύρω του, να έχει ανεκτικότητα στο συνάνθρωπο (ο ομοφυλόφιλος στον ετεροφυλόφυλο και αντίστροφα)! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν ζείς έτσι! Δε γίνεσαι θύμα...αλλά κινείσαι εναλλακτικά και δέιχνεις δρόμους! Κατηγορώντας τους άλλους που δεν είναι στα δικά μου μέτρα και σταθμα,και ανάγοντας τις αδυναμίες μου και τις ελλέιψεις μου σε αρετές, κρίνοντας τον κόσμο...και ανούσιο είναι και καθόλου λειτουργικό για μένα! Θα κλείσω με μια παροιμία που λέει η μάνα μου, για τις προσωπικές ευθύνες του καθενός από εμάς στη μοίρα του...

ΚΑΘΕ ΑΡΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ...:)

Senior Member
    Aγορίνα μου καλημέρες πολλές και γλυκές. Εχεις u2u.

Member
    Καταρχήν καλός πολίτης και καλή συνέχεια.

Senior Member
    gay_m_boy επειδη εχω δει αρκετες φορες να θιγεται το θεμα του στρατου απο τους ομοφιλοφιλους αντρες, σχετικα με τη δυσκολια που εχει ενας gay στο στρατο καθως ειναι αναγκασμενος να συμβιωνει με αντρες, εσενα πως σου φανηκε ο στρατος? θα ηθελες να περιγραψεις την εμπειρια σου μιας και ξερεις απο πρωτο χερι?

Member
    Αν και θα ήθελα να ακούσω την προσωπική άποψη του gay_m_boy, δεν νομίζω ότι οι ομοφυλόφιλοι πλέον δεινοπαθούν στον στρατό.
    Προσωπικά τρέφω μία συμπάθεια προς όλους όσους έχουν τελέσει τα καθήκοντά τους στην μαμά πατρίδα γιατί ,υπηρέτησα ως δόκιμος παρά την θέλησή μου (με κάλεσαν λόγω έλλειψης εθελοντών δοκίμων), περνώντας δύσκολη εκπαίδευση και μεγαλύτερη θητεία και πιέζοντας πολύ τον εαυτό μου να μην πάρω ψυχολογικό Ι (κοινώς τρελόχαρτο).

Banned
    Καλησπέρα, παιδιά! Καταρχάς, ευχαριστώ tsiou για τις ευχές! Το θέμα του στρατού είναι ιδιαίτερο...και δε θα πρέπει να γενικολογήσω! Αναφορικά με εμένα, ο στρατός δεν προκάλεσε περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη είχα! Θα έλεγα ότι με βοήθησε να κάνω παρέα με περισσότερους άντρες (γιατί στην πολιτική μου ζωή οι παρέες μου είναι 60% γυναίκες και 40% άντρες...εκ των οποίων το 1/3 είναι ομοφυλόφιλοι). Είδα πως σκέπτονται οι ετεροφυλόφιλοι, ένοιωσα πιο κοντά τους, εκτίμησα περισσότερο το μυαλό τους! Κορίτσια, δεν είναι όλοι γουρούνια!:) Έχει και πολύ καλά παιδιά! Οι περισσότεροι είναι προβληματισμένα παιδάκια...απλά, λίγο καλομαθημένα απο τις μαμάδες τους! Και σίγουρα παίζει το ματάκι τους! Πάντως, για να είμαι ακριβοδίκαιος...η πίεση που περνάνε πολλά αγόρια στο στρατό τα κάνει να σκέφτονται περισσότερο τις κοπελιές τους και έτσι πιθανολογώ ότι μου φάνηκαν πιο καλοί από ό,τι είναι στην πραγματικότητα!:)

Τώρα, για να επανέλθω στο θέμα! Στο στρατό οι ομοφυλόφιλοι ή αυτοί που το σκέφτονται, έχουν μια χρυσή ευκαιρία...σε επίπεδο φιλικό και συναισθηματικό (ή και σαρκικό, για τους τολμηρούς) να συνάψουν σχέσεις με συνομήλικους ομοϊδεάτες τους! Αυτό που πιστεύω ότι σας ενδιαφέρει πιο πολύ είναι το κατά ποσο υπάρχει ρατσισμός στους ομοφυλόφιλους! Αυτό, θα έλεγα, εξαρτάται από τρεις παράγοντες! Να τους αναπτύξω (με το δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού απευθύνομαι σε ομοφυλόφιλους...μη παρεξηγηθώ απο τα άτομα που μου έθεσαν τα ερωτήματα...):

1) Το επίπεδο κοινωνικής και, εν μέρει, ακαδημαϊκής μόρφωσης των συναδέλφων, αλλά και των στελεχών σας. Δεν είναι απόλυτο, αλλά αν πάτε π.χ. αεροπορία, ναυτικό, διαβιβάσεις, υλικού πολέμου κτλ θα έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να πετύχετε παιδία μορφωμένα, που ζούνε μέσα στην κοινωνία και που έχουν ανοιχτές και φιλελεύθερες απόψεις. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιπτωση να δείτε και εκεί τις λεγόμενες \"καγκουριές\":) Αναγκαστικά...γενικεύω!!! Ε, στο πεζικό ή στα τεθωρακισμένα θα έχει και παιδιά που έχουν περιορισμένες παραστάσεις στη ζωή τους, ενδεχομένως παιδιά ομογενών παλιννοστούντων, που τη κοινωνική βία που έχουν ζήσει εδώ μπορεί να την εκφράσουν στον πιο αδύναμο, τον χαζούλη ή τον ομοφυλόφιλο...κτλ κτλ.

2) Τον τρόπο έκφρασης της ομοφυλοφιλίας σας προς τα έξω. Είναι φανερό ότι ένα παιδί που, χωρίς να το επιδιώκει, είναι εύκολο να ξεχωρίσει από το πλήθος ότι είναι ομοφυλόφιλο, έχει περισσότερες πιθανότητες (χωρίς να δικαιολογώ μια τέτοια στάση) να αντιμετωπίσει μια αρνητική κριτική ή ένα σχολιάκι σε σχέση με ένα άλλο παιδί που δεν έχει τέτοιες τάσεις ή που προτιμά να μην τις εκδηλώνει σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής του ζωής! Μπορεί ακόμη και να υποστεί ψυχολογική ή σωματική σεξουαλική παρενόχληση...έχω υπόψη μου τέτοια ιστορία...

3) Το επίπεδο αυτοσυγκράτησής σας! Για έναν ομοφυλόφιλο, το να είναι όλη μέρα με άντρες, νέους και σε μεγάλο ποσοστό όμορφους, είναι μια πρόκληση! Αν προκαλείτε από τη μεριά σας, υπάρχει η περίπτωση να βρεθείτε χαμένοι! Άλλωστε, πέρα απο τους κατασταλαγμένους ομοφυλόφιλους...το να παρασύρετε κάποιον ετεροφυλόφιλο που έχει ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του όταν υπηρετεί στο στρατό (ή και στην πολιτική του ζωή, αδιάφορο) και είναι σε φάση \"αδυναμίας\", ούτε έντιμο είναι, ούτε σας λύνει το υπαρξιακό πρόβλημα! Σεξ μπορεί να γίνει και εκτός στρατού...γιατί να το επιλέξεις μέσα, με φανταράκια;

Προσωπικά, πέρασα μια ευχάριστη, από πλευράς παρέας και φίλων, θητεία...αν και ήταν αρκετά δύσκολα από πλευράς υπηρεσιών και απαιτήσεων (και πιστέψτε με..δε γκρίνιαξα στιγμή...όταν οι περισσότεροι ετεροφυλόφιλοι έπαιρναν τα βύσματά τους για να \"χώσουν\" τους συναδέλφους τους). Ήμουν χαμηλών τόνων, δεν προκάλεσα κανένα...έκανα παρέα μόνο με όσους κολλούσαν με τον τρόπο σκέψης μου και ήμουν πιστός και φιλότιμος στρατιώτης (όπως λέει και ο στρατιωτικός όρκος:)) κερδίζοντας τον σεβασμό:

α) στελεχών (που δε ζήτουσα χάρες, δεν έπαιρνα βύσματα τηλέφωνο και δεν έγλυφα...αλλά μόνο δούλευα...και στο τέλος με αποζημίωσαν τόσο ηθικά, όσο και από πλευράς αδειών) και

β) νεώτερων (έκανα πολλή παρέα με νέους, αλλά η σειρά μου δε με πήγαινε πολύ γιατί τους φερόμουν καλά).

Αλλά, να πω την αλήθεια...δεν μου φαινεται καθόλου ότι είμαι ομοφυλόφιλος...και δεν το είπα σε κανένα στο στρατό...παρά μόνο πλαγίως σε κολλητάρια μου εκεί μέσα. Όμως, ακόμη και ένα παιδί που του φαινόταν...δεν είχε προβλήματα για αυτό! Άλλα μας χαλούσαν πάνω του (έγλυφε το διοικητή, τεμπέλιαζε όλην την ώρα κτλ). Αυτά είχα να πώ! Ελπίζω να σας κάλυψα! Φιλιά!:)

Banned
    εγω απο την αλλη στο πλοιο ειχαμε (ναυτικο εκανα) ενα ομοφυλοφιλο για τον οποιο ξεραμε βεβαια ολοι.
    Τον προστατευσα οσο μπορουσα (ημουν βαθμοφορος) στην αρχη τουλαχιστον μεχρι να ενσωματωθει.
    Μετα χαλαρωσαμε ολοι και ο ιδιος χωρις να προκαλει βεβαια, εκδηλωνονταν σε φυσιολογικα πλαισια.
    Μαλλον ειμασταν μικρη μοναδα και δεν ειχαμε ευτραπελα.

Υγ.... για την ιστορια δεν ενιωσα ποτε περηφανος που πηγα στρατο αλλα αυτο αλλη κουβεντα.
    Εφαγα κοντα 2 1/2 εκ. δρχ. δεν βλεπω κανα λογο να αισθανομαι περηφανος για αυτο.