ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 135 of 135
    Banned
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    Στο forum αυτο ειχε ερθει και η remedy, raindandwind, anemos, KENO ,παλιοτερα κτλ
    Υπηρχαν και αλλα μελη φυσικα που δεν κρατησαν το ιδιο nickname .
    συγνωμη αν στο χαλαω, αλλα εγω προσωπικα εχω ΜΟΝΟ ενα account εδω μεσα, και κανενα αλλο!

Senior Member
    rock,
    ειναι λογος αυτος να γινεται αντικειμενο χλευασμου το φορουμ ;

remedy - researcher - keno - rainandwind και αρκετοι ακομα, γραφανε σε εκεινο το φορουμ...

φυσικα μετα περιηλθε σε αχρηστεια, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθεια και γιατι τοσα πικροχολα λογια ...

Το φορουμ εχει ως administrator τον κο. Κοτανιδη που ειναι ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής. Ανηκει στο psychologia.gr . Ψαξτο λοιπον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    συγνωμη αν στο χαλαω, αλλα εγω προσωπικα εχω ΜΟΝΟ ενα account εδω μεσα, και κανενα αλλο!
    θυμαμαι να ειχες γράψει πολυ παλια - τωρα αν κανω λαθος.. εσυ ξερεις καλυτερα.

Senior Member
    δεν καταλαβαινω , πρεπει να ειναι ψυχολογος κάποιος για να φτιαξει ενα φορουμ που να δινει τη δυνατοτητα σε οσους θελουν να γραψουν ο,τι θελουν;

το φορουμ εγινε στοχος χακιγκ - και γι'αυτο πλεον δεν γραφει σχεδον κανενας και αντε ενας να γραψει μια στο τοσο.
    Δηλαδη για πιο λογο να το χλευαζετε; μια προσπαθεια ηταν στο κατω κατω. Ουτε επιδειξη ουτε τιποτα. Απλα απο γουστο καθαρα.

Ενταξει αφου και αυτο το βρισκεις γελοιο , τοτε χλευασε το. Ο,τι και να σου πω ειναι λιγο. Εισαι πολυ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ πραγματικα που χλευαζεις οτιδηποτε δε σου αρεσει. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ. Λυπαμαι πολυ! :(

Στο forum αυτο ειχε ερθει και η remedy, raindandwind, anemos, KENO ,παλιοτερα κτλ
    Υπηρχαν και αλλα μελη φυσικα που δεν κρατησαν το ιδιο nickname .

Εστω εδινε ενα τροπο εκφρασης σε οσους ηθελαν. Φυσικα δεν ηταν ανταγωνιστικο κανενος φορουμ ουτε φυσικα αυτου εδω. Λυπαμαι παρα πολυ που χλευαζεις ακομα και αυτη την προσπαθεια.
    ΝΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - Ε ΚΑΙ ; ΕΓΡΑΦΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. Π- Ο - Λ - Υ !

ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ! !!!!!!!!!
    αμαν!
    αγριευει ο καιρος....
    ποτε καλε ηρθα εγω σε αυτο το φορουμ που δεν ηξερα ουτε την υπαρξη του?
    και γιατι εχεις κατασκευασει τοσα φεικ νικνειμς εκει, και γιατι ταραζεσαι "ετσι"???????????
    (γιατι γιαγια εχεις τοσο μεγαλα δοντια????)

Senior Member
    θυμαμαι να ειχες γράψει πολυ παλια - τωρα αν κανω λαθος.. εσυ ξερεις καλυτερα.
    εχμ...
    μην ταραχτεις παλι...
    αλλα....
    υπαρχει περιπτωση ολα αυτα που
    "θυμασαι" να ειναι στην φαντασια σου μονο?

Senior Member
    Η πραγματική απελευθέρωση ενός ανθρώπου γίνεται όταν ο ίδιος αποβάλλει τον θυμό εναντίον άλλου ανθρώπου. Όσο κακό και αν του έκανε αυτός. Στόχος της ωρίμανσης ειναι να προχωράμε ψυχολογικά μπροστά. Σε διαφορετική περίπτωση πάντα θα κουβαλάμε το βάρος του θυμού πάνω μας.
    Μήπως να άρχιζες από τον εαυτό σου?

Senior Member
    rock,
    ειναι λογος αυτος να γινεται αντικειμενο χλευασμου το φορουμ ;

remedy - researcher - keno - rainandwind και αρκετοι ακομα, γραφανε σε εκεινο το φορουμ...

φυσικα μετα περιηλθε σε αχρηστεια, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση εμπαθεια και γιατι τοσα πικροχολα λογια ...

Το φορουμ εχει ως administrator τον κο. Κοτανιδη που ειναι ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής. Ανηκει στο psychologia.gr . Ψαξτο λοιπον.
    Δεν εχω σκοπο να μπω σε αντιπαραθεσεις, εγω απλα σου ειπα οτι ειναι καλο πισω απο μια τετοια ενεργεια να υπαρχει και καποιος ειδικος, αφου εκει υπαρχει οπως λες δεν εχω να πω κατι πανω σ'αυτο.

Αυτο ομως που σου ειπα σε αλλο θεμα εδω μεσα σχετικα με παραπλανηση, ισχυει. Στο φορουμ στο οποιο με παραπεμπεις διαβασα ενα δυο πραγματα και σε καποιο θεμα αναφερονται στο ατομο σου σαν να εισαι ψυχολογος και εσυ απαντας χωρις να το διαψευσεις, πανω απο μια φορα και ερχεται αλλος να απαντησει για να το διαψευσει. Δε νομιζω πως χρειαζεται να βαλω λινκ.
    Οταν καποιος βλεπει moderator κτλ σε τετοια site αυτοματα σκεφτεται οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος πιθανοτατα ειναι ψυχολογος ή εχει καποια σχεση με το αντικειμενο. Αυτη ειναι μια εικονα που βγαζεις προς τα εξω και εδω και ειναι αυτη για την οποια σου μιλησα στο αλλο θεμα και το κανω με ολη την καλη διαθεση, για να σου δειξω οτι πολυς κοσμος νιωθει καπως ευαλωτος οταν εχει προβληματα και αποτελει ευκολο αντικειμενο επηρεασμου.

Αν ο οποιοσδηποτε ειδικος σε τοποθετησε σε εκεινο το ποστο, αυτο ειναι θεμα δικο σας, δε θα το κρινω εγω και δε μου πεφτει και λογος, μπορει να κανεις καλα αυτο το οποιο σου ανεθεσαν. Καλη σου μερα

Senior Member
    rock, ΔΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ. ΔΕΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ - Τ Ο Π Ρ Ω Τ Ο - ΠΟΣΤ (ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ....

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ; ΨΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.... ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.. ..

Θέμα: Καλωσήρθατε στο Forum (Αναγνώστηκε 1531 φορές)
    EsoterikiDynami
    Moderator
    Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ

Καλωσήρθατε στο Forum
    « στις: Απρίλιος 22, 2007, 11:34:41 πμ »

Το forum αυτό είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης χωρίς καμία λογοκρισία (πάντα στα όρια της λογικής).

Ο ρόλος του forum moderator , είναι η επίβλεψη της ομαλής λειτουργίας του forum και η τήρηση
    των άτυπων κανόνων δεοντολογίας.

Προσωπικά, είμαι βιωματικός γνώστης της ψυχοθεραπείας όμως δεν έχω κάποιο πτυχίο ή σχετική σπουδή.

Ελπίζω και εύχομαι το forum αυτό, να αποτελέσει ένα λιθαράκι βοηθείας σε όσους έχουν ανάγκη ελεύθερης
    έκφρασης.

