ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60
    Senior Member
    εγω με το καλεσμα

απλα θα επαιρνα μαζι και τον ανθρωπο μου

και θα πηγαινα

αυτο σε απαντηση της ερωτησης του ποιοι θα ειμαστε κτλ

δε θα εμπαινα σε συζητηση

ευχαριστω για το καλεσμα θα τα πουμε εκει

καλο το αντε γεια

αλλα εμενα μου κλεβει πολλη ενεργεια το αντε γεια

ειλικρινα δεν το αντεχω

για μενα

εχω ανακαλυψει πως οι γονεις μου

ειναι πολυ πιο επιδεκτικοι πραγαματων στην πραγματικοτητα

απο ο,τι νομιζα μεχρι τωρα

σορυ αν το χαλαω αυτο μου ερχεται να απαντησω

το αντε γεια ειναι ευκολο

το ειμαι εδω και με τους δικους μου ορους

επειδη σας αγαπω ειστε οι δικοι μου ανθρωποι

αλλα στην τελικη αγαπω και εμενα!!!!

.........................

τον χωρισμο

τον θεωρω τιμωρια ΚΑΙ για μενα

δεν τον θελω

most of the times

εκτος κι αν ειναι πολυ ξεκαθαρα τα πραγματα πως δεν με παιρνει με τιποτα να με φερω ολοκληρη

οποτε προκειμενω να αισθανθω χαζη η χαλια με μενα δεν παω καθολου

οχι με το αντε γεια σημαια

αλλα με το no more self-injure to me because of the good of who????
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    χαχαα, ναι, με έχει κολλήσει ο σύντροφός μου, είναι ένα εξτρίμ ουστ, ένα πιο χύμα, πιο φευγάτο, πιο διασκεδαστικό, μου λέει πως το φωνάζουν οι βοσκοί στα πρόβατα, ΟΥΡΤ, και μου φάνηκε τόσο αστείο που το έχω κάνει καθημερινό, λολ
    Θέλω να κόψω το κάπνισμα ΟΥΡΤ. χαχαα, αλλά δεν ξέρω πότε πάλι θα το αποφασίσω, προς το παρόν δεν. Κράτησε αυτή τη φορά όμως δύο ολόκληρους μήνες, άρα την επόμενη θα έχω και ένα παρελθόν που μου έδειξε πως μπορώ. Ξέρεις, και αυτό, η εξάρτηση, είναι ένας τρόπος να με χαλάω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    εγω με το καλεσμα

απλα θα επαιρνα μαζι και τον ανθρωπο μου

και θα πηγαινα

αυτο σε απαντηση της ερωτησης του ποιοι θα ειμαστε κτλ

δε θα εμπαινα σε συζητηση

ευχαριστω για το καλεσμα θα τα πουμε εκει

καλο το αντε γεια

αλλα εμενα μου κλεβει πολλη ενεργεια το αντε γεια

ειλικρινα δεν το αντεχω

για μενα

εχω ανακαλυψει πως οι γονεις μου

ειναι πολυ πιο επιδεκτικοι πραγαματων στην πραγματικοτητα

απο ο,τι νομιζα μεχρι τωρα

σορυ αν το χαλαω αυτο μου ερχεται να απαντησω

το αντε γεια ειναι ευκολο

το ειμαι εδω και με τους δικους μου ορους

επειδη σας αγαπω ειστε οι δικοι μου ανθρωποι

αλλα στην τελικη αγαπω και εμενα

τον χωρισμο

τον θεωρω τιμωρια ΚΑΙ για μενα

δεν τον θελω

most of the times

εκτος κι αν ειναι πολυ ξεκαθαρα τα πραγματα πως δεν με παιρνει με τιποτα να με φερω ολοκληρη

οποτε προκειμενω να αισθανθω χαζη η χαλια με μενα δεν παω καθολου

οχι με το αντε γεια σημαια

αλλα με το no more self-injure to me because of the good of who????
    σε εμενα δουλευει αλλιως παλι..
    Τι??
    Να συμμετεχω στο παρεακι που με γουσταρει μονο οταν του κανω ολα τα γουστα?
    πως?
    θα διαιωνιζω την κατασταση που με εχει τσαντισμενη να προσπαθω να εδραιωσω την θεση μου σε μια οικογενεια που πολυ απλα εχει αλλα μυαλα?
    νο νο νο!!!
    Δεχομαι οτι μπορω να τους αγαπω χωρις να τους φιλαω το κωλαρακι..δεχομαι οτι μπορουν κι αυτοι να με αγαπουν χωρις να ειναι παντα εκεινοι βολεμενοι..λες να μην το νιωθουν εκεινοι οτι εχω το δικιο μου να τσιναω?το ξερουν αλλα ειναι ΑΛΛΙΩΣ η κεφαλα τους και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ο παρτακισμος τους..
    αντε γεια μα το θεο χωρις τσαντιλα,σας το λεω με καθε ειλικρινεια,αντε γεια δεν με βολευει η φαση τα λεμε σε αλλη που θα μου κανει!!
    Ρειν εγω ειμαι σιγουρη οτι το εχεις αυτο μεσα στο κεφαλι σου..μπορει να μην ειναι ετσι βαλμενο..αλλα ειμαι σιγουρη πως το εχεις σκεφτει!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Ρις, ούτε αυτός θέλει. Άσε που δεν είναι αξεσουάρ μου, να αποφασίζω εγώ που θα "τον πάω", τι είναι, τσάντα? ΛΟΛ
    Όχι, ξέρει μια χαρά να μην κουβαλάει ό,τι δεν του χρειάζεται, ο πρώτος που με διδάσκει είναι αυτός, είναι τόσο αποενοχοποιημένος, έχει μία περίφημη στάση ζωής, αυτός μου το έμαθε το I don't need this! Δεν αποζητά την έγκριση κανενός, με αφήνει να είμαι αυτή που θέλω, με αφήνει ελεύθερη, αχ, τον αγαπάω αυτόν τον άντρα...(κοκκινίζει και χαμογελάει η ρέιν σας τώρα που το γράφει) αχ είμαι ρομαντική, ΟΥΡΤ, χαχααα

Φωτεινή, ναι, έτσι σκέφτομαι κι εγώ, δε μου χρειάζεται, δε μπαίνω στη διαδικασία καν.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    χαχαα, ναι, με έχει κολλήσει ο σύντροφός μου, είναι ένα εξτρίμ ουστ, ένα πιο χύμα, πιο φευγάτο, πιο διασκεδαστικό, μου λέει πως το φωνάζουν οι βοσκοί στα πρόβατα, ΟΥΡΤ, και μου φάνηκε τόσο αστείο που το έχω κάνει καθημερινό, λολ
    Θέλω να κόψω το κάπνισμα ΟΥΡΤ. χαχαα, αλλά δεν ξέρω πότε πάλι θα το αποφασίσω, προς το παρόν δεν. Κράτησε αυτή τη φορά όμως δύο ολόκληρους μήνες, άρα την επόμενη θα έχω και ένα παρελθόν που μου έδειξε πως μπορώ. Ξέρεις, και αυτό, η εξάρτηση, είναι ένας τρόπος να με χαλάω.:

(

http://www.youtube.com/watch?v=KESHaHmgoRQ
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    χαχααα, τρελό μου εσύ μωρό! Ευχαριστώ, βαριά σεκλέτια έχ΄η καρδιά μου, λολ.
    Που έχει μερικές φορές, δεν το κρύβω.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    μου το θυμησες...

βροχες τσιγαρα φευγω.... χα χα χα!

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=UfnoTV6lCpU

αντε γειαααααααααααααααααααα! χαχαχαχαχα!

κοκκινίζει και χαμογελάει η ρέιν σας τώρα που το γράφει) αχ είμαι ρομαντική, ΟΥΡΤ, χαχααα
    ρειν...αφού έχεις αυτό, τα έχεις όλα και σου εύχομαι αυτή η κοκκινίλα να μη φύγει ποτέ......ασε το σόι να χτυπιέται και ΠΟΤΕ μη τους κάνεις τέτοιο χατίρι.
    Εγω σε αυτά γίνομαι πολύ κακιά. Όποιος με αγαπάει δεν έχει δικαίωμα να κρίνει την οποιαδήποτε επιλογή μου και αν με θέλει θα με θέλει με όλα μου τα κομμάτια, όχι μόνο με αυτά που τον βολεύουν ή του κάθονται στο στομάχι.
    Αυτη είσαι και ο σύντροφος σου είναι τεράστιο κομμάτι σου, (καρδιά, εγκέφαλος, σώμα). Δεν θα πας πουθενά μισή.
    Χαίρομαι για τη νίκη σου.

Senior Member
    RainAndWind στην ουσία βλέπω το 'Αντε Γεια' περισσότερο να το λες στο κομμάτι του εαυτού σου που ειναι 'εγκλωβισμενο' στα θελήματα των δικών σου.
    Σίγουρα μια νίκη δημιουργεί ευεξία, αλλά το 'Αντε Γεια' απο μονο του φανερωνει οτι ακομα βρισκεσαι σε 'πολεμο' με αυτο το κομματι.
    Στην ουσια δεν ειναι τιποτα αλλο απο συναισθηματα που μας κρατανε κολλημενους στους γονεις και αυτα μπορει να ειναι ενοχες οτι καποιες συμπεριφορες μας τους πληγωσαν (αρα δυσκολευομαστε ετσι να υποστηριξουμε τα ορια μας απο φοβο οτι θα τους πληγωσουμε), ή μπορει να ειναι υο υποκαταστατο που μας τα φερνουν ολα ετοιμα και εμεις εχουμε βολευτει και δε θελουμε να ξεβολευτουμε (θετοντας ορια στην ουσια αρνουμαστε την βοηθεια τους, ομως αν δεν ειμαστε σιγουροι οτι θα τα καταφερουμε τοτε μας ειναι δυσκολο να θεσουμε ορια γιατι μπορει να τους ξαναχρειαστουμε κτλ) οπως και ο παιδικος φοβος εγκαταλειψης και μοναξιας οπου το παιδι φοβαται οτι αν δεν ειναι υπακουο ο γονιος θα σηκωθει να φυγει αφηνοντας το μονο και αβοηθητο .

Senior Member
    χαχααα, γεια σου ρε Φωτεινούλα!
    Ας πάνε αυτοί και καλή μάσα, δεν τα θέλω τέτοια σκηνικά στη ζωή μου πλέον, δε μου χρειάζονται.
    Λολ, εν τω μεταξύ, δεν μπορείς να φανταστείς τι σόι προσπάθειες γίνονται για να επανέλθω στο κλίμα αγάπης και ομόνοιας (επιφανειακής εννοείται)
    Η μητέρα μου την περασμένη βδομάδα ήθελε να μου αγοράσει αυτοκίνητο για δώρο. Έλεος! Τα κίνητρα σε τέτοιες οικογένειες δεν είναι ποτέ αγνά.
    Όχι αγάπη μου, κράτα τα λεφτά σου, τα αυτοκίνητά σου κι εγώ το κεφάλι μου ήσυχο. Δε θα ακυρώσω το δρόμο που έκανα για να φτάσω εδώ που είμαι για κανέναν μαλάκα.

@Ρεμ. Άσε, να μου λείπεται το βύσσινο κοπέλα μου. Δεν έχω και πράγματα να λέω εν τω μεταξύ, μας χωρίζει άβυσσος εδώ που τα λέμε και από άποψη κοινών. Καλύτερα παράξενη παρά να ακούω την ηχώ του παρελθόντος να βουίζει τρομαχτικά. Θέλω καθαρά τ' αυτιά μου για να ακούω εμένα.
    ρέιν, φυσικά κ καλά έκανες που δν το δέχτηκες αυτό.
    αν δν δέχονται πως εσύ είσαι ευτυχισμένη με τον σύντροφο σου κ με τη συμπεριφορά τους σου δείχνουν στην ουσία κ πως στην τελική δν θέλουν.
    άσε να σου λείπει.

αλλά δν ξέρω βρε ρέιν, εκείνο το αυτοκινητάκι μήπως να το χτύπαγες?
    να κοιτάξεις κ εσύ το συμφέρον σου!
    αυτοί δλδ γιατί κοιτάνε τη πάρτη τους?
    έλα αλλά μόνη σου.
    ώπα ρε φίλε, ποιος είσαι που θα μου πεις με ποιον θα έρθω.
    είναι τουλάχιστον ασέβεια.
    κατά τη γνώμη μου τσάκωσε το αυτοκίνητο.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    RainAndWind στην ουσία βλέπω το 'Αντε Γεια' περισσότερο να το λες στο κομμάτι του εαυτού σου που ειναι 'εγκλωβισμενο' στα θελήματα των δικών σου.
    Σίγουρα μια νίκη δημιουργεί ευεξία, αλλά το 'Αντε Γεια' απο μονο του φανερωνει οτι ακομα βρισκεσαι σε 'πολεμο' με αυτο το κομματι.
    Στην ουσια δεν ειναι τιποτα αλλο απο συναισθηματα που μας κρατανε κολλημενους στους γονεις και αυτα μπορει να ειναι ενοχες οτι καποιες συμπεριφορες μας τους πληγωσαν (αρα δυσκολευομαστε ετσι να υποστηριξουμε τα ορια μας απο φοβο οτι θα τους πληγωσουμε), ή μπορει να ειναι υο υποκαταστατο που μας τα φερνουν ολα ετοιμα και εμεις εχουμε βολευτει και δε θελουμε να ξεβολευτουμε (θετοντας ορια στην ουσια αρνουμαστε την βοηθεια τους, ομως αν δεν ειμαστε σιγουροι οτι θα τα καταφερουμε τοτε μας ειναι δυσκολο να θεσουμε ορια γιατι μπορει να τους ξαναχρειαστουμε κτλ) οπως και ο παιδικος φοβος εγκαταλειψης και μοναξιας οπου το παιδι φοβαται οτι αν δεν ειναι υπακουο ο γονιος θα σηκωθει να φυγει αφηνοντας το μονο και αβοηθητο .
    διαβάζω μέρες τώρα τις απαντήσεις κ αναρωτιέμαι τί ακριβώς θέλεις να κάνεις δίνοντας τέτοιου είδους απαντήσεις?
    χωρίς να θέλω να σε κατηγορήσω τί είναι αυτό ακριβώς που θέλεις να προσφέρεις?

Senior Member
    Αχαααα, χαααα, τι τέλειο!!!
    Σε παραδέχομαι Φωτεινή!
    Αλλά δεν το παίρνω. Θα χρειαστεί να πλερώσω το αντίτιμο και πίστεψέ με, σε τέτοιες "οικογένειες", το πληρώνεις πάντα!
    Ούτε κότερο δε θα έπαιρνα. μουάχ
    :P
    Με λίγα και καλά μπορώ να ζήσω, με εμένα όχι καλά, δεν μπορώ.

ρέιν, αν επρόκειτο για κότερο θα σε ζάλιζα καθημερινά!
    κ μετά θα σε ζάλιζα να γνωριστούμε!
    ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ!
    επιβάλλεται όταν το κάνουν κ οι ίδιοι.
    συγγνώμη αλλά δν είμαι χριστός να γυρίσω κ το άλλο μάγουλο.
    Last edited by arktos; 22-01-2011 at 15:43.

Banned
    Συγχαρητήρια Rain
    Σημαντική εξέλιξη, μεγάλο βήμα μέσα από το οποίο προσδιορίζεις σαφέστατα τη θέση σου στο χώρο, αποτινάζεις οποιαδήποτε ενοχή και είσαι έτοιμη για την επόμενη κατάκτηση. Το στάδιο που θα μπορείς να αδιαφορείς, να αποφεύγεις με δεξιοτεχνία τα βέλη τους και να τους χτυπάς με (πραγματική) συμπόνοια στην πλάτη. Βίωσα παρόμοιο επεισόδιο το τελευταίο διάστημα, το οποίο αν και συνοδεύονταν από ταραχή, με το που πέρασε άφησε μια μεγάλη ικανοποίηση, μια ηρεμία και μια μεγάλη αισιοδοξία για τα καλά που θα έρθουν

Συνέχισε την καλή δουλειά...

Senior Member
    arktos, οταν λες 'τέτοιου είδους απαντήσεις' τι είδους εννοείς;
    Υπάρχει κάποιο είδος απάντησης από τα μέλη , που προσδιορίζει το forum ως αποδεκτό;

Επιπλέον θέλω να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα διότι ο τρόπος απαντήσεών μου δεν αφορά στο θέμα "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ".
    Θα σε παρακαλέσω για οποιαδήποτε συνέχιση της συζήτησης να χρησιμοποιήσεις π.μ. από σεβασμό και μόνο στην ροή της συζήτησης και σε όσους
    την διαβάζουν.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast