Results 1 to 15 of 60
Thread: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
-
22-01-2011, 10:39 #1
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Χτες ο αδερφός μου μου πρότεινε να βγούμε όλοι μαζί οικογενειακά σε ταβέρνα για φαί και κρασάκι. Ναι του λέω, αλλά ποιοι θα είμαστε οι οικογενειακά?
λολ
Θέλουν να συμμετέχω στις δραστηριότητες της οικογένειας. Βέβαια, με τους δικούς τους όρους. Πχ όταν ρώτησα γιατί οι άλλοι με τους συντρόφους τους κι εγώ δίχως τον δικό μου, η απάντηση ήταν "μα, οι γονείς δεν τον θέλουν"
Ε τότε,του λέω, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Όποιος με θέλει θα με θέλει όπως με θέλω εγώ και με όποιον θέλω εγώ, όχι όπως με θέλει αυτός ή τον συμφέρει να με φαντάζεται.
Η εικόνα που συμφέρει τους άλλους, όταν δεν συμφέρει εμένα, δε τη γουστάρω και δε με αφορά.
Είμαι πολύ περήφανη για μένα σήμερα. Και ήθελα να πω αυτό σε όσα άτομα έχουν κακοποιηθεί ή κακοποιούνται ακόμα.
Στηρίχτε την εικόνα που θέλετε εσείς να φτιάξετε για σας, όχι την εικόνα των άλλων για σας.
Όταν κάτι δεν το θέλετε, πείτε του ένα ωραιότατο, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Έλα όλοι μαζί, έλα να μας ακούσω, να γεμίζει το στόμα μας όταν το λέμε, έλα λέω!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 22-01-2011, 10:46 #2
καλημερα Βροχουλα!!
well done!!
δε μου λες?πως το πε ο αδερφος σου εκεινο για τον φιλο σου?"μα δεν τον θελουν οι αυτοκρατορες!!"
μα τι επιχειρημα..τι λογικη..
φιλια αγαπη μη μασας!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
22-01-2011, 10:52 #3
αντε γεια, δεν λες τιποτα......
αντε γεια κι ακομα παραπερα.
εχω και μια ανατρεπτικη προταση να σου κανω.
στην συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια, εγινε ολοκληρη συζητηση και διευκρινιστηκε οτι θελουν - δεν θελουν να δουν το ατομο που ειναι διπλα σου κλπ.
εγω θα σου ελεγα, σε μια επομενη αντιστοιχη προταση, που θα ξανακανουν θεωρωντας οτι θα εμφανιστεις οπως θα επιθυμουσαν, εσυ, χωρις καμια αλλη συζητηση, να εμφανιστεις ακριβως οπως και με οποιον θελεις !
κι αν δεν γουσταρουν, ας μπουν αυτοι στην διαδικασια να μη σε καλουν στις βεγγερες τους κι ΟΧΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ και να γινεσαι "η περιεργη".
ας παρουν τα μουτρα τους να σου λενε σαν γελοιοι, "ελα , αλλα να μη φερεις μαζι σου τον ταδε και την ταδε"..
22-01-2011, 10:53 #4
χαχααα, γεια σου ρε Φωτεινούλα!
Ας πάνε αυτοί και καλή μάσα, δεν τα θέλω τέτοια σκηνικά στη ζωή μου πλέον, δε μου χρειάζονται.
Λολ, εν τω μεταξύ, δεν μπορείς να φανταστείς τι σόι προσπάθειες γίνονται για να επανέλθω στο κλίμα αγάπης και ομόνοιας (επιφανειακής εννοείται)
Η μητέρα μου την περασμένη βδομάδα ήθελε να μου αγοράσει αυτοκίνητο για δώρο. Έλεος! Τα κίνητρα σε τέτοιες οικογένειες δεν είναι ποτέ αγνά.
Όχι αγάπη μου, κράτα τα λεφτά σου, τα αυτοκίνητά σου κι εγώ το κεφάλι μου ήσυχο. Δε θα ακυρώσω το δρόμο που έκανα για να φτάσω εδώ που είμαι για κανέναν μαλάκα.
