ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Εδω και 15 μερες περιπου η ζωη μου ειναι μια κολαση...ταχυκαρδιες,εντονη ζαλη και αναγουλες ολη την ωρα,πονος στο στομαχι και αισθημα λιοθυμιας.Εχω τρελαθει,τρεχο απο γιατρο σε γιατρο και ολοι μου λεν το ιδιο...να μην ανησυχω!Δεν μπορω να ηρεμησω ομως με τπτ,τα βραδια δεν κοιμαμαι...κλαιω,νομιζω πως πεθαινω π ς εχω κατι σοβαρο...τη μια στο κεφαλι την αλλη στο στομαχι,εχω κανει μεδα σε 6 χρονια οσες εξετασεις κανει ενας ανθρωπος σε ολη του τη ζωη!Ολες αρνητικες καθε φορα αλλα και παλι δεν βρισκω ηρεμια,μετα απο λιγο καιρο κατι θα παθω και αρχιζω παλι το ψαξιμο...καθε φορα αυτο γινεται,η ανακουφιση και η χαρα εχει χρονο ληξης!Δεμ ξερω τι
    να κανω,φοβαμαι να βγω απο το σπιτι μην πεσω κατω η παθω τπτ...εχω παραμελησει τον εαυτο μου εχω παρει κιλα δε με νοιαζει πλεον η εξωτερικη μου εμφανιση!

Senior Member
    Αφου ολες σου οι ιατρικες εξετασεις ειναι αρνητικες τοτε ψαξε λιγο την ψυχολογια σου. Μηπως για καποιο διαστημα πιεζοσουν εντονα για καποιες καταστασεις?
    Πρεπει οπωσδηποτε να βρεις την αιτια για να το αντιμετωπισεις..
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Welcome to the panic attacks dude.Χαλαρωσε φιλε μου δεν προκειται να παθεις τπτ απλα το πολυ αγχος σωματοποιηται εχεις παει σε καποιον ειδικο ψυχοθεραπευτη ή ψυχιατρο?

Banned
    αγχος......... πηγαινε σε ψυχιατρο..