Results 1 to 5 of 5
Thread: Αγχος και Φοβίες!!
-
04-02-2011, 00:02 #1
Αγχος και Φοβίες!!
Γεια σας παιδια!με λενε γιαννη και θα ηθελα να μοιραστω λιγο το προβλημα μου με εσας...εδω και 3 μερες εχω αγχος.. οτι κατι εχω και ανησυχω!!θα σας τα πω απο την αρχη..ολα ξεκινησαν πριν απο 3 μερες...ειχα παει με την κοπελα μου για φαγητο και εφαγα του σκασμου...επειτα πηγαμε για ναργιλε..και εκει ξεκιναει η ιστορια μου..ξαφνικα ετσι οπως εκανα ναργιλε για 15 λεπτα..οπως παω να αραξω πισω στο καναπε στα καλα καθουμενα με πιανει ταχυπαλμια...παιδια εκει τραλαθηκα..πηγαινε παρα πολυ γρηγορα και τα ειχα παιξει..επειτα φευγω και παω σπιτι μου..και πηγα να ξαπλωσω..αλλα δν με επαιρνε ο υπνος..απο τις 2¨30 εως 6¨30 παλευα..ειχα κατατρομαξει..κατα την διαρκεια της νυχτας...ειχα αγχωθει παρα πολυ..και μοθ ειχε κατσει το φαγητο..δν μπορουσα να το χωνεψω..και ειχα κομπους στον λαιμο και στον οισοφαγο..μετα απο λιγη ωρα με ειχε πιασει ενα μουδιασμα στο δεξι χερι και στο κεφαλι..εκει τραλθηκα..αλλα μετα απο πολυ ωρα καταφερα να ηρεμησω και κοιμηθηκα..τη επομενη μερα πηγα σε καρδιολογο..και το καρδιογραφημα βγηκε καλο..και μ κανει μαλλον ο ναργιλες εφταιγε..εκεινη την μερα ειχα ακομα κομπο στο λαιμο και στο στομαχι και το φαγητο παλι δν μπορουσα να το χωνεψω ..αλλα το βραδυ καταφερα και κοιμηθηκα καλα..σημερα που ξυπνησα ειχα παλι αυτους του κομπους..και κατα το βραδακι αρχησα να ειχα μουδιασμα στο δεξι χερι...και τωρα ποθ σας γραφω αυτο εχω μουδιασμα στο δεξι ποδι και κομπο στο λαιμο..δεν λεει να φυγει..παιδια εχς τρομαξει παρα πολυ..και μαλλον μβορει να ειναι απο το αγχος..αλλα ηθελα να τα γραψω αυτα...το ξερω οτι ειμαι μικρος για αυτα αλλα το αγχος δν μπορεισ να το ελεγξεις...φοβαμαι μην εχω τιποτα...
...
- 04-02-2011, 00:12 #2
ελα δεν ειναι τιποτα!!!!
θα στο πουν και αλλοι εδω
καλωσορισες κιολας!!!!
http://2.bp.blogspot.com/_XqarLlgyFR...400/phobia.gifΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
04-02-2011, 00:18 #3
απολυτος τιποτα φιλε μην σε ανυσηχει εχω περασει πολυ χειροτερα
04-02-2011, 00:57 #4
να σαι καλα!!
..ναι το ξερω..απλα ειναι κουραστικο και σπαστικο αν εχεις αγχος..
βασικα ειναι δυσκολο να το ελεγξεις..και ας ξερεις οτι μαλλον φταιει αυτο...
04-02-2011, 00:59 #5
τι εχεις περασει konvas ακριβως?..ναι μπορει να εχεις δικιο..να μην ειναι τπτ..αλλα ειχα αναγκη να το μοιραστω εδω με σας μπας και αισθανθω καλυτερα...