Results 46 to 60 of 65
Thread: Κούρασα και κουράστηκα
-
04-02-2011, 01:00 #46
..... :) .....
- 05-02-2011, 13:34 #47
Δεν μου μιλάει , δεν ξέρω γιατί και νευριάζω ακόμα πιο πολύ με μένα.
05-02-2011, 15:01 #48
γιατι δεν σου μιλαει ?( υποθετεις κατι? εστω και το πιο τρελο )
και τι σε θυμωνει με σενα ?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
05-02-2011, 15:24 #49
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
05-02-2011, 15:37 #50
δεν ξέρω τον πήρα τηλ. στην αρχή δεν το σήκωνε και μετα είπε οτι δεν μπορεί να μιλησει και όταν τον ρώτησα αν μπορώ να τον πάρω να του μιλήσω αργότερα μου είπε δεν μπορώ να μιλήσω.υποθέτω οτι είναι θυμωμένος μαζί μου επειδή του είπα ότι θα πέσει στα μάτια μου και εμένα να με ξεχάσει,να με ξεγράψει αν κάνει αυτό που είπε οτι θα κάνει.αλλά τελικά όσο το σκέφτομαι μπορεί να παρεξήγησα εγ'ω τα λόγια του για τις προθέσεις του και να μην αναφερόταν σε αυτό που εγώ νόμιζα οτι αναφερόταν και να θύμωσε που τον είχα ικανό να το κάνει.επίσης μου είπε ότι δεν τον αγαπάω επειδή δεν τον εμπιτεύομαι.με το εαυτο μου θυμώνω που δε χειρίζομαι σωστα τις καταστάσεις.
05-02-2011, 15:55 #51
χμμμμμ!!!!
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
05-02-2011, 16:05 #52
μες στην τρελη χαρα αυτη η σχεση
αυτος πινει εσυ μαραζωνεις!!! ουαου!!!!!
θελω και γω σχεσηηηηηηηηηη!!!!!!!!! γιατι δεν τους αντεχωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
05-02-2011, 17:01 #53
δεν έχουμε σχέση. μου κανε αναπάντητη τελικά και τον πήρα αλλά δεν μου λεγε τίποτα,μόνο μου πέταξε μια μπηχτή για εμπιστοσύνη :( ,είπε να μην ασχολούμαι μαζί του, και οτι την άλλη βδομάδα θα με πάρει για να μου δώσει τα λεφτά που μου χρωστάει (χωρίς να αναφερθώ εγώ σε αυτό). ερώτημα 1ο Γιατί κάνεις αναπ. να σε πάρει κάποιος ενώ δεν θες να του μιλήσεις και δε έχεις όρεξη για κουβέντες?2ο: Τι τον έχει πιάσει? υποψιάζομαι οτι επειδή την τελευταια φορά που βρεθήκαμε τα πράγματα ξεφυγαν λίγο απο άποψη φωνών και όσων ειπώθηκαν θέλει να ξεμπερδεύει μαζί μου γιατί ήξερα πως ήταν και πως έγινε.και ξέρω ότι τον ενδιαφέρει αρκετά η εικόνα που έχω γι αυτόν.
05-02-2011, 17:06 #54
σχεση ενοω γενικοτερα
ειναι η σχεση σου κατα καποιο τροπο
παντως μην περιμενεις υγιεις συμπεριφορες απο καποιον που εχει εξαρτηση
εχω καταλαβει πως αυτο ειναι ο κανονας
και αυτος δεν φαινεται να ειναι η εξαιρεση
νοιζεσαι πολυ γι αυτον
και αυτος στο ξεπληρωνει με θυμο και χειριστικες συμπεριφορες
δεν θυμωνει βεβαια μαζι σου
απλα ο θυμος του στρεφεται οπου να ναι
ευχομαι στις επομενες σχεσεις σου να παιρνεις και να δινεις ισοτιμα και με χαρα
το ιδιο ευχομαι και σε μενα
αν παλι τα λογια μου δεν σε αφορουν στο ελαχιστο
απλα τα αγνοεις
καλη τυχηΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
05-02-2011, 17:08 #55
κι εγώ στο εύχομαι. και για μένα ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα απλά...:)
05-02-2011, 17:15 #56
20-02-2011, 17:07 #57
θυμώνω με τον εαυτό μου..είμαι διαθέσιμη πάντα και για όλα (ειδικά για αυτόυς τους δύο). πριν απο κανένα τριωρο με πήρε ο αδερφός του Φ.(με τον οποίο τόσα χρόνια κάναμε και παρέα,μου είπε ότι ο Φ. ήταν μέσα (επειδή ήταν μικροπωλητές χωρίς άδεια),τώρα είναι έξω, έχει δικαστήριο σε έξι μήνες..αυτός μένει έξω (ο αδερφός του ) και διάφορα τέτοια μπερδεμένα από το τηλ. , τελοσπάντων ήρθε από το σπίτι να μου τα πεί από κοντά..εκατσε ενα διωράκι, έφαγε μιλήσαμε..τωρα έφυγε.του πρότεινα να κοιμηθεί εδώ για 3 μέρες μέχρι να πάει στους γονείς του γιατί κοιμαται στο δρόμο (έχει πολύ κρύο εδώ και τις τελευταίες μέρες και βροχές..-ξέρω ότι δεν θα πρεπε αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά να τον αφήσω έξω) αλλά αρνήθηκε γιατί δεν νιώθει άνετα με την συγκάτοικο μου, και είναι και δικό της σπίτι..κ.τ.λ. Ξέρω ότι όλα αυτά είναι αντίθετα σε ότι με συμβουλέψατε οι περισσότεροι εδώ απλά όταν έρχεται εκείνη η στιγμή και βλέπω ότι κάποιος δεν έιναι καλά δεν μπορώ να το εφαρμόσω όσο κι αν προσπαθώ να το εφαρμόσω, και μέσα μου δέχομαι ότι δεν του κάνω καλό στην ουσία. δεν θέλω να φανώ κακιά?αλλά πάλι γιατί η γνώμη τους μετράει τόσο πολύ για μένα αφού ξέρω ότι δεν ειμαι (κακιά εννοώ) και ότι αν το κάνω θα ναι για το καλό τους..αυτά.ξέρω ότι και εδώ μέσα έχω κουράσει και ότι επαναλαμβάνομαι αλλά επαναλαμβάνονται και οι καταστάσεις.αυτά. απλά ήθελα κάπου να το πώ
20-02-2011, 17:24 #58
People who take care of other people's feelings, neglect their own feelings and then they wonder why they feel like they're losing themselves!! if you were busy taking care of someone else's feelings, then how can you feel your own? And especially if the person that you're busy taking care of their feelings for them, isn't taking any responsibility for their own feelings. And chances are, if you're trying to hold someone else's feelings, this is a breaking of boundaries by the way, that they are somewhat abusive and not taking your feelings into account! (αποσπασμα απο το βιντεο της ρισερτσερ γιατι μαλλον δεν το ακουσες ή δεν καταλαβες τπτ)
Tα χειροτερα πραγματα τα κανουμε στους ανθρωπους για το καλο τους. Δεν ξερουμε πιο ειναι το καλο των αλλων, οταν μιλαμε για ενηλικους ειδικοτερα. Εσυ μπορει να νομιζεις οτι να τους βοηθας ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις, κι ομως ειναι το χειροτερο! Γιαυτο παρατα να σκεφτεσαι το καλο τους, και κοιτα τον εαυτο σου, πριν γινει τπτ και τρεχεις και δε φτανεις και αναγκαστεις τοτε να τον κοιταξεις τον εαυτουλη σου, γιατι θα εχεις αρρωστησει, θα εχεις μεινει χωρις δουλεια, θα εχεις παθει καταθλιψη, θα μπλεξεις με ναρκωτικα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο μπορει να σου συμβει οσο δεν ασχολεισαι με σενα. Τον εαυτο σου δεν τον αγαπας να τον προσεχεις και να νοιαζεσαι για το καλο του? Γιατι ετσι που σε εχεις παρατησει αμα το συνεχισεις κατι θα παθεις
20-02-2011, 17:34 #59
carrie είπα "απλά όταν έρχεται εκείνη η στιγμή και βλέπω ότι κάποιος δεν έιναι καλά δεν μπορώ να το εφαρμόσω όσο κι αν προσπαθώ να το εφαρμόσω, και μέσα μου δέχομαι ότι δεν του κάνω καλό στην ουσία. δεν θέλω να φανώ κακιά?αλλά πάλι γιατί η γνώμη τους μετράει τόσο πολύ για μένα αφού ξέρω ότι δεν ειμαι (κακιά εννοώ) και ότι αν το κάνω θα 'νai για το καλό τους" , και εννούσα ότι κατανοώ ότι δεν είναι το σωστό.ότι για το καλό τους θα ήταν άν δεν τους βοηθούσα (εκεί πήγαινε το καλό τους).το βίντεο της researcher το άκουσα και κατάλαβα και αρκετά πράγματα από αυτό.όπως και αναγνώρισα και συμπεριφορές μου μέσα στις περιγραφές του βίντεο. εν ολίγοις συμφωνώ στη θεωρία αλλα΄στην πράξη δυσκολέυομαι πολύ να τα εφαρμόσω και αυτό ήθελα να πω με το μήνυμα μου. ότι παρ όλο που έχω συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα δυσκολεύμαι να τα εφαρμόσω.
20-02-2011, 17:38 #60
αν ..για καλό και για κακό κάθε φορά που τους μαζεύεις σπίτι και τους περιθάλπτεις, ψάξε καλύτερα μη σου λειπει τίποτα....εγκυκλοπαιδικά στο λέω, γιατί όσο εσύ κάθεσαι πάνω στο ροζ συννεφάκι και κάνεις τη λαίδη ντι των τύπων, αυτοί μπορεί να σε ξαφρίζουν και να μη το παίρνεις και είδηση.
Όσο για τα άλλα που λες, σόρι αλλά είναι τόσο εμφανή η κατάσταση τουλάχιστον στα δικά μου μάτια που μόνο με ένα πολύ ισχυρό σοκ μπορεί να την αντιληφθείς και συ η ίδια.
Εύχομαι να μη σου πάρει πολύ χρόνο.