@Ρεμ. Άσε, να μου λείπεται το βύσσινο κοπέλα μου. Δεν έχω και πράγματα να λέω εν τω μεταξύ, μας χωρίζει άβυσσος εδώ που τα λέμε και από άποψη κοινών. Καλύτερα παράξενη παρά να ακούω την ηχώ του παρελθόντος να βουίζει τρομαχτικά. Θέλω καθαρά τ' αυτιά μου για να ακούω εμένα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-01-2011, 10:57 #5
μην εισαι μαλακας..παρε το αυτοκινητο..το δεχομαι πες σαν αποζημιωση για τα ουμπαλα μου που ειναι για εγχειρηση!!
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
22-01-2011, 11:02 #6
Αχαααα, χαααα, τι τέλειο!!!
Σε παραδέχομαι Φωτεινή!
Αλλά δεν το παίρνω. Θα χρειαστεί να πλερώσω το αντίτιμο και πίστεψέ με, σε τέτοιες "οικογένειες", το πληρώνεις πάντα!
Ούτε κότερο δε θα έπαιρνα. μουάχ
:P
Με λίγα και καλά μπορώ να ζήσω, με εμένα όχι καλά, δεν μπορώ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-01-2011, 11:02 #7
Rain,
εδώ θα σου πω και εγώ με τη σειρά μου 'σ' ευχαριστώ για την υπενθύμιση'
Επειδή όταν ακρωτηριαζόμαστε για να χωρέσουμε στην εικόνα, τις επιθυμίες, τις προσδοκίες των άλλων
είναι κακοποίηση δική μας προς τον εαυτό μας.
Σπουδαία, λοιπόν, υπόθεση αυτό το άντε γεια!
Και η αλήθεια μου είναι πως όχι, δεν το έχω εύκολο, τόσο, ακόμα.
Αλλά τουλάχιστον δε μου μένει και πάντα ανείπωτο όπως παλιά.
Χαίρομαι και ναι, να νιώθεις περήφανη.
22-01-2011, 11:05 #8
Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι!
Δύσκολοι οι δρόμοι μας, αλλά το αξίζουνε στην τελική. Τα μάτια μας στο στόχο, να μη μας ξεστρατίζει κανείς. Ούτε εμείς!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-01-2011, 11:17 #9
εγω παντως εγινα σουπερ μουλαρα!!
λεω οχι χωρις ενοχες και ουτε που το σκεφτομαι!!
Το παραδοξο ειναι οτι το δεχτηκαν και μαλιστα με εκτιμουν περισσοτερο μετα την δηλωση "Η Φωτεινη που ξερατε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ"..
Ρειν εννοειται οτι δεν θα το παρεις..γμτ..
αυτη ειναι κλασσικη κινηση καλοπιασματος και μετα να εχουμε να λεμε τι καναμε!
οταν μουλαριασεις ακομα περισσοτερο ,θα μπορεις να το παρεις χωρις να σε νοιαζει πως θα προσπαθησουν να εχουν να πουν γι αυτο!!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
22-01-2011, 11:19 #10
αχαχα ποτε δεν φανταζομουν οτι θα τα πω αυτα!!
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
22-01-2011, 12:39 #11
μπραβο φωτεινη κ ρειν! χαιρομαι κ για τις δυο σας! ετσι! το δικαιωμα στο "οχι" πρεπει να υπαρχει κ να ειναι ελευθερο κ αποδεσμευμενο απο ενοχες!
22-01-2011, 12:45 #12
Μπραβο σας , φαινεται οτι κανατε την αρχη.
Σα σχολιο , θα ηθελα να πω οτι το 'αντε γεια' και οι αποτομες συμπεριφορες βασιζονται περισσοτερο στο φοβο αντιδρασης των γονιων , παρα στην αποφασιστικη και διαρκη τηρηση των οριων ενος ενηλικου ανθρωπου.
