Results 16 to 30 of 65
Thread: Κούρασα και κουράστηκα
-
28-01-2011, 23:46 #16
[QUOTE=marian_m;221829]Μόνη σου είσαι εδώ και καιρό, απλά δεν ήθελες να το δεις.
Και τώρα το συνειδητοποιείς. Είναι καλό σημάδι αυτή η συνειδητοποίηση, όσο κι αν πονάει.
Είναι ένα βήμα παραπέρα. Νομίζω ότι θα τα καταφέρεις να "απεξαρτηθείς" τελικά.[/QUOT
μπορεί να ήμουν αλλά δεν είχα νιώσει αυτήν την απόλυτη μοναξιά ήξερα ότι είναι εκεί για μένα,και τώρα είναι εκεί για μένα το ξερω και μου το χει πει,αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να με καταλάβει.αυτός ήταν δυνατός και τώρα μοιάζει να είμαι πιο δυνατή από αυτόν. η "απεξάρτηση" μοιάζει σκληρή λέξη για να αναφέρεται στην αγάπη :(
- 28-01-2011, 23:57 #17
Το "απεξάρτηση" δεν αναφέρεται στην αγάπη. Αναφέρεται σε μια σχέση, η οποία δεν σου κάνει καλό.
29-01-2011, 00:05 #18
το ξερω.δεν θέλω να το καταλάβω .δεν ήθελα να αμφισβητήσω τα λόγια σου. ήμασταν από μικροί μαζί και είναι δύσκολο ν φανταστώ να συνεχιζω την ζωή μου χωρίς να ναι με κάποιον τρόπο μέρος της σαν συντροφος σαν φίλος..πόσο μάλλον όταν ξέρω ότι δεν είναι καλά ακόμα κι αν φταίει ο ίδιος γι αυτό.χθές πάντως έγινε ένα βήμα πρός την "αυτονόμηση" μου και με οδήγησε αυτ'ος έστω κι αν ήθελε το αντίθετο.
29-01-2011, 23:19 #19
τελικά δεν ένιωθα καλά με τη στάη μου και τον πήρα τηλ. και του είπα οτι μπορεί να στεναχωρέθηκα με όσα έγιναν αλλά αν χρειαστεί βοήθεια είμαι εδώ.και νιώθω καλύτερα.παρ όλα αυτά νιώθω ότι θέλω να κάνω κάτι για μένα.θέλω να προσπαθησω να γίνω ευτυχισμένη
29-01-2011, 23:27 #20
γουελκαμ το δε κλαμπ
ολοι νομιζω γι αυτο προσπαθουμε :)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
29-01-2011, 23:38 #21
ευχαριστώ :) αυτό που εννοω είναι οτι μερικές φορες μάλλον πρέπει να κοιτάμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους άλλους, κατι που δεν το πίστευα μέχρι τώρα.αλλα το σκέφτηκα και αν αφήνω εγώ τον εαυτό μου εκετεθειμένο στην διάθεση του καθένα, όσο κι αν μ αγαπάει΄ή με νοιάζεται, υπάρχει πάντα η περίπτωση να το εκμεταλευτεί.όχι με κακές πρόθεσεις μάλλον, αλλά επειδή τον παίρνει να το κάνει. δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου δεν ξέρω ποια είμαι.ολη αυτή η κατασταση με έχει μπερδέψει μέχρι τώρα νόμιζα ότι είμαι ενα υπομονετικό άτομο, με κατανόηση,αφοσιωμένη αλλά μαλλον όλα αυτά εχουν αρχίσει να εξαντλούνται.πανω απ όλα όμως νιώθω μονη.
29-01-2011, 23:52 #22
ετσι ειναι
για μενα αυτο ειναι ισσοροπια
και απο τον ανθρωπο σου αυτο θα ηθελες
γιατι οχι και απο σενα την ιδια
οχι εγωιστικα
αλλα αν δεν αναγνωρισεις και φροντισεις εσυ τις αναγκες σου
ποιος αληθεια μπορει να το κανει για σενα???
εαν δεν πεις και στον εκατστοτε συντροφο σου ποιες ειναι αυτες οι αναγκες πως περιμενεις να τις μυριστει?
εαν δεν φρονριζει ο ανθρωπος σου τον εαυτο του
την ψυχικη και σωματικη του υγεια τοτε βλεπεις πολυ καλα πως ουτε εσυ μπορεις να το κανεις γι αυτονΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
29-01-2011, 23:58 #23
η μοναξια δεν ειναι ομορφο συναισθημα
μονη οταν λες χωρις εκεινον?
η χωρις την κατανοηση του για σενα?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
30-01-2011, 00:10 #24
μόνη κυρίως χωρίς εκείνον παρ' όλο που έχει περάσει τόσος καιρός.προσπαθώ να τον μισήσω να έχω την αναμενόμενη αντίδραση στην συμπεριφορά του τώρα τελευταία. αλλά δεν μπορώ, μου ερχόταν σήμερα στο μυαλό όλο ωραίες στιγμές που εχουμε ζήσει μαζί και είναι πολλές. πάντα ήμουν κάπως μοναχικό άτομο παρόλο που είχα παρέες,δεν ανοιγόμουν εύκολα, λίγο συντηρητική και καθόλου περιπετειώδης μαζί του ένιωθα ελεύθερη...έχω τόσες ωραίες αναμνήσεις και φοβάμαι οτι η ζωή μου δεν θα γίνει ξανά όμορφη και πραγματικά διασκεδαστική :(
30-01-2011, 18:33 #25
αντε καλεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
εννοειται και ομορφη και πιο διασκεδαστικη θα γινει !!!!!!!
ααααααααααααχχχχχχχ τι λεεεεεες!!!!!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
30-01-2011, 18:39 #26
το θεμα δεν είναι μόνο ότι τα λέω researher, είναι ότι τα πιστεύω κιόλας :(. μαζί του ένιωθα ελεύθερη,ξένοιαστη..η ζωή ήταν εύκολη :( κι αυτό δεν το λέω επειδή χρειάζομαι κάποιον για να ζω μια όμορφη ζωή αλλά γιατί με εκανε εμένα να ειμαι διαφορετική
02-02-2011, 19:51 #27
ξαφνικά μου έχει βγεί τεράστιος θυμός απέναντι στον Φ. ..η αλήθεια είναι οτι μου είχε δώσει αφορμές να νιώθω πληγωμένη και όταν χωρίσαμε αλλά για κάποιον λόγο τον τελευταίο καιρό όλα αυτά τα αισθήματα θυμού που ένιωθα απέναντι του τα είχα κάνει πέρα λόγω της εξάρτησης .ενιωθα ότι είναι πολυτέλεια να νιώθθω θιγμένη είναι κάνω παράπονα για την συμπεριφορά του, κι αυτό με έκανε να νιώθω και ο Φ. οτι ασχολούμαι με τα συναισθήματα μου επειδή δεν έχω σημαντικότερα προβλήματα.τωρα, τις τελευταίες μέρες που δεν έχουμε σχεδον καθόλου επικοινωνία νιώθω απίστευτα θυμωμένη που παραιτήθηκε και άλλη μια φορά τόσο εύκολα από την σχέση μας (όπως τότε με την ερωτική,χωρίσαμε,εφταιγε περισσότερο και δεν έκανε τίποτα γι αυτό) τώρα πάλι,θύμωσα,μαλώσαμε ξέρει ότι με στεναχώρησε αλλά αρνείται να κάνει κάποια κίνηση να επανορθώσει.πήρε τηλ. σαν κίνηση επανόρθωσης τη μέρα που μαλώσαμε αλλά επειδή μόλις είδε ότι η στάση μου είναι σκληρή και ψυχρή (σε αντίθεση με τα συνηθισμένα ) το γύρισε και προσπάθησε να ρίξει σε μένα την ευθύνη για τον καβγά.τελοσπάντων νιώθω ότι δεν έχω τι να κάνω με τον θυμό μου, τι να τον κάνω?δεν το θεωρώ σωστό τώρα που είναι ήδη "πεσμένος" ο άλλος να του πω κι εγώ αυτά να τον κάνω να νιώσει ακόμα πιο χάλια.νιώθω πολύ θυμό που με έμπλεξε σε αυτήν την κατάταση,που με βάζει και με βγάζει όποτε θέλει ,και που όπως φαίνεται δεν θέλει μάλλον και τοσο να βοηθηθεί..ειμαι θυμωμένη!αυτά.ουφ ηθελα κάπου να τα πω...
02-02-2011, 20:02 #28
καλα κανεις και τα λες
και εγω θα ημουν θυμωμενη
δινεις περισσοτερα για καποιο λογο
ξαναδινεις περισσοτερα για καποιο λογο
εκεινος συμβαλλει σαφως λιγοτερα
και σου τη λεει και απο πανω!!!!
δεν ειναι αυτο για να θυμωνεις...
ναι βεβαια ο καημενος εχει αναγκη
και ξανα μανα παλι βρισκεται σε αναγκη
μα.... ειναι και επιγον και αναγκη μαζι
τρεξε βοδι και βοηθα και παρε και δυο φασκελα για ευχαριστω
εννοειται να νιωθεις θυμωμενη!!!
δεν εισαι το σκυλακι κανενος επειδη σαν ανθρωπος εχεις αναγκη απο ανθρωπινη σχεση και συναισθηματα
και αν εχει αναγκη βοηθειας ας την ζητησει ντομπρα και αντρικια
και αν σου βρισκονται ακομη φιλανθρωπα συναισθηματα τον βοηθας'
αλλα οχι ....να σου αφιερωνει και το ασμα του ασημου
σταματα πια μην τρεχεις απο πισω
δεν εχω αλλο σαλιο να σε φτυσω
πως γινεται στον καθε παλαβιαρη κουτοχορτο χιλιαδες να βοσκαν???
γιατι κουτοχορτο βοσκας αγαπητη μου
αν νομιζεις πως τρεχοντας να δωσεις νερο σε καποιον που στο κατω κατω δεν ξερει οτι διψαει και ουτε θελει να το μαθει
θα ποτισεις εσεναΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-02-2011, 20:10 #29
σαν να νιώθω υποχρέωση,ανάγκη, επιθυμία όπως θες πες το να του σταθώ όπως και να συμπεριφέρεται επειδή ήμασταν (λέω ήμασταν γιατί δεν ξέρω κατα πόσο μπορώ να το πω ακόμα για τώρα) τόσο δεμένοι. .επειδή έχουμε ζήσει τόσα μαζί.επειδή μου χει δώσει τόση αγάπη..
02-02-2011, 20:13 #30
μα τον νοιαζεσαι παρα πολυ ηδη
τον νοιαζεσαι συγκινητικα πολυ
και αυτο φαινεται σε ολα σου τα μυνηματα
ειλικριναΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)