Results 16 to 22 of 22
-
22-01-2011, 20:01 #16
κοιτα,ναι οντως ειχε αυτες τις χωριατιες που οντως μς εξοργιζαν αλλα φροντιζα κ το ελεγα,δεν συνηθιζω να κραταω μουτρα οταν κατι με ενοχλει.το ξερω οτι κι εγω θα πρεπει να σκεφτω για τον εαυτο μου ποιο ειναι το καλυτερο αλλα δυστυχως οταν κανω μια ωρα να αποφασισω ποια οδοντοκρεμα να παρω κ τι σοκολατα να αγορασω,θα καταλαβω τι θελω στη σχεση μου?για μενα ηταν κατι σημαντικο εδω και χρονια και αυτο που δεν μπορω να διαχωρισω ακομη μαρινα ειναι αν εχω ερωτευτει αυτον η αυτο που ηθελα και εκανα πως εβλεπα τοσα χρονια...ειμαι τοσο ευθυνοφοβη κ αναποφασιστη για υτο νιωθω οπως ειπα αρχικα συνεχως ενοχη για οτιδηποτε ακομη κ αν ξερω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο..
- 22-01-2011, 20:20 #17
εμμ, το φαντάστηκα γι' αυτό σε ρώτησα! :) Όμως τώρα απ' ότι φαίνεται είναι και εκείνος που δυσκολεύεται να αποφασίσει. Πάντως αν δεν ξεκαθαρίσεις λίγο τα δικά σου θέλω, δεν έχει νόημα όλη αυτή η στενοχώρια και η αναστάτωση. Άσε που ακόμα κι αν αυτός σου πει ξεκάθαρα 'ναι θέλω να είμαστε μαζί', πάλι ευχαριστημένη δεν ξέρω αν θα είσαι. Γιατί δεν αξιοποιείς αυτό το διάστημα που εκείνος έχει απομακρυνθεί, να ψάξεις λίγο μέσα σου τι είναι σημαντικό για σένα σε μια σχέση και γιατί? Με την πίεση δεν γίνεται τίποτα, ούτε και με την αγχωτική αναμονή :)
26-01-2011, 00:19 #18
marina kalhspera!na se rothso kati,eisia psychologos an den kano lathos??kala den exei shmasia se ayto poy tha se rothso parakato alla kati pio episthmoniko einai kalodexoymeno.loipon,me to paidi poy legame...ego opos eipa den ton enoxlo KATHOLOY!!aytos omos synexos frontizei na moy kanei aisthith thn paroysia toy stelnontas moy mhnymata otan me vlepei apo makria kai frontizei na erxetai se merh opoy xerei oti eimai mia sygkekrimenh ora..sthn arxh toy xorismoy ekana to lathos na ton piezo na milhsoyme pairnontas os proklhsh aytes tis symperifores..epeidh omos aytos to apofeyge,tora to exo rixei sthn adiaforia kia apla apantao typika sta mhnymata h apla xairetontas ton...ayto poy kano poso sosto kai ofelimo tha mporoyse na einai?????????
26-01-2011, 00:21 #19
Α!!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!ΕΙΜΑΙ ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ Κ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ!!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ Η ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
26-01-2011, 18:32 #20
Εγω ειμαι ο τζιμ, απο ενα γειτονικο ποστ που αν το διαβασεις θα δεις οτι δεν ειμαι ο πλεον αρμοδιος να σου δωσει απαντηση... λογω ελλειψης εμπειριας βασικα...
αλλα.... οπως το βλεπω τωρα αν εγω ειχα οικονομικα προβληματα, αλλα μια κοπελα που επιμενει στην δυσκολια να κατσει διπλα μου, τοτε δεν θα την αφηνα με τιποτα να φυγει απο κοντα μου... συνηθως απο οτι ξερω γινεται το αντιθετο... ο αντρας τα βρισκει σκουρα επαγγελματικα και η γυναικα τον αφηνει...κι αυτος πλεον εχει 2 μετωπα να αντιμετωπισει...συμφωνω σε ενα σχολιο πιο πανω οτι οι αντρες προσπαθουν να λυνουν μονοι τους τα θεματα τους...και ισχυει...αλλα οπως και να χει δεν παυεις να εισαι η κοπελα του και να σαι ενα στηριγμα γιαυτον...ειναι δυνατον στην δυσκολη στιγμη οικονομικα, να θελει να μεινει και μονος?? Δεν λεω να του κανεις τον οικονομικο συμβουλο...αλλα καταλαβαινεις τι εννοω...Επισης κατι αλλο.... κι εγω οπως και ολοι θα μουν ευαισθητος στο θεμα των χρηματων...η χαρα της ζωης ομως κρυβεται στα απλα πραγματα και οχι μονο στα λεφτα...και στην τελικη για παντα ετσι θα ναι?...συγκυρια ολοι περνανε καποια στιγμη και καποια αλλη στιγμη ξελασπωνουν...
Δεν ξερω κατα ποσο σε βοηθαω απλα λεω τον προβληματισμο μου...Συμβουλη να σου δωσω δεν εχω...ισως αφου θελει ο ενας τον αλλον κρατα εστω μια επαφη μεχρι να ξεδιαλυνει τι θελει και εκεινος και εσυ
26-01-2011, 20:03 #21
καλησπερα τζιμ!!το ποστ σου το εχω διαβασει απειρες φορες ....κι εγω με τ την εμπειρια παλι δεν ειμαι καταλληλη να απανταω σε θεματα,μην νομιζεις...λοιπον τζιμ οσον αφορα αυτο που μου εγραψες ,κι εγω τα ιδια πρεσβευω.τα εχω πει και τα εχω ξαναπει ...τον εχω απειλησει οτι θα με χασει οριστικα..του ειπα,αν με αγαπαει οπως λεει τοσα χρονια ας το σκεφτει..εχω κανει ηδη πολλα και εχω δειξει οπως το λεει κ ο ιδιος ΑΨΟΓΗ συμπεριφορα!!δεν ξερω αν αδιαβασες το τελευταιο ποστ μου αλλα εχω αρχισει να αδιαφορω...ποναω ,στενοχωριεμαι κ εχω μεγαλη θλιψη αλλα οπως λει κ ο χατζηγιαννης: ως εδω!!για ποσο εγω θα αφηνω τον εαυτο μου να γινεται παιχνιδι αναμεσα στα προβληματα και στη διαθεση του αλλου??γιατι να μου στελνει μηνυματα και να ερχεται εκει που ειμαι???δεν φτανει που του εδωσα ευκαιρια να ανακαλεσει για τον χωρισμο μας ,θα πρεπει να επωμιζομαι πραγματα που οχι δεν θελω αλλα δεν αντεχω να γινονται!!
28-01-2011, 23:16 #22
αλίκη σόρι, άργησα να δω το μήνυμα... Πάντως, η στάση σου είναι ΟΚ στο 'τυπικά' που λες. Δεν έχει νόημα να πιέζεις μια κατάσταση και αυτό δεν το λέω καθόλου 'επιστημονικά', είναι απλή λογική και προσωπική εμπειρία επίσης :) Είναι φυσικό όταν έχουμε ζήσει μια σχέση με έναν άνθρωπο κι έχουμε αισθήματα, αλλά ταυτόχρονα είμαστε μπερδεμένοι μέσα μας, από τη μια να επιδιώκουμε κι από την άλλη να αποφεύγουμε την πολύ στενή επαφή. Όπως δηλαδή κάνει κι ο φίλος σου. Γι' αυτό, εσύ χρειάζεται να σταθείς στο τι ακριβώς ζητάς εσύ από μια σχέση γενικά, κι από εκείνον ειδικότερα. Αν νομίζεις ότι σαν άνθρωπος σου κάνει, μπορείς να μην κλείσεις τις πόρτες και απλά να είσαι εκεί. Να έχεις όμως υπόψη πως αυτό δεν εγγυάται το αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια, κάνε εσύ αυτό που νιώθεις και αυτό που πραγματικά πιστεύεις ότι θέλεις, άσε κι εκείνον να το σκεφτεί αντίστοιχα. Ίσως συντονιστείτε σύντομα, ίσως και όχι, πάντως εύχομαι να μην μείνεις πολύ καιρό σε 'αναμονή'.