Βεβαια καθε αρχη και δυσκολη και ο ενθουσιασμος υπαρχει, ομως η πραγματικη αλλαγη ειναι η διαρκης αλλαγη που δε βασιζεται σε 'αντε γεια' αλλα σε ηρεμη, εκφραση των 'θελω' μας , χωρις αποτομες συμπεριφορες ή πανηγυρισμους.
22-01-2011, 13:33 #13
Χε χε χε !! rain, ηταν ακριβως αυτο που χρειαζομουν σημερα να διαβασω,και να θυμηθω ξανα ,τα τιμηματα που πληρωνω ,σε καθε πισωγυρισμα της αποφασης μου..
Με τη προσδοκια παντα οτι μπορει κατι να εχει αλλαξει..
Το παιρνω μαζι μου το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, και παω στη σημερινη συγκεντρωση “αγαπης” να το αφησω Αρκετα ,ως εδω
ΤhanksΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
22-01-2011, 14:03 #14
Μπα, εσωτερική δύναμη, δεν είναι φόβος. Αν πήγαινα θα ήταν φόβος και ανάγκη να πάρω έγκριση. Είναι το feedback που θέλω να μου δίνω όταν κάνω κάτι που υποστηρίζει τα δικαιώματά μου σωστά. Είναι το μπράβο, είσαι σε καλό δρόμο. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες πώς το εννοείς, το θεωρείς εφηβική συμπεριφορά φαντάζομαι. Αλλά περνάει ακόμη κι έτσι ένα μήνυμα στον εαυτό μου, πώς δεν είναι δύσκολο να περάσω και σ' αυτό που περιέγραψες, το ενήλικο κατόπιν. Δε θα μου το κουτσουρέψω σήμερα, από αύριο το ξανασκέφτομαι. Άσε να το γευτώ πρώτα, αύριο ας το ξαναεξετάσω. λολ Σ' ευχαριστώ που μου το "μαζεύεις" λιγάκι ωστόσο, γιατί το έπιασα. Σαν έναν έφηβο που απολαμβάνει το όχι του ε?
χεχεεε, σοφτούλι μου, έλα, θα το κάνουμε όλες μαζί. Αρκετά, ουρτ!
Μου φαίνεται τελικά πως ο ψυχολόγος μου είναι πολύ σοφός άνθρωπος, μου είπε πως θα δω πολλές προσπάθειες να ξαναγυρίσει το οικογενειακό στάτους κβο στην πρότερη κατάσταση, και νάτες μία μία. Σταθερότητα όπως έγραψε κι ο εσωτερική δύναμη κι εγρήγορση, και σκέψη πάνω σε καθετί που προκύπτει και ηρεμία.
Οπότε well done μεν αλλά και δε σταματάμε στο well done.
Σοφτ, έχω δουλειά μάτια μου μπροστά μου. Ξέρεις πού την εντοπίζω? Στο να μάθω να δέχομαι και το φόβο, πως είναι φυσικό και το να φοβάμαι, πως δεν είμαι άτρωτη στο φόβο, ο φόβος του φόβου που λένε. Γιατί έμαθα να αρνούμαι την ύπαρξή του για καιρό, από ανάγκη, για να επιβιώσω. Και όσο οι τεχνικές επιβίωσης δεν εξελίσσονται σύμφωνα με την ηλικία μας, δημιουργούν θεματάκια. Φοβάμαι λοιπόν, δίχως να με απειλεί ο φόβος μου, δίχως να τον θεωρώ επικίνδυνο, εσύ θα καταλαβαίνεις ματάκια κι η Φωτεινούλα και όσοι/ες βιώσαμε παράλληλες ιστορίες.
Τι φοβάμαι? Που ξανάρχισα το κάπνισμα και δεν ξέρω πώς να το ξανασταματήσω. έλεος. Με τη σειρά του και αυτό."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-01-2011, 14:11 #15
ουρτ
ειναι το ουστ
στην δικη σου γλωσσα?
με παραξενευει αυτη η λεξη
γι αυτο ρωταωΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)