τη γνωμη σας.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Banned
    Καλησπέρα φιλε "φρικ αου", ευχομαι πρωτα κι βασικοτερο από όλα να παει καλα η θεραπειασου!! ευχομαι ταχεια αναρωση κι για παντα!! διοτι ξεχναμε το βασικο, το συμαντικοτερο δεν είναι να κοψεις!! αυτό ολοι μπορουν να το καταφερουν, το σημαντικο είναι να μηνεις καθαρος για παντα!!εκει είναι που τα πσοστα επιυτυχιας μας κανουν τοσο απαισιόδοξους! αφου είναι γυρο στο 0,5με 1,5% η εφορου ζωης αποχη από ουσιες ,(αυτό είναι ποσωστο υπολογισμενο από ευρωπαικα προγραματα κι είναι με μεγαλες αποκλησεις όπως κι αρκετους υπολογισμούς με αοριστα δεδομενα,λογο της δυσκολιας, αφου πρεπει να υπολογιστεί για καποιον που π.χ. εκοψε στα 30 κι παιθανε στα 80 του!!), βεβαια τα ποσωστα αυτά -για να μην σε ξενερώνω αφορουν εμας,τους αρρωστους από τα οπιουχα!- εμεις εχουμε φαει το "πακετο" ,αφου είναι κι η μοναδικη ναρκωτικη ουσια που παραγετε κι με φυσιολογικη μεθοδο στον εγκεφαλο.
    η καναβη, οπου κι αν καταλαβα καλα είναι η ουσια που εχεις θεμα, ευτυχως εχει πολύ λιγες παρενέργειες, βεβαια σχετικο, διοτι τελευταια λογο της γεννιτικης μεταλαγης της -βλεπε σκανκ- τα πραματα εχουν αλλαξει, δυστυχως πλεον για εμπορικους λογους το χασις εχει γινει πολύ επικυνδηνο ,κυνηγώντας την αυξηση της τετροενδοκαναβιολης υπηρξε κι αρκετη τοξινη, με αποτλεσμα οσου ειχαν προδιαθεση καποιας ψυχικης ασθενειας, όπως η σχιζοφρενια , να τους την "βγαζει" να εμφανιζετε ενώ μπορει να"κοιμοτανε" μεχρι τον θανατο του φορεα της!! ενώ με το χασις υπαρχουν πολλες συνθηκες για να την ξυπνισουν!! κατι παρομιο μπορει να συναιβει κι σε εσενα, για αυτό κι σου δινουν φαρμακα σχετικα με την ψυχοση.
    αναφορικα με το πρόγραμμα που ακολουθας, από οσο γνωριζω για να εισαι εξω, λογικα ακολουθας ανοιχτο πρόγραμμα , ετσι λοιπον είναι καπως πιο δυσκολα τα πραγματα, διοτι εχεις τις "μπριζες" ενώ κανεις τη θεραπειασου, για αυτό κι παθαινεις καποιες εκδιλωσεις της ψυχωσης σου.
    προσωπικα σε ζηλευω¨), παρακαλάγαμε να είχαμε εξαρτηση μονο από χασις, θα σου πω κατι που ελεγε θυμαμαι μια πολύ ομορφη κοπελα στις συνεδρειες μας "θελω να κοψω την ηρωινη για να μπορω να πινω κι να το ευχαρηστιεμαι χασις" )¨), χαχαχα, βεβαια μονο για αστειο μπορει να το παρει καποιος αφου - συγκεκρημενