Results 61 to 75 of 153
Thread: παρενέργειες φαρμάκων
-
19-04-2007, 11:05 #61
Originally posted by emvogia
......ζωή στη φύση με συνέπεια πάντοτε να τασσόμαστε σεβόμενοι τον ανώτερο εαυτό μας.....
καλή τύχη
κοίτα εγώ που γεννήθηκα στη θεσσαλονίκη και ζω για 19 χρόνια εκεί έχω καταφέρει να προσαρμόσω μια χαρά τον ανώτερο εαυτό μου στα δεδομένα μιας τσιμεντούπολης.
- 19-04-2007, 11:05 #62
Originally posted by emvogia
αυτό ίσως κρύβει την απάντηση στο εαν χρειάζεται κανείς \"ανθρώπους να τον καταλαβαίνουν\" και στην περίπτωση που χρειάζεται \"κατά πόσο αυτοί υπάρχουν\"
25-04-2007, 00:42 #63
Originally posted by interappted
ελα ντε ρε συ kassi ειναι δυνατον ?εγω ελεγα στον πρωην dr μου οτι δεν θελω hipnosedon και τα επερνα με το ζορι(η μανα μου μου τα εδινε,και αλλοι σπανε φαρμακεια να τα παρουνε....τωρα με τα tavor τα περνω πιο χμ ευχαριστα να το πω?δεν με χαλαει το ονομα τοσο να το πω?κ παλι εμαθα οτι τα περνουν τα τζανκια κ ξενερωσα....τι μλκισμενα ρε αν τους τα εγραφε ο γιατρος απο παθηση θα τους ξινιζαν οταν τα περνουν για μαστουρα...αυτοι μας θεωρουν κωλοφαρδους ρε!!!Κι ο αντρας μου Ακινετον επερνε που ειναι για το παρκινσον και του ελεγα αχ αν ειχες παρκινσον ουτε στο στομα σου δεν θα ηθελες να τα βαζεις τωρα αν ζουσε θα εβρισκε τη χαρα του..εγω βρισκω τη θεραπεια μου γιατι kassi μου πιστευεις πως θα ηταν καλυτερα τα πραγματα χωρις χαπια?εγω ΟΧΙ τωρα ψιλοηρεμω εστω και τεχνικα πριν ολο στην τσιτα ημουνα...η μαλκια της υποθεσης ειναι οταν καμια φορα τα ξεχναω.....ασε εκει νιωθω στο πετσι μου τι εστι και σε τι λουμπα εχω πεσει με χαπια..
25-04-2007, 01:08 #64
Εγώ πάλι ώρες ώρες σκέφτομαι και τα άτομα που πετάνε με πάθος το σλόγκαν .......<< α εγώ είμαι κατά των χαπιών!!!>> και έχουν παθολογικά ή άλλης φύσεως προβλήματα και κοροιδεύουν όλους τους γύρω που παίρνουν χάπια και κάνουν τακτικές εξετάσεις ρουτίνας..........
Ε εκεί τα παίρνω μιλάμε τελείως στην κράνα!!!!!!!! Περνάνε τα χρόνια , χειροτερεύει το πρόβλημά τους και μετά τρέχουν οι άλλοι για την μαλακία που βαράγαν χρόνια στον εγκέφαλο.
Αν έχεις πρόβλημα και όντως χρειάζεται να πάρεις αγωγή την οποία συστήνουν επίμονα οι γιατροί πρέπει να την πάρεις......... Αν τα φάρμακα δεν χρειάζονταν στην ανθρωπότητα δεν θα συγκέντρωναν καμία ερευνητική σημασία......
Η λήψη τους όταν υπάρχει αποδεδειγμένο πρόβλημα δεν αποτελεί υπερβολή ή υπέρμετρη αντιμετώπιση , αλλά λογική επαγωγική προσέγγιση.......... Ούτε η ακραία προσκόληση σε αυτά είναι σωστή.........αλλά ούτε και η απόλυτη αποχή από αυτά όταν υπάρχει απτή αναγκαιότητα..............
25-04-2007, 01:12 #65
olga soul συφωνω αν με τοσα χαπια ειμαι σκατα χωρις τα χαπια θα ημουν σιγουρα σκατοτερα
ναι,ναι εχω πλουσιο λεξιλογιοwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
25-04-2007, 01:17 #66
lol interappted...........δεν πειράζει περί λεξιλογίου..........Η ουσία της σκέψης σου έγινε κατανοητή.......Σίγουρα τα χάπια βοηθάνε ένα μέρος του αγώνα σου - το άλλο κομμάτι θα το βοηθήσει η θέλησή σου όσο κουρασμένη και αν είναι......
Εγώ με τα χρόνια το κατανοώ ολοένα και περισσότερο...........
Νά\'σαι καλά!
25-04-2007, 01:26 #67
κι εσυ το ιδιο !,,,
δε μου λες αυτο το κομματι με τη θεληση τη δικη μου περνει οντως καποια στιγμη μπροστα μετα απ χη κ ψ θεραπεια??1,5 χρονο δεν το καταλαβα,βοηθαν τα χαπια κ την θεληση μου??δεν την βοηθανε τα χαπια την θεληση μου η παιζουν σε αλλα στρατοπεδα τα χαπια κ η θεληση???well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
25-04-2007, 01:47 #68
interappted μου να σου πω.......Το πως και το πότε θα ενεργοποιηθεί εντατικά η θέληση στον καθένα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες..........Ας σου μιλήσω για μένα μιας και για κάθε έναν είναι διαφορετική εμπειρία..........
Πριν 8 χρόνια λοιπόν όταν άρχισα αγωγή με seroxat για κατάθλιψη, αγοραφοβία, κρίσεις πανικού και κοινωνική φοβία τους πρώτους 8 μήνες παρόλο που τα συμπτώματα υποχώρησαν σημαντικά ζούσα ακόμα με το φόβο ότι θα κυλούσα πάλι προς τα πίσω.........Όταν όμως κάθισα και τα έβαλα όλα κάτω, διαπίστωσα ότι πέραν της αγωγής που ακολουθούσα δεν έκανα και κάτι ιδιαίτερα θεαματικό ή διαφορετικό για να αλλάξω ή να βοηθήσω τις συνθήκες της ζωής μου.......΄Ετσι αποφάσισα να αλλάξω τελείως συνήθειες και να ξεπεράσω έστω και ένα μικρό κομμάτι από τις φοβίες μου........Στην αρχή όταν έκανα αυτές τις αλλαγές όλα μου φταίγανε και όλο γκρίνιαζα.........Σιγά σιγά πολλές από τις φοβίες μου απομυθοποιήθηκαν......ενώ η καταθλιπτική μου διάθεση έδινε τη θέση της σε ευχάριστες παρέες ή νέα ενδιαφέροντα..........
Επειδή το έζησα.......πιστεύω ότι καμία αγωγή δεν θα ήταν αποτελεσματική αν δεν είχα τη θέληση να πάω εγώ τα δεδομένα ένα βήμα πιο πέρα σιγά-σιγά..........Η μία αλλαγή φέρνει την άλλη........... Σήμερα δεν έχω πια την απαίτηση να ξεπεράσω όλες μου τις φοβίες........απλά να συμβιβαστώ μαζί τους και να τις έχω σε τυπικό έλεγχο......για να μην σταματούν την παραγωγικότητά μου και την ιδεολογική μου εξέλιξη την οποία θεωρώ πολύ πιο σημαντική από αυτές.........
25-04-2007, 01:56 #69
μπραβο κοπελιαααααα!!!!κ η ολγα ειναι ενταξει!!!και στα δικα μας βρε!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
25-04-2007, 02:03 #70
25-04-2007, 02:05 #71
Εδώ και αρκετό καιρό παίρνω μόνο το ντεπακίν και από ότι μου είπε ο γιατρός, θα το παίρνω για κάποια χρόνια.Φρικάρω στην ιδέα.Αλλά φέρνω στο μυαλό μου και τα στατιστικά που μου ανέφερε και λέω άσε καλύτερα...πιες τα εκεί.Μπας και και ξεμπερδέψεις ποτέ.Ένα 60% αυτών που διέκοψαν την αγωγή, χρειάστηκε να την ξαναρχίσουν.Δηλαδή οι 4 στους 10 γίνονται καλά?Κάπως έτσι...Για διπολική μιλάω..μη μπερδευτούμε!Αλέξανδρε, που μίλησες για τη νονά σου, παίρνει πολλά φάρμακα!Μάλλον έχει προβλήματα στη ζωή της.Γνωρίζω μια κυρία (νοσηλευτήκαμε στην ίδια κλινική ) που παίρνει πολλά φάρμακα, αλλά είχε περάσει πολλά στη ζωή της.Αν δεν ασχοληθείς και με τα προβλήματα, τα φάρακα που σου δίνουν είναι βαριά για να είσαι σε καταστολή.Όταν με βουτήξανε και με χώσανε σε κλινική, ήμουν σε άσχημη φάση μανίας.Το τι φάρμακα ήπια, δε περιγράφεται..Με έπαιρνε ο ύπνος με τη μπουκιά στο στόμα.Τους έλεγα να κλείσουν την πόρτα, που ήταν ήδη κλειστή..Μου έκαναν ενέσεις με αλοπερντίν, που είναι πολύ βαρύ φάρμακο και φέρνει παραισθήσεις.Αυτά.
25-04-2007, 02:10 #72
arktos η δικη σου η θεληση πως ειναι?ΘΕΣ να βοηθησεις τον εαυτο σου η οχι
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
25-04-2007, 02:37 #73
Όταν πέφτω σε κατάθλιψη, νιώθω πως δεν μπορώ να κάνω κάτι.Όταν αρχίσω να ανεβαίνω, προσπαθώ να κοντρολάρω τα πάντα.
25-04-2007, 02:44 #74
παλι καλα εισαι και σου ευχομαι να γινεις ακομα καλυτερα
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
25-04-2007, 16:47 #75
μια φορά περίμενα να συναντηθώ με τον γιατρό και έρχεται ενα πρεζονι που ηθελε να κοψει την ηρωινη για λιγο καιρο για να δουλεψει, και ηθελε να του γραψει βουλμπεγκάλ κλπ...
Και εγω εδω και 5 χρόνια πάιρνω ανελλιπώς φάρμακα γαμώτο!!!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια