Results 1 to 8 of 8
Thread: Πιάνεται για απιστία?
-
15-01-2012, 06:13 #1
Πιάνεται για απιστία?
Καλημέρα!
Είμαι νέο μέλος και η αιτία που ξαγροιπνώ είναι ότι ο άντρας μου εδώ και καιρό είναι αφηρημένος. Είναι αλλού τελείως. Τελικά ανακάλυψα ότι περνά ατελείωτες ώρες σε site πορνο και ότι εχει κανει προσπάθειες εγγραφής σε sites γνωριμιών. Είμαι σοκαρισμένη και δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Δεν του εχω αναφέρει τίποτα. Γενικά πέρα από τα καθημερινά δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Τελικά μήπως εγώ είμαι στον κόσμο μου?
- 15-01-2012, 07:38 #2
Καλημερα σου Majita και καλοσορισες στο φορουμ!
Ειναι ένα πρόβλημα που το αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες και είναι η αιτία για να χαλάσουν σχέσεις και σχέσεις!
Ωστόσο λές πως έχει κάνει προσπάθειες,τελικά γράφτηκε σε κάποιο σίτε γνωριμιών?αν ναι...Πρέπει να λάβεις πιστεύω κάποια μέτρα,που πιστεύω με το πέρασμα της σημερινής ημέρας θα έχεις απαντήσεις απο γυναίκες παντρεμένες και μη..
Το λέω αυτό λόγου του ότι δεν είμαι παντρεμένος οπότε εγώ έχω την άμεση λύση το : γειά σου
Στην προκειμένη όμως δεν είναι αυτη η λύση,μην του αναφέρεις τίποτα ακόμα μέχρι να ακούσεις κάποιες συμβουλές!
15-01-2012, 08:35 #3
Καλημερα Μαγια
Το οτι βλεπει πορνο σιγουρα δεν πιανεται για απιστια ομως, η εγγραφη σε site γνωριμιων ειναι κατι για το οποιο θα πρεπει να ζητησεις εξηγησεις.
Ισως να υπαρχει καποια σεξουαλικη του αναγκη την οποια δεν καλυπτεις ή ντρεπεται να σου την πει.
Αν δεν θελεις να του πεις οτι το ανακαλυψες μπορεις να τον ρωτησεις αν εχει καποια φαντασιωση που δεν γνωριζεις ή αν θα του αρεσε να δοκιμασετε κατι καινουργιο.
Πιστευω πως για να λαβεις μια ειλικρινη απαντηση πανω σε αυτο το θεμα καλο θα ηταν να την κανεις σε φαση που ειναι ελαφρως μεθυσμενος και ερεθισμενος.
Επισης εχε καμμια απαντηση καβατζα σε περιπτωση που ρωτησει και εσενα κατι αντιστοιχο.
Αυτα για αρχη,αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να του πεις οτι ξερεις για το site και πρεπει να απαιτησεις μια εξηγηση.
Ρωτα τον τι ψαχνει εκει και πες του οτι μπορει να σου πει οτι θελει.Πες του ηρεμα οτι δεν τον κρινεις για αυτο,αλλα θα ηθελες να σε συμπεριλαμβανει στις σεξουαλικες του δραστηριοτητες.
Πες του οτι δεν χρειαζεται να ντρεπεται,κανε τον να νιωσει ανετα ωστε να σου ανοιχτει.Last edited by betelgeuse; 15-01-2012 at 12:23.
15-01-2012, 10:50 #4
Δύσκολο θέμα majia. Αν είχες μόνο σχέση θα σου έλεγα να του πεις άντε γεια γιατί είναι πολύ ξενερωτικό αυτό που περιγράφεις για τον άντρα σου. Νομίζει ότι μέσω γνωριμιών που θα κάνει στο ιντερνετ θα ικανοποιησει τις σεξουαλικές του φαντασιωσεις. Που σημαίνει ότι εσύ δεν τον καλύπτεις σεξουαλικά (δεν είσαι και η μόνη, οι περισσότεροι έτσι σκέφτονται για τις μόνιμες συντρόφους τους). Αφού έχεις οικογένεια 'ομως μαζί του καλό είναι να του δώσεις λίγο χρόνο μπας και του φύγει αυτό από το μυαλό. Εγώ λέω να του το συζητήσεις με πολιτισμένο τρόπο.
15-01-2012, 10:52 #5
το ιντερνετ εχει και αυτο τα μειονεκτηματα του................................
15-01-2012, 11:56 #6
Αποτελεί μεγάλο σφάλμα να πηδήξει κανείς στο συμπέρασμα πως πρόκειται οπωσδήποτε για σεξουαλικό θέμα. Στατιστικά, είναι πολύ πιο πιθανό να έχει ανάγκη από συναισθηματικό δέσιμο ή ανθρώπινη επαφή, και η ανωνυμία του internet να τον βοηθά σε κάτι τέτοιο. Ίσως να θέλει απλώς να μιλήσει σε κάποιον και να αισθάνεται ότι δε μπορεί να μιλήσει σε εσένα. Δοκίμασε για αρχή να τον προσεγγίσεις.
Στην περίπτωση που πρόκειται για σεξουαλικό θέμα, το ζήτημα είναι να εντοπίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που του λείπει, και το πώς σε κάνει εσένα να αισθάνεσαι αυτό, όχι να τσακωθείτε.
Το σημαντικότερο από όλα είναι να μην αντιδράσεις επιθετικά. Δηλαδή, μην τον προσεγγίσεις με τη νοοτροπία του "σε τσάκωσα", γιατί έτσι απλώς θα τον κάνεις να κλειστεί ακόμα περισσότερο ή και να γίνει ανταγωνιστικός, πράγμα που δε θα λύσει τίποτα. Εξήγησέ του ότι αυτό που έκανε σε προβληματίζει και σε κάνει να νιώθεις τις ανασφάλειες που περιγράφεις εδώ, και ρώτησέ τον να σου αναλύσει τους λόγους που έκανε κάτι τέτοιο, καθώς και τους λόγους που θεώρησε ότι χρειαζόταν να σου το κρύψει.
15-01-2012, 22:54 #7
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
Τελικά δεν άντεξα και έκανα μια γενική κουβέντα του στυλ οτι "απουσιάζει" από την οικογένεια και ότι αδιαφορεί για μένα και ότι είναι άδικο να έχω φορτωθεί τις υποχρεώσεις μας μόνη. Γενικώς το παραδέχθηκε και ήταν απολογητικός. Εδειξε άμεση ανταπόκριση και σεξουαλική.
-Chemistry kai Blue1 στο διάστημα που είμαι παντρεμένη δεν μπορώ να θυμηθώ τις φορές που σκέφτηκα το άντε γεια... παρόλο που μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο σύζυγός μου είναι άνθρωπος που νοιάζεται. Ολο και πιο σπάνια όμως το σκέφτομαι, και τελικά πιο πολύ ψάχνω να βρω αυτά που μας "δένουν" παρά αυτά που μας χωρίζουν...
-Παρόλ'αυτά στο άμεσο παρελθόν Belelgeuse μια φαντασίωσή του που μοιραστήκαμε (και απολάυσαμε εκατέροθεν) ήταν αυτή με άλλα ζευγάρια. Απο κάποιο σημείο αρχισε να του γίνεται έμμονη ιδέα και με πίεζε να το υλοποιήσουμε. Αρχισε να ψάχνει για αγγελίες και το έκανε από τον δικό μου υπολογιστή. Ξενέρωσα φρικτά με αυτό. Οχι μόνο εξανεμίστηκε ή φαντασίωση αλλά μου ερχόταν και εικόνες απωθητικές . Του το ανέφερα και του ζήτησα να μην ξαναχρησιμοποιήσει το δικό μου υπολογιστή για το διαδίκτυο.
Τώρα όμως δεν μπορώ να αναφέρω τι είδα ή να συγκεκριμενοποιήσω την κουβέντα γιατί ομολογώ ότι εψαξα το δικό του υπολογιστή.
-Αναρωτιέμαι γιατί δεν μοιράζεται και αυτός τις δικές μου φαντασιώσεις (Αραγε είναι πολύ ξενέρωτο για τους άντρες ένα πιο ρομαντικό φόντο?)
Δεν θυμάμαι να μου έχει απαντήσει κάτι γι'αυτό
-Πιστεύω ότι όπως καλλιεργούμε τις αισθήσεις μας με αυτά που επιλέγουμε να διαβάσουμε η να ακούσουμε έτσι (τουλάχιστο θα πρέπει ένα ζευγάρι) να "δουλεύει"με τις φαντασιώσεις του χωρίς να υιοθετεί προκατασκευασμένες τις εικόνες. Τότε χάνεται και ο αυθορμητισμός και η φαντασία. Νιώθω λοιπόν ότι ο αντρας μου με εκθέτει σε ερεθίσματα ωμά και έτοιμα. Αυτό το θεωρώ μεγάλη προδοσία . (Τα τελευταία videos που έβλεπε ήταν πολύ ακραία) . Αραγε μόνο για μενα λειτουργεί το "παραμύθι" στο σεξ? (μήπως είναι θέμα φύλου?).
-Θα ήθελα να πιστεύω ότι βρήκε μία διέξοδο από την καθημερινότητα, όμως φοβάμαι τελικά μήπως είναι και εξαρτημένος (πόσος καιρός θα πρέπει να περάσει για να το πούμε αυτό ?)
Πάντως εγώ νιώθω ότι βρίσκομαι στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Φαινόταν μέχρι πριν λίγο καιρό ότι το σεξ ήταν το δυνατό μας σημείο, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα αντιμετωπίζαμε τέτοιου τύπου πρόβλημα... εχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου
16-01-2012, 00:09 #8
Γεια σου και παλι.
Απο οτι καταλαβαινω με τον αντρα σου εχετε καλη επικοινωνια, και αυτο ειναι αν μη τι αλλο θετικο.
Εχεις δικιο σε αυτο που λες.Πολλοι -κυριως αντρες -επιρρεαζονται απο αυτα που βλεπουν στις ταινιες πορνο και περιμενουν οι συντροφοι τους να ανταποκριθουν σε αυτο.
Πιστευω πως θα πρεπει να κανετε μια ειλικρινη συζητηση χωρις νευρα και φωνες.Να του πεις οτι ανοιξες τον υπολογοστη του γιατι ανησυχουσες για κατι,και οτι ειδες οτι ειναι γραμμενος σε αυτο το site.Πες του οτι το να το ψαχνει τοσο επιμονα εσενα σε κανει να αισθανεσαι ασχημα και σε πληγωνει.
Ρωτα τον γιατι το εκανε αυτο και δρασε αναλογα με τις απαντησεις του.