Ζηλεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: Ζηλεια

Member

Ζηλεια

Ζηλευω απιστευτα τρομερα και βασαναστικα το συντροφο μου.Καθε φορα που βγαινει μονος φοβαμαι ,με τρωει μεσα μου οτι κατι κακο θα συμβει.Ξυπναω και κοιμαμαι το βραδυ με το αισθημα αυτο μεσα μου.Δεν ξερω αν ζηλευω αρρωστημενα,εχω μια δικαιολογια οτι κοιταει αλλες καθε φορα που βγαινουμε.Και κοιταει συνηθως αυτες που λεει οτι ποτε δεν θα εκανε σχεση μαζι τους(τις πολυ προκλητικες γυναικες).Εγω δεν ειμαι και καμια θεογκομενα αλλα τρωγομαι,ειμαι μια μετρια συμπαθητικη κοπελα.Η αυτοπεποιθηση μου εχει γινει ενα με το χωμα,καθε φορα που κοιταει καποια αλλη μπροστα μου γινομαι χιλια κομματια.Το εχω συζητησει μαζι του οτι με ενοχλει αλλα δεν πιστευει οτι κανει κατι ασχημο,τα ριχνει ολα σε μενα και στην δηθεν υπερβολη μου.Δε θα πειραζε να κοιταει φυσιολογικα πιστευω και εγω οτι το ωραιο ειναι για να το θαυμαζουμε αλλα οταν καρφωνεται σε καποια απο μεσα μου κανω συγκριση και πελαγωνω,ποναω,δεν μπορω να το διαχειριστω.

Banned
    χμμ... λοιπον, τομαζινα μου, η ζηλεια ειναι κακος συμβουλος.. μαθε να του εχεις εμπιστοσυνη.. η ζηλεια ειναι ψυχοφθορα. :(

Member
    Δεν μπορω να του εχω εμπιστοσυνη οταν βγαινουμε εξω και κοιταει αλλη γυναικα,νιωθω οτι δεν με σεβεται και απο τη στιγμη που ξερει οτι με συγχιζει γιατι να το κανει?

Senior Member
    Εσύ κοιτάς ποτέ άλλους άντρες? Δηλαδή μόνο εκείνος κοιτάει...? δεν μπορεί...

Member
    κοιταω ναι αλλα δεν κοιταω οπως αυτος,δεν ξερω αν καταλαβαινεις τη διαφορα εγω απλα θαμαζω δεν σκεφτομαι και σεξουαλικα...νομιζω οτι αυτος το κανει αν και δεν το παραδεχεται

Senior Member
    Γιατί δεν το ρωτάς ευθέως αν φαντασιώνετε άλλες γυναίκες?

Member
    Λεει πως οχι πως αν φαντασιωνοταν αλλες η γουσταρε αλλες δεν θα τανε μαζι μου,μα εσυ πως εξηγεις το γεγονος οτι καρφωνεται σε αλλες οταν βγαινουμε?μη μου πεις οτι δεν ειναι λογος ζηλειας αυτος?Η τουλαχιστο να το εκανε πιο διακριτικα να μη το καταλαβαινα.Με φερνει σε δυσκολη θεση.

Senior Member
    Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό αλλά εμένα μου βγαίνει αυτό χωρίς να το σκέφτομαι... αν και εγώ δεν έχω σχέση. Όταν είχα προσπαθούσα να συζητάω τέτοια θέματα με την κοπέλα. Δεν άκουγε ο ένας τον άλλο κάθε φορά βέβαια...

Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό αλλά εμένα μου βγαίνει αυτό χωρίς να το σκέφτομαι... αν και εγώ δεν έχω σχέση. Όταν είχα προσπαθούσα να συζητάω τέτοια θέματα με την κοπέλα. Δεν άκουγε ο ένας τον άλλο κάθε φορά βέβαια...
    οταν ειχες εννοεις κοιτουσες αλλες?και η κοπελα σου πως το επαιρνε?χαλαρα?η εκανε φασαρια?

Senior Member
    Χαμός γινότανε είτε κοιτούσε ο ένας είτε ο άλλος..

Member
    Το παραδοξο της υποθεσης ειναι οτι ενω εγω ζηλευω τοσο πολυαυτος δεν ζηλευει καθολου,οταν λεω καθολου εννοω ΚΑΘΟΛΟΥ!Ακομη και αυτη η παντελης ελειψη ζηλειας εκ μερους του εμενα μου φαινεται αδιαφορια.

Senior Member
    Αν απλως σε ενοχλει που κοιταει αλλες, πες του αυτο που εγραψες, δηλαδη οτι σε φερνει σε δυσκολη θεση. Λογικα θα το σεβαστει κ θα το ελλατωσει.
    Τωρα αν ζηλευεις γενικα, χωρις λογο, δεν εχω καμια συμβουλη να σου δωσω αυτη τη στιγμη.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Member
    [QUOTE=Fearg;218165]Αν απλως σε ενοχλει που κοιταει αλλες, πες του αυτο που εγραψες, δηλαδη οτι σε φερνει σε δυσκολη θεση. Λογικα θα το σεβαστει κ θα το ελλατωσει.
    Τωρα αν ζηλευεις γενικα, χωρις λογο, δεν εχω καμια συμβουλη να σου δωσω αυτη τη στιγμη.[/QUΟΤΕ]

Μακαρι αλλα δεν το βλεπω καθε προσπαθεια συννενοησης καταληγει σε καβγα και σε αλληλοκριτικες.
    Τον αγαπαω αλλα δεν υπαρχει ενα κοινο σημειο ωστε να συμβιβαστουμε και οι 2 και να νιωθουμε καλα.

Senior Member
    Κοίτα χωρίς να θέλω να σου δημιουργήσω προκαταλήψεις εμείς τα αγοράκια είμαστε λίγο ματάκηδες... δεν σημαίνει ότι ο φίλος σου επειδή κοιτάει θα πηγαίνει απαραίτητα και με άλλες..

Senior Member
    [QUOTE=τομαζινα;218168]
    Quote Originally Posted by Fearg View Post
    Αν απλως σε ενοχλει που κοιταει αλλες, πες του αυτο που εγραψες, δηλαδη οτι σε φερνει σε δυσκολη θεση. Λογικα θα το σεβαστει κ θα το ελλατωσει.
    Τωρα αν ζηλευεις γενικα, χωρις λογο, δεν εχω καμια συμβουλη να σου δωσω αυτη τη στιγμη.[/QUΟΤΕ]

Μακαρι αλλα δεν το βλεπω καθε προσπαθεια συννενοησης καταληγει σε καβγα και σε αλληλοκριτικες.
    Τον αγαπαω αλλα δεν υπαρχει ενα κοινο σημειο ωστε να συμβιβαστουμε και οι 2 και να νιωθουμε καλα.
    Τοτε, ισως υπαρχει μεγαλυτερο προβλημα απο οτι απλα τον ζηλευεις. Παντως πιστευω οτι αυτα τα θεματα λυνονται με κουβεντα κ καλη προθεση.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Page 1 of 2 12 LastLast