geia!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12

Thread: geia!

Junior Member

geia!

geia sas! exo ena arketo diastima p niotho edelos xalia,san na eimai moni mou,eno stin pragmatikotita dn eimai.exo tous filous m,tin oikogeneia m. thelo na kleinomai oli mera sto domatio m moni m,kai ores ores thelo na valo ta klamata gia enan logo p dn ksero!dn ksero an paizei rolo oti xorisa peripou prin 4 mines.einai arketo to diastima pistevo gia na ftaiei auto!!mipos exo katathlipsi??

Senior Member
    Μένεις μόνη σου ή με τους γονείς σου ;

Banned
    Γειά σου, δεν μπορούμε να σου κάνουμε διάγνωση από δω, αλλά θα έπρεπε να επισκεφτείς ένα γιατρό. Αλλά γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες, τα greeklish δεν επιτρέπονται..

Junior Member
    Με τους γονείς μου μένω.Είμαι φοιτήτρια!Επίσης εκεί που είμαι καλά π.χ μπορεί να ετοιμάζομαι να πάω για καφέ ξαφνικά μου χαλάει τελείως η διάθεση μου!

Senior Member
    νομιζω πρεπει να περιγραψεις λιγο περισσοτερο την κατασταση ή το προβλημα σου γιατι σε μενα τουλαχιστον ακουγονται αρκετα γενικα αυτα που λες οτι εχεις .. η διαθεση δε νομιζω να παιρνει πρωτοβουλιες και να χαλαει μονη της παντως :-p

Καλωσηρθες !

Senior Member
    Μήπως οι μεταπτώσεις της διάθεσής σου, δεν είναι παρά απάντηση στο κλίμα που επικρατεί στο σπίτι;
    Συνήθως τα παιδιά αντιγράφουν την περιρέουσα ψυχολογία που τους εκπεμπουν οι γονείς - ειδικά όταν συγκατοικούν.

Junior Member
    το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι χάλια ψυχολογικα,σαν κάτι να με απασχολεί αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό! ουτε στα μαθήματα μου δν μπορώ να συγκεωτρωθώ να διαβάσω και είναι περίοδος εξεταστικής! με το παραμικρό μπορεί να χαλάσει η διάθεση μου πχ γιατί μπορεί να τσακώθηκα με την μητέρα μου για έναν λόγο εντελώς βλακεία και αμέσως κλείνομαι στο δωμάτιο μου για να βάλω τα κλάματα! υπάρχουν στιγμές που κάθομαι αφηρημένη και θλιμμένη...και όταν με ρωτάνε τι έχεις? απαντάω δν ξέρω! σκέφτομαι συνέχεια ότι όλα στραβά θα μου πάνε! έχω την εντύπωση ότι όλα αυτά συμβαίνουν στην εφηβεία! και είμαι 20 χρονών!

Senior Member
    Πιστεύω ότι δεν ειναι τυχαίο που ανέφερες τη μητέρα σου, επομένως στη θέση σου θα εστίαζα την προσοχή μου στα συναισθήματα μου προς τον κάθε γονιό ξεχωριστά αλλά και στην ποιότητα της σχέσης των γονιων μεταξυ τους.

Αυτο που εχει σημασια ειναι οχι τι συμβαινει στην πραξη (πχ μπορει σε μια οικογενεια να μην υπαρχουν φωνες ή βια και φαινομενικα να ειναι ολα μελι γαλα), αλλα τι συμβαινει στο συναισθημα (σε αυτη την οικογενεια μπορει ομως οι γονεις να μην αγαπιουνται πραγματικα, να εχουν απλα μια επιφανειακη επικοινωνια, ενα επιφανειακο χαμογελο. Κατ' επεκταση ομως αυτο τους κανει να νιωθουν ελλεηψη ικανοποιησης την οποια εκπεμπουν αθελα τους, και την εισπραττει χωρις να το καταλαβαινει το παιδι).

Junior Member
    Μπορεί..αλλά οι γονείς μου δν είναι άνθρωποι που θα με πιέσουν ,ουτε θα μου πουν αν θέλω να πάω μια βόλτα να μην πάω! και όσο μπορούν μου λένε να μν αγχώνομαι.ουτε με την σχολή και οτι όλα σιγα σιγά και με υπομονή γίνονται!αλλά εγώ είμαι συνεχώς ματαιόδοξη!

Senior Member
    Ένας καυγάς με τη μητέρα, πιστεύω ότι έχεις καταλάβει πως σου χαλάει τη διάθεση .
    Κατά τα άλλα, η συμπεριφορά σου πιθανον ειναι μια αντιδραση στο αρνητικο (κατα μεσο ορο) - ετσι οπως το εισπραττεις - κλιμα που βιωνεις στη συγκατοικιση μαζι τους. Εαν δεν κανεις κατι, τοτε σιγουρα θα δυσκολευτεις πολυ με τα μαθηματα αφου η συγκεντρωση ειναι αναλογη της διαθεσης.

Ειναι φανερο πως οταν στο σπιτι οι γονεις ειναι χαρουμενοι, αγαπημενοι , τοτε τα παιδια ειναι περισσοτερο αποδοτικα, με διαθεση για ερωτα και ζωη.
    Φυσικα , οταν ενηλικιωνομαστε χρειαζεται να μειωσουμε ή να εκμηδενισουμε την διαθεση μας απο την επιρροη της διαθεσης των γονιων.

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις απάντήσεις!!Μόνο που άκουσαν και κάποιοι άλλοι ότι αντιμετωπίζω αυτή την περίοδο ένιωσα καλύτερα!

Senior Member
    dn ksero an paizei rolo oti xorisa peripou prin 4 mines.einai arketo to diastima pistevo gia na ftaiei auto!!<<<<<<<<<<<<<<<<<<τα αποτελεσματα δειχνουν οτι ισως δεν ειναι αρκετο , το διαστημα των 4 μηνων ...