Results 1 to 5 of 5
Thread: ΑΓΧΟΣ
-
11-01-2014, 14:03 #1
ΑΓΧΟΣ
Καλησπερα σας..Ενα απο τα προβληματα που με απασχολουν τα τελευταια χρονια ειναι το Αγχος,και διαφορες προκαταληψεις...Νιωθω γενικα τον περισσοτερο καιρο κουρασμενος,χωρις ορεξη για τιποτα! Ακομα ξυπναω,κοιμαμαι σαν κυνηγιμενος!Ειμαι σχεδον 19 χρονων,και η καθημερινοτητα μου ειναι ........Ζω συνεχως αγχοτικες καταστασεις, με την σχολη τα μαθηματα κ.α πολλα!Λογω ολων των παραπανω νιωθω σαν ειμαι 60 χρονων!Επισης παντοτε μα παντοτε νιωθω ενα σφυξιμο,βαρος στο στηθος λες και κουβαλαω και εγω δεν ξερω τι!Θα ηθελα καποιες συμβουλες χαλαρωσης να το πω,μπας και σταματησω τα Xanax.....Αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα για ψυχολογο θα το πηγαινα αλλα δυστυχως!! ..... ..... ..... Ευχαριστω για τον χρονο σας !
- 13-01-2014, 14:27 #2
Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο βότανο σε φυσική μορφή ή σε συμπλήρωμα διατροφής, είναι πιο αθώο και χωρίς παρενέργειες. Χαμομήλι ή βαλεριάνα.
22-01-2014, 15:43 #3
..Συμπτωματα καταθλιψης..Αν εχεις τετοιο Αγχος οπως λες, εισαι για θεραπεια, δικια μου αποψη ειναι μακρυα απτα αντικαταθλιπτικα(μονο το Remeron βοηθαει)δλδ με λιγα λογια αν μιλισεις με τον Doc σου πες τον οτι θες να το δοκιμασεις αλλα τα Xanax μην τα σταματας γιατι βοηθαει σε τετοιες καταστασεις και ας ειναι εθιστικο..τι να κανουμε τωρα..?Αφου μονο τα βενζο κανουν την καλυτερη δουλεια για αγχος κρισης πανικου και πολλα αλλα..
25-01-2014, 23:08 #4
πρωτο σου μηνυμα στο φορουμ και μιλας λες και εισαι ψυχιατρος.ειδικα για ζαναξ ξερουμε οτι η συνεχης χρηση αντεδεικνεται και ενα μικρο παιδι το ξερει....λες μονο το ρεμερον βοηθαει.καθε ανυρωπος ειναι διαφορετικος καποιον τον βοηθησε η ψυχοθεραπεια και μονο καποιον αλλο συνδυασμος με φαρμακα αυτο δνε θα το κρινουμε εμεις αλλα ο γιατρος..καθε ανθρωπος δεχεται αλλιως καθε σκευασμα γι αυτο κυκλοφορουν απο την ιδια ομαδα διαφορετικες ουσιες.μακρυα απο τα αντικαταθλιπτικα και θετικος στο ζαναξ??ανεκδοτο ακουγεται.τα αντι καταθλιπτικα δεν ειναι εθιστικα και ειναι πολλες φοερες σωτηρια...ας ειμαστε πιο προσεκτικοι σ αυτα που γραφουμε!!αν δνε υπαρχει δυνατοτητα για ψυχολογο τοτε μια επισκεψη σε ψυχιατρο να λυσει το προβλημα...νεο παιδι εισαι μην τ αφηνεις ετσι να περναει ο καιρος
25-01-2014, 23:34 #5
Αυτά τα εναλλακτικά είναι για πολύ χαλαρές καταστάσεις δυστυχώς....εγώ προτείνω λίγο ξεσφίξιμο από τα μαθήματα ούτως ή άλλως όποτε και αν τελειώσεις-από επαγγελματικής αποψης,το ίδιο θα είναι.!
Γιατί δεν χαλαρώνεις τύπου να την δεις την σχολή στο πιο χαλαρό και να εντάξεις και τη γυμναστική λίγο στο πρόγραμμά σου,εκτός και αν συνυπάρχει και κάποιο άλλο θέμα που δεν μας λες ή που απλώς δεν έχεις καταλάβει ότι φταίει....πες μας και όλα τα υπόλοιπα και αν παρ'όλες τις προσπάθειες δεν γίνει τίποτα σου συνιστώ ειδικό-τα Xanax δεν είναι θεραπεία.