Results 16 to 26 of 26
-
14-01-2011, 16:16 #16
me με φοβισες και ναι ηθελα να σου μιλησω,
πηγες σε γιατρο με τα 7 μεσουλιντ ακομα κ αν τα απορροφησε το στομαχι σου μπορει να σου προκαλεσουν βλαβη,
οσο για την ψυχαναλυση εσωτερικη δυναμη ειναι μια μεθοδο χρονοβορα και βαρετη, αν ηθελε βοηθεια η φιλη μας θα μπορουσε να απευθυνθει σε καποιον ειδικο αλλα οχι ψυχαναλυτη δεν θα το συνιστουσα, ετσι κ αλλιως δεν χρησιμοποειται για τετοιες περιπτωσεις η γνωσιακη συμπεριφοριστικη ειναι καταλληλη..αλλα οπως κ να χει για να παει καποιος στον ειδικο πρεπει να αναγνωρισει οτι εχει προβλημα
εγω για την διατροφικη διαταραχη δεν θα πηγαινα, θα πηγαινα για αλλα πραγματα ομως για τις ενοχλησεις στο στομαχι, την δυσθυμια, τα χαλια που νιωθω, ομως με νομιζω οτι η δικη σου περιπτωση εχει περισσοτερη βαρυτητα εσυ τι σκεφτεσαι γιαυτο?
- 14-01-2011, 17:51 #17
δεν με πιανουν τα χαπια. δεν μπορω ουτε να αυτοκτονισω. το χω γραψει κ σε αλλο θεμα, οτι με τοσα π παιρνω θα πρεπε να μαι σε κομμα,φυτο,αρνι σφαγμενο
I m a Good Person With Bad Attitude
16-01-2011, 20:33 #18
Καλά πάμε καλά; 43 κιλά και λες ότι δεν είσαι πολύ αδύνατη δλδ τι θα πρέπει να πεθάνεις για να το παραδεχτείς αυτό; Και σε πειράζει να παχύνεις λίγο, σιγά τι θα πάθεις αυτό είναι το νορμάλ να έχεις κόκκαλα; Έτσι νομίζεις θα αρέσεις; Σε κανα μ...κα ναι, και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, αλλά δεν είναι φυσιολογικό... Πρέπει να το δεις με το γιατρό σου...Δεν ξέρω τι διατροφική διαταραχή σου είπε ότι έχεις, αλλά άμα σε αφήνει έτσι, σίγουρα δεν είναι καλός.
16-01-2011, 23:17 #19
μπορει να μην εχει διατροφικη. μερικες κοπελες ειναι ετσι το σκαρι τους. εγω ειμαι 1.68 και στα 53 κιλα φαινομαι ανορεκτικη. ενω δεν ειναι υπερβολικα χαμηλα κιλα! ειναι αναλογα το κωλοσκαρι μας! αλλες ειναι στο υψος μ κ ειναι 50 κιλα κ δειχνουν φυσιολογικοτατες! απλα το θεμα με μας ειναι.............οτι δεν θελουμε να μεγαλωσουμε
17-01-2011, 01:50 #20
Γιατί ρε παιδιά δεν θέλετε να μεγαλώσετε; Εγώ θα έλεγα τι πιστεύω, αλλά απαγορεύεται να κάνω διάγνωση. Παρεπιπτόντως, είμαι η light! :)
17-01-2011, 10:54 #21
αμαν βρε λαιτ γιατι αλλαζεις ολο νικς!!!!!:P
δεν ξερω γιατι, ομως θελω να παραμεινω παιδι. απο μικρη καθε τι που θυμιζε εφηβικο σωμα με τρομαζε. δεν θελω καμπυλες, δεν θελω γυναικειο σωμα.................I m a Good Person With Bad Attitude
17-01-2011, 12:46 #22
Ααα γιατί ρε εμένα μου αρέσουν οι καμπύλες, αλλά και οι μη καμπύλες, δεν έχω πρόβλημα! Δεν μου αρέσουν τα κόκκαλα όμως, ούτε και τα πολλά κιλά.. Anyway, ξεφύγαμε πάλι :P
17-01-2011, 13:14 #23
η ολιβερο, το μοντελο στην ισπανια που πεθανε πριν 2 μηνες απο ανορεξια, ειχε δωσει συνεντευξη που ελεγε πραγματικα πως ενιωθε. ειληκρινα δακρυσα που διαβασα την καταθεση ψυχης της. απο τα 13 της βιωνε το μισος στον εαυτο της! κ κεινη δεν ηθελε ποτε να μεγαλωσει! το γυναικειο σωμα της δημιουργουσε φοβια! ηθελε να μεινει για παντα παιδι.
17-01-2011, 14:03 #24
Σε εμενα δεν ισχυει αυτο,
δεν εχω προβλημα με το να μεγαλωσω και να δειχνω πιο γυναικα με το να παχυνω εχω ομως..
στα 43 ειμαι κανονικη ειναι το σκαρι μου ετσι, στα 50 θα φαινομουν παχια..πιστευω τα λιγα κιλα ειναι κ ενας λογος που δεν εχω και ιδιαιτερες θερμιδικες αναγκες...
εσυ me μισεις τον εαυτο σου, ασε τι λενε οι ψυχολογοι, εγω πιστευω πως υπαρχει αυτη η στανταρ ιδεα για τις ανορεξικες κ το λενε ολοι, δεν φταινε δλδ τα μοντελα και το αδυνατο πρτυπο που ειναι παντου στα περιοδικα,τηλεοραση,βιτριν ες και οι αντρες αυτες προτιμουν εκτος αν ειναι χοντροι, ασχημα με ψυχολογικα κ εχουν προβληματα στυσης.
17-01-2011, 14:22 #25
λενε πως τους αρεσουν οι καμπυλωτες. εμενα δεν με νοιαζει τι αρεσει............με νοιαζει τι θελω. το οποιο κ να γινει δεν θα μπορεσω ποτε να το συντηρησω γιατι δεν ειμαι φτιαγμενη για κατι τετοιο. αυτο προσπαθω να αποδεχτω. οτι ειναι ανουσιο να κυνηγαω μια απιαστη εικονα
27-01-2011, 09:05 #26
Οσον αφορα τη νυχτοφαγια, εχω μεγαλο προβλημα. Ξυπναω συστηματικα 2 και 3 φορες μεσα στη νυχτα ακριβως σαν υπνωτισμενη και τρωω. Και δυστυχως δεν περιοριζομαι στις 300-500 θερμιδες. Και η αιτια δεν ειναι σιγουρα η πεινα. Τρωω κανονικα το βραδυ και παρολα αυτα ξυπναω. Ειναι απιστευτα ενοχλητικο και γιατι διαταρασει τον υπνο και γιατι παιρνω κιλα. ενω τη μερα μπορω να πειθαρχησω ως ενα βαθμο, τη νυχτα δεν καταλαβαινω τιποτα. Παιρνω καμια φορα ηρεμιστικα μπας και δεν ξυπνησω, αλλα δεν πιανουν καθολου. Θα ηθελα να υπηρχε κατι να με ναρκωνει, τι δινουν στις αγελαδες ή αλλα μεγαλα ζωα για να τα αναισθητοποιησουνε; κατι τετοιο θα ηθελα, να επεφτα σε ναρκη για 7-8 ωρες. εχει αληθεια λυση το προβλημα αυτο;