Πώς αποφασίζεις αν πρέπει να μιλήσεις ή όχι; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 49 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Errie, υπάρχουν υπαρκτοί λόγοι για το φόβο της επικοινωνίας σου εδώ? Έχεις γνώση πως κάποιος θα μπορούσε να ξέρει τι λες σε αγνώστους σου σε ένα φόρουμ? Το ξέρει κανένας πως γράφεις εδώ δλδ?
    Αν ναι, τότε επικοινώνησε μέσω u2u. Εφόσον κάτι εσύ το βιώνεις ως απειλή, για σένα είναι πραγματική, αυτή κι ο φόβος που φέρει. Αλλά δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να σε προστατέψει κάποιος που θα απουσιάζει, ίσως να είναι δηλαδή μόνο η ανάγκη γνωστοποίησης της απειλής που βιώνεις, και όχι τόσο πρακτική η στροφή σου προς τον συγγενή σου. Να σε ανακουφίσει ότι κάπου το λες, να μην έχει όμως πρακτικό αντίκρισμα. Αν θέλεις κι εσύ, μπορείς να γράψεις με μήνυμα τι βιώνεις ως απειλή και από ποιο άτομο. Πάντως κι εμένα μου έκανε εντύπωση η στάση του ειδικού, μοιρολατρεία συστήνει? Κάτι έχασα.
    Πρέπει να διαγράψεις μηνύματα, ο φάκελος σου έχει γεμίσει και δεν μπορώ να σου στείλω...όταν το κάνεις πες μου...ευχαριστώ...

Senior Member
    Καλημέρα Έρη. Μπορείς να μου στείλεις, το φρόντισα.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Έρη, άδειασε το φάκελο των εισερχομένων σου.Καλημέρα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Καλημέρα Rain, ελευθέρωσα χώρο από τα απεσταλμένα, συγνώμη για την ταλαιπωρία, δεν είχα προσέξει ότι γέμισε...
    Αν ξέρεις πες μου πως μπορώ να σβήνω επιλεγμένα μηνύματα από τα εισερχόμενα, δεν θέλω να τα σβήσω όλα...

Και κάτι ακόμα που θα σας έγραφα έτσι κι αλλιώς αλλά θα το κάνω σ' αυτό το ποστ και τα δύο μαζί...όλο το βράδυ έβλεπα εφιάλτες και νιώθω πραγματικά χάλια τώρα, ξύπνησα πριν από λίγη ώρα κατατρομαγμένη κι ακόμα δεν έχω συνέλθει...έχει συμβεί και σε χειρότερο βαθμό αυτό, αε σημείο να ξυπνάω φωνάζοντας αλλά είχε αρκετό καιρό και τώρα που έγινε πάλι νιώθω απαίσια, δεν αντέχω άλλο!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234