Έχω κουραστεί!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Banned
    Quote Originally Posted by Betty- View Post
    Οχι αν δε θελεις να πεις δεν πειραζei, μπορω να φανταστω πανω κατω.
    Αφου λες πως θα σου εκανε καλο να βγαινεις, γιατι δε βγαινεις;
    Γιατί δεν έχω παρέα να βγω! Αυτό δεν λέμε τόσην ώρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Έλα jimmaster, λοιπόν, τώρα μου τα λες καλύτερα, να τα πάρω πρώτα όλα με τη σειρά, εκτός από ένα που είναι σημαντικό και θέλω να στο πω από την αρχή. Λοιπόν, αυτό που λες ότι είμαι ίση με τους άλλους κανονικά έτσι είναι, αλλά με έχουν κάνει να πιστεύω πως δεν είναι, επειδή όλοι μου οι "φίλοι" που είχα ανα καιρούς, με έφτυναν συνέχεια, να μην πω ότι την έπεφταν σε κάποιον που μου άρεσε πχ δύο "κοπέλες". Οπότε είναι σκατόκοσμος. Γι'αυτό δεν μπορώ να καταλάβω ότι δεν πρέπει να δείχνω απελπισμένη, άνθρωπος είμαι, και νιώθω αυτό το συναίσθημα, πως να μην το δείξω;;;; Καταπίεση. Λοιπόν πάμε στα άλλα τώρα.
    Άμα δεν με νιώθεις φίλη μου, να με νιώσεις, ναι, όχι επειδή είμαι απελπισμένη, αλλά επειδή στο ζητάω να γίνουμε φίλοι, και άρα θέλω εγώ, έχω καλή πρόθεση, αυτό είναι οι φιλίες, και από τις δύο μεριές, συνεπώς αν θέλει η μία, μένει να θέλει και η δεύτερη. Γιατί να μην θέλει όμως; Νομίζω μιλάω λογικά. Δεν πρόκειται να καταλάβω το πως φέρονται για να σε κάνουν φίλη, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, αφού με στιγμάτισε. Η αλήθεια είναι πως όλοι είναι ψώνια, και έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ. Για να κατεβάσουν λιγάκι τη μυτούλα τους λέω εγώ, δεν είναι αυτοί οι καλύτεροι από όλους αφού έχουν τέτοια συμπεριφορά. Παρακάτω.
    Δεν είπα να με κάνεις παρέα από οίκτο, το εξήγησα δεν υπάρχει τέτοιος λόγος. Σου είπα, είχα ξεκινήσει δύο χόμπι, αλλά φαίνονταν αδιάφοροι να με γνωρίσουν όσα άτομα ήταν εκεί, αν και οι περισσότεροι ήταν ή πολύ μεγάλοι, ή πολύ μικροί, πχ 50 ή 15... Τώρα για τη γυμναστική οκ, αλλά θέλει και κουράγιο, και εγώ δεν έχω λόγω της αρρώστιας. Δεν έχω καθόλου όρεξη όπως παλιά, αφού δεν βρίσκω ευχαρίστηση σε τίποτα, όπως βλέπεις εγώ δεν έχω την υγειά μου, σκατά είναι η ζωή μου και δεν διορθώνεται τουλάχιστον η αρρώστια.
    Καλά για δουλειά δεν το βλέπω ακόμη, δεν είμαι έτοιμη, αν και δεν θυμάμαι γιατί ήθελα να πάω σε ψυχολόγο, το γραψα πιο πάνω αλλά το ξέχασα. Αυτά
    Παντα γνωμωνας να ειναι ο εαυτος σου....το θεμα ειναι να κανεις παρεα με καποιον που ΘΕΣ να κανεις παρεα...δεν ειναι ολοι ψωνια πιστεψε με...και οποιος ειναι συνηθως εχει χοντρα ψυχολογικα...

Δεν σε εκανε κανενας να πιστεψεις οτι δεν αξιζεις...απλα επειδη εσυ το πιστευεις και το βγαζεις προς τα εξω ε αυτοι αθελα τους σου φερονται ετσι...εσυ τους εδωσες το "προνομιο" αυτο...

Παντως να ξερεις ειμαι κι εγω παθων αλλα αλλαξα γνωμη γιατι τα ειδα αλλιως...πλεον πχ αν η παρεα που ειναι διαθεσιμη δεν με γεμιζει, ε δεν βγαινω...! Δεν χαλαλιζω το βραδυ μου με ενα ματσο βλακες που με εκνευριζουν για να πω οτι βγηκα...καταλαβες? Κανω υπομονη...στην τελικη καποια στιγμη η καταλληλη παρεα που θα με εμπνευσει θα ερθει...Κοιτα τα πραγματα μεσα απο το δικο σου συμφερον πρωτα...

Για την γυμναστικη σου λεω το εξης...την υγεια σου σωματικα αν την εχεις τοτε δεν εχεις δικαιολογια...για να εχεις κιλα παει να πει οτι σαρεσει το φαι...ή εστω προσωρινα σου δινει παρηγορια...αρα εχεις μια χαρα στη ζωη σου τελικα...σιγα σιγα αντικατεστησε την με αλλες χαρες...το μυστικο ομως με την γυμναστικη που πολυς κοσμος δεν το ξερει ειναι οτι οσο σκατα διαθεση κι αν εχεις στην φτιαχνει...κατα μαγικο τροπο το κανει στο λεω....κι αν στο γυμναστηριο αποκτησεις και φιλιες τοτε δεν θα ξεκολλας!

Αυτο με την ασθενεια που λες ειναι δικαιολογιες...βαλε πλανο και κανε πραγματα...οσο κι αν δεν πιστευεις οτι θα αλλαξει κατι...ποτε δεν ξερεις!!! Στην τελικη κοιταξε... πως ειναι δυνατον να μου λες οτι αυτα που σου λεω εγω δεν εχουν αποτελεσμα αφου δεν τα εχεις δοκιμασει ακομα? Και η ζωη που κανεις μεχρι τωρα (πιστεψε με τα παντα ειναι επιλογες μας) προφανως δεν σε βγαζει πουθενα....αρα λοιπον αντιρρηση γιατι μου φερνεις?? Θες πιο ευκολο τροπο μαλλον?? ψιλοβαριεσαι λιγο??? NEWS FLASH: Αμα δεν βρεξεις κωλο ψαρια δεν τρως! Οχι μονο εσυ...ολοι μας...ακομα και τα ατομα που τα θεωρεις καποιους...ολοι παλευουν να το ξερεις...

Οταν λεω χομπυ εννοω κατι που σαρεσει πραγματικα...οχι υποχρεωτικα αγγαρεια για να γνωρισεις ατομα...στο ξαναπα....φυσιολογικα γινονται τα πραγματα...απο μονα τους... ειναι πανευκολο να κανεις φιλιες οταν μοιραζεσαι τα ιδια τα παθη με καποιον...Μια τρυπα στο νερο ξερω καλα οτι δεν κανω...αν ηταν ετσι τοσο απολυτα τα πραγματα τοτε πιστευω οτι δεν θα εγραφες καν στο φορουμ...γιατι αν καθομαι τωρα εγω να σου απανταω ενω εσυ εκ προοιμιου θα τα αγνοησεις τοτε πες μου να μην σου ξαναστειλω...μη μου γραψεις απαντηση στα επιχειρηματα μου οκ? το ξεκαθαριζω αυτο...

καλο απογευμα

Banned
    Δεν μπορώ να μη σου γράψω απάντηση στα επιχειρήματά σου, γιατί διαφωνώ. Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι ψώνια είναι, anyway. Πως δεν με έκανε κανένας να πιστέψω ότι δεν αξίζω αφού μου φέρονται άσχημα και η γνώμη μου εξαρτάται και από τους άλλους όπως όλων των ανθρώπων;
    Κοίτα να σου πω τώρα για την γυμναστική, παίρνω χάπια και δεν με βοηθάνε να αδυνατίσω. Επειδή το έχω ζήσει προσωπικά, και έχω τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα με "άτομα" επειδή δεν με πίστευαν, δεν θέλω να μου λες κάτι άμα είσαι άσχετος από φάρμακα οκ? Ακόμα και ο γιατρός μου το παραδέχτηκε, αλλά εγώ το ήξερα από πριν. Τα χάπια αυξάνουν πολύ την όρεξη και μειώνουν πολύ το μεταβολισμό, σε σημείο που να μην μπορείς να χάσεις καθόλου κιλά. Το έχω διαβάσει και στο ίντερνετ τέλος για να σε πείσω. Δεν χωράει αμφιβολία πάντως, εγώ ξέρω το σώμα μου καλύτερα, και ξέρω αν χάνω ή όχι, έχω κάνει και άλλες δίαιτες στο παρελθόν και έχασα. Δεν μου άρεσε πάντα το φαί, με τα φάρμακα μου αρέσει και είναι η μόνη μου απόλαυση.
    ΔΕΝ υπάρχουν άλλες χαρές να την αντικαταστήσω, πόσες φορές θα στο πω αυτό; ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, απολύτως, δεν μπορώ να νιώσω ούτε χαρά ούτε λύπη, ούτε αγάπη και πολλά άλλα. ΟΥΤΕ μπορεί η γυμναστική να μου φτιάξει τη διάθεση, το έχω δοκιμάσει και συνεχόμενα από μισή ώρα, και για μία ώρα ολόκληρη να περπατάω, τίποτα!
    Ποιές αλλαγές μωρέ. Έχουν συμβεί συγκλονιστικά πράγματα στη ζωή μου, πέθανε η γιαγιά μου, και άλλα που δεν θέλω να αναφέρω, και δεν ένιωσα τίποτα!! Τι να νιώσω τώρα με τις αλλαγές που λες εσύ, γιατρός είσαι; Εδώ ούτε φάρμακα δεν υπάρχουν, απλά έτσι νομίζεις θα γίνουν; Μην κάνεις ότι τα ξέρεις όλα, γιατί μου τη σπάει.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΟΜΠΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ, όλα είναι τα ίδια και απαθή. Δεν έχει κανένα νόημα που ζω, παρά μόνο η ελπίδα να γίνω καλά. Οκ τώρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Δεν μπορώ να μη σου γράψω απάντηση στα επιχειρήματά σου, γιατί διαφωνώ. Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι ψώνια είναι, anyway. Πως δεν με έκανε κανένας να πιστέψω ότι δεν αξίζω αφού μου φέρονται άσχημα και η γνώμη μου εξαρτάται και από τους άλλους όπως όλων των ανθρώπων;
    Κοίτα να σου πω τώρα για την γυμναστική, παίρνω χάπια και δεν με βοηθάνε να αδυνατίσω. Επειδή το έχω ζήσει προσωπικά, και έχω τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα με "άτομα" επειδή δεν με πίστευαν, δεν θέλω να μου λες κάτι άμα είσαι άσχετος από φάρμακα οκ? Ακόμα και ο γιατρός μου το παραδέχτηκε, αλλά εγώ το ήξερα από πριν. Τα χάπια αυξάνουν πολύ την όρεξη και μειώνουν πολύ το μεταβολισμό, σε σημείο που να μην μπορείς να χάσεις καθόλου κιλά. Το έχω διαβάσει και στο ίντερνετ τέλος για να σε πείσω. Δεν χωράει αμφιβολία πάντως, εγώ ξέρω το σώμα μου καλύτερα, και ξέρω αν χάνω ή όχι, έχω κάνει και άλλες δίαιτες στο παρελθόν και έχασα. Δεν μου άρεσε πάντα το φαί, με τα φάρμακα μου αρέσει και είναι η μόνη μου απόλαυση.
    ΔΕΝ υπάρχουν άλλες χαρές να την αντικαταστήσω, πόσες φορές θα στο πω αυτό; ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, απολύτως, δεν μπορώ να νιώσω ούτε χαρά ούτε λύπη, ούτε αγάπη και πολλά άλλα. ΟΥΤΕ μπορεί η γυμναστική να μου φτιάξει τη διάθεση, το έχω δοκιμάσει και συνεχόμενα από μισή ώρα, και για μία ώρα ολόκληρη να περπατάω, τίποτα!
    Ποιές αλλαγές μωρέ. Έχουν συμβεί συγκλονιστικά πράγματα στη ζωή μου, πέθανε η γιαγιά μου, και άλλα που δεν θέλω να αναφέρω, και δεν ένιωσα τίποτα!! Τι να νιώσω τώρα με τις αλλαγές που λες εσύ, γιατρός είσαι; Εδώ ούτε φάρμακα δεν υπάρχουν, απλά έτσι νομίζεις θα γίνουν; Μην κάνεις ότι τα ξέρεις όλα, γιατί μου τη σπάει.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΟΜΠΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ, όλα είναι τα ίδια και απαθή. Δεν έχει κανένα νόημα που ζω, παρά μόνο η ελπίδα να γίνω καλά. Οκ τώρα;
    Τι να πω λυπαμαι που το ακουω και σου ευχομαι συντομα να ξεπερασεις τις δυσκολιες σου... Και οτι εγραψα δεν το εγραψα απο διαθεση να το παιξω εξυπνος αλλα απλα για να βοηθησω...

Τωρα οσον αφορα στην κοινωνικοποιηση αυτα που σου εγραψα εξακολουθω να τα πιστευω ασχετα με οποιαδηποτε ιδιαιτεροτητα μπορει να εχεις...Και το περπατημα ακομα κι αν δεν αισθανεσαι να σε βοηθαει ψυχολογικα, σιγουρα θα βοηθησει την υγεια σου και σιγουρα θα πουσαρει τον πεσμενο μεταβολισμο σου που στην τελικη επειδη παιρνεις φαρμακα που τον καταπιεζουν εχεις ενα λογο παραπανω να τον βοηθησεις.

Αυτα απο μενα...καλη σου τυχη

Banned
    Ευχαριστώ jimmaster περισσότερο που με κατάλαβες επιτέλους, μακάρι να μπορούσα να λυπηθώ κι εγώ. Καλή σου μέρα.

Junior Member
    Γειά σας να συστηθω με λένε μαρια !εχω 2 υπέροχα κοριτσια και ένα σύζυγο που ειναι μονο αυτό!δεν μπορω να γελάσω!τι ειναι αυτό?εγω γελαγα και ετριζε το συμπαν!πνιγόμαι μεσα στο ιδιο μου το σπιτι!Δεν νοιώθω πλέον ευτυχισμένη!

Senior Member
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΣΩΤΗ ΖΩΗ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΟΓΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 3 of 3 FirstFirst 123