Results 121 to 135 of 153
Thread: παρενέργειες φαρμάκων
-
28-04-2007, 22:27 #121
[quote]Originally posted by kanenas
χμμμ, παρα την ευφραδεια σας, σας πηραν τις κυλοτες (με πολλα αφτογκολ):
διπολικοι-οριακες 5-0 (παιζατε εκτος εδρας)
Ρε όταν θα συναντηθούμε από κοντά αυτά θα μας λες;Ακούς εκεί!Διπολικοί vs οριακών..χαχα....Ίντερ πολύ μου άρεσε ρε...Ματς ανάλογα τη διαταραχή..
Εγώ δείχνω respect στον Μπίλυ.Διπολικός ή μη, με βγάζει ώρες και φορές νοκ άουτ με την τόση ειλικρίνεια και ευστροφία του.
- 28-04-2007, 23:10 #122
kassi, βάρος στη κοινωνία ήμουν κι εγώ όταν μπήκα σε δημόσιο ψυχιατρείο και συνεχίζω να είμαι όταν απουσιάζω από τη δουλειά μου λόγω ασθένειας.Τι λες?
29-04-2007, 01:19 #123
Originally posted by kassi_21
.Δεν τα λυπάμαι καθόλου.Μιας φαρμακοποιού γνωστής κάναν το φαρμακείο της μπουρδέλο γιατί ενώ εκεί αυτή που ως Ιταλίδα τους είχε συνηθίσει στο να τους δίνει αβέρτα τα βουλμπεγκάλ έχοντας άγνοια περί ελληνικής πραγματικότητας ξαφνικά αφού την συμβούλεψαν ότι όλες σου οι συνταγές είναι πλαστογραφημένες και θα σε πάνε μέσα σταμάτησε να τους δίνει κι αυτοί τα πηραν,τα φτωχά,μικρά,αθώα,απροστάτε� �τα,ευαίσθητα ανθρωπάκια...
Έτσι.Η οικογένειά τους πίσω να γαμιέται,να πεθαίνει η μάνα από καρκίνο κι εσύ να τους χτυπάς την πόρτα,να σπας φαρμακεία για να πάρεις την πρέζα σου.Αυτοί αποφάσισαν να ζήσουν στην ουτοπία.Μόνοι το αποφάσισαν να πάρουν την κατηφόρα.Κανείς δεν τους πίεσε,γιατί έτσι θα πίεζε κι εμάς η ρουφιάνα η σκληρή κοινωνία να χασισωθούμε,επειδή ήμασταν ευαίσθητα και δεν αντέξαμε.Αλλά εμείς γκούχου γκούχου το παλεύουμε,τρώμε πόρτες άπειρες...Ζούμε τις συνέπειες των πάντων..ενώ αυτοί περιφέρονται με μια σύριγγα,κολλάνε τους εκάστοτε συντρόφους και μ\'ένα AIDS κι αν βρουν και κανά θύμα-ευαίσθητο τον έχουν να τους δίνει τα λεφτά για τη δόση.Γιατί είναι και γαμώ τα καλά παιδιά...
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!
σωπα ρε μεγαλε για ελα εδω να κατεβασεις με το στανιο τις βενζοδιαζεπινες για να ηρεμισεις κ μετα αμα θες να τα δεις χεσε με να πρεπει να παρεις τα χαπακια σπυ στην ωρα σου οχι γιατι θα σε πιασουν στερητικα μαστουρας αλλα γιατι θα γινεις ρομπα σε οποιον βρεθει κοντα σου!!!
αμα ηταν τοσο ευαισθητα τα πουλακια μου δεν θα σκεφτοτανε μονο τη μαστουρα του αλλα κι ολους τους ανθρωπους γυρω τους !!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-04-2007, 01:24 #124
Originally posted by arktos
kassi, βάρος στη κοινωνία ήμουν κι εγώ όταν μπήκα σε δημόσιο ψυχιατρείο και συνεχίζω να είμαι όταν απουσιάζω από τη δουλειά μου λόγω ασθένειας.Τι λες?
29-04-2007, 02:19 #125
στο κατω κατω τα χαπακια μας η οι εισαγωγες μας ειναι γνησια απο ψυχιατρο...
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-04-2007, 03:27 #126
έτσι έτσι.Με την βούλα.Τσάμπα έκοβα βόλτες στο Γιωργάκη εγώ;;;Ενώ οι περί ου ο λόγος μου φτιάχνουν μια ψεύτικη σφραγίδα γιατρού παίρνουν και το ανάλογο συνταγολόγιο με τις κόκκινες γραμμούλες γράφουνε τα βουλμπεγκαλάκια και τα υπνοστεντόν τους,αλλά ξεχάσατε μάγκες...Η συνταγή θέλει θεώρηση απ\'το ΙΚΑ.Βέβαια μερικοί φαρμακοποιοί-όπως αυτή που ανέφερα-ήταν αδαείς.Προσωρινά-μέχρι που τους σπάσανε το φαρμακείο και εξαλείψανε κούτα ολόκληρη με ινσουλίνες του ενός και μην τους είδατε...Κατά τ\'άλλα θα τους λυπηθώ και είναι τα καλά παιδιά που πόνεσαν...όταν κινδυνεύουν οι γονείς μου να βρεθούν σε κανά χαντάκι απ\'την πάρτη τους.Ρε ξουτ ρε!!!
29-04-2007, 03:37 #127
ξουτ!κι εγω μαζι σου ασε που παντα ειχα μια ηληθια φοβια οτι θα με τρυπηθω απο τις συρηγγες που αμολανε οπου να ειναι!!!κ τι θα φταιω ρε χλεχλε μετα ?τρυπησου αλλα πετατη τη ρημαδα σε κανενα καδο??ειμαι υποχρεωμενη να τη βλεπω??ασε που ελεγα μεσα σε λεωφορειο οτι μοθ αυξησαν τα ταβορ σε 2,μιση μεσα στο 27(λεωφορειο που περναει απο οκανα)κι ενω ολοι ηταν λασπες με ακουσαν και μου λεγαν αν εχω πανω μου τιποτα???δεν απαντουσα μονο κοιτουσα!!!!ολε ο ταυρος!!εσυ γιατι θες να το παρεις μαναρι μου???για να κανεις κεφαλι???ε,εγω τα θελω για να συνεχισω να εχω κεφαλι...(δεν του το ειπα) με ζηλευε ολο το 27!!!εγω απο τη μια χεστηκα απο το φοβο μου αλλα απο την αλλη λεω ισα μαγκες γιατι εχω και μια βουλα κι εχω κ μια τσιτα χ!αυτοι σε καθε φρεναρισμα πηγαιναν σαν ντομινο κ σε καθε στροφη σα χωρωδια !!!κ θα τους βαλω ισα κι ομοια με οσους εχουμε ψυχολογικα ???αντε εμεις ειμαστε αρρωστοι ρε!!!!και δεν αρρωστησαμε απο μονοι μας!!μαλακα!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
29-04-2007, 04:19 #128
Originally posted by interappted
ξουτ!κι εγω μαζι σου ασε που παντα ειχα μια ηληθια φοβια οτι θα με τρυπηθω απο τις συρηγγες που αμολανε οπου να ειναι!!!κ τι θα φταιω ρε χλεχλε μετα ?τρυπησου αλλα πετατη τη ρημαδα σε κανενα καδο??ειμαι υποχρεωμενη να τη βλεπω??ασε που ελεγα μεσα σε λεωφορειο οτι μοθ αυξησαν τα ταβορ σε 2,μιση μεσα στο 27(λεωφορειο που περναει απο οκανα)κι ενω ολοι ηταν λασπες με ακουσαν και μου λεγαν αν εχω πανω μου τιποτα???δεν απαντουσα μονο κοιτουσα!!!!ολε ο ταυρος!!εσυ γιατι θες να το παρεις μαναρι μου???για να κανεις κεφαλι???ε,εγω τα θελω για να συνεχισω να εχω κεφαλι...(δεν του το ειπα) με ζηλευε ολο το 27!!!εγω απο τη μια χεστηκα απο το φοβο μου αλλα απο την αλλη λεω ισα μαγκες γιατι εχω και μια βουλα κι εχω κ μια τσιτα χ!αυτοι σε καθε φρεναρισμα πηγαιναν σαν ντομινο κ σε καθε στροφη σα χωρωδια !!!κ θα τους βαλω ισα κι ομοια με οσους εχουμε ψυχολογικα ???αντε εμεις ειμαστε αρρωστοι ρε!!!!και δεν αρρωστησαμε απο μονοι μας!!μαλακα!!!
29-04-2007, 10:31 #129
σοβαρευτειτε, ρε! αμα σας πχιασι η σαχλαμαρα, δεν σταματαει!
νομιζω οτι θα πρεπει να σταματησετε να μιλατε μεταξυ σας. παιρνετε υπερβολικο θαρρος!!
29-04-2007, 14:08 #130
kanenas χεσε μας !!!!!!αμα τα δουμε ολα τοσο σοβαρα θα παμε να χορεψουμε το χορο του Ζαλογγου
ενα γελιο μας εχει μεινει κ θα το εκμεταλλευτουμε!!!αλλωστε ουτε η kassi χρειαζεται εμενα για να παρει θαρρος ουτε εγω την kassi!το χουμε εκ γεννητης μη μας χαλας τη χαρα που συναντηθηκαν τα 2 αδερφακια ψυχες!!!ασε μας να σαχλαμαριστουμε!!ειναι πολυ πιο αληθινο απο το να τρωγομαστε με τα ρουχα μας.well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 02:37 #131
Σωστός...Αδελφάκια ψυχές.Γουστάρησα.Πρόσεξε.Λ� �με την αλήθεια και δεν τη θεωρώ καθόλου σαχλαμάρα....Δεν καταλαβαίνω γιατί θίγεσαι που θίγουμε τους ναρκομανείς.....και θα έπρεπε να θίξουμε και τους ψυχιάτρους που παρανόμως χορηγούν σε τέτοια άτομα Υπνοστεντόν,Βουλμπεγκάλ και τα συναφή...
30-04-2007, 04:01 #132
kanenas εφαγε ζορι ιντερ κ kassi βριζουν ναρκωμανεις και γκει
kanenas αγαπαει στρουμφακια
kanenas παραξενευτηκε με kassi κ ιντερ
kanenas θεωρισε πλακα καυστικους σχολιασμους kassi κ ιντερ
kanenas αγαπαει μονο Τολστοι
kassi-ιντερ λενε πολλες αληθεις μεσα απο το χιουμορ
γιατι μου βγηκε κατι σε φαγανας πειναει???well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-04-2007, 20:17 #133
καλα πρεπει οπως και δηποτε να ξανανοιξει το τσατ
τουλαχιστον οπως ηταν παλια να φαινετε στην κεντρικη ποσοι ειναι μεσα και τα λενε η τουλαχιστον βρε αδελφια να αλλαξουμε τα msn μας και να τα λεμε εκει.ολα τα θεματα απο που εκλεισε το τσατ εχουν γινει πεδιο αντιπαραθεσης με ολο ασχετα πραγματα.Αν δειτε απο που ξεκινησε αυτο το τοπικ και που εχει φτασει η συζητηση ειναι για γελια.Ανοιξτε τουλαχιστον ενα νεο τοπικ ψυχ vs ναρκ να παιζει εκει η αντιπαραθεση ελεος.εχουμε μπερδεψει την .... με την ....
01-05-2007, 18:28 #134
Originally posted by interappted
kanenas εφαγε ζορι ιντερ κ kassi βριζουν ναρκωμανεις και γκει
kanenas αγαπαει στρουμφακια
kanenas παραξενευτηκε με kassi κ ιντερ
kanenas θεωρισε πλακα καυστικους σχολιασμους kassi κ ιντερ
kanenas αγαπαει μονο Τολστοι
kassi-ιντερ λενε πολλες αληθεις μεσα απο το χιουμορ
γιατι μου βγηκε κατι σε φαγανας πειναει???
09-05-2007, 02:07 #135
Για διπολική νόσο οπου έχω τα τελευταία 12 χρόνια
Έπερνα για 9 χρόνια depakine Chrono των 500mg x3 1-0-2.Αύξηση βάρους περίπου 5KG ανα χάπι.Δηλαδή ενώ κανονικά με ΔΜΣ πρέπει να είμαι στα 80KG δε μπορούσα με διατροφή και δίαιτα να πεσω ποτέ κάτω απο τα 95.Σα φάρμακο βέβαια ήταν καταπληκτικό και με είχε πολύ καλά σταθεροποιημένο.
Όλες οι εξετάσεις ανα 6μηνο στα επίπεδα Βαλπροικού έδειχναν τα επιθυμητά επίπεδα στο αίμα.
Συμπληρωματικά δεν είχα άλλη αγωγή.Σπάνια πολύ σπάνια να έπερνα κάπιο ηρεμιστικο.Αλλάκαι αυτό πιο πολύ placebo ήταν.
Έπεισα το ψυχίατρο και για λόγους υγείας επειδή έχω ανεβάσει χολυστερίνη και έχω κληρονομικότητα και οικογενειακό ιστορικό καρδιάς αλλά και για λόγους αισθητικής να βάλουμε topamac για δίαιτα.
Να επιστρέψω στις παλιές καλές ημέρες.(βλέπετε πρώην αθλητής).
Ξεκινήσαμε κόβωντας σταδιακά το ντέπα.Βάλαμε σταδιακά το τοπαμακ.Όπως προβλέπεται.
Φτάσαμε τα 2χ200 την ημέρα.
Κόπηκε η όρεξη.Δεν σταθεροποιήθηκα όμως σωστά μετά απο δύο εβδομάδες θεραπεία.
Άρχισε μία υπερένταση.
Ευτυχώς δεν υπάρχει καμία συναισθηματική διαταραχή(φοβίες κ.λ.π)παρα μόνο οργανικές.
Στην αρχή υπήρξαν παρενέργειες.Ζάλη για τις πρώτες 15 με 20 μέρες(φεύγει σιγά-σιγά)
Συχνοουρία(τις πρώτες 5).
Έντονα όνειρα ή εφιάλτες όπως συνηθίζεται δεν είχα παρόλο που τα βάλαμε βράδυ και τα 2.
Η επίδραση του ντεπακιν έφυγε τελείως το κατάλαβα.Το λάθος μου ήταν ότι ξεκίνησα κάποιες βιταμίνες παράλληλα επειδή μου κόπηκε η όρεξη με πολλά Β στοιχεία μέσα.Αυτές βοήθησαν να κάνω Up προς μανία.
Τις σταμάτησα και απο προχτές αυξήσαμε το τοπαμακ το βράδυ στα 500 + 100 το πρωί.
Παραπάνω δε θα το κάνουμε.
Απλως θα γίνει 400 το βράδυ και 200 το πρωί.
ήδη χτες και σήμερα η διαφορά με την αλλαγή και το κόψιμο απο τις βιταμίνες ήταν τεράστια.
ο ύπνος πάλι 8ωρος απο 6ωρος.Αναπαυτικότατος.Τα τσιγάρα μειώθηκαν.Το άγχος και η ανυσιχία έπεσαν και τα μεγαλεπίβολα σχέδια coolαραν.
Αυτά φίλοι μου.
Καλό βράδυ σε όλους και φιλιά πολλά.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....