Results 1 to 10 of 10
Thread: ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!!
-
14-01-2011, 23:43 #1
ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!!
Σας εχει ποτε συμβει να εχετε ενστικτο για κατι σηλ να νιωθετε οτι κατι συμβαινει εντονα εκεινη την στιγμη που το σκεφτεστε?Δεν ξερω τι εχω παθει αλλα αισθανομε πολυ εντονα καποια πραγματα δηλ. οταν καποιος μου λεει κατι νομιζω οτι εχω μου λεει ψεματτα το νιωθω χωρις να χω αποδειξης αλλα το νιωθω τοσο πολυ που δεν με πειθει.Η χθες που ηταν πρωτοχρονια (παλιο ημερολογιο) πετυχα το φρουρι και ηξερα οτι θα το πετυχω χωρις αμφιβολια η σημερα στο σχολειο ο μεγαλυτερος βαθμος σε ολη την ταξη ηταν 14 και μολις πηρε ενα παιδι το γραπτο του ελεγε 14 απογοητευτικα για μια στιγμη που δεν πηρα εγω τον καλυτερο βαθμο αλλα μετα αμεσως σαν κατι να μου ελεγε οτι οχι εσυ τον εχεις παρει η αρχισα να το σκεφτομε και οντως πηρα 14,8!!Οταν μου μιλαγε μια κοπελα σημερα ενιωθα οτι μου λεγε ψεματα αναμφιβολα χωρις αποδειξεις και μετα επιβεβαιωθηκε.Το θεμα μου ειναι οτι οταν καποιος μου κρυβει κατι εχω παλι αυτο το ενστικτο αλλα δεν μπορω να πω πες μου τι μου κρυβεις η να πω με σιγουρια οτι μου λεει ψεματα και νιωθω τοσο ασχημα που δεν εχω αποδειξεις που δεν μπορω να κοιμηθω νευριαζω αλλα το νιωθω πολυ εντονα...Σας παρακαλω βοηθηστε με
Ευχαριστω για τον χρονο σας
- 15-01-2011, 00:53 #2
καταρχην αυτο δεν ειναι ακριβως το ενστικτο , ειναι αυτο που λενε διαισθηση. Τι βοηθεια ακριβως χρειαζεσαι ; ..για τον υπνο; ..... μην ασχολεισαι και πολυ με το τι λεν οι αλλοι. Ολοι λεν(λεμε) ψεματα , σιγα το πραμα, μην χανεις και τον υπνο σου . αλλα λεω αλλα κανω και αλλα ενοω ,,,,,,,απλα εχεις ενα πλεονεκτημα. να μαθεις να επιλεγεις τους ανθρωπους που ειναι ευθεις και ειλικρινεις με τον εαυτο τους και τους αλλους ,,και να προσπερνας του αδιαφορους......εκμεταλευσου το.
15-01-2011, 11:16 #3
μπορει ολα αυτα να τυχαν και να ειναι ετσι οπωσ τα λεσ αλλα εμενα κατι μου λεει οτι σε λιγο καιρο θα εχεισ και υπερδυναμεισ θα προκαλεισ σεισμουσ τσουναμια κλπ τοτε θα πρεπει να πασ στο γιατρο και να το πεισ στουσ γονεισ σου και γω καπωσ ετσι αρχισα δεν ειναι διαισθηση αυτα ειναι σημαδια σχιζοφρενειασ μπορει ηδη αυτα απου νομιζεισ οτι ειναι διαισθηση να ειναι φωνεσ χωρισ ηχο!!!!!γνωμη μου ειναι να πασ γρηγορα σε ενα γιατρο!!!!
15-01-2011, 11:36 #4
σε εναν παιδοψυχιατρο αρτεμακι θα βρεις λυσεις στισ αποριες σου..
15-01-2011, 13:39 #5
simetra, όταν ένας άνθρωπος φοβάται τείνει να συμβεί αυτό που φοβάται. Έτσι αν εγώ φοβάμαι ότι μου λένε ψέματα, τελικά αυτό το εκπέμπω και δημιουργώ καχυποψία και απόσταση από τους άλλους. Έτσι οι άλλοι γινονται επιφυλακτικοι αυξανοντας τις πιθανοτητες να μου αποκρυψουν κατι ή να μου πουν ψεματα.
Σχετικα με το φλουρί, πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να το πετύχεις , είτε το εύχεσαι είτε δεν το εύχεσαι.
Όσον αφορά τον βαθμό, η πίστη ότι πήρες τον καλύτερο βαθμό δεν πηγάζει από την προετοιμασία και από την εκτίμηση για το πώς είχες γράψει;
15-01-2011, 20:24 #6
Μα δεν ειναι το φρουρι ουτε ο βαθμος το θεμα μου ειναι ακριβως αυτο η καχυποψια.Ειμαι σιγουρη οτι ολα δεν ειναι αυτο που φαινοντε οτι ολοι λενε ψεμματα και υποκρινοντε απλα οχι μονο ειμαι σιγουρη το νιωθω σαν να εχω μια πετρα στο στηθος.Για παραδειγμα οι γονεις μου ειναι πολυ καλα μαζι δεν εχουν τσακωθει ποτε μπροστα μου δεν βριζουν ειναι αγαπημενοι και εμενα αυτο δεν μου φαινετε οτι ειναι οντως ετσι ειναι απιθανο να ειναι τοσο καλα ολα τα πραγματα και μπορει να κριβουν κατι απο μενα και ετσι ψαχνω να βρω τι ειναι αυτο.Ή οταν περναω τον δρομο σκεφτομαι οτι μπορει να με πατησει αμαξι αλλα μετα λεω σημερα αποκλειεται.Δεν ξερω αν ειναι διαισθηση η εννστικτο αλλα δεν θελω να το εχω γιατι μου δημιουργει προβληματα.Επισης οταν παιζω αγωνα και βλεπω την κερκιδα ενας μπαμπας μιας συγκεκριμενης κοπελας μου βγαζει κατι και δεν μπορω να παιξω εχουν συμβει περιπτωσεις που με εχουν βρισει απο την κερκιδα αλλοι δεν με απασχολουσε αλλα ο συγκεκριμενος ειναι ετσι σαρκαστικος και ειρωνικος τυπος και με το που τον κοιταω εχει ενα ελαφρυ γελακι παντα και με κοιταει με μισος γιατι ειναι μεγαλος ο ανταγωνισμος με την κορη του και εχει ββαλει παλιοτερα λογια πισω απο την πλατυ μου παρολα αυτα κανουμε την πλακα μας αλλα με το που τον κοιταω να καθετε με ποιανει ανχος και δεν μπορω να συγκεντρωθω αυτο τι ειναι?πως θα το κρινατε εσεις ?
16-01-2011, 01:32 #7
Δεν ξερω αν ειναι διαισθηση η εννστικτο αλλα δεν θελω να το εχω γιατι μου δημιουργει προβληματα<<<<<<<<<<<<<καλα δεν ειναι ακριβως επιλογη σου να το αποποιηθεις ,,α δεν μ αρεσει αυτο , το βγαζω και το πεταω ..... Το θεμα ειναι να μαθεις να το ελεγχεις , και τις αντιδρασεις σου επισης . Και συγκεντρωσου στον αγωνα εσυ και ασε την κερκιδα ,,μπορει ο τυπος απλα να θαυμαζει τη γραμωση σου ......
16-01-2011, 12:17 #8
απ0κλειεται!απλα με ειρωνευται
16-01-2011, 23:16 #9
καλα εσυ δειξε αδιαφορια , και οταν τον πιανεις με την ακρη του ματιου σου ν ασχολειται , δειξτου τα ...νωτα σου !!!!!!!
16-01-2011, 23:20 #10
Θεωρώ ότι ο υποσυνείδητος εαυτός βγάζει συμπεράσματα ανεξάρτητα της λογικής μας σκέψης. Για σένα φαίνεται ότι τα συμπεράσματα αυτά οφείλονται στους έντονους προβληματισμούς που έχεις για τις ανθρώπινες σχέσεις (ίσως δεν εισέπραξες αρκετή ειλικρίνεια ή την είδες σπάνια στο περιβάλλον που μεγάλωσες)