Ζηλεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Thread: Ζηλεια

Member
    Ναι οκ το δεχομαι αυτο αλλα και εγω τι να κανω?Να το παιζω δηθεν ανετη και να κρυβω την ενοχληση μου για να γλιτωσει απο τη γκρινια μου?Οταν συμβαινει κατι τετοιο ομολογω οτι παρεκτρεπομαι γινομαι ταυρος,του φωναζω ,τον μειωνω,τον βριζω χανοντας το καθε δικιο μου,παρολο που τον λατρευω...

Member
    [QUOTE=Fearg;218171]
    Quote Originally Posted by τομαζινα View Post

Τοτε, ισως υπαρχει μεγαλυτερο προβλημα απο οτι απλα τον ζηλευεις. Παντως πιστευω οτι αυτα τα θεματα λυνονται με κουβεντα κ καλη προθεση.
    Ναι εχεις δικιο υπαρχει μεγαλυτερο προβλημα επικοινωνιας,ισως η ζηλεια μου να ναι κατι το επιφανειακο.Υποβοσκουν αλλα πραγματα που αμα βγουνε στην επιφανεια πονανε μια σχεση και δεν ξερω κατα ποσο ειμαστε ετοιμοι να κανουμε μια ειλικρινη σε βαθος συζητηση για ολα.

Senior Member
    Ζηλευω απιστευτα τρομερα και βασαναστικα το συντροφο μου...Η αυτοπεποιθηση μου εχει γινει ενα με το χωμα...
    Έχεις σκεφτεί μήπως η χρονική ακολουθία είναι λάθος; Μήπως η πατωμένη σου αυτοπεποίθηση να είναι αυτή που σε κάνει να ζηλεύεις τόσο παραφορα, και να μη δημιούργησε η ζήλια σου την χαμηλή σου αυτοπεποίθηση;
    Η ανασφάλεια μας δημιουργεί μεγαλύτερες ανάγκες για επιβεβαίωση, για προσοχή και για γενικότερο "ντάντεμα". Ίσως λοιπόν θα έπρεπε να βρείς ποιος είναι ο βαθύτερος λόγος που δεν εμπιστεύεσαι τον σύντροφο σου, και εάν δεν είναι κατάλοιπο από άλλη σχέση αλλα προέκυψε από δικες του πράξεις, να τον συζητήσεις μαζί του.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Member
    Βασικα ειναι μια μπερδεμενη κατασταση ,και εγω βρισκομαι σε μια προσπαθεια να λυσω το κουβαρι και να δω απο τι προερχονται ολα αυτα τα συναισθηματα.Στην προηγουμενη σχεση που κρατησε 2 χρονια και συγκατοικουσα με τον τυπο συνεβαινε το αντιθετο.Αυτος με ζηλευε πολυ ,με ζηλευε αρρωστημενα και αδικα τοσο που ειχε φτασει σε σημειο να με χτυπησει επειδη <<τολμησα>> να βγω για καφε με ενα φιλο μου.Καθε φορα ελεγε θα αλλαξει μετα απο τα ξεσπασματα του και τον πιστευα.

Τωρα οσο αφορα αυτη τη σχεση μου ο συντροφος μου παλιοτερα ειχε μια σχεση ελευθερη ,χωρις αποκλειστικοτητα,μπορουσα� � να πηγαινουν και με αλλους αλλα το ειχανε συμφωνησει ετσι.Ουσιαστικα δεν κερατωνε καποιος καποιον..Φοβαμαι ομως οτι δεν μπορει να ειναι με μια γυναικα ,φυσικα και δειχνει οτι με λατρευει ,με προσεχει,με νοιαζεται αλλα στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει μια διαρκης ανησυχια οτι δεν τον γεμιζω,οτι αργα η γρηγορα θα βαρεθει.Και αυτο μου το ενισχυει το γεγονος που προανεφερα,οτι δηλαδη καρφωνεται σε αλλες γυναικες

Ειμαι και εγω πολυ μπερδεμενη απο τη μια δεν θελω να τον πρηζω και να ζηλευω αφου εχω περασει και εγω η ιδια απο καταπιεστικη σχεση και δεν αντεξα ,αλλα απο την αλλη δυστυχως ΦΟΒΑΜΑΙ OTI ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ...

Banned
    τομαζινα, εγω πιστευω πως καταβαθος ξερεις τι συμβαινει, ξερεις τι πρεπει να κανεις, ακολουθησε το ενστικτο σου... ειμαι βεβαιος πως θα σου βγει σε καλο :) η καλη η μερα φαινεται νωρις το πρωι, μαθε να βλεπεις με τα ματια της ψυχης....

Senior Member
    τομαζινα αν ειναι να τον χασεις, θα τον χασεις ετσι κ αλλιως. αν του κανεις πολλες σκηνες ζηλοτυπιας, κατα πασα πιθανοτητα θα τον χασεις μια ωρα αρχιτερα! ;)
    μονη σου λες οτι φαβασαι οτι δεν τον γεμιζεις... μηπως εχεις θεματα χαμηλης αυτοεκτιμησης με τον εαυτο σου κ σου βγαινουν με αυτον τον τροπο, με ζηλεια μεσα στη σχεση σου?
    αποκαλυπτικο κ περιεκτικο το μνμ της ντις!

Member
    Βασικα ειναι μια μπερδεμενη κατασταση ,και εγω βρισκομαι σε μια προσπαθεια να λυσω το κουβαρι και να δω απο τι προερχονται ολα αυτα τα συναισθηματα.Στην προηγουμενη σχεση που κρατησε 2 χρονια και συγκατοικουσα με τον τon πρωην μου συνεβαινε το αντιθετο.Αυτος με ζηλευε πολυ ,με ζηλευε αρρωστημενα και αδικα τοσο που ειχε φτασει σε σημειο να με χτυπησει επειδη <<τολμησα>> να βγω για καφε με ενα φιλο μου.Καθε φορα ελεγε θα αλλαξει μετα απο τα ξεσπασματα του και τον πιστευα.

Yσ-κοβονται τα μυνηματα στη μεση:)

Banned
    τομαζινα μην απογοητευεσαι, θα ερθει και για σενα η στιγμη που θα γνωρισεις το ιδανικο ετερον ημισυ :)

Junior Member
    Καλησπερα.Αν μπορει καποιος να μου στειλει σε μηνυμα πληροφοριες για καποιον ψυχολογο ή ψυχιατρο στη Θεσσαλονικη για ψυχαλαλυτικου τυπου ψυχοθεραπεια,για καταθλιψη.Θελω να αρχισω αλλα δεν ξερω σε ποιον και τι θα συναντησω.Αν καποιος συμβουλευεται καποιον ειδικο,και ειναι ικανοποιημενος,παρακληση να μου στειλει το όνομά του.

Senior Member
    επειδη ιδανικα ετερα ημισι δεν υπαρχουν, ειναι μονο στα παραμυθια, κ επειδη μια σχεση σε ενα σημαντικο βαθμο τη φτιαχνουμε εμεις καλη με την ωριμοτητα μας, (φυσικα χρειαζεται κ το "ταιριασμα"), νομιζω τομαζινα οτι αν γνωρισεις καλυτερα τον εαυτο σου κ το πως λειτουργεις εσυ μεσα σε μια σχεση, δεν μπορει παρα μονο να σε ωφελησει, ειτε κατσεις πολυ καιρο με αυτον τον ανθρωπο, ειτε χωρισεις κ πας με καποιον αλλο.
    γιατι αν πχ εσυ κανεις κατι πολυ λαθος μεσα σε αυτη τη σχεση κ χωρισεις κ πας με καποιον αλλο, ειναι πολυ πιθανον να κανεις το ιδιο λανθασμενο μοτιβο κ μεσα στην αλλη σχεση!

Member
    για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι οτι ειναι ειλικρινεστατος,πιστευω απολυτα οτι αν πηγαινε με καποια αλλη θα μου το ελεγε απο πριν οτι κατι παει στραβα και εχει αυτη την αναγκη.Τωρα οσον αφορα το οτι κοιταει αλλες ισως οντως πρεπει να χαλαρωσω.Του ειπα σε καποια φαση χθες που μαλωναμε οκ κοιτα, αλλα εκεινη την ωρα μη με κανεις να αισθανομαι ανυπαρκτη.Και μου υποσχεθηκε οτι ακομη και αν κοiταξει και ειμαστε μαζι θα μου δωσει ενα φιλι λεγοντας μου να μην ανησυχω και να μη συγκρινομαι με καμια.Επισης παραδεχτηκε οτι για την ανασφαλεια μου αυτη ευθυνονται και καποιες δικες του λαθος κινησεις που ειναι διατεθιμενος να διορθωσει:)Πιστευω να βρεθει λυση,ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Banned
    για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι οτι ειναι ειλικρινεστατος,πιστευω απολυτα οτι αν πηγαινε με καποια αλλη θα μου το ελεγε απο πριν οτι κατι παει στραβα και εχει αυτη την αναγκη.Τωρα οσον αφορα το οτι κοιταει αλλες ισως οντως πρεπει να χαλαρωσω.Του ειπα σε καποια φαση χθες που μαλωναμε οκ κοιτα, αλλα εκεινη την ωρα μη με κανεις να αισθανομαι ανυπαρκτη.Και μου υποσχεθηκε οτι ακομη και αν κοiταξει και ειμαστε μαζι θα μου δωσει ενα φιλι λεγοντας μου να μην ανησυχω και να μη συγκρινομαι με καμια.Επισης παραδεχτηκε οτι για την ανασφαλεια μου αυτη ευθυνονται και καποιες δικες του λαθος κινησεις που ειναι διατεθιμενος να διορθωσει:)Πιστευω να βρεθει λυση,ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
    σου ειπα τι να κανεις, τωρα τι δρομο θα ακολουθησεις ειναι δικο σου θεμα, πιστευω πως ξερεις ποιο ειναι το σωστο :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by brivir23 View Post
    Καλησπερα.Αν μπορει καποιος να μου στειλει σε μηνυμα πληροφοριες για καποιον ψυχολογο ή ψυχιατρο στη Θεσσαλονικη για ψυχαλαλυτικου τυπου ψυχοθεραπεια,για καταθλιψη.Θελω να αρχισω αλλα δεν ξερω σε ποιον και τι θα συναντησω.Αν καποιος συμβουλευεται καποιον ειδικο,και ειναι ικανοποιημενος,παρακληση να μου στειλει το όνομά του.
    άνοιξε ένα δικό σου θέμα στην ενότητα κατάθλιψη.
    δυστυχώς δν μένω εκεί για να σου απαντήσω.
    πολλά παιδιά όμως μένουν κ θα σου απαντήσουν.
    http://www.mazi.org.gr/

Page 2 of 2 FirstFirst 12