Results 1 to 15 of 51
Thread: Μια ευχαριστη οψη!
-
26-01-2011, 03:20 #1
Μια ευχαριστη οψη!
Σε αυτο το σαιτ που ειναι γεματο προβληματα θλιψη αγχος και αλλα τετοια καλα, να μην εχουμε και ενα νημα με κατι ευχαριστο? Ευχαριστες σκεψεις που κανατε σημερα, μια ευχαριστη εμπιερια που ζησατε, ενα ωραιο ατομο που γνωρισατε, οτιδηποτε ευχαριστο!!!!!
Εγω σημερα για να αρχισω πηγα για ουζακια σε ενα τελειο ρακαδικο που το εχει ενα απιστευτο παιδι και μετα για κρεπες σε ενα μαγαζι που δουλευει ενα φιλαρακι και περασα τοσο ωραια!!!! Και συναντησα και στο δρομο αναμεσα σε μεζε-κρεπα μια κοπελα που συμπαθω τοσο πολυ και αγκαλιαζομασταν μες στη μεση του δρομου και με σηκωσε στον αερα σβουρα!!!! χοχοχοχο
Αντε πειτε κατι ωραιο, αυτα μας ανεβαζουν στην τελικη, κατα τη γνωμη μου :)
- 26-01-2011, 03:32 #2
οταν θα μου συμβει κατι ωραιο η μαλλον οταν το αφησω να μου συμβει,για να ειμαι πιο σωστη θα ειμαι η πρωτη που θα γραψω στο ποστ σου!
26-01-2011, 04:00 #3
Θα γράψω ένα από τα πιο συγκινητικά πράγματα που έχει κάνει άνθρωπος για μένα. Ο σύντροφός μου.
Όταν του διηγήθηκα τι είδους παιδικά χρόνια ήταν αυτά που έζησα, με πήγε σε ένα λουνα-παρκ και με ανέβασε σε ένα καρουζέλ.
Εγώ δεν ήθελα, ντρεπόμουν και τα γνωστά (καλά, μιλάμε για σουρεάλ καταστάσεις, εγώ και καμιά εικοσαριά τρίχρονα-τετράχρονα-πεντάχρονα) ΛΟΛ
Όχι μόνο δεν ντρεπόταν που είχε μία κοτζάμ γυναίκα να κάνει καρουζέλ που ήταν και ερωμένη του,
αλλά καθόταν με καμάρι και με έβγαζε και φωτογραφίες, χαχαα
Μετά ακολούθησαν και άλλα, μου έπαιρνε μαλλί της γριάς, μήλο καραμελωμένο και τελικά ξοδέψαμε ένα κάρο λεφτά που δε μας περίσσευαν κιόλας
εδώ που τα λέμε. Τι κατάλαβα απ' αυτό?
Ότι χρειαζόμουν έναν άνθρωπο να μη "ντρέπεται" όσο ντρεπόμουν εγώ, ότι με βοήθησε να αναβιώσω κάτι από την παιδικότητά μου
και να ανακτήσω λίγη από την κλεμμένη αθωότητα, και τότε κατάλαβα επίσης ότι αυτός είναι ένα πρόσωπο που θα άγγιζε τη ζωή μου
με τρόπους φανερούς αλλά και αδιόρατους.
Ότι η αγάπη και το ενδιαφέρον που μου είχαν δείξει στο παρελθόν άλλοι μου σύντροφοι ήταν τελικά μία αγάπη κόπια, πως δεν ήταν το είδος της αγάπης
που χρειαζόμουν για να προχωρήσω. Χρειαζόμουν έναν άνθρωπο πιο ελεύθερο.
Ότι ρομαντισμός είναι μία έννοια που κι αυτή στενάζει κάτω από κλισέ και στερεότυπα, ότι καλό είναι να χωράει εμάς, όχι να τον χωράμε όπως είθισται.
Ότι αυτός που θα σε αγαπήσει πραγματικά θα φανεί από το αν θα ψάξει τις ανάγκες σου, ή θα σου φορέσει τις δικές του αυθαίρετα βαφτίζοντάς τις δικές σου.
Κι άλλα, που δεν είναι της παρούσης.
Μου άρεσε πολύ το στον αέρα- σβούρα Carrie!
Δεν είναι υπέροχος ο αυθορμητισμός αυτός?
Και χαίρομαι για το thread που σκέφτηκες, ναι, χρειάζεται και πολύ μάλιστα.
Πρέπει να ισορροπούμε το τι προσλαμβάνουμε, να βλέπουμε και τις άλλες όψεις της ζωής, να νιώθουμε πως υπάρχουν
και πως υπάρχουμε κι αλλιώς!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-01-2011, 04:23 #4
Ωραίο thread γιατί πολλή μαυρίλα είχε πέσει τελευταία :P
Συγκινητικό αυτό που μοιράστηκες μαζί μας Rain..."Χρειαζόμουν έναν άνθρωπο πιο ελεύθερο." σε αυτήν την φράση σου κόλλησα..
Χμ, εμένα η μέρα μου είχε αρκετή δουλίτσα και λίγο άγχος, οπότε ίσως φανώ λίγο πεζή που θα πω ότι ένα ευχάριστο που μου συνέβη σήμερα είναι ότι πήρα λεφτά :) Εν καιρώ οικονομικής κρίσης δεν είναι και λίγο!
26-01-2011, 04:31 #5
Καθόλου λίγο iberis! Ανάγκες επιβίωσης.
Χαίρομαι που σε άγγιξε.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-01-2011, 11:03 #6
καλα ουαου! τι ομορφα και υπεροχα πραγματα γραψατεεεεεεεεεεεε!
ειλικρινα θελω να σας φιλησω ολους!!!! να σας σβουρηξω και να σβουρηχτωωωωω επισης!!!!! σβουραααααααα! τι τελειο!
ευχομαι αυτο το ποστ να αυξανεται και να πληθυνεται!!!!Last edited by researcher; 26-01-2011 at 11:22.
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
26-01-2011, 11:46 #7
πολυ συγκινητικο αυτο με το καρουζελ........... :)
26-01-2011, 11:55 #8
νομιζω πως αυτή την εποχή ζω τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου....κάθε μέρα είναι καλύτερη απ' την προηγούμενη, κάθε νύχτα είναι πιο συγκλονιστική απ' όλες όσες έχουν περάσει μαζί..........(δεν κατεβαίνω από αυτό το σύννεφο με τίποτα...:)
26-01-2011, 13:00 #9
Χαιρομαι πολυ για σενα Rain και Θεοφανια!! Θεοφανια πες μας μια ευχαριστη λεπτομερεια!!
@ Rain: Ναι ο αυθορμητισμος ειναι τοσο ωραιο πραγμα!!!!!! Η συγκεκριμενη κοπελα ειναι ο πιο αυθορμητος ανθρωπος που ξερω οποτε δεν ειναι τυχαια η σβουρα, εδω μεσα σε μαγαζια με τιγκα κοσμο με εχει σηκωσει και με εχει κανει σβουρα!! χεχεχε
Της υποσχεθηκα οτι θα βγουμε σημερα οποτε θα την δω παλι!! Να κατι ευχαριστο!! Επισης, αποψε παω συναυλιααααααααα και γουσταρω γιατι θα ακουσω εναν απο τους πολυ πολυ αγαπημενους μου καλλιτεχνες που εκτιμω απεριοριστα!!
@iberis: καλοφαγωτα!!! :P
@dora: Mα δε μπορει να μην εκανες τπτ ευχαριστο χθες η σημερα?? Μαι βολτα στη θαλασσα? Ενα ποτακι σε ενα ωραιο μπαρακι?? Τιπουτις???????
@researcher: E γραψε μας κ εσυ κατι!! Έστω κατι ομοφο που σκεφτηκες! Η αντιδραση σου αυτη παντως ηταν η ιδια πολυ ευχαριστη και γλυκεια!! :D
26-01-2011, 13:12 #10
εχω απλα δεν μου βγαινει τωρα να το περιγραψωωωωωω!
και δεν θελω να το μειωσω!
οποτε ομως μου βγει ευχαριστως θα γραψω για το οτιδηποτε με ευχαριστει και μου βγαινει να το εκφρασω εδω!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
26-01-2011, 13:18 #11
Άντε να αυξάνονται τα ποστς! Χαίρομαι για όσα διαβάζω.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-01-2011, 13:54 #12
26-01-2011, 13:57 #13
Τι τελεια Θεοφανια :) Μακαρι να ημασταν ολοι ετσι ερωτευμενοι!!! <3
26-01-2011, 14:02 #14
26-01-2011, 14:06 #15
Μπραβο ρε Θεοφανια χαιρομαι κι εγω για αυτα που διαβαζω : )
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία