Αισθάνομαι μόνη και χαμένη. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Junior Member
    ΚΕΝΟ τους γονείς δυστυχώς δεν τους διαλέγεις.
    το άτομο όμως αυτό που επέλεξα εγώ,δεν είχε επιδείξει τέτοιου είδους συμπεριφορά από την αρχή.πέρασε αρκετός καιρός για να την εκδηλώσει.
    και σίγουρα δεν θέλω ούτε μου αρέσει να μου φέρονται έτσι.
    ίσα ίσα που θέλω να ξεφύγω από όλο αυτό.οριστικά.πριν με πάρει κι άλλο από κάτω.

Banned
    ναι εχεις δικιο για τους γονεις, ετσι κι εμενα, κι ολα τα παιδια, σιγουρα τα εχουν χτυπησει τουλαχιστον μια φορα...
    τον φιλο σου ομως τον διαλεγεις, κι αφου ειδες οτι μπορει να φτασει μεχρι αυτο το σημειο, και υποτιθεται εχετε χωρισει, δε βρισκω λογο να το συνεχιζεις. ξερω οτι ειναι δυσκολο συναισθηματικα και λογο συνηθειας, ομως σου εξηγησα πως αν απομακρυνθεις για λιγο και βρεις καποιον αλλον καλυτερο, θα ξεχαστεις πολυ πιο ευκολα. κι αν δε μπορεσεις να βρεις αμεσως, απομακρυνσου και βρες νεα ενδιαφεροντα κι ασχολιες, ωστε να γεμιζει ο χρονος που εισασταν μαζι.
    θα σου κανα προταση εγω αλλα δε γνωριζω τπτ για σενα, ουτε καν περιοχη, και δε νομιζω να θες. τι αλλο να σου πω πια ?

Junior Member
    Αυτό σκεφτόμουν, πως νέα ενδιαφέροντα που ίσως γέμιζαν τον χρόνο μου με βοηθούσαν να ενεργοποιηθώ ξανά.
    Για την ιστορία,μένω στην αποξενωμένη Αθήνα.

Ευχαριστώ ΚΕΝΟ πάντως και για τις συμβουλές σου.

Εστω και σε εναν βαθμό η συζήτηση μέσω του forum,με βοήθησε να αντιληφθώ 1-2 πράγματα.

Senior Member
    μη.με.λησμόνει... τι να σου πρωτοπώ κορίτσι μου.
    Ένα που θέλω είναι αυτό.
    Πήγαινε στο μπάνιο. Στάσου μπροστά στον καθρέφτη. Κοίτα στα μάτια αυτό το πλασματάκι που περιμένει να το δεις. Και πες του: μη με λησμόνει!
    Γιατί έμαθες να σε λησμονάς για τόσο καιρό, που τώρα δεν ξέρεις πια πως να σε θυμάσαι.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙΣ!

Εγώ θα σου πω πως η συγκίνηση που δείχνεις για τους γονείς σου, ε, είναι η ίδια που δείχνεις για αυτόν τον κακοποιητή.
    Ίσως κατά βάθος να λες στον εαυτό σου πως έρχεται γιατί σε αγαπάει και δεν μπορεί να σε "ξεπεράσει".
    Ίσως κατά βάθος να μη θες να σε ξεπεράσει.
    Ίσως κατά βάθος να νιώθεις πως έχει δίκιο που σε τιμωρεί γιατί τον "πρόδωσες".
    Ίσως να έχεις ακόμη προσδοκίες πως η στάση του θα αλλάξει και θα μεταμορφωθεί άξαφνα σε τρυφερό και προστατευτικό σύντροφο.
    Όσο εύκολα θέλεις να συγχωρέσεις την κακοποίηση που είχες βιώσει από τους γονείς σου, τόσο εύκολα θέλεις να συγχωρέσεις κι αυτόν.

Πώς να μην κλαίνε τα ματάκια σου, είναι η υγιής τους αντίδραση, ο οργανισμός σου αντιδρά σωστά. Σου δείχνει πως τον κάνεις να υποφέρει.
    Άκου τον προσεχτικά.

Ο ψοφομαγκίτες τέτοιου είδους, θέλουν τσαμπουκά, όχι μηνύματα υποχώρησης στους τραμπουκισμούς τους.
    ΔΕ Σ' ΑΓΑΠΑ και πάψε να βαφτίζεις μέσα σου αγάπη αυτό που έχει για σένα και τέτοια κουλά!!!
    Μην ξανακούσω για δεν μπορεί να ξεπεράσει γιατί θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο.
    Αυτό που δεν μπορεί να ξεπεράσει είναι το χτύπημα που έφαγε ο τεραστιότατος εγωισμός του, ότι εσύ, το δειλό παπάκι, μπόρεσες να ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να πας σε κάποιον άλλον?
    Πώς τόλμησες να του το κάνεις αυτό, αυτουνού ρε?
    Αυτό είναι όλο και καμιά αγάπη. Όποιος μας πονάει, μας πονάει, και τέρμα. Εσύ βάφτιζέ το όπως θες, μη ξεπέρασμα, αλλά σου λες ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΧΟΝΤΡΑ, ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΨΕΜΑΤΑ.

Μη σου λες ψέματα. Μη σε λησμόνει!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    RainAndWind σε ολα αυτά τα ίσως κατά βάθος νομίζω πως δεν έχεις άδικο.Κάθε φορά ήμουν διατεθιμένη να τον συγχωρώ και να παραβλέπω αυτή την συμπεριφορά γιατί πιστευα πως θα άλλαζε.
    Πως κάποια στιγμή θα σταματούσε όλον αυτόν τον ψυχολογικό πολεμο.
    Θέλω πολύ πάντως να το παλέψω για να βγω από αυτή την μαυρίλα.

Junior Member
    βρες καποιον. αλλον. πως? προσπαθησε προσπαθησε πολυ παρα πολυ ( ετσι ειναι η ζωη τιποτε δεν γινεται απο μονο του) βρες καποιον που να αξιζει και εμπιστεψουτων να σε βοηθιση. μην διαλεγης ατομα που απλα θα σε κανουν να περνας καλα. χριαζεσαι ενα γερο στιριγμα οχι εναν μα***κα ατομιστη που σκεφτεται μονο την παρτη του. εχει πολα παιδια προθημα να κανουν τα παντα για σενα πιστεψεμαι ξερω ατομα που ειναι ετσι. απλα πρεπει και εσυ απο τι μερια σου να τους δωσης μια εφκερια...και πολεμα τιποτα δεν χτισικε σε μια μερα. θα τα καταφερης μπορεις να τα καταφερεις το ξερω το νιοθω εισαι ενταξι κοπελα. απλα διξαι θαρος ξεπερασε των σαν να ηπιρξαι ποτε γιατι ειναι το περισοτερο που αξιζει σε ατομα που χτιπαναι αλους ανθροπους και ιδιος γυναικες....

Page 2 of 2 FirstFirst 12