γεια σας κ απο μενα....ξερετε τα κλασικα κ γω!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

γεια σας κ απο μενα....ξερετε τα κλασικα κ γω!

σφιξηματα στο στηθος αραια κ που,ε κανα σφιξιματακι πισω στην πλατη,εχω τη καρδια μου,εχω παθολογικα εχω το ενα εχω το αλλο.τελικα τπτ δεν εχω..ε! οχι λαθος,....εχω κατι!.......καλο,στο κεφαλι!!! πηγα σε ψυχολογο εχτες.ενοιωσα λιγο καλυτερα αλλα μολις μου ειπε 55 ευρω...του ειπα περιμενε,θα με δεις σε κανα δυο μηνες! τελοσπαντων γυμναζομαι κατι χρονακια τωρα αλλα τωρα τελευταια οταν τρεχω...με πιανει κ καλα πονος σε ενα σημειο στην πλατη κ εχω φαει το κολλημα οτι εχω κατι παθολογικο.συνεχιζω να τρεχω πιο πολυ κ για μεγαλυτερη διαρκεια αλλα αυτο εκει ρε φουστη μου.επισης μ'εχει πιασει το αριστερο μου χερι κατι σα μουδιασμα.αυτα ομως ερχονται κ φευγουν κ απο κει καταλαβαινω οτι ειναι ψυχοσωματικα.ας πουμε οταν ειμαι στη δουλεια κ μιλαω με κοσμο,ειμαι ευδιαθετος κ δεν αισθανομαι τπτ δυσαρεστο! ε αει στο διαολο πια με εχει τσαντισει το θεμα! λες να ξαναπαω σε αυτον;;;ασε που αυτος μιλαει πολυ κ δεν πολυακουει....ετσι κανουν οι ψυχολογοι;;;;αλλα κ αυτα τα 55!!!!πω πω πω κ πω πω πω,φωτια!!!πιο πολλα ψυχασθενικα με πιασαν με την τιμη......

Senior Member
    xristos.dr., πιστεύω ότι συμφωνείς πως τα λεφτά δεν ειναι πολλά αν κάποιος σου εγγυηθεί ότι θα γίνεις καλά και όλα όσα περιγράφεις θα λυθούν. Σωστά;
    Μπροστά στην ευτυχία, τι ειναι τα χρήματα;

Σχετικά με τον ψυχολόγο, καλό ειναι να επιλέγεις κάποιον που σου ταιριάζει το στυλ του, η ομιλια , τα παντα. Διαφορετικα θα παρουσιαζεται αντισταση στις προσπαθειες του και ετσι δε θα επιτυγχανεται αποτελεσμα και εσυ θα πληρωνεις.

Ο ψυχολογος οφειλει να μιλα σα φιλος σου και οχι επιστημονικα-απομακρα. Ομως δεν ειναι ακριβως φιλος, διοτι προσπαθει ταυτοχρονα να ειναι και αντικειμενικος. Επομενως ο τροπος εκφρασης και το υφος του στοχευουν στην αντικειμενικοτητα.

Κατα τα αλλα, κανε τους πειραματισμους σου διοτι θεωρω οτι δεν ειναι τυχαιο που μπηκες σε forum ψυχολογιας, καθως και εσυ κατανοεις οτι το υποβαθρο ειναι ψυχολογικο.

Junior Member
    καθολου τυχαιο δεν ειναι που μπηκα εδω.......διοτι αυτα τα εχω χρονια,απλα ερχονται κ φευγουν.... Η αληθεια βεβαια ειναι οτι θα ξαναπαω σ'αυτον γιατι μπορει να μιλαγε πολυ αλλα μερικες φορες τα ελεγε τοσο αστεια κ ωραια που γελαγα κιολας! εχεις δικιο anyway.....

Member
    το συμαντικο ειναι να βρεις τον καταλληλο γιατρο για το προβλημα σου. δεν κανουν ολοι οι ψυχολογοι για ολα!
    ετσι την πατησα κι εγω. πηγαινα 1,5 χρονο σε ψυχολογο αλλα δεν ηταν καταλληλος για κρισεις πανικου.
    πρεπει να βρεις καποιον ειδικευμενο στις διαταραχες stess.
    φιλικη συμβουλη για να μην χανεις χρονο-ενεργεια-χρημα

Junior Member
    απο ενεργεια φουλ ειμαι...δοξα το θεο!!!απο χρονο ε! ενταξει εχω....αλλα απο χρημα δεεεεεν!!! τα 55 μου φαινονται πολλα.... με κοβω να πηγαινω μια φορα το μηνα!! αλλα ενταξει αμα ειναι για την ψυχικη μας υγεια.....τι να κανουμε!!thanks για την επικοινωνια γενικως....