Φορουμ κ ΑΗΔΙΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα συμφωνησω με την παραπανω (θεοφανια ειπαμε?) και με το παραπανω....
    αναρωτιεμαι κιολας αν θα μπορεσεις να ζησεις με την απορια αν σκοτωσε καμια ο σελειος με το δηλητηριωδες μανιταρι....
    εσενα πως σε ειπαμε? remedy? χα χα! ελα σου εχω ενα μανιταρι, αμανιτα κεχριμπαριους..

Banned
    ξερνοβολησα πολυ ασχημα με το τελευταιο. ζητω συγνωμη σε ολα τα μελη. το φορουμ καταντησε χειροτερο απο μπουρδελο πολυτελειας, ουτε καν dating site δε μπορεις να το πεις! οπως μου τα ειχε πει ο krino...

ας οψεται ο NikosD. και το moderating ξερω οτι δε μου επιτρεπεται να μιλαω γιατι ειμαι απ'τα χειροτερα μελη εδω μεσα, παστα ανθρωπου κλπ, μα οταν η ηλιθιοτητα, η υποκρισια και η διπροσωπια φτανει σε τετοιο σημειο, δε μπορεις παρα να αηδιασεις, να σιχαθεις και να διαβολοστειλεις!

carrie θελω να ξερεις οτι ειχες δικιο σε ΟΛΑ. ακομα κι οταν με βριζες σε καποιο θεμα μου, και τοτε δικιο ειχες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ξερνοβολησα πολυ ασχημα με το τελευταιο. ζητω συγνωμη σε ολα τα μελη. το φορουμ καταντησε χειροτερο απο μπουρδελο πολυτελειας, ουτε καν dating site δε μπορεις να το πεις! οπως μου τα ειχε πει ο krino...

ας οψεται ο NikosD. και το moderating ξερω οτι δε μου επιτρεπεται να μιλαω γιατι ειμαι απ'τα χειροτερα μελη εδω μεσα, παστα ανθρωπου κλπ, μα οταν η ηλιθιοτητα, η υποκρισια και η διπροσωπια φτανει σε τετοιο σημειο, δε μπορεις παρα να αηδιασεις, να σιχαθεις και να διαβολοστειλεις!

carrie θελω να ξερεις οτι ειχες δικιο σε ΟΛΑ. ακομα κι οταν με βριζες σε καποιο θεμα μου, και τοτε δικιο ειχες!
    το περιεργο ειναι, οτι τοσο εσυ, οσο και ο κρινο, βριζατε χωρις να φυγετε και χρειαστηκε να φαει μπαν (ο κρινο) για να φυγει απο αυτο το "μπουρδελο" οπως το αποκαλεις που τοσο σιχαινεσαι....

υποθετω οτι και με σενα το ιδιο θα γινει...

Banned
    Remedy δεν εχει καμια σχεση με σενα ή τη Θεοφανία αυτο το πραμα, και σας παρακαλω μη μπλεκετε στα ποδια μου.

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αρχισα να νιωθω παλι αηδια για αυτα που γινονται εδω μεσα. Την ειχα νιωσει και παλιοτερα που καποιο μελος αναστατωνε τους παντες και πηγδαγε ολα τα θρεντς, οχι τοσο επειδη αυτος/αυτη ηταν μαλακας, αλλα επειδη κι ολοι οι αλλοι ασχολουνταν μαζι του. οταν ασχολεισαι με κατι που δε γουσταρεις, του δινεις ενεργεια να συνεχιζει να υπαρχει, αλλιως και να καταφερεις τελικα να το διωεξεις, θα φυγει και θα ερθει καποιος αλλος στη θεση του. Η καλυτερη μεθοδος για μενα ειναι η αδιαφορια, αλλα δυστυχως πολλοι εχουν τον καημο να εκθεσουν την εξυπναδα την ευγλωττια και την επιχειρηματολογια τους. Ξαναρχισα να το νιωθω και τωρα. Ο λογος που εχω λογιαριασμο απο το 2006 και ουτε 600 μηνυματα ειναι γιατι ανα διαστηματα εκοβα για πολυυυυυυ καιρο. Τη μια ηταν επειδη ειχα βαρεθει να διαβαζω ολο θεματα του τυπου με παρατησε τι να κανω, πηγε με αλλες 7 αλλα τον θελω, γνωρισα εναν απο το ιντερνετ στη χαβαι κ ειναι ο ερωτας της ζωης μου. Την αλλη ηταν επειδη τα θεματα ειχαν γινει μονοπωλιο 5-6 ατομων που εκαναν διαγωνισμο επιχειρηαμτολογιας ειρωνειας και μαλακιας. Σημερα ειλικρινα αηδιασα παλι. Μπορει να φταιει μονο ενας, αλλα ειναι και οι αλλοι 7 που καθονται και του δινουν ενεργεια ασχολουμενοι με αυτον. Θα ξαναρθω σε κανα δυο χρονια παλι να μου φυγει η αναγουλα. χαιρετισματα μεχρι τοτε.
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    το φορουμ καταντησε χειροτερο απο μπουρδελο πολυτελειας, ουτε καν dating site δε μπορεις να το πεις! οπως μου τα ειχε πει ο krino...
    Φυσικά μιλούσε σαν πιο ειδικός. Αφού από δω μέσα ψάρευε -και έβρισκε- γκόμενες.
    Όπως και κάποιοι άλλοι που εξακολουθούν να έχουν αυτόν σαν κύριο σκοπό τους, σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο κι αν βρίσκονται.
    Αλλά, δεν έχουν τα κότσια να το δηλώσουν ευθαρσώς και το κάνουν πλαγίως.
    Βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε και βρίσκουμε αυτό που ψάχνουμε. Στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Senior Member
    Remedy δεν εχει καμια σχεση με σενα ή τη Θεοφανία αυτο το πραμα, και σας παρακαλω μη μπλεκετε στα ποδια μου.
    προσωπικα, θα μπλεκομαι οπου θελω.
    δεν μου χρειαζονται οι υποδειξεις σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panosjohnson View Post
    Μάλλον σου αρέσει να αρρωσταίνεις και να αηδιάζεις, γι' αυτό και παραμένεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Φυσικά μιλούσε σαν πιο ειδικός. Αφού από δω μέσα ψάρευε -και έβρισκε- γκόμενες.
    Όπως και κάποιοι άλλοι που εξακολουθούν να έχουν αυτόν σαν κύριο σκοπό τους, σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο κι αν βρίσκονται.
    Αλλά, δεν έχουν τα κότσια να το δηλώσουν ευθαρσώς και το κάνουν πλαγίως.
    Βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε και βρίσκουμε αυτό που ψάχνουμε. Στις περισσότερες των περιπτώσεων.
    αααααααα γεια σου

Banned

Φορουμ κ ΑΗΔΙΑ (poihsh)

δεν παίρνεις την ποίηση σου να μας χαιρετάς σιγά-σιγά?

σε άλλο θέμα έφευγες.

Senior Member
    Φορουμ κ ΑΗΔΙΑ (poihsh)

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.?
    Τι γελοιο...μηνυμα στα ορια του ρατσισμου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τι γελοιο...μηνυμα στα ορια του ρατσισμου.
    πλάκα κάνεις ρε κηπ?
    ποια όρια?

είχα καιρό να διαβάσω τέτοιο εμετικό ποστ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    πλάκα κάνεις ρε κηπ?
    ποια όρια?

είχα καιρό να διαβάσω τέτοιο εμετικό ποστ.
    Σωστα...ποια ορια...μου ξεφυγε. Ειναι φως φαναρι
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Φορουμ κ ΑΗΔΙΑ (poihsh)

Απο τα λιγα posts οπου ο αντιλογος περιττευει! Αλλωστε τι θεση να παρει κανεις εναντι σ'αυτο το post το οποιο ξεχειλιζει ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ??!!
    Ειλικρινα λυπαμαι για το ηθος μερικων ανθρωπων! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast