Results 1 to 15 of 69
Thread: MORFOSH !!!!
-
28-01-2011, 20:43 #1
MORFOSH !!!!
Eχω καταλαβει πως η εξυπναδα απο μονη της δεν ειναι αρκετη... χριαζομαστε κ μορφοση....
προτο εροτημα : πια ειναι η ουσιαστικοτερη κ βασικοτερη μορφοση π πρεπει να εχει καπιος ?
δευτερο εροτημα : μπορει ο οπιοσδιποτε να μορφο8ει η σιγγεκριμενοι τυποι ανθρωπον ?
ερωτημα νουμερο τρια : σε τι οφελει η μορφοση εκτοσ απτο να καταλαβενεις καλυτερα τι σου γινεται ?
αντε καντε τιν τσακαλια...!Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!
- 28-01-2011, 20:45 #2
Η μόρφωση γενικά σου επιτρέπει να βλέπεις μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων.
Βέβαια αν είσαι στόκος απλώς θα κολλήσεις στο γκρι.
28-01-2011, 20:46 #3
Η μόρφωση εισήχθη από την περιοχή της τέχνης στην Παιδαγωγική και δηλώνει την προσπάθεια του παιδαγωγού να επιτύχει την εσωτερική καλλιέργεια του παιδιού, σε συνάρτηση με τις προσδοκίες του σχολείου και τις επιδιώξεις της αγωγής.
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
28-01-2011, 20:51 #4
28-01-2011, 20:54 #5
28-01-2011, 20:59 #6
28-01-2011, 21:02 #7
ναι απ'την ορθογραφια και μονο καταλαβαινουμε το ανωτατο επιπεδο σπουδων του thread starter (sorry για τη κακια, δε μπορεσα να κρατηθω κι εγω).
τεσπα δε ξερω τι να σας πω γιαυτο το θεμα, ειμαι ενα αμορφωτο γουρουνι! το σχολειο που λετε το παρατησα και δε το τελειωσα ποτε. η μοναδικη σχολη που τελειωσα ειναι η σχολη του δρομου...
σε γενικες γραμμες αυτα που σου μαθαινουν εδω στην ελλαδα ειναι λιγο πολυ αχρηστα στη μετεπειτα ζωη σου. δηλαδη σε μαθαινουν ισα ισα τα αναγκαια για να τους βγαζεις την εργασια (οπως λεγαν και οι Terror X Crew). πραγματα που συμφερουν καποιους, κι αυτο το βλεπουμε περισσοτερο στην ιστορια και τα θρησκευτικα. σιγουρα οσα διδασκονται δεν ειναι 100% η αληθεια!
ευτυχως σε ξενες χωρες που ειναι πιο πολιτισμενες, οπως η Σουηδια, δεν ισχυει το ιδιο. εκει μαθαινουν ευχαριστα πραγματα, και προπαντων χρησιμα. δεν χρησιμοποιειται η μεθοδος της παπαγαλιας, ουτε κανουν τα παιδια να νιωθουν καθυστερημενα.
ειναι πραγματικα κριμα που εδω ειμαστε ακομα πισω στο θεμα εκπαιδευση. γιατι οπως μεγαλωσεις και μαθεις, ετσι θα φερθεις αργοτερα οταν θα εισαι ενηλικος...
28-01-2011, 21:06 #8
Εγώ από την άλλη δε γελάω καθόλου όταν βλέπω να κακοποιείται έτσι η γλώσσα μας.
Θλίβομαι πραγματικά.
Όσο συνεχίζεται αυτή η κωμωδία με τα greeklish θα βλέπουμε όλο και χειρότερα.
28-01-2011, 21:11 #9
KAKIA K XOLH DES... PROTA APOLA DEN ZITHSA NA KRINETE TIN MORFOSH M...
EKTOS THEMATOS ISTE EKTOS APTIN PROTI
KAI DEFTERON EKSIPNAKIDES TI THA PEI OR8OGRAFIA ... PIOS EINAI AFTOS POU THA MAS EPIVALEI POS AKRIVOS GRAFONTE OI LEKSEIS ?
K DEN KOITAW NA GRAFO SOSTH OR8OGRAFIA GIA NA DIXNW KALH IKONA... GIATI MONO GIAFTO UPARXEI STIN OUSIA... TPT ALLO DEN KANEI...
KOITAW NA PARW APANTISEIS APO COBLEKSIKA ATOMAKIA MALLON .Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!
28-01-2011, 21:27 #10
Απαντησεις
1)Για μενα η αναγνωση και η γραφη καθως και η στοιχειωδης αριθμητικη(βασικοτερη και ουσιαστικοτερη)
2)Ολοι οι ανθρωποι μπορουν να κατεχουν την παραπανω μορφωση
3)Διαχωρισμος α)μορφωση
β)καλλιεργεια
α)Μορφωση ειναι ολα τα παραπανω που περιεγραψα στο 1
β)καλλιεργεια ειναι η εσωτερικη αναπτυξη και η αυτογνωσια αλλωστε θα εχεις ακουσει <<αυτος εχει καλλιεργεια ψυχης>>.Στην Ελλαδα εχουμε μπερδεψει πολλα οπως και τα παραπανω γνωριζω προσωπικα καθηγητες πανεπιστημιου που ειναι απλα μορφωμενοι και λειτουργουν και φερονται ως ζωα....................................
28-01-2011, 21:31 #11
Α και αν θες γραφε ελληνικα και ας κανεις λαθη δεν τρεχει τιποτε δεν γραφουμε διαγωνισμα ,εδω ειμαστε για αλλους λογους!
29-01-2011, 09:15 #12
Σωστος ο Ανεμος...! η καλλιεργεια πως επυτινχανεται ?
Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!
29-01-2011, 09:42 #13
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
29-01-2011, 09:44 #14
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
29-01-2011, 10:01 #15
Να σου πρωτεινω κατι Μολοστροι?.. μια καλητερη αμυνα, αντι να αμυνεσαι με επιθεση ονομαζοντασ ανθρωπουσ ''καπωσ''.. για την δκη σου ανεση.. εγω στην θεση σου θα προιδοποιουσα πωσ ειμαι ανορθογραφη.. και πωσ λυπαμαι γι αυτο αλλα τι να κανουμε..
ετσι κανεισ δεν θα μπορουσα να σου πει τιποτα..και δεν θα στεναχωριοσουν η δεν θα θυμωνεσ...
προσωπικα η ανορθoγραφια δεν με πειραζει πολυ, εξαλλου ειμαι κι εγω..ομωσ παντα τουλαχιστoν ξανακοιταω το κειμενο μου μηπωσ και βρω καποιο λαθοσ που μπορω να διορθωσω...:)
τωρα..
πωσ επιτυγχανεται η καλλιεργεια..
κατα την γνωμη μου.. καλλιεργεια ειναι η παρατηρηση με την καρδια και με ανυχτομυαλο μυαλο.. και η θεληση για να ζησει και να νιωσει κανεισ πραγματα χωρισ προκαταλιψεισ.. ακομη και οταν διαφωνει καθετα με αυτα που βλεπει η ακουει ..να μπορει να ειναι σωστοσ παρατηριτης..και να σεβεται την διαφωρετικοτητα η κατι που δεν καταλαβαινει η δεν του αρεσει.. αυτο για εμενα ειναι η αρχη..η η βαση αν θελεισ..
η αναγκη μασ για καλλιεργεια μασ κανει να ψαχνυομε πραγμματα.. αγνωστα για εμασ.. που οταν τα ανακαλυπτουμε μασ δινουν κατι.. μια καινουρια οπτικη γωνια.. νεεσ πληροφοριεσ..κατι που μασ παει λιγο πιο μπροστα..
κατα την αποψη μου πρεπει να θελει κανεισ να μαθει ..να δει να νιωσει.. με το ζορι δεν γινεται.. το κινητρο του θα πρεπει να ειναι η καλλιεργεια την ψυχησ του..και η ευχαριστηση που παιρνει απο αυτο..(πιθανοτατα να λεω κατι τελειωσ μπαναλ και αυτονοητο εδω χεχεχ)
σαφωσ ολεσ οι πηγεσ ..βιβλια..τβ..ιντερνετ..εργα τεχνησ..μουσεια.. κλπ..και φυσικα ανθρωποι..ειναι πηγεσ καλλιεργειασ.. προσωπικα τα βιβλια μου εχουν δωσει τα περισσοτερα..γιατι ειναι τα πιο ολοκληρωμενα και τα πιο απρβλεπτα θα ελεγα..
σαφωσ και η μουσικη.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....