Κόμπλεξ ή αρρώστια? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Αν η δευτερη ερωτηση σου ηταν αν θα μου αρεσε να με εκριναν για τη μυτη μου ή για τα κιλα μου, τοτε θα σου απαντησω πολυ απλα ΟΧΙ!
    Μου φαινεται ομως οτι ο γριγορ δεν ανεφερε για το φιλο του οτι οι υπολοιποι τον κοροιδευουν λογω της εμφανισης του... (απλη αναφορα εκανε στο παρουσιαστικο αυτου).
    Αυτο που ειπε ειναι οτι ο φιλος του μειωνει τους υπολοιπους με υποτιμητικα σχολια. Αν παρ ολ αυτα εσυ μπορεις να παρακαμψεις π,χ τα αρνητικα σχολια καποιου γιατι βλεπεις πισω απο αυτα
    ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    Οκ, μην νευριάζεις απλά λέω πχ να σε κρίνουν για την εμφάνιση είναι ότι χειρότερο. Τουλάχιστον για τον χαρακτήρα, φταις πολλές φορές και δεν το έθεσα σωστά. (όχι εσύ, κάποιος που τον κρίνουν για το χαρακτήρα) Αλλά είναι σίγουρο ότι τον κοροιδεύουν για την εμφάνιση. Νομίζω όμως ότι το αναλύσαμε διεξοδικά, ελπίζω να μην έχω κάτι άλλο να πω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Οκ, μην νευριάζεις απλά λέω πχ να σε κρίνουν για την εμφάνιση είναι ότι χειρότερο. Τουλάχιστον για τον χαρακτήρα, φταις πολλές φορές και δεν το έθεσα σωστά. (όχι εσύ, κάποιος που τον κρίνουν για το χαρακτήρα) Αλλά είναι σίγουρο ότι τον κοροιδεύουν για την εμφάνιση. Νομίζω όμως ότι το αναλύσαμε διεξοδικά, ελπίζω να μην έχω κάτι άλλο να πω.
    Σε καμμια περιπτωση δεν νευριασα!!!!
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Member
    ειναι κομπλεξ που το κανει πολυ απλα για να καλυψει τις ανασφαλειεσ του και να νιωσει ο ιδιος καλυτερα......

Senior Member
    Μια σαγηνευτικη προσωπικοτητα δεν σημαινει οτι ειναι ακομπλεξαριστη.
    Αντιστοιχα μια αντιπαθης προσωπικοτητα δεν σημαινει οτι εχει κομπλεξ....με την ευρεια εννοια γιατι καποια κομπλεξ εχουμε ολοι λιγο-πολυ.

Αυτο που συμβαινει ειναι ο αντιπαθης να στολιζεται αντιστοιχα με κοσμητικα απο τους αλλους...α τον καραγκιοζη , α τον μαλακα , α τον ηλιθιο α τον ετσι κλπ. κλπ:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Junior Member
    Γεια σας θα ηθελα σε κατι την βοηθεια σας!!! Πολλες φορες και ειδικοτερα ο πατερας μου με λεει κομπλεξικη για παραδειγμα επειδη το πρωι δεν του μιλαω ουτε καν καλημερα θιγεται επισης αυτο που εγινε μια μερα ηταν οτι εφυγα για να παω στην δουλεια και μου λεει οτι ειμαι κομπλεξικη γιατι δεν του ειπα που παω..και γενικα με λεει ετσι επειδη δεν ειμαι πολυ κοινωνικη και πολλα αλλα..Ενας αλλος που με λεει καλα τελος παντος ολοι απο μεσα τους με λενε ασχετα αν δεν μου το λενε μπροστα μου ειναι η θεια μου που πιστευα οτι με καταλαβαινε ο λογος ειναι οτι δεν μιλαω και επισης δεν βαφομαι 19 χρονων κοπελα..ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως στο καλο πρεπει να φερομαι για να σταματησουν να με λενε ετσι..αφου ετσι ειμαι στον πατερα μου δεν μιλαω γιατι πολυ απλα αμα μιλησουμε θα τσακωθουμε η κατι παρεμφερες τελος παντον αυτο ειναι αλλο θεμα...Οσο αφορα την κοινωνικοτητα μου το ξερω δεν ειμαι και το παιδι που θα μιλησω σε οποιον δω στο δρομο αλλα με τους φιλους μου μιλω και μαλιστα πολυ....Ειλικρινα με αυτα που σας ειπα τι πιστευετε ααα και κατι αλλο στη περιοχη που μενω υπαρχει ενας πεζοδρομος οπου ειναι ολες οι καφετερειες και οπως και να το κανουμε δεν μου αρεσει να περναω απο εκει γιατι ολοι σε κοιτανε και σε σχολιαζουν εεε και ενταξει δεν μου αρεσει... ειλικρινα ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα μου?

Senior Member
    homer καλωσηρθες, δεν νομιζω οτι το προβλημα σου ειναι τεραστιο συγκριτικα με την σημασια που του δινεις, απλα πιστευω μεγαλοποιεις κ τραγικοποιεις καποια πραγματα με αποτελεσμα να εχεις ψυχαναγκαστικες ιδεες οτι θα σε σχολιασουν αρνητικα, θα πουν κατι ασχημο για σενα κτλ κτλ.. αυτο μπορεις να το δουλεψεις αποτελεσματικα σε ψυχοθεραπευτικο επιπεδο με καποιον ειδικο κυριως της γνωστικοσυμπεριφορικης μεθοδου, στο λεω γιατι ειχε σε μενα αποτελεσμα, στο σχολειο ειχα πολλες τετοιες ψυχαναγκαστικες ιδεες κ πχ εβλεπα καποιους στο απεναντι παγκακι να γελανε κ νομιζα το κανουν για μενα κ με σχολιαζουν, κ πηγαινα εκει κ γινοταν της *******ς, η νομιζα οτι ολο λενε για τα κιλα μου αμα παχυνα η αδυνατισα, εκανα καποιες συνεδριες σε ψυχολογο κ το χω αντιμετωισει αυτο το θεμα, ειναι στο μυαλο αυτα κ υπερμεγενθυνονται, συνηθως δεν υφιστανται στην πραγματικοτητα, δλδ εξ αντικειμενου δεν ισχυει κατι τετοιο, απλα το μυαλο με τις σκεψεις αυτες τα διαστρεβλωνει... κ πες στην τελικη θα περασω εγω απο τις καφετεριες κ ας πουν ο,τι θελουν, χεστηκα, σιγα μην μεινω μεσα για καποιους μαλακες, δωσε κινητρο κ αυτοπεποιθηση στον εαυτο σου.. :)

οσο για τον πατερα σου πιστευω ειναι λιγο υπερβολικη η συμπεριφορα του αλλα οι περισσοτεροι πατεραδες ετσι ειναι, προσπαθησε να μην τα λαμβανεις ολα τοις μετρητοις κ μην τα περνας ολα απο κοσκινο, βρες ενδιαφεροντα κ παρεες στην καθημερινοτητα σου κ κανε αυτο που γουσταρεις καλυτερα κ οχι τι "πρεπει" καταπιεζοντας ετσι τις πραγματικες σου επιθυμιες...

αυταα!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    Καλως σας βρηκα!!!!! Πιστευω οτι αυτο που λες με τις καφετερειες εχεις δικιο να σου πω την αληθεια οταν ειμαι με φιλους μου δεν με νοιαζει απλως δεν μου αρεσει αυτο που γινεται...απο την αλλη σκεφτομαι οτι τοσος κοσμος περναει τι στο καλο μονο εμενα θα σχολιαζουν...απο την αλλη αυτο που μου ειπες οτι εσυ παλια νομιζες οτι σε σχολιαζαν μπορω να σου πω οτι μου εχει τυχη αλλα στα αληθεια χωρις να το νομιζω και ειναι πολυ χειροτερο να σου συμβαινει στα αληθεια παρα να το νομιζεις..μου εχουν πει αλλα οχι οι γονεις μου να παω σε εναν ψυχολογο γιατι ακομα κι αυτα που ειπες με τον πατερα μου οτι τα περνω τοις μετρητοις με κανουν να νιωθω σκουπιδι βασικα ετσι νομιζω οτι θελει να με κανει ο πατερας μου...Το κακο ειναι οτι οι γονεις μου εχουν χωρισει και αυτο δυστυχώς εχει γινει με το χειροτερο τροπο δλδ με τσακωμους και πλεον νιωθω τοση ανασφαλεια για ολα.. θελω να ειμαι κι εγω ενα φυσιολογικο παιδι οπως ολα τα αλλα της ηλικιας μου αλλα μου ειναι αρκετα δυσκολο τοσα χρονια προσπαθουσα να μην ειμαι κρυμμενη οπως απειρες φορες μου λεει ο πατερας μου οτι ειμαι αλλα ειλικρινα δεν μπορω να με ξεπερασω αληθεια το πιστευω νομιζω οτι εχω βαλει καποια ορια στον εαυτο μου και τωρα που τα εφτασα εχω επαναπαυτεί. Βασικοτερος μου στοχος ηταν να εχω φιλους και ειμαι πολυ χαρουμενη που τους εχω αλλα απο εκει και περα νιωθω οτι μπαινει τοιχος μπροστα μου και ειναι σαν να μου λεει μια χαρα εισαι μην θελεις κι αλλα..Το ποσο θελω να ξεφυγω απο τους γονεις μου και ειδικα απο τον πατερα μου δεν μπορεις να φανταστεις ζω μαζι του και νιωθω τοσο σκατα και ειλικρινα μπορει οταν βγαινω με τους φιλους μου να μην αισθανομαι σκουπιδι η κρυμμενη η κομπλεξικη αν και μπορω να πω οτι πλεω με εχουν καταλαβει και οι φιλοι μου οτι ειμια τοσο ντροπαλη που δεν αισθανομαι παντα ανετα και μαζι τους, αλλα σιγουρα οταν ειμαι με τον πατερα μου αισθανομαι τοσο κενη τοσο σδιαφορη για τα παντα σαν να μπαινω σε αλλο κοσμο...
    Κι αυτο που ειπες οτι κανω το πρεπει κι οχι τις επιθυμιες ειναι απιστευτα αληθεια μια ζωη κοιτουσα και κοιταω να κανω το πρεπει ωστε να μην εχουν οι αλλοι προβλημα να ειναι ευχαριστημενοι γιατι παντα κοιταω το πρεπει κι οχι το θελω κι αυτο ειναι που με σκοτωνει γιατι νιωθω οτι αν πω 'οχι' σε καποιους θα με παρατησουν η δεν θα με θελουν ετσι με λιγα λογια ας περναω εγω σκατα για να ειναι οι αλλοι καλα..το να κανω αυτο που γουσταρω ετσι οπως βλεπω τις καταστασεις γυρω μου θα μου πουν οτι ζηταω πολλα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by homer View Post
    Κι αυτο που ειπες οτι κανω το πρεπει κι οχι τις επιθυμιες ειναι απιστευτα αληθεια μια ζωη κοιτουσα και κοιταω να κανω το πρεπει ωστε να μην εχουν οι αλλοι προβλημα να ειναι ευχαριστημενοι γιατι παντα κοιταω το πρεπει κι οχι το θελω κι αυτο ειναι που με σκοτωνει γιατι νιωθω οτι αν πω 'οχι' σε καποιους θα με παρατησουν η δεν θα με θελουν ετσι με λιγα λογια ας περναω εγω σκατα για να ειναι οι αλλοι καλα..το να κανω αυτο που γουσταρω ετσι οπως βλεπω τις καταστασεις γυρω μου θα μου πουν οτι ζηταω πολλα!!!
    Αυτο ειναι το λαθος σου κοπελια !! οτι δεν πρεπει να υποκυπτεις σε συμβιβασμους ακολουθωντας "πρεπει" που σε καταπιεζουν, αλλα ακολουθωντας τα "θελω" σου εκεινα που θα σε κανουν να αποκτησεις περισσοτερη αυτοπεποιθηση !! Γιατι οταν τα χουμε καλα με τον εαυτο μας, αυτο αντανακλαται κ παραεξω!! Κανε εσυ αυτο που θες κ γουσταρεις κ μην εισαι παθητικη υπομενοντας μια κατασταση που δεν αντεχεις, καλο ειναι να ξεσπαθωνεις οταν πρεπει κ οπου πρεπει παρα να τα κρατας μεσα σου κ μεγαλωνεις το φοβο σου !! Κ στην τελικη σ οποιον αρεσουμε, τελειος δεν ειναι κανεις, ακομη κ "τελειος" να ειναι καποιος που λεει ο λογος, αμα ο αλλος ειναι κομπλεξικος κ θελει κατι να βρει να πει, θα βρει δεν υπαρχει περιπτωση, αλλα σ αυτο δεν ευθυνομαστε εμεις, αλλα η τυροπιτα που βρισκεται στο κεφαλι του, κ φυσικα κ δεν θα επηρεαζομαστε απο το τι λεει ο καθενας, εξαρταται το ποσο εχουμε σε εκτιμηση αυτον που θα το πει, αλλωστε opinions are like assholes, everybody 's got one !!! :p

Junior Member
    Μου φαινεται οτι ειμαι παγιδευμενη μεσα στον ιδιο μου τον εαυτο..Ξερεις πολλες φορες μιλαω αποτομα στους γονεις μου ή τους λεω κατι που ειναι αντιθετο απο αυτο που λενε ή οταν θελω να διεκδικησω κατι που ξερω οτι δεν ειναι υπερβολικο και μου φερνουν αντιρρησεις θα αρχισω να τους λεω οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανετε και πολλα αλλα θεωρωντας οτι αυτο που κανω ειναι σωστο..κι οταν καθομαι και σκεφτομαι τι εκανα νιωθω οτι ειναι το χειροτερο πραγμα που εκανα κι οτι αλλα παιδια δεν τα κανουν αυτα ουτε καν θα κατσω να σκεφτω οτι υπαρχουν και παιδια που ειναι χειροτερα απο μενα..μηπως τελικα επειδη μεγαλωνουμε εχουμε αρχισει να γινομαστε αχαριστοι? Ειλικρινα μου φαινεται οτι δεν συμπεριφερομαι καλα..Θα ηθελα να μου πεις εσυ αν ησουν στην θεση μου και ειχες εναν πατερα που συνεχεια σε καταπιεζε και ενιωθες τοσο απαισια δλδ να ζεις στο ιδιο σπιτι και να νομιζεις οτι ζεις με ξενο πως θα συμπεριφεροσουν?....το να του λεω συνεχεια παω βολτα μονο και μονο για να μην τον βλεπω πιστεψε με εχω ακουσει κατσαδα 'οτι μην βγαινεις συνεχεια εξω'...Αυτο που θελω ειναι να αποκτησω αυτοπεποιθηση να μην ντρεπομαι για μενα και να μην νομιζω συνεχεια οτι κανω λαθος...μου φαινεται οτι το κεφαλι μου ειναι για πεταμα..Το καλο ειναι οτι στο forum σου τα λενε εξω απο τα δοντια τι πραγματικα πιστευουν για σενα συγκριτικα με συγγενεις και φιλους που δεν θα σου πουν αυτο που πραγματικα σκεφτονται γιατι δεν ξερω αλλοι σου λενε οτι δεν εχεις το προβλημα εσυ αλλα οι αλλοι κι εσυ μια χαρα τους αντιμετωπιζεις τους αλλους και μετα μολις δουν οτι δεν μπορουν πλεον να σε βοηθανε αρχιζουν και σου λενε οτι εχεις ανασφαλιες και οτι εισαι κομπλεξικη κι αυτο ειναι το χειροτερο γιατι λες υπαρχει καποιος που σε καταλαβαινει και μετα βλεπεις οτι κι αυτοι ειναι τα ιδια χαλια...αλλα δεν λεω τπτ γιατι καλη ηλιθια ειμαι κι εγω...Το ποσο καιρο εψαχνα να βρω ενα site για να γραψω το προβλημα μου και να μπορει καποιος να μου απαντησει δεν μπορεις να φανταστεις..τελικα ειναι ωραιο να μπορεις να βοηθας καποιον....Κατι τελευταιο δεν μπορω να καταλαβω γιατι παντα εγω πρεπει να καταλαβαινω την συμπεριφορα της μανας μ και του πατερα μου δλδ οτι ετσι ειναι και δεν προκειται να αλλαξουν δλδ συγνωμη εγω ολοκληρη γαιδουρα γιατι να αλλαξω? επειδη ξερω οτι τους εχω αναγκη? δλδ να με βοηθησουν στις σπουδες μου? οκ το δεχομαι οτι μονο αυτους εχω για να με βοηθησουν αλλα υποτιθετε οτι ειμαι παιδι τους και με δεχονται ετσι οπως ειμαι δεν τους βριζω απλως προσπαθω να τους κανω να καταλαβουν οτι καποια πραγματα δεν τα ξερουν δλδ τι θελουν να υποκρινομαι? Ο πατερας μου λεει 'οταν θα σου μιλαω και θα κατουριεσαι πανω σου' και του λεω ναι σιγουρα καταλαβαινει την ειρωνεια μου αλλα τι να κανω παιδι του ειμαι απο αυτον εχω παρει...Αυτα..
    Last edited by homer; 04-08-2011 at 10:21.

Senior Member
    Ελα !! Σορρυ που αργησα να σου απαντησω !! Κοιτα θα σου πω καποια πραγματα πανω σ αυτο. Πιστευω οτι ειναι η δικη σου ανεκτικη συμπεριφορα που δινει πατημα στους αλλους (στους γονεις σου στην προκειμενη) να σου μιλαν οπως θελουν, επειδη βλεπουν να μην δινεις σημασια συνεχιζουν τα δικα σους, η περιφρονηση ειναι πολυ καλη τακτικη αλλα δεν πιανει παντα αμα ο αλλος ειναι κολλημενος κ μην σου πω οτι πολλες φορες δεν πιανει το υπονοουμενο κ βλεποντας σε να μην απαντας συνεχιζει τα δικα του.. ειμαι στην ηλικια σου κ σε καταλαβαινω, τα ιδια εχω κ εγω κατα καιρους με τους γονεις μου, αλλα πλεον ξερω να τους βαζω στη θεση τους κ να μην με επηρεαζει στη ζωη μου η καθε πιπα που θα ακουσω, αλλωστε εχω κι αλλα πραγματα της δικης μου ζωης να κανω.. πες τους ενα get a life εκει να τελειωνουμε.. εγω στην θση σου θα ξεσπαθωνα κ θα ξεκαθαριζα ενα-δυο πραγματουδια, κ στη συνεχεια θα κοιταζα τον εαυτο μου κ οχι να με επηρεαζει τι θα μου πει καποιος, στην τελικη ο καθενας μπορει να διαμορφωσει την κριση του κ ο ετεροκαθορισμος ειναι ο,τι χειροτερο.. οσον αφορα τις σπουδες κ το οικονομικο, πολλοι γονεις βαζουν το οικονομικο ως προσχημα για να εχουν τα παιδια τους σουζα, εγω ευτυχως τετοιο θεμα δεν εχω κ να μου λεγανε κατι τετοιο ξερω τι να απαντησω, ειναι ευκολη δικαιολογια για πολλους γονεις το "εγω σου πληρωνω τα ενοικια, σου πληρωνω το να τ αλλο, να σπυδασεις 4 χρονια κ γι αυτο θα καθεσαι σουζα" εχω συμφοιτητριες απο επαρχια που τους λενε τα ιδια οι γονεις τους νομιζοντας οτι με τον εκφοβισμο της επιφασης του "οικονομικου" θα κατορθωσουν κατι, λοιπον αμα σου ξαναπουν κατι τετοιο πες τους "οκ κ να μην με στηριξετε οικονομικα δεν σημαινει πως θα κατσω εδω μαζι σας, θα δουλευω ολη μερα σαν το σκυλι κ θα βγαζω μονη μου τα ενοικια " να δεις για ποτε θα το βουλωσουν...

Junior Member
    Δεν πειραζει..Κοιτα αυτο που μου ειπες οτι τους ανεχομαι ειναι ενα point διοτι το εχω καταλαβει κι εγω ειναι σαν τους λεω 'πειτε οτι θελετε χωρις κανενα ενδοιασμο' αλλα το θεμα ειναι αυτο που λες οτι αν ειναι κολλημενος...Εγω εχω πει στον εαυτο μου οτι αν ο αλλος ειναι κολλημενος ποιος ο λογος να καθομαι και να λεω οτι λεω απο τη στιγμη που δεν προκειται να γινει κατι, επομενως μην ασχολεισαι, ομως το εχω συζητησει με καποιους και μου εχουν πει 1ον οτι προκαλω λογον οτι επειδη δεν μιλαω και 2ον τους απομακρυνω..Προσωπικα δεν βρισκω αλλη λυση.Οταν εσυ λες οτι θα ελεγες ενα δυο πραγματουδια συγκριτικα με το πως θα φερετε?Ειλικρινα πιστευω οτι οι περισσοτεροι με θελουν μονο και μονο για να περνανε καλα το θεμα ειναι ομως δεν μπορει εγω να καθομαι και να ακουω τους αλλους με τις ωρες και να προσπαθω να τους βοηθησω και οταν θελω εγω την βοηθεια τους να μου λενε τα κλασσικα για να ξεφορτωθουν καποιον ' υπαρχουν και χειροτερα ή υπομονη' εε εμενα ολο αυτο με τρελενει δεν μπορει εγω σαν ηλιθια να τους ακουω κι αυτοι μετα να με αποφευγουν...Οσο αφορα τις σπουδες συμφωνα με τον νομο ο πατερας μου πρεπει να μου δινει χρηματα...αλλα πιστεψε με δεν εχει νοημα...απλως παω με τα νερα του...Αυτο που μου λες να βρω δουλεια οχι μονο θα το βουλωσουν αλλα ειλικρινα το πιστευω για μενα μπορει και να κανουν μαυρα ματια να με δουνε..αλλα αυτο που θελω περισσοτερο ειναι να κλεισω τα στοματα καποιων που πραγματικα σιχάθηκα που μου ελεγα οτι 'γιατι να πας στον πατερα σου αφου δεν θα αλλαξει και θα σε στενοχωρει και εμεις δεν θα σε εγκαταλειψουμε ποτε' κι ευτυχώς για καλη μου τυχη ποτε δεν τους θεωρησα δεδομενους...γιατι πολυ απλα τωρα απομακρυνονται απο εμενα λογον οτι δεν εχουν την δυνατοτητα να με στηριξουν οικονομικα και να σου πω την αληθεια ποτε μου δεν τους το ζητησα...αλλα το καλυτερο απ'ολα ειναι οτι φοβονται τωρα μηπως παω σε αυτους και τους ζητησω χρηματα εκει να δεις πως τρεμει το φιλοκαρδι τους και μετα μου λενε για αγαπη και βλακειες οταν το χρημα υπερισχυει ολα τα αλλα καπνος..Αλλη καλη ειμαι κι εγω εδω ειπα του πατερα μου να παω να δω την μαμα μου και μου λεει 'και γιατι να πας να δεις την μανα σου εγω εδω σε χρειαζομαι ποιος θα μου καθαριζει και μαγειρευει? πηγα να του πω παιδι θελεις η παραδουλευρα αλλα παλι δεν μιλησα ετσι κι αλλιως παντα του καθαριζα αλλα κι αυτος γι αυτο με θελει οχι γιατι ειμαι παιδι του που γι αυτο αλλωστε κανουν τα παιδια υποτιθετε...Το πιστευω οτι εχεις μπει στην ψυχολογια του πατερα μου 'εγω θα σου δινω χρηματα για να σπουδαζεις αρα θα καθεσαι σουζα"...Απο εμενα αυτο που θελω ειναι να μην τους εχω ανακγη και να πω αυτα που θελω χωρις να φοβαμαι οτι θα αλλαξει η συμπεριφορα τους απεναντι μου και θα γινει χειροτερη γι' αυτο αλλωστε το μοτο μου ειναι ' η σιωπη ειναι χρυσος'...να κανω αυτο που μου κανουν που λενε τοσο ανετα εισαι κομπλεξικη κι αλλα... να τους πω κι εγω ολα αυτα που θελω ετσι? δεν ειμαι τετοιος χαρακτηρας...κι αυτες οι μαλ@@ες που λενε 'εγω σου τα λεω για το καλο σου' ειναι ψεματα το μονο που τους νοιαζει ειναι τι θα πει ο κοσμος....εσυ πως μπορεις και τους ελέγχεις? Νομιζουν ολοι οτι δε θα αλλαξω ποτε το κακο ειναι οτι κι εγω το πιστευω...Τι σκατα θα κανω με εμενα..?
    Last edited by homer; 06-08-2011 at 13:24.

Senior Member
    τι εννοεις ??? :)

Junior Member
    εννοω τι σκατα θα θα κανω με εμενα εχω θεμα με τον πατερα μου που μου φερεται ετσι οπως μου φερεται αλλα θελω γενικα να δειξω και να πω ολα αυτα που τοσο καιρο τα κρατουσα και δεν ελεγα τπτ...αλλα δεν ξερω πως γιατι φοβαμαι...

Junior Member
    Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας να ειστε καλα..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast