περιοδοι ασχημων σκεψεων
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Junior Member

περιοδοι ασχημων σκεψεων

Γεια σας! Το προβλημα μου ειναι οτι ενω εχω μια πολυ καλη ζωη με τη σχολη μου την οικογενεια μου και τους φιλους μου και ενω ειμαι χαρουμενη και τα αναγνωριζω ολα αυτα ερχονται περιοδοι που εχω ασχημες σκεψεις για τον εαυτο μου και αυτο με ριχνει ψυχολογικα. Συνηθως σκεφτομαι οτι δεν ειμαι αρκετα καλη οτι η συμπεριφορα μου σε καποια συγκεκριμενη περιπτωση δεν ηταν σωστη οτι ισως δεν ειμαι φυσιολογικη, εννοω σε σχεση με τους συνομιληκους μου. Μπορω να καταλαβω οτι το προβλημα πηγαζει απο το γεγονος οτι δεν εχω πληρη αυτογνωσια και αυτοπεποιθηση αλλα μεχρι τωρα ηλπιζα οτι θα μπορουσα να τα βρω μονη μου με τον εαυτο μου και με τη βοηθεια που εχω απο τους ανθρωπους γυρω μου αλλα βλεπω οτι παρα τη προσπαθεια μου να γνωρισω τον εαυτο μου να πιστευω σε μενα και να περναω η ιδια καλα παντα ερχονται αυτες οι ασχημες περιοδοι που θελω να μεινω μονη μου με τις μπερδεμενες μου σκεψεις. Γι αυτο εχω σκεφτει να επισκεφτω εναν ειδικο αλλα δεν ξερω εχω αμφιβολιες. Περιμενω την αποψη σας.

Senior Member
    παντως και εγω εχω τετοιες σσκεψεις

και πιστευω πως ολοι οι ανθρωποι τις εχουν!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ειναι απολυτα φυσιολογικο! ετσι πιστευω!!!!

καλωσορισες και καλη συνεχεια!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Junior Member
    ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα! το θεμα ειναι οτι αυτες οι περιοδοι συμβαινουν συχνα και ταλαιπωρουν και εμενα και τους γυρω μου.

Senior Member
    spesaki, θα σου πρότεινα το www.psychologia.gr/guestb όπου υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ απορίες με τις δικές σου.

Παντως όσα λες μήπως μπορεί να οφείλονται σε αυστηρή ανατροφή; (αρκετή κριτική κτλ)

Junior Member
    σ ευχαριστω θα το επισκεφτω αμεσως! κι ομως οι γονεις μου δεν ηταν ποτε αυστηροι...

Senior Member
    Καλησπερα!

Απο ποτε εχεις που κανεις τετοιες σκεψεις? Λες οτι ερχονται κατα περιοδους... Συμπιπτουν ποτε με αλλα γεγονοτα η με τη διαθεση σου εκεινο τον καιρο? Βασικα σε ειδικο συνηθως παει κανεις οταν εχει χρονισει μια κατασταση και ειναι και επωδυνη, του δυσκολευει τη ζωη.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    spesaki, θα σου πρότεινα το www.psychologia.gr/guestb όπου υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ απορίες με τις δικές σου.

Παντως όσα λες μήπως μπορεί να οφείλονται σε αυστηρή ανατροφή; (αρκετή κριτική κτλ)
    το επισκεφθηκα και γω το σαιτ τωρα που το ανεφερες εσωτερικη δυναμη

ομορφο ειναι και γραφουν και εκει πολλα

δεν το ειχα υπ οψιν μου

Junior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Καλησπερα!

Απο ποτε εχεις που κανεις τετοιες σκεψεις? Λες οτι ερχονται κατα περιοδους... Συμπιπτουν ποτε με αλλα γεγονοτα η με τη διαθεση σου εκεινο τον καιρο? Βασικα σε ειδικο συνηθως παει κανεις οταν εχει χρονισει μια κατασταση και ειναι και επωδυνη, του δυσκολευει τη ζωη.
    θυμαμαι η πρωτη φορα που μου συνεβη ηταν στην εφηβεια μου. οταν ειχα πια αρχισει να κανω παρεες και να βγαινω. βασικα οι σκεψεις αυτες υπαρχουν και οταν ειμαι καλα αλλα δεν τους δινω και πολλη σημασια. ξερω πλεον ομως οτι καποια στιγμη θα με πιασει αυτη η "καταθλιψη" (δεν ξερω πως αλλιως να το ονομασω) και δεν θα μπορω να το εξηγησω ουτε στον εαυτο μου ουτε στους αλλους που δεν μπορουν να καταλαβουν τι επαθα και φερομαι σαν αλλος ανθρωπος!!

Senior Member
    Καλησπερα!

Δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητο να εχεις καποιο προβλημα για να κανεις ψυχαναλυση. Αν θελει, θα μπορουσε να παει σε καποιο ειδικο, για να μαθει καλυτερα τον εαυτο της.......... Μακαρι να ειχαμε ολοι την οικονομικη δυνατοτητα κ να ειμασταν ολοι αποδεσμευμενοι απο το ταμπου οτι ψυχολογος=προβλημα
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Senior Member
    Θεωρω οτι ενας ειδικος θα σε βοηθησει να βαλεις πιο ευκολα τις σκεψεις σου απ οτι εμεις κ θα μπορεσεις να ισορροπησεις...
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kandy View Post
    Δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητο να εχεις καποιο προβλημα για να κανεις ψυχαναλυση. Αν θελει, θα μπορουσε να παει σε καποιο ειδικο, για να μαθει καλυτερα τον εαυτο της.......... Μακαρι να ειχαμε ολοι την οικονομικη δυνατοτητα κ να ειμασταν ολοι αποδεσμευμενοι απο το ταμπου οτι ψυχολογος=προβλημα
    Αυτο ειναι κατι που ισχυει μεν, αλλα δεν βλεπω τι σχεση εχει με το θεμα οπου εκφραζεται ενας Α προβληματισμος και μια Α ανησυχια για μια ενδεχομενη εξελιξη αρνητικη...

Αν ειναι ετσι να αρχισουμε να αναφερουμε ολες τις πτυχες καθενος πραγματος που εμφανιζεται στο αρχικο ποστ, ετσι για να εχουμε συνολικη εικονα... Δεν εχει νοημα οταν τον αλλο τον απασχολει κατι λιγο πολυ συγκεκριμενο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post

Ξεχασες να αναφερεις πως συντονιστης σε εκεινο to forum εισαι εσυ............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................

Senior Member
    Αυτο ειναι κατι που ισχυει μεν, αλλα δεν βλεπω τι σχεση εχει με το θεμα οπου εκφραζεται ενας Α προβληματισμος και μια Α ανησυχια για μια ενδεχομενη εξελιξη αρνητικη...

Αν ειναι ετσι να αρχισουμε να αναφερουμε ολες τις πτυχες καθενος πραγματος που εμφανιζεται στο αρχικο ποστ, ετσι για να εχουμε συνολικη εικονα... Δεν εχει νοημα οταν τον αλλο τον απασχολει κατι λιγο πολυ συγκεκριμενο.
    Δεν διαφωνω με την αποψη σου. Σιγουρα γραφοντας την αποψη μας προσπαθουμε, θελω να πιστευω, με τον τροπο μας να βοηθησουμε.... Απλα, απ τη στιγμη που το spesaki διατεθιται να παει σε ψυχολογο, δεν βρισκω το λογο να την αποτρεπουμε... Μονο καλο θα της κανει....

Senior Member
    Δεν μιλησα για αποτροπη καπου... Οταν καποιος αναρωτιεται μηπως πρεπει να παει σε ειδικο, με τον ιδιο τροπο που αναρωτιεται μηπως εχει προβλημα, δεν του λες "πηγαινε σε εναν ειδικο για αυτογνωσια". Ειναι απλως ασχετο... Το κομματι αυτογνωσια θα σκεφτει οταν ανησυχει μηπως εχει κατι?

Page 1 of 2 12 LastLast