Results 1 to 10 of 10
Thread: Νοσοβοφια για καρκινο
-
27-01-2011, 17:35 #1
Νοσοβοφια για καρκινο
Εχω μεγαλο προβλημα. Εχουν πρηστει οι λεμφαδενες εδω και περιπου εξι μηνες και νομιζω οτι εχω λευχαιμια. Εχω παει σε 2 διαφορετικους γιατρους ο πρωτος διαγνωσε λοιμοδη μονοπυρηνωση και ο 2ος ειπε οτι πλεον δεν εχω τιποτα και οι λεμφαδενες ειναι καταλοιπα της μονοπυρηνωσης που μπορουν να μηνουν για πολυ καιρο ακομα. Ομως εχω διαφορους πονους στον λαιμο και ενοχλησεις στην κοιλια και παραλληλα διαβαζω οτι αυτα μπορει να ειναι συμπτωματα λευχαιμιας. Τι να κανω? εχω αγχος τωρα γι' αυτο ,ενω παλιοτερα ειχα αγχος μην εχω τιποτα στην καρδια μου και παθω ανακπη. Ειναι κανεις σε καμια παρομοια κατασταση? Να πω επισης οτι ειμαι και 18 χρονων αρκετα μικρος για να εχω τοσο ανγχος και αυτο ειναι που με εκνευριζει και με ενοχλει παραλληλα στην καθημερινοτητα μου
- 27-01-2011, 17:48 #2
εχεις αναφερει αυτο το θεμα τουλαχιστον 4 φορες παιρνοντας απαντησεις καθησυχαστικες και εσυ εκει ακαθεκτος!θες να το γραψεις αλλες 15?κανε το αν πιστευεις οτι θα βγαλεις κατι..πιστευεις στα αληθεια οτι κατι τρεχει με τους λεμφαδενες σου η οτι εχεις καρκινο?αφου εχεις παει και σε γιατρο και σου οχι πει οχι(για ονομα του θεου!!)
γιατι δεν καταλαβαινεις οτι ολα αυτα ειναι ψυχοσωματικα που νιωθεις και απο το αγχος σου εχεις γινει αρρωστοφοβικος?γιατι δεν σταματας να ψαχνεις το σωμα σου για αρρωστειες και δεν ξεκινας να ψαχνεις την ψυχη σου γιατι νιωθεις τοσο αγχωμενος?πηγαινε σε εναν ψυχολογο καλο μου αγορι η ξεκινα να βγαινεις και να διασκεδαζεις με τους φιλους σου και σταματα να ψαχνεις για αρρωστειες!εισαι 18 χρονων μην χανεις τον καιρο σου με αυτα!
27-01-2011, 20:36 #3
αντε το πολύ κάνε και μια εξέταση αίματος. Θα δειξει αν έχεις κάτι πιστεψέ με!!
27-01-2011, 21:39 #4
εκανα πριν απο ενα δημινο και ηταν ολα καλα
27-01-2011, 22:16 #5
λοιπον ως εδω και μη παρεκει.
μεσα σ εναμιση μηνα εχω διαγνωσει
εμφραγματα,καρκινος στους λεμφαδενες(διαβασα για διαχυτους πονους,κνησμο,πρηξιμο και τα εχω),λευχαιμια,καρικονος του φαρυγγα(επειδη εχω φαρυγγιτιδα),μηννγιτιδα,μο� �υνση απο ανθρακα,καρκινος του εγκεφαλου και αλλα που τα ξεχναω..α και aids μου χει κολλησει
απο γιατρους τωραμεσα σ ενα μηνα)
2 παθολογους
1 ωριλα
2 επειγοντα σε εφυμευρευων για καρδια(φυσικα δεν ειχα τιποτα)
απο εξετασεις:
γενικη αιματος δεκεμβριο
ακτιν.θωρακα
υπερηχο θυροειδους
τριπλεξ
καρδιογραφημα
χθες που πηγα στον παθολογο(και τ ορκιζομαι ειναι η τελευταια φορα) μ ειπε ο καρκινος δεν σ αφηνει να ψαχτεις,με ψηλαφισε και μ λεει δεν ειναι τπτ αυτο με τους λεμφαδενες,επισης οτι εχω παθει κολιτιδα λογω αγχους και μια φαρυγγιτιδα οπου μου εδωσε αντιβιωση
παραλληλα μου ειπε να κανω αιματος θυροειδη και αλλη μια γενικη απλα για τυπικους λογους οπου πηγα σημερα και εδωσα αιμα.ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
κανω σαν μ@λακας.εχω πρηξει τους παντες εδω και 4 ωρες οτι εχω καρκινο και εκτος αυτου προετοιμαζω τον εαυτο μου ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!!!
τελος τελος τελος
καλυτερα αρρωστος παρα αυτες τις φρικες που ζω
καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκαβια και φυλακηLast edited by gamder11; 27-01-2011 at 22:55.
29-01-2011, 18:15 #6
καλησπερα και παλι,
δεν εμενε τιποτα αλλο παρα μονο γενικη αιματος και θυροειδη.
το δευτερο ηταν οκ
τωρα για τις εξετασεις αιματος ολες οι τιμες ειναι στα φυσιολογικα εκτος απο δυο
1)χοληστερινη η οποιο ειναι στο 190 με οριο 200(τη βρισκω λιγο αυξημενη)
και τα λευκα αιμοσφαιρια εχουν οριο 11000 και εμενα ειναι 10350
διαβασα οτι αυξημενα λευκα μποορει να σημαινει καρκινο..βεβαια πιστευω οτι οταν θα λενε αυξημενα θα εννοουν πολυ πανω απο τα φυσιολογικα...
ανησυχωωω σαν βλακασ
02-02-2011, 13:07 #7
Να κανω μια ερωτηση ακομα . Απο την εμπειρια σας απαντηστε μου, υπαρχει περιπτωση οι πρησμενοι λεμφαδενες να ειναι απο το αγχος? Εχει κανεις αλλος απο δω παρομοι ο συμπτωμα?
02-02-2011, 23:00 #8
εγω εχω μονιμως πρησμενους λεμφαδενες απτο καπνισμα και τα ξενυχτια.. κατι μπαλακια στο λαιμο μου που πιανω..θα το συνηθησεις με το καιρο..εγω δεν ανησυχω για καρκινο.σταματα να ψαχνεις στο ιντερνετ για αρρωστιες, αφου σε χαλαει. ετσι εψαξα και εγω και τωρα καθε μερα μου εχει κατσει η ιδεα με την ψωριαση χωρις καν να εχω συμπτωματα! καθε μερα κοιταζομαι...και ειπα απο μεσα μου να πανε να γ.... ολα δε ξαναψαχνω ποτε για ασθενειες...σου προτεινω αυτο να κανεις και εσυ
YΓ: δεν εχεις καρκινο.αν ειχες πιστεψε με θα το ειχες καταλαβει
03-02-2011, 00:38 #9
Η λυση δεν ειναι σεξ πια. Ηταν σεξ. Τελιωσε το σεξ εχω ενα σπασμενο ποδι και ειμαι ολη την μερα σπιτι γιαυτο ισως με ξαναπιασαν τα ψυχολογικα
03-02-2011, 21:46 #10
Ρε παιδια αν μπορειτε προτεινετε καμια λυση. Φοβαμαι μην παθω καρκινο. Ειμαι 18 χρονων και σε οσους το λεω με λενε φαντασμενο αλλα πραγματικα αυτα που μου λενε δεν το βγαζουν απο το μυαλο μου, διοτι εχω ακουσει περιστατικα οπου παιδι στην ηλικια μου εμφανισε λευχαιμια