Φορουμ κ ΑΗΔΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Senior Member
    κάρυ, αλήθεια γιατί να μν ανοίγουν οι άνθρωποι θέματα που να αφορούν στα αισθηματικά τους?
    είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας.
    όταν δν πάνε καλά τα πράγματα εκεί, ακόμη και μία απλή κατάθλιψη φουντώνει.
    όσο αναφορά στα άτομα που μονοπωλούν το φόρουμ, δν παρατηρώ κάτι τέτοιο.
    κ αν το κάνουν είναι φυσικό αν έχουν 3000 ή 4000 ή 5000 μνμ.
    εσύ έχεις 500 από το 2006 κ εγώ ενώ είμαι εδώ 1 χρόνο πριν από σένα δν σε θυμάμαι καθόλου.

είναι δικό σου θέμα αν βλέπεις άλλους να μονοπωλούν σε ένα φόρουμ κ όχι δικό τους.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Συμφωνώ με άρκτος.

Senior Member
    Ουδέν κακό αμιγές καλού λοιπόν
    Νομίζω ότι τους περισσότερους θα μας βοηθούσε μία μικρότερη ενασχόληση με το ιντερνετ

Senior Member
    Καρι, don't know if you can read this αλλα κι εγω σε συμπαθω αν και τα λες λιγο ωμα μερικες φορες =Ρ Με την κριτικη σου προς το φορουμ θα ημουν υποκριτης αν διαφωνουσα, δεν ξερω αν με εχεις πετυχει ποτε σε φαση που τα χωνω αδιακριτως αλλα το δικο σου ποστ μοιαζει με χαδι μπροστα σε αυτα που μας εχω συρει. Το θεμα ομως ειναι το εξης: παρα τα πολλα αρνητικα του το φορουμ εχει αρκετα θετικα σημεια που εγω προσωπικα και σε αυτη τη φαση τα χρειαζομαι. ειναι το μονο μερος που μπορω να μιλησωανοιχτα για θεματα μου, να πω την αποψη μου και να μαθω για το τι αντιμετωπιζουν αλλοι, αλλα και για την ψυχολογια γενικοτερα η οποια ας πουμε με ψιλοενδιαφερει. Επισης αρκετα ατομα σε αυτο το φορουμ τα συμπαθω, καποια απο αυτα συνεχιζω κιολας να τα συμπαθω αλλα απλως δεν το ξερουν χεχεχεχεχεχε =Ρ

Εν κατακλειδι, αν το φορουμ σου προκαλει μεγαλυτερη δυσαρεσκεια απ' οτι ευχαριστηση (χωρις να λεω οτι ειναι και ισολογισμος) τοτε απλως κανε το καλυτερο για εσενα... Το πιο σημαντικο αυτο ειναι αλλωστε. : )
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Ανθρωποι ειναι κ αυτοι που εχουν κολλησει με εναν που εχει τους εχει κερατωσει με 7 και αυτοι που γνωριζουν ερωτες απτη Χαβαι.. και λενε τα προβληματα τους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lef View Post
    Ανθρωποι ειναι κ αυτοι που εχουν κολλησει με εναν που εχει τους εχει κερατωσει με 7 και αυτοι που γνωριζουν ερωτες απτη Χαβαι.. και λενε τα προβληματα τους..
    Μ' αυτο συμφωνω κι εγω...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    η πρωτη αηδια εμενα με επιασε τοτε που μου λεγαν οτι εχω δευτερο λογαριασμο απλα για να συμφωνω με τον εαυτο μου, και πεσαν τρεια ατομα πανω μου και με κοροϊδευαν
    Ποιοί πέσαν;

Banned
    εγω βρε καρι χωρις να σε ξερω,δεν εχουμε μιλησει ποτε οι δυο μας εννοω,μου αρεσουν παρα πολυ οι απαντησεις σου,αυτο το ποστ σου καπου με ξινισε ομως..θα μου πεις χεστηκα κυρια dora agxos!βασικα δεν μπορουμε να κρινουμε την σοβαροτητα των προβληματων που γραφονται εδω,ναι μπορει να μην μας αγγιζουν,αλλα δεν τα εκμηδενιζουμε κιολας!οτι δεν μας αγγιζει οκ το αγνοουμε!οσο αφορα τους καυγαδες ειναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!χαλαρωσε!και εκει μπορεις τους αγνοησεις και να συνεχισεις να δινεις την στηριξη σου εδω..και το κανεις και πολυ καλα μαλιστα.

Banned
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Ποιοί πέσαν;
    RainAndWind (αυτη το ξεκινησε), Boltseed (αυτος το παρατραβηξε), και Θεοφανία.

Senior Member
    φορουμ και αηδια!!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Αηδία.(γαμώ τους δέκα χαρακτήρες)

Super Moderator
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Σημερα ειλικρινα αηδιασα παλι. Μπορει να φταιει μονο ενας, αλλα ειναι και οι αλλοι 7 που καθονται και του δινουν ενεργεια ασχολουμενοι με αυτον. Θα ξαναρθω σε κανα δυο χρονια παλι να μου φυγει η αναγουλα. χαιρετισματα μεχρι τοτε.
    Carrie, και κάθε μέλος με όμοια συναισθήματα, έχετε στα χέρια σας ένα όπλο που καλείται «report» όπως επίσης και την δυνατότητα επικοινωνίας -ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο- με την ομάδα διαχείρισης όταν θέλετε να εκφράσετε.. οτιδήποτε καθιστά μη θετική την εμπειρία σας με τις σελίδες και υπηρεσίες του E-Psychology.gr.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να εγγυηθώ πως... κάτι το οποίο π.χ. αηδιάζει το εκάστοτε μέλος της κοινότητας, μπορώ να αποτρέψω την ύπαρξή του. Το μόνο βέβαιο, είναι ότι μπορώ να αφιερώσω χρόνο από τον χρόνο μου για να διαπιστώσω αν αυτό το κάτι είναι αηδιαστικό και σύμφωνα με την διαχείριση του E-Psychology.gr. ΕΑΝ είναι, τότε στην διάθεσή μου υπάρχουν φαράσι και σκούπα. Υπομονετικά θα έρθω να καθαρίσω οτιδήποτε βρωμίζει το μέρος στο οποίο επενδύουμε τις σκέψεις μας και μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας.

Banned
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    φορουμ και αηδια!!!!!
    χα χα! καλο! πολυ καλο! που τα βρισκεις ρης?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    καρι, λυπάμαι που φεύγεις, αλλά εγώ προσωπικά όταν δεν μου αρέσει ένα θέμα, απλά δεν ασχολούμαι....δεν το ανοίγω καν.
    Δεν μπορούμε να φέρουμε έναν τόσο ευρύ διαδικτυακό τόπο στα μέτρα μας, όπως δεν μπορούμε να το κάνουμε και με τη ζωή μας έξω.
    από κει και πέρα, σε συμπαθώ και εύχομαι να μην φύγεις για δύο χρόνια, (πολύ είναι, φαντάσου να γίνει η συντέλεια του κόσμου και να μη μάθεις ποτέ αν ο τζιμμάστερ έκανε σεξ :ρ)
    θα συμφωνησω με την παραπανω (θεοφανια ειπαμε?) και με το παραπανω....
    αναρωτιεμαι κιολας αν θα μπορεσεις να ζησεις με την απορια αν σκοτωσε καμια ο σελειος με το δηλητηριωδες μανιταρι....

Senior Member
    FUGU!!!!!!!!!!!

μαλλον σορυ λαθος αυτο ειναι ψαρι =Ρ

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast