μου ειπε πως ηταν παντρεμενος! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Quote Originally Posted by eva-sunstar View Post
    Γεια σας! αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα εκτιμούσα τη γνώμη σας. Ένας άνθρωπος που γνώρισα, και υπήρχε μια σύνδεση ,επικοινωνουσαμε για 2 μήνες και σκεφτομασταν να κάνουμε μια σχέση ομολόγησε ότι, όταν συναντήθηκαμε ήταν παντρεμένος, αλλά της σε διαδικασία σιαζυγιου με τη σύζυγό του ...
    ευα
    ποσες φορες συναντηθηκατε με αυτον τον ανθρωπο και ποσο προχωρησε η σχεση σας?ειχατε σεξουαλικες επαφες η μονο συζητησεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariamaria View Post
    Μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία θα σε φθείρει.... ήδη έχει αρχίσει να σε φθείρει.... φύγε μακριά, 2 μήνες επικοινωνίας δεν είναι τίποτα. Φύγε μακριά από ένα ζευγάρι που έχει ερωτευτεί, έχει αγαπηθεί , έχει παντρευτεί, έχει χωρίσει και προσπαθούν να τα ξαναβρούν. αυτούς τους ανθρώπους τους δένουν δυνατά συναισθήματα ό,τι και αν τους οδήγησε στο χωρισμό. Εσύ μπορεί να είχες ρόλο υποκατάστατου στο κενό του. Αν συνεχίσεις να ασχολήσαι, πιθανό να γίνεις η καβάτζα του. '' Έχω τη γυναίκα, αλλά αν δεν κάτσει θα έχει εσένα''. Εξού και η φώτο στο φασεμπουκ. Μικρά πράγματα που δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις που τα κάνει αλλά που απο την άλλη σου αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό, μπας και.....
    Φύγε για να προστατέψεις τον εαυτό σου.
    Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Member
    Σιγουρα πρεπει να ζουμε την καθε μας στιγμη και να κυνηγαμε ολα οσα θελουμε.τα συναισθηματα μου δεν ειναι ξεκαθαρα αυτη τη στιγμη καθως ειναι πολυ προσφατη η αποκαλυψη.Ειναι ολα μαζι και αγαπη και απογοητευση και προδοσια και ζηλια.Θελω να τον διεκδικησω απλα δεν ξερω τον τροπο ειλικρινα αφου θεωρει πως θελει να ξαναπροσπαθησει.Κι αν τον αγαπαω οφείλω να το σεβαστω αυτο σωστά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ευα
    ποσες φορες συναντηθηκατε με αυτον τον ανθρωπο και ποσο προχωρησε η σχεση σας?ειχατε σεξουαλικες επαφες η μονο συζητησεις?
    αν θες, μου απαντας...

Member
    υπηρχαν φιλια αγκαλιες σχεδια και ολα ηταν πολυ ρομαντικα...

Senior Member
    eva-sunstar, κατά τη γνώμη μου όταν μια γυναίκα αισθανεται την αναγκη να 'διεκδικησει' εναν ανδρα που εχει συναισθηματα και για αλλη γυναικα, περισσοτερο υποκινειται απο την αναγκη αυτο-επιβεβαιωσης. Αλλωστε ποσο ετοιμος θα ηταν ενας τετοιος ανδρας για να σου δωθει ολοκληρωτικα οταν ενα κομματι του εαυτου του ειναι κολλημενο στο παρελθον;

Τελος, πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να 'διεκδικησουμε' καποιον ανθρωπο για σχεση. Εφοσον αυτος ειναι ετοιμος, τοτε θα αποδεχτει την προσεγγιση, διαφορετικα καθε απορριψη στην ουσια δειχνει οτι δεν ειναι ετοιμος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by eva-sunstar View Post
    υπηρχαν φιλια αγκαλιες σχεδια και ολα ηταν πολυ ρομαντικα...
    προτεινω να το βγαλεις τελειως απο το μυαλο σου.
    για μια σχεση που δεν ολοκληρωθηκε καν κι ο αλλος εχει κανει ΗΔΗ πισω και μαλιστα για να συνεχισει την σχεση του γαμου του, να διεκδικησεις τι?
    σου εξέφρασε τις προθεσεις του ξεκαθαρα. σε τι βαση να τον διεκδικησεις? οτι δε συμφωνεις με τις αποφασεις του?
    δεν ειναι δικο σου θεμα το τι θα κανει στην ζωη του .

Member
    Αυτο θα κανω μαλλον παιδια ,αλλα το καλο που του θελω να μην ξαναγυρισει πισω.Δεν ξερω αν ειναι αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης απλα αυτη τη στιγμη νιωθω πληγωμενη και δεν μπορω να δικαιολογησω το θρασος του.Αν ηταν κολλημενος αλλου ας ηταν .. και εγω και γενικα ο καθε ανθρωπος τι του φταιει για τα κενα του.

Member
    Ενταξει την πηρε την αποφαση! αλλα τα αποχαιρετηστηρια ερωτικα γραμματα τι τα θελει μπορει να μου πει καποιος? ? ? παιζει με το μυαλο μου ?

Junior Member
    Μη σε νοιάζει γιατί τα στέλνει, μη σε νοιάζει πως αισθάνεται εφόσων αποφάσισε να μην ήστε μαζι. Μην τα διαβάζεις καν μόνο πίσω σε κρατάνε. Αν θες ακουσέ με το ίδιο προσπαθώ κ εγώ

Member
    δηλαδη ειμαστε πολλοι! τι να πω υπομονη και να μη χαλαμε την ψυχολογια μας για ατομα που δεν αξιζουν! απλα αυτη η κατασταση στοιχειωνει ακομη και τα ονειρα σου ,,ουτε εκει δε γλυτωνεις..

Junior Member
    Ναι σίγουρα δεν είσαι η μόνη.. Τα όνειρα είναι το πιο δύσκολο αλλά με το καιρό όλα θα φτιάξουν ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή έτσι μου είπε κάποιος από εδώ πριν λίγες μέρες και μάλλον έχει δίκιο. Ξέρω οτι είναι δύσκολα άλλωστε περνάω παρόμοια μ'εσένα αλλά όλα θα πάνε καλά!! :)

Member
    ναι οντως μεγαλη αρετη η υπομονη!κι εγω αυτο ελπιζω πως ολα θα πανε καλα και τα ασχημα θα ξεπεραστουν γρηγορα! σ ευχαριστω eva!

Page 2 of 2 FirstFirst 12