Results 1 to 15 of 45
-
26-01-2011, 09:33 #1
ενα ενδιαφερον πειραμα-θα αντεχε ενασ αντρασ τουσ πονουσ την γεννασ?
το ειδα τισ προαλλεσ στην τβ... και το βρηκα ενδιαφερον...αντεχουν οι αντρεσ?..:P
http://www.youtube.com/watch?v=6AdFdmE9A84...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 26-01-2011, 10:44 #2
άμα κάνουν επισκληρίδιο γιατί όχι?
βρίσκεις όμως κάτι θέματα, βρε άντα...
είσαι μοναδική σε αυτό!http://www.mazi.org.gr/
26-01-2011, 11:54 #3
Ε ναιιιι... με επισκληριδιο εννοειτε.. πωσ αντεχουν.. (α προ πο ζητωωωω η επισκληριδιος .. μεγαλο πραγμα.. εγω ειχα αντιδραση στο φαρμακο και λυποθυμισα.. αλλα και μονο που δεν ενιωσα τιποτα ηταν σουπερ..)
οσο για το σχολιο χμ...:P... να το παρω ωσ κακο η καλο Αρκτε μου..χεχεχεχ... σασ κουραζω ε?... ετσι ειμαι ομωσ και στην αληθινη ζωη ,πολυ συχνα πεφτουν στα χερια μου, ετσι διαφορα ενδιαφεροντα(τουλαχιστον εγω τα βρισκω ενδιαφεροντα) γεγονοτα η ερευνεσ κλπ..και τα μοιραζομαι .. δεν μπορω και δεν θελω να τα κραταω για εμενα.. μονο.. κακο? :):)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
26-01-2011, 11:58 #4
Εγώ όταν διαβάζω για άντρες που συμπαραστέκονται στη γυναίκα τους όταν αυτή γεννάει, θέλω να τους δαγκώσω. Λολ, είναι άλλη μία μαλακία που μας περνάνε αυτή η συμπαράσταση. Καλά, εγώ ξεσκίζομαι και θα σκέφτομαι και σένα που θα με βιντεοσκοπείς, θα μου δίνεις ρυθμό στο φου φου φου, θα μου κρατάς το χέρι. Give me drugs and fuck your compassion bullshit. Σε ποια ταινία έχω δει την πιο αληθινή αποτύπωση του σκηνικού? Σε μία που ο σύζυγος έκανε χαρούλες "συμπαράστασης" και η γυναίκα ήταν έξαλλη μαζί του? Τη θυμάται κανείς? Γμτ, ξεχνάω τον τίτλο. New age bullshit αυτές οι εξομοιώσεις. pathetic, λολ
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-01-2011, 12:15 #5
και πες, οτι δεν αντεχουν οι αντρες....και τι εγινε λοιπον?
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
26-01-2011, 12:18 #6
26-01-2011, 12:19 #7
26-01-2011, 12:32 #8
Κι επειδη κοιμηθηκα κι εγω λιγο, διασκεδασα ομως αρκετα, εχω να αναρωτηθω το εξης: γιατι δοξαζουν τοσες γυναικες το θαυμα της γεννησης μεσα απο τις αρνητικες του πλευρες, οπως αυτη του πονου λογου χαρη? Ειναι σχεδον μαζοχιστικη οπτικη... Καπως ετσι το μεγαλυτερο θαυμα της φυσης εδωσε τον μυθο πως ο πονος της γεννας ειναι κι αυτος με τη σειρα του ο μεγαλυτερος. Ε λοιπον δεν ειναι, δεν επαληθευεται ουτε απο τις επιστημες ουτε και απο την εμπειρια... Υπαρχουν πολυ χειροτερα, ο οστικος πονος ας πουμε. Σε ενα βαρυ καταγμα η λιποθυμαει κανεις η παθαινει διασχιση και δεν αισθανεται τιποτα η εστω μεγαλο μερος του πονου.Και δεν ξερω αν εχετε δει ανδρα να παθαινει κολικο του νεφρου η ατομο οποιουδηποτε φυλου να παθαινει συστροφη εντερου ας πουμε. Ωπ, τι εγινε? Ανατριχιασαμε? Με συγχωρειτε πριγκηπεσες μου, νομιζα πως το θεμα ειχε να κανει με το σωματικο πονο ; ) Βεβαια μπορω ηδη να ακουσω επιχειρηματα απο το παρελθον: "η γεννα ομως ποναει τοσο και ειναι κατι ΚΑΛΟ... Ο,τι πιο καλο..." Μαλιστα! Τελεια. Ο,τι πρεπει για μαζοχιστικο μοντελο λοιπον η περιπτωση της γεννας! : ) In the ciiiiiiircleeeeeeee, the circleeeeee of paaaaaaaain εεεεε liiiiiiife. Γεια σου ρε Ελτον με τα ωραια σου..!
EDIT: ουτε κι εγω τα λεω για εσενα Ατζικου, ουτε και σε καποιο συγκεκριμενο ατομο που διαβαζει το θρεντ, απλως κι εμενα μου θυμισαν μια παγια σταση απο μερος του πληθυσμου πανω σε αυτο το θεμα, σταση που βρισκω... ανησυχητικη."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
26-01-2011, 12:33 #9
δεν μου αρεσει αυτη η συγκριση
αν θα αντεχαν η οχι τον πονο της γεννας
δεν φελει
γιατι ο πονος της γεννας δεν ειναι σκετος αλλα συνοδευεται απο την γεννηση του παιδιου σου
συναισθημα και προσμονη που κανενα ερευνητικο εργαλειο δεν μπορει να προσομοιωσει παραλληλα με τον πονο
αυτη η εμφαση στο εγω γεννησα εγω γενναω εσυ οχι μου προκαλει παντα νευρα. και δεν φανερωνει διαθεση επικοινωνιας.
το να στριμωχνω στη γωνια τον αλλον επειδη μια εμπειρια βιολογικα δεν μπορει να την ζησει και οχι απο κακη θελεηση
ειναι τελειως κατινιστικο για μενα
αυτα
adzik δεν τα λεω για σενα οκ.
μου βγηκαν διαβαζοντας το θεμαΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
26-01-2011, 12:54 #10
Συμφωνώ με ρις και oboro. Απλά εγώ εστιάστηκα στην άλλη πλευρά, της θεατρικότητας της συμπαράστασης. Ε, κανένας δε μπορεί να μοιραστεί τον πόνο του άλλου στην πραγματικότητα. Στον πόνο είσαι μόνος. Άντρας ή γυναίκα, τον βιώνεις εσύ και τον βιώνεις ξεχωριστά, και μοναδικά. Άσε που όντως θυμίζει martyrdom, ναι, υπάρχουν και τέτοιοι χειρισμοί ανά περίπτωση βέβαια. Και φυσικά, η γέννα δεν κάνει περισσότερο μάνα μία γυναίκα απ' ό,τι ένα πιάνο στο σαλόνι κάνει εμένα πιανίστρια.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-01-2011, 13:06 #11
εγω που εχω θεια μαια μου εχει πει οτι πολλες γυναικες βριζουν τους αντρες τουσ οταν γεννανε: Τι μου εκανες μ@@@α... Και θα σε σκοτωσω, Και εσυ φταις για ολα και δε συμμαζευεται!!
26-01-2011, 13:12 #12
26-01-2011, 13:15 #13
Σπύρος Μπιμπίλας
26-01-2011, 13:19 #14
Αααααα και κατι αλλο!!!! ελαφρως ασχετο :P Oταν ειχα παει να χτυπησει ενας πρωην μου τατουαζ τον ρωτησα οι γυναικες τι λενε, πιο πολυ ποναει το τατουαζ ή η αποτριχωση?? Και μου λεει μου λενε ότι η αποτριχωση ποναει πιο πολυ :P
26-01-2011, 13:22 #15
Σιγα τα ωα , θα αντεχαμε ανετα:P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]