ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΜΟΥ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 60
    Senior Member

ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΜΟΥ

Γεια σας παιδια, μου λειψατε πολυ. ειχα να σας διαβασω 1 ολοκλιρη βδομαδα. ελπιζω να σας βρισκω ολους καλα ...οσο μπορειτε δλδ.

πηγα ταξιδι λονδινο και παρισι. ηταν πολυ ωραια αμα εξαιρεσεις το κωλοκρυο σε αυτες τις χωρες...............σαν τον ηλιο της ελλαδας τιποτα. οσο κι αν γκρινιαζουμε, σαν την ελλαδα τιποτα

τελοσπαντων, δεν θυμαμαι να φοβομουν ποτε τα αεροπλανα αν κ εχω πεταξει μονο 4-5 φορες, αλλα πριν πεταξω ενιωθα κατι αμα πεφταμε σε καμια αναταραξη η κενο αερος η κατι τετοια, αυτη τη φορα δεν ενιωσα τπτ κ ειχαμε στο αεροπλανο μια χοντρη αναταραξη. σκεφτικα πως θα παθαινα πανικο επειδη ταξιδευα κ μονη μου, αλλα ενω ολοι οι συνεπιβατες μ ητανε καπως ανυσηχοι εγω προσπαθουσα να ανησυχισω αλλα δεν με επιανε τιποτα! αλλο ενα θετικο της αναισθησιας των φαρμακων. αρχιζει να γινεται κουραστικο η τοση αναισθησια.........δεν ξερω πια τι να κανω.

ημουνα νε τον πρωην μ που μαλλον τα χουμε βρει τελικα απ οτι καταλαβαινω. ειναι καλος μαζι μου κανει οτι θελω φερεται μονιμως καλα ειναι απο πανω μ να με προσεχει και κανει συνεχεια δωρα εκπληξεις κλπ κλπ. συνεχιζει να θελει να προχωρησουμε την σχεση μας, εγω ομως νιωθω ακομα περιεργα. το σεξ το κανω χωρις καν προκαταρκτικα (τα βαριεμαι) και μερικες φορες παλι με πιανει πως με ''βρωμιζει'' η ολη πραξη. σαν να μισω τους αντρες, και σαν να θελουνε να με εκμεταλευτουν ολοι οσοι με πλησιαζουν. αυτοματα σκεφτομαι πως ειναι ολοι ηλιθιοι και δεν τους αξιζει καν να τους εκμεταλευομαι ΕΓΩ οπως εκανα παλια. απλα δεν δινω πλεον σημασια. δεν αξιζει.

1 χρονο τωρα σε σεξουαλικο επιπεδο ειδηκα εχουν αλλαξει μεσα μου πολλα, πραγμα που οφειλω στα φαρμακα παλι! ενιωθα αγριο παιδι και εκανα οτι γουσταρα, και εκανα το κεφι μου με οποιον/οποια καθοτανε. τωρα τους βαριεμαι ολους και νιωθω ακριβως αυτο που ειπα παραπανω, οτι ειμαι ενα αντικειμενο για ολους. εκτος απο τον δικο μου που αποδεικνυει το αντιθετο. προσπαθω πολυ να μαι το κεντρο του ενδιαφεροντος στα παντα, αμα δεν ειμαι τσαντιζομαι.

οποιος κ αν με κοιταει πιστευω πως θελει να με εκμεταλευτει και εξοργιζομαι (οσο μπορω να εξοργιστω λογω της απαθειας μου παλι....) ΔΕΝ θελω κανεναν τους μισω ολους, μαζι με αυτο ομως δεν θελω να μισει κανεις εμενα θελω να με αγαπανε! αλλα εγω να τους μισω

καθομουν και κοιτουσα τα συννεφα κ ενω χαλαρωνα βλεποντας τα, σκεφτομουν πως θα ητανε να ημουνα πανω τους να καθομαι οπως στα καρτουν. μετα θυμηθικα πως αυτο δεν γινεται και τσαντιστικα παλι επειδη μας γεμιζουν το κεφαλι με μπαρουφες! πως μπορουμε να πεταμε κ να καθομαστε σε συννεφακια! τοσο πολυ ειναι επιρεασμενη η δικια μας φαντασια που δεν εχουμε περιθωριο να φτιαξουμε δικια μας! ολοι μας δηλητιριαζουνε! καθομουν και σκεφτομουν λοιπον οτι ακομα και οι γιατροι μας δηλητιριαζουνε με λογια! μιλουσα με μια φιλη μου και μου λεγε πως ειναι σε μια ομαδα ψυχοθεραπειας και ειναι πολυ ικανοποιημενη! κανουνε ολοι μαζι συζητησεις χερι χερι κλπ κλπ μελια κλαμματα και βλακειες! τους μισω! δεν κανουν τπτ παραπανω απ το να αναμασανε τις ιδεες που ειναι εμφυτευμενες μεσα τους!

οι ψυχοθεραπευτες δεν σου γιατρευουν τα ψυχωσωματικα! απλα σε κανουνε να ''πιστευεις στον εαυτο σου'' ''να βρεις την ριζα του κακου'' εστω κ αν την ξερεις! και να νιωσεις καλα με το οργανικοψυχωσωματικο σου, ας πουμε την νυχτερινη ενουριση!

οποιος την εχει, ''πιστευει στον εαυτο του'' επειδη του ανελυσε ενας γιατρος πως να το κανει, και νιωθει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οτι εχει γιατρευτει! εχει ευεξια κ ειναι χαρουμενος! ακομα κατουριεται πανω του το βραδυ βεβαια.........αλλα who cares..........αφου τα χει βρει με τον εαυτο του!!!!!!!!!!!δεν πα να εχεις τικ , κρισεις πανικου και ο,τι αλλο, αμα ο γιατρος λεει πως εισαι ηρεμος , εισαι ηρεμος!!!!!!!!!!!εγω πιστευω θελουν ενα κατουριμα στην μουρη!

ναι οντως..........δεν εχει δει κανενας γιατρος στην 1 ωρα που μου κανει συνεδρια να με πιανει κριση νευρων η να βγαζω αφρους απ το στομα, αμα το κανω πανω του....τοτε θα χει ακομα ορεξη να με ''ηρεμισει'' και να βγαλει απο μεσα μου με την μαιευτικη μεθοδο την αναγνωριση του εαυτου μου??!!!!! ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ! ολοι θελουν να με εκμεταλευτουν! αλλοι να με πηδηξουν, αλλοι να μου παρουν τα λεφτα!

εκτος αυτου δεν με ακουνε για οτι λεω, αμα λεω στους δικους μου για τις μελετες που κανω με τους κατα συρροη δολοφονους, δεν καθονται να ακουσουνε γτ νομιζουν πως διαβαζω θριλερακια ενω διαβαζω και μελεταω για την πραγματικη ζωη, για το μυαλο και την σκεψη! καθε πραξη ειναι αποτελεσμα μυαλου! ειμαι πολυ εξυπνη γιαυτους γιατι εκεινοι απλα ''τρωνε'' οτι τους σερβιρουν και δεν ειναι ικανοι να λενε πως ειναι ανωτεροι απο ΖΩΑ

οσοι το κανουνε και επιμενουνε πως ειμαι φρικιο και κακος ανθρωπος επειδη θελω να ασχολουμαι με ο,τι δεν ασχολουνται οι υπολοιποι σαν πλειοψηφια, θελουν να με πνιξουν στον δικο τους κοσμο με τα συνεφακια-καθισματα.

τα ρομαντικα αυτα συνεφακια, τα βαζουν ΟΛΟΙ στο μυαλο οποτε τα βλεπουν. φανταζοντι τον εαυτο τους να καθονται πανω τους. τυχαιο???? αμα πω την λεξη ''συνεφο'' ολοι φερνουν στο μυαλο ενα ασπρο τραμπολινο-συνεφακι και αγγελακια γυρω γυρω! ποιος σκεφτεται μαυρα συνεφα με κεραυνους? πολυ λιγοι. για μενα αυτοι ξεχωριζουν,. ολοι οι αλλοι ειναι μαθημενοι στις βλακειες και στο να με εκμεταλευτουν γιατι θελουν να γινω οπως εκεινοι! επειδη μαθαινω πραγματα που δεν ξερουνε και καποιος τους ειπε πως ειναι τα σωστα!!!

αμα μας οριζαν πως πρεπει να τρωμε ανθρωπους θα τους τρωγαμε αλλα αμα τους φαμε ειναι κανιβαλισμος! βγηκε και λεξη! αμα φας το ειδος σου εισαι κανιβαλος, αλλα αμα το κανεις σε περιπτωση που δεν εχεις επιλογη τοτε δεν εισαι κανιβαλος εισαι ενας καημενος ανθρωπος χωρις επιλογη

επισης τα παιδια! λυπομαστε τα καημενα δαρμενα βιασμενα παιδια, και μισουμε αυτους που τα βιαζουν. ειναι τερατα! το παιδι αυτο ομως σε 20 χρονια παυει να ναι παιδι, κανει τα ιδια στα δικα του τα παιδια και τοτε γινεται ΑΥΤΟΣ το τερας που μισουμε!και παει λεγοντας....ολοι ειναι σε ενα κυκλο, ροδα λουνα παρκ! πιστευω πως ειναι λιγοι σαν και μενα, και προσπαθουνε να μας ''πνιξουνε'' . ΚΕΝΟ αν με διαβαζεις πιστευεις ξερεις τι εννοω.

εχω εντυπωση πως με εκμεταλευονται και με κανουν περα!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    είσαι αρνητική με τη ψυχοθεραπεία γιατί προφανώς δν έχεις βρει τον ψυχοθεραπευτή που σου ταιριάζει κ τη μέθοδο που σου ταιριάζει.
    δν νομίζω πως γνωρίζεις ποιο είναι το πρόβλημα σου.
    το βλέπεις επιφανειακά.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    "Κάθε πράξη είναι αποτέλεσμα μυαλού". Αλλά το συναίσθημα πού το έχω παρατήσει???
    Δε θα κάνω κάτι να το επανακτήσω το γαμίδι το συναίσθημα? Θα κάνω σεξ μια ζωή δίχως προκαταρκτικά, άρα δίχως παιχνίδι τρυφερότητας? Μήπως αισθάνομαι αυτήν την τρυφερότητα πως δεν την αξίζω, γι αυτό και δε μου δίνω το δικαίωμα να την έχω στο σεξ που κάνω?
    Μου λείπει ο κυνισμός ή η συμπόνια?(και τα δύο είναι όψεις της διορατικότητας, μπορώ να έχω και τα δύο, γιατί τη μία πλευρά της διορατικότητας την πετάω στον κάλαθο των αχρήστων?)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Συμφωνω με την αρκτος. Επισης πιστευω οτι χρειαζεσαι και εναν πραγματικα καλο ψυχιατρο ωστε κατ' αρχην να μπορειτε να βγαλετε ακρη αν η ισοπεδωση συναισθηματος και η ελλειψη επιθυμιας ειναι λογω των αντικουκου η αν εχει να κανει με την παθηση σου.

Καλως μας επεστρεψες, ταξιδιαρικο βρε ; )
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    ταξιδιαρα η ψυχη μου! καλως σας βρηκα

μα ειναι δυνατον καποιος να μην ξερει ποιο ειναι το προβλημα του? εκτος απο τα παραμετρικα, μπορουμε να δουμε πιστευω και το σφαιρικο της υποθεσης! με 1 λεξη! ετσι δεν ειναι?

Senior Member
    Η εξαιρεση μαλλον ειναι να γνωριζει κανεις το προβλημα του, μι μου... Το συνηθες ειναι μια ενδιαμεση κατασταση οπου κυριαρχει η μερικη εικονα η και η πληρης αρνηση. Απο οσα εχω δει. Γενικα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    π.χ τρώω πολύ..αλλά γιατί τρώω πολύ...
    αυτό σε βοηθάει ο ψυχοθεραπευτής να βρεις κ να το αντιμετωπίσεις!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    ναι αλλα μετα απο αυτο θα συνεχισω να τρωω πολυ...............δεν θα κοπει!!!!!!!!!!!αυτο λεω! οτι ισως απλα μας κανουνε να νιωθουμε καλα με αυτο που κανουμε!!!!!!!!!!!σαν να μας βοηθανε να αποροφησουμε το προβλημα μας! το χετε σκεφτει ποτε αυτο?

Banned
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    ΚΕΝΟ αν με διαβαζεις πιστευεις ξερεις τι εννοω.
    ναι μονο που εμενα με πνιξαν ηδη. γιατι νομιζεις καταντησα οπως καταντησα, και δε θελω πλεον να κυκλοφορω τοσο οπως παλια ? αυτος ο κοσμος δεν ειναι για μενα απλα!

στα υπολοιπα που γραψες δε θα απαντησω... θα πω μονο αυτο που χα γραψει και στην arktos τις προαλλες σε message, οτι με τα μυαλα που εχω οχι μονο δυσκολευομαι να βρω ατομα να ταιριαξω (εστω και φιλικα), αλλα εχω αποκτησει προβλημα και στο να εκφραστω! η λογοκρισια κι ολη αυτη η ταση που υπερισχυει στη κοινωνια, πλασαρωντας μονο το φυσιολογικο για την ασφαλεια ολων, κι εξαφανιζωντας καθε τι παρανομο κι επικινδυνο, μου φαινεται ακρως υποκριτικη, μου προκαλει αηδια, κι ετσι εχω βγαλει τον εαυτο μου εξω απο αυτη, αυτοεξοριστικα. ετσι κι αλλιως πλεον δε θα μπορουσα να με φανταστω normal!

οποτε απο μενα δε προκειται να ακουσεις αλλαξε ψυχοθεραπευτη και τετοια, απλα κανε οτι νιωθεις! οταν ενας ανθρωπος εχει αυτα που θελει, τοτε θα τα εχει καλα με τον εαυτο του. οταν εχει αλλα που δε θελει ή πιεζεται για να χαρει, τοτε ναι θα υπαρχει προβλημα. κι εκει ερχονται τα φαρμακα, να μας κανουν καλυτερα με το προβλημα.

αυτα και καλωσηρθες! :)

Senior Member
    δεν εχω καν ψυχοθεραπευτη...........εχω μονο τον καλο μ τον ψυχιατρο. τα φαρμακα με εχουν βοηθησει περισσοτερο απο τα λογια. σε ολα υπαρχει κ ενα τιμημα ομως. ισως να χω διογκωμενο συκωτι ισως και να μην μπορω να ''νιωθω''. αλλα η διαφορα ειναι μεγαλη.

συμφωνω με την υποκρισια και τον στρουθοκαμιλισμο.ισχυει. και ναι ειναι ανθρωπινη αντιδραση να στραβωνεις την μουρη σου σε καθε τι περιεργο και αποκρουστικο, κι εγω το κανω. αλλα δεν γυριζω το βλεμμα μου.........κοιταω, μαθαινω, κατανοω.

ανοιχτομυαλοι ειναι οι ανθρωποι που δεν εχουν προβλημα να ακουσουν για τα παντα................

Banned
    δεν εχω καν ψυχοθεραπευτη...........εχω μονο τον καλο μ τον ψυχιατρο. τα φαρμακα με εχουν βοηθησει περισσοτερο απο τα λογια. σε ολα υπαρχει κ ενα τιμημα ομως. ισως να χω διογκωμενο συκωτι ισως και να μην μπορω να ''νιωθω''. αλλα η διαφορα ειναι μεγαλη.
    οκ αν κι εγω δεν εχω εμπειρια με φαρμακα να ξερω αμα οντως σε κανουν καλυτερα ή χειροτερα. με την ηδη ανιωθια που εχω, φαντασου να παιρνα κι ολας τι θα γινοταν... θα κοβα το χερι μου και παιζει να μην καταλαβαινα τπτ! οσο για το συκωτι, νομιζω το αλκοολ στο καταστρεφει χειροτερα...

συμφωνω με την υποκρισια και τον στρουθοκαμιλισμο.ισχυει. και ναι ειναι ανθρωπινη αντιδραση να στραβωνεις την μουρη σου σε καθε τι περιεργο και αποκρουστικο, κι εγω το κανω.
    ευχαριστω που το συνεχισες και προσθεσες αυτα που ηθελα να γραψω. μαζι με το παρανομο κι επικινδυνο λοιπον, προσθετουμε και καθε τι περιεργο, αποκρουστικο, διαφορετικο, προβληματικο, αρρωστο και παει λεγωντας. αυτα η κοινωνια τα κρυβει σαν σκονη κατω απ'το χαλι, και θελει να τα ξεφορτωνεται σαν να μην υπαρχουν...

εγω παντως χαιρομαι που ειμαι φρικιο. ή οτι αλλο για οποιον με κρινει αρνητικα.

Senior Member
    και εγω χαιρομαι που εισαι φρικιο! και χαιρομαι που κ εγω ειμαι οτι ειμαι! δεν χρειαζεται να υποκρινομαι σε οποιον αρεσουμε. κ αρεσουμε σε πολλους επειδη εχουμε ο,τι δεν εχουνε πιστεψε με.

μου την δινει που ακουω απο μερικους βλακειες του στυλ ''ακους μεταλ?'' , επειδη ντυνομαι με μαυρα. μ την δινουν ατομα που ντυνονται αναλογα με το τι ακουνε!!!! μαυρη ντυνομουν κ βαφομουν παντα εστω κ αν ακουγα καποια στιγμη μπριτνει σπιαρσ στο παρελθον! μου την δινει να μου επιβαλλουν το οτι πρεπει να ακουω αναλογα με το πως ντυνομαι, η να ντυνομαι αναλογα με το τι ακουω.

ειμαι λατρης του διαφορετικου, αλλα ειμαι κ ανθρωπος πανω απ ολα και εχω και ορια και μετρο, αλλα τα οποια εχω ορισει ΕΓΩ!

τωρα οποιαδηποτε αλλα μετρα και καλα αντικειμενικα που εχουν οριστει, για μενα ειναι φασισμος.

αμα δεν ενοχλεις τους αλλους, μπορεις να κανεις και να λες ο,τι θελεις!!!!

μου την δινει επισης που το κραξιμο εμμεσα εχει χωριστει σε κατηγοριες! το κραξιμο για εναν δολοφονο ειναι καλο και αποδεκτο,και πρεπει ΟΛΟΙ να το κανουμε! κλισε κλισε κλισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμα το μισος και η κακια δεν ειχαν αυτη την ακουστικη, αλλα ονομαζοντουσαν αλλιως, αγγουρι πχ..........θα νιωθαμε καλητερα? αν η λεξη αιμα εντερα δολοφονια βιασμος ειχαν αντικατασταθει απο τις λεξεις πεταλουδα αρκουδακια ζαχαρωτα, θα θελαμε να ακουσουμε γι αυτα???/

ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ πληση εγκεφαλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!και ειμαστε ΟΛΟΙ μεσα!αυτο ειναι αηδιαστικο..........

Banned
    και εγω χαιρομαι που εισαι φρικιο!
    τι κριμα που δε χαιρονται κι αλλες ομως, κι ετσι παραμενω μονος. μια ζωη ακουγα γκρινια, παρατηρησεις, υπηρχε ελλειψη κατανοησης, γενικοτερα ελλειψη στο να καταλαβει καποια ποτε κανω κατι και ποτε δε κανω. δε μπορουν να καταλαβουν οτι οταν δε με εκφραζει κατι και δε νιωθω για να το κανω, απλα δε γινεται. κι αμα δε σε εκφραζει γενικοτερα η ζωη, τοτε γαμησε τα, χανεις το νοημα και καταντας σαν εμενα να μη κανεις τπτ.

δεν χρειαζεται να υποκρινομαι σε οποιον αρεσουμε. κ αρεσουμε σε πολλους επειδη εχουμε ο,τι δεν εχουνε πιστεψε με.
    ναι οκ κι εγω χαιρομαι που ειμαι ξεχωριστος, γι'αυτο ειπα οτι γουσταρω να ειμαι φρικιο, ο χειροτερος ολων. εδω ομως μπαινει κι ο παραγοντας φυλο. αν και δε θελω να κανω συγκρισεις, πιστευω μια κοπελα ακομα και φρικιο να ειναι, ολο σε καποιον θα αρεσει, και τη δεχονται ευκολοτερα απο εναν αντρα. ο αντρας θα πρεπει να ειναι normal, αλλιως δε παει μπροστα. θα πρεπει να εχει και την αμαξαρα του, και τη σπιταρωνα του, και φυσικα σταθερη δουλεια και χρημα. αλλιως δεν γινεται και δεν αρεσει. καταλαβες που χαλαει το θεμα ?

μου την δινει που ακουω απο μερικους βλακειες του στυλ ''ακους μεταλ?'' , επειδη ντυνομαι με μαυρα. μ την δινουν ατομα που ντυνονται αναλογα με το τι ακουνε!!!! μαυρη ντυνομουν κ βαφομουν παντα εστω κ αν ακουγα καποια στιγμη μπριτνει σπιαρσ στο παρελθον! μου την δινει να μου επιβαλλουν το οτι πρεπει να ακουω αναλογα με το πως ντυνομαι, η να ντυνομαι αναλογα με το τι ακουω.
    ε ακου κι εσυ για να μη τους διαψευδεις και πεφτουν εξω =p
    αυτη τη συζητηση την εχουμε ξανακανει στο msn και σου ειχα πει οτι συνηθως αυτο που ακους αυτο ντυνεσαι. βεβαια ο καθενας ειναι ελευθερος να ντυθει οπως θελει, αλλα συνηθως ετσι γινεται, γιατι επηρεαζομαστε απ'τη μουσικη που ακουμε (αν ακουμε). αν τωρα καποιος επηρεαζεται απο κατι αλλο, και θελει να ντυνεται μεταλλας ενω δεν ακουει metal, ειναι καθαρα δικο του θεμα και σαφως δε μπορουμε να του επιβληθουμε.

τωρα οποιαδηποτε αλλα μετρα και καλα αντικειμενικα που εχουν οριστει, για μενα ειναι φασισμος.
    sorry, δε νομιζω οτι υπαρχει στη πραγματικοτητα 100% αυτο το πραμα που ονομαζουμε αντικειμενικοτητα. τα παντα ολα ειναι υποκειμενικα. απλα με βαση αυτα τα πραγματα που οφελουν και συμφερουν τους πολλους (τη κοινωνια δλδ), τα εχουμε ορισει σαν αντικειμενικα. πχ το να κλεισεις εναν εγκληματια μεσα, οφελει τους περισσοτερους. το να ψαξεις γιατι σκοτωσε, και να προσπαθησεις να τον βοηθησεις, οφελει μονο τον ιδιο, οποτε ναι αντικειμενικα δε συμφερει...

αμα δεν ενοχλεις τους αλλους, μπορεις να κανεις και να λες ο,τι θελεις!!!!
    αυτο το πραμα δεν ισχυει πλεον για μενα. το ειδες οτι εγινε και εδω στο φορουμ ακομα, σε θεματα που ανοιξες στο παρελθον για serial killers και βασανισμους, δε μπορουσα καν να γραψω αυτα που σκεφτομαι, πεσαν ολοι να με φανε...

Senior Member
    η λεξη αντικειμενικος βγηκε στο λεξικο για τους πολλους. και για μενα ειναι βλακεια οπως λες επειδη ακομα και για κατι το ''αντικειμενικο'' το διαλεξε καποιος με υποκειμενικη αποψη.

το οτι μπορει καποια κοπελα ειτε ειναι φρικιο ειτε οχι, μπορει απλα να αρεσει εξωτερικα. ισως οι γυναικες να μπορουν να δωσουν μια νοτα ομορφιας στο φρικιαστικο, επειδη εχουνε μεσα τους τον καλοπισμο. μπορουν κ οι αντρες να το κανουν. απο κει κ περα ειναι θεμα γουστου.... ομως περισσοτερο μιλουσα για τον εσωτερικο μας κοσμο, ισως να αρεσω εγω η οποιαδηποτε αλλη αλλα δεν με ανεχονται πολλοι οποτε ερχομαι στα δικα σου.............δεν αντεχομαστε απλα!

ισως στην αρχη βρουν γοητευτικο οτι με ενδιαφερει κατι το περιεργο σε σχεση με αλλες που τους νοιαζει μονο το κομμωτηριο κ οι γκομενοι τους αλλα μετα απο λιγο ενοχλουνται, βαριουνται , η με θεωρουν περιεργη.

λογοκρισια επρεπε να υπαρχει μονο σε ο,τι προσβαλλει στους αλλους! εγω ακομα ειμαι ξενερωμενη που εσβησαν τα θεματα!!!!!!!!!dammit!

Banned
    Me, διάβασα τι γράφεις, σόρυ αλλά δεν μου φαίνονται σοβαρά προβλήματα αυτά, εκτός από το ότι θες να νευριάσεις και δεν μπορείς που είχα διαβάσει σε άλλο θέμα σου. Σου αρέσει να ψάχνεσαι, και να διαφέρεις, και αυτό σε φέρνει σε συγκρούσεις, λογικό είναι, δεν βλέπω κάτι άσχημο σε αυτό. Ο κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα πιστεύω όταν υπάρχουν αρρώστιες, θάνατοι, μοναξιά κτλ. Θέλω να πω είναι απλά προβληματισμοί. Δεν ξέρω, ίσως σε επηρεάζει και η αρρώστια σου.

Page 1 of 4 123 ... LastLast