Ας τεστάρουμε το πόσο μας κόβει με μια ερώτηση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Senior Member
    Μηπως ειναι αυτο που λεγαμε "μολυβι" στο δημοτικο?!?!

Το βρηκα??
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Παιδια ηρεμηστε εδώ δεν είναι ούτε εργαστήρι ζωγραφικής ούτε φυσικής ούτε γενικότερα σχολείο να αναλύσουμε αν το μαύρο είναι ή δεν είναι χρώμα.

Η απάντηση κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ γίνεται να είναι σωστή! Τώρα ό,τι και να λέει ο δημιουργός (όχι ο ινσεκτ γιατί δεν είναι εκείνος ο δημιουργός της όπως κατάλαβα) είναι άκυρη. Αν σας βάλω ένα ποτήρι με νερό ως τη μέση και σας ρωτήσω πως το βλέπετε μισογεμάτο ή μισοάδειο, θα μου δώσετε μια απάντηση. Λοιπόν είναι σαν να γυρίσω και να σας πω η σωστή απάντηση είναι πως εφόσον το νερό από μέσα έχει χαθεί και εφόσον δεν μπορεί να αντικατασταθεί με φρέσκο το ποτήρι είναι μισοάδειο... Δεν έχει λογική λοιπόν η απάντηση. Καταλαβαίνω πως η λογική της απάντησης είναι πως το γκρι δεν μπορεί να γίνει ποτέ ξανά λευκό αλλά μαύρο μπορεί να γίνει. Δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε ό,τι βλέπεις με τα μάτια σου αλλά σε αυτά π βλέπεις με την καρδιά σου! Η υπόθεση είναι υπόθεση το γκρι ναι μπορεί να περιέχει μαύρο αλλά βρίσκεται κοντά στο λευκό. Αν το δεις ως μαύρο τότε τα έχεις χάσει όλα για μένα!
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Φίλε ναι το βρήκες το αντέγραψα από βιβλίο χρωμάτων...!

Senior Member
    Ναι Γατε...το αναφεραμε η ερωτηση πασχει εκ γενετης...εγω εδωσα μια λογικοτατη απλως απαντηση.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Η απάντηση είναι βάση λογικής. Ναι το γκρι δεν γίνεται λευκό αλλά μαύρο αν όμως πεις το 2ο ναι είσαι έξυπνος, αν πεις το 1ο ευτυχισμένος! Αν υποστηρίζεις το 2ο βάση μυαλού και το 1ο βάση καρδιάς βρήκες την απάντηση σου. :)
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Δεν εχει σχεση η ψυχολογια με αυτη την ερωτηση...λολ.....ενταξει σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    χαχαχα ε ψιλοέχει όπως και να το κάνουμε. :D

Senior Member
    e-psychology: Live long, and prosper.

=P
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εισαι που εισαι ασχετος, κανεις και πνευμα τρομαρα σου....
    ειπα 'αν θες να κανεις ενα χρωμα γκρι, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΤΗ!!!!!!'κι εσυ εσβησες το ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΤΗ!!!
    αν δεν ξερεις τι ειναι ο γραφιτης η το γκρι κοντα στον γραφιτη, ανοιξε κανενα λεξικο πριν πεις την επομενη κοτσανα...
    καλα δεν σε ξαναδιορθωνω, συγνωμη. εσυ ποιο λεξικο ανοιγεις, του ποντου?

Banned
    εισαι που εισαι ασχετος, κανεις και πνευμα τρομαρα σου....
    ειπα 'αν θες να κανεις ενα χρωμα γκρι, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΤΗ!!!!!!'κι εσυ εσβησες το ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΤΗ!!!
    αν δεν ξερεις τι ειναι ο γραφιτης η το γκρι κοντα στον γραφιτη, ανοιξε κανενα λεξικο πριν πεις την επομενη κοτσανα...
    λοιπον, κ-remedy επειδη μου φερνεις αναγουλα και δακρυα, οχι εσυ συγκεκριμενα, ολα κ-ρεμυντακια, προσπαθω να σκουπισω τα δακρυα και να διατηρω αποσταση ασφαλειας απο αυτα.. σνιφ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    λοιπον, κ-remedy επειδη μου φερνεις αναγουλα και δακρυα, οχι εσυ συγκεκριμενα, ολα κ-ρεμυντακια, προσπαθω να σκουπισω τα δακρυα και να διατηρω αποσταση ασφαλειας απο αυτα.. σνιφ...
    για τις αναγουλες, δεν μπορω να βοηθησω, δεν γνωριζω και το φυλο σου.
    δοκιμασε κανενα τεστ εγκυμοσυνης.
    για χρωματα, οτι αλλες αγνοιες εχεις, ευχαριστως...
    αλλα ΜΟΝΟ δημοσιως παρακαλω..

Senior Member
    το γκρι κατα τη διαισθηση μου, διοτι μπογιες κ πινελα εχω να αγγιξω απο το γυμνασιο ειναι, με κριτηριο ποση ποσοτητα μπογιας πρεπει να αναμιξουμε για να το πετυχουμε, εστω ενα "μεσαιο γκρι", πολυ πιο κοντα στο ασπρο. με αυτο εννοω οτι αρκει μια σταλα μαυρου για να κανει μια σεβαστη ποσοτητα ασπρου γκρι, ενω αντιθετα αν θελουμε να κανουμε μια σταλα μαυρου γκρι, θα πρεπει να της ριξουμε πολλαπλασια ποσοτητα ασπρου!

πχ αν αναμειξω 10 ml μαυρου με 10 ml ασπρου, δεν θα παρω "μεσαιο" γκρι, αλλα κατι πολυ κοντα στο μαυρο!

(υποθετω, διοτι οπως ειπα πινελα απο το γυμνασιο!)

Banned
    θα ηθελες να μαθεις για το φυλο μου δημοσιως? πολυ ευχαριστως να σου στειλω μια προσωπικη μου φωτο (οχι προσωπου ομως)
    για να το διαπιστωσεις κιολας.. τωρα η μονη αγνοια που εχω ειναι τι "χρωμα" θα παρεις οταν δεις τη φωτο μου... μηπως κοκκινο??

Banned
    παντως αν διαπιστωσω οτι το πας φιρι-φιρι μονο και μονο για να σου φτιαξω "τα κεφια" θα πρεπει να το σταματησω, δεν κανει, δεν ειναι σωστο. εκτος αν εισαι αντρας να τα πουμε σαν αντρες, σαν φιλαρακια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    το γκρι κατα τη διαισθηση μου, διοτι μπογιες κ πινελα εχω να αγγιξω απο το γυμνασιο ειναι, με κριτηριο ποση ποσοτητα μπογιας πρεπει να αναμιξουμε για να το πετυχουμε, εστω ενα "μεσαιο γκρι", πολυ πιο κοντα στο ασπρο. με αυτο εννοω οτι αρκει μια σταλα μαυρου για να κανει μια σεβαστη ποσοτητα ασπρου γκρι, ενω αντιθετα αν θελουμε να κανουμε μια σταλα μαυρου γκρι, θα πρεπει να της ριξουμε πολλαπλασια ποσοτητα ασπρου!

πχ αν αναμειξω 10 ml μαυρου με 10 ml ασπρου, δεν θα παρω "μεσαιο" γκρι, αλλα κατι πολυ κοντα στο μαυρο!

(υποθετω, διοτι οπως ειπα πινελα απο το γυμνασιο!)
    Ωραία απάντηση αλλά σύμφωνα με τα επιχειρήματα σου είναι πιο κοντά στο μαύρο αφού αρκεί λίγο μαύρο για να μαυρίσει ενώ χρειάζεται πολύ άσπρο για να ασπρίσει!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast