Results 1 to 8 of 8
-
07-09-2019, 17:59 #1
Κολλημενος στο κενο/Stuck in limbo
Ετσι ονομαζεται μια ψυχολογικη κατασταση σε ορισμενες ψυχολογικες παθησεις οπως η καταθλιψη ή η σχιζοφρενεια στην οποια ο πασχον εχει ξεπερασει τα βαρυτερα συμπτωματα αλλα παραμενει καπου στο ενδιαμεσο με εναπομειναντα.
Μπορει να παρουσιαζει δυσκολια επιτευξης στοχων, προορισμου κ να νιωθει παγιδευμενος κ σε αδιεξοδο.
Ποσοι απο σας ησασταν σε αυτη την θεση;;
Ξεπερασατε να βγειτε απο αυτο το αισθημα βαρυτητας που σε κρατα καθηλωμενο;;It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
- 07-09-2019, 20:17 #2
Ω ναι. Κρατησε 2 3 χρονια. Μικρες περιοδοι " ανατασης αναστασης " υπηρξαν οταν ειχα βαθυ ψυχικο κινητρο να βοηθησω ή να εργαστω. Κατα τα αλλα μεγαλο βασανο το " ετσι θα ειναι για παντα ; πως θα βγω απο αυτο ; γιατι ακομα δεν εχω αναρρωσει ; ". Ενα κινητρο Σειριε μου, εμενα τουλαχιστον μου εκανε reboot. Οχι οτι γλιτωσα απο τα συμπτωματα. Απλα εδινα μικροτερη σημασια σε εκεινα γιατι ημουν σε δραση. Ευχομαι να λαβεις και αλλες απαντησεις.
"Make sure your worst enemy isn't you"
07-09-2019, 21:22 #3
08-09-2019, 10:04 #4
Συγγνώμη που μένω στην κουβέντα ΣΑΣ παιδιά απλά θέλω να ρωτήσω κάτι αγχονομε μήπως πάσχω από σχιζοφρένεια να παω σε ψυχίατρο η σε ψυχολογο για διάγνωση?
08-09-2019, 18:22 #5
Αν ειχες σχιζοφρενεια δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αγχωνοσουν γι'αυτο τον λογο δηλ την ταμπελα, υπαρχει πιθανοτητα να μη το συνειδητοποιουσες, αλλα για παραλογες πεποιθησεις κ παρανοια.
Θα προτεινα ψυχιατρο καθως ειναι πιο εξειδικευμενοι στις διαγνωσεις.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
10-09-2019, 02:26 #6MrgilleasGuestπαρουσιαζω και γω αισθημα οτι δεν θα επιτευξω τους στοχους,φοβαμαι πως αν μεινω μονος σε σπιτι θα καλεσουν την υγειονομικη γιατι δεν θα καθαριζω οπως πρεπει το σπιτι,τα πιατα και οτι θα το εχω ακαταστατο.αυτο serios μου φαινεται δυσκολο ενω τα καταφερνω σε γνωσεις,οδηγηση,πτυχιο αντε και καπως στις δουλειες εκτος σπιτιου.στο σπιτι με πιανει αναβλητικοτητα και αντι να καθαριζω το χωρο τα πεταω οπως να ειναι και ουτε μαγειρευω αν και στο κεντρο που πηγαινα μας εδειχναν πως να μαγειρευουμε και γενικα φοβαμαι οτι δεν θα ειμαι συγκροτημενος στη καθαριοτητα και τακτοποιηση του σπιτιου
Γι αυτο seirie μην με νομιζεις αρκετα λειτουργικο επειδη εβγαλα στρατο και αυτο με τα χιλια ζορια ι4 κιολας ή επειδη εβγαλα μεταπτυχιακο αυτα για μενα ηταν ευκολα στα αλλα σπιτι(δουλειες) να καλω μαστορους για επισκευες,να μαγειρευω φανταζουν αναβλητικα χωρια οτι εχω εξαρτηθει ασχημα απο τον υπολογιστη και περναω ενα μεγαλο μερος της ημερας μπροστα απο αυτο
10-09-2019, 10:20 #7
Γιατί όμως νομίζεις mrgillea ότι δε θα καθαρίζεις? Βαριέσαι να κάνεις ας πούμε δουλειές του σπιτιού ή δε μπορείς? Κι εγώ δεν είμαι πρακτικός τύπος αλλά κουτσά στραβά όποτε χρειάζεται βγάζω τις δουλειές, έστω και αν βαριέμαι να τις κάνω
10-09-2019, 15:41 #8MrgilleasGuestμαλλον με πιανει τεμπελια γιατι πριν λιγες ημερες καθαρισα μονος μου το αμαξι και το εκανα πεντακαθαρο.εβαλα ηλεκτρκη σκουπα το επλυνα,το καθαρισα το τιμονι και μπροστα με υγρομαντηλο.απλα με πιανει αυτη η αναβλητικοτητα ισως αν μεινω μονος να τα καταφερνω εξισου καλα απλα θελω σπρωξιμο και τα πιατα καθαριζω καμια φορα.παντως στις δουλειες εκτος σπιτιου τα καταφερνω μια χαρα οπως να πληρωνω λογαριασμους,να ξερω να πληρωνω φορολογικες υποχρεωσεις και μεχρι ποτε ειναι η προθεσμια.μαλλον απο ελλειψη αυτοεκτιμησης και ισως και λιγο τεμπελιας να νιωθω ετσι