Senior Member
    Δεν καθισα να διαβασω το φορουμ ολοκληρο, ενα δυο πραγματα μονο και αυτο το θεμα http://www.psychologia.gr/forum/index.php?topic=2872.0
    Σου ξαναλεω , δεν εχω κανενα σκοπο να σε κατηγορησω για κατι και δεν ειναι δικη μου υποθεση, απλα σου απαντησα σε καποια πραγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Δεν καθισα να διαβασω το φορουμ ολοκληρο, ενα δυο πραγματα μονο και αυτο το θεμα http://www.psychologia.gr/forum/index.php?topic=2872.0
    Σου ξαναλεω , δεν εχω κανενα σκοπο να σε κατηγορησω για κατι και δεν ειναι δικη μου υποθεση, απλα σου απαντησα σε καποια πραγματα.
    rock, δε σου ζητησα να διαβασεις ολο το φορουμ.... το πρωτο πρωτο ποστ ομως ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ... λογικα εκει πεφτει το ματι πρωτα..

τελοσπαντων..

Senior Member
    Ρε συ αυτο που λεω περι της συνολικης εικονας που βγαζει κανεις και της συμπεριφορας δεν εχει να κανει με το τυπικο καλωσηρθατε, ο κοσμος δεν το βλεπει ετσι. Anyway , ανουσια συζητηση και off topic εξαρχης.

Senior Member
    κατσε ρε συ, αφου το ξεκαθαρισα... δλδ να το βαλω σαν υπογραφη οτι δεν ειμαι ειδικος;

να αλλαξω στυλ γραφης;
    τι να κανω;
    αφου τοχω γραψει πρωτο πρωτο.

Senior Member
    κατσε ρε συ, αφου το ξεκαθαρισα... δλδ να το βαλω σαν υπογραφη οτι δεν ειμαι ειδικος;
    Ναι, αυτο θα ηταν μια καλη αρχη. Ηδη ενα μελος αυτου του φορουμ δινει το καλο παραδειγμα χρονια τωρα με τετοια υπογραφη ακριβως.

Κατα τα αλλα συμφωνω - διαβαζοντας οσο μπορεσα απο το φορουμ σου εχω μονο να επαναλαβω οτι βασικα ναι, ειδικος και ψυχολογος το παιζεις και οι δηθεν "ορατες" διευκρινισεις, που πρεπει να κανεις 10 κλικ για να τις διαβασεις, ειναι απλως ψιλα γραμματα σε νομικο κειμενο συντεταγμενο βιαστικα και προχειρα απο εκπαιδευομενους δικηγορισκους του Βελζεβουλη.
    Last edited by oboro; 29-01-2011 at 21:55.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Δε θα σου πω εγω τι θα κανεις esoteriki_dynami , αλοιμονο, οπως το δικο σου στυλ δεν αρεσει σε καποιους ετσι και το δικο μου δε θα αρεσει σε καποιους αλλους, ελευθερο φορουμ ειναι.

Εγραψα ενα δυο σχολια απλα για να σου δειξω γιατι γινεται ολο αυτο που γινεται αυτες τις μερες εδω μεσα. Ειτε ειναι ψυχολογος καποιος ειτε οχι, αυτο που ενοχλει γενικα τους περισσοτερους ειναι το να δειχνει ''γνωστης των πραγματων'', ασχετα απο το αν ειναι ή οχι. Ειλικρινα δε μπορω να το περιγραψω καλυτερα περα απο αυτα τα ενα δυο που ειπα και δε θελω να μπω και σε τετοια διαδικασια.

Διαφωνω κατα καιρους με αρκετες αποψεις που γραφονται ειτε δικες σου ειτε αλλων, αλλο ομως η ανταλλαγη αποψεων στο εκαστοτε θεμα κι αλλο οι προσωποποιημενες επιθεσεις απο τις οποιες θελω παντα να απεχω. Κλεινω λοιπον την παρουσια μου σ'αυτο το θεμα μ'αυτο το ποστ και ελπιζω να ερθει ηρεμια καποια στιγμη εδω μεσα.

Senior Member
    Το θέμα κλειδώνει και θα ακολουθήσει επεξεργασία μηνυμάτων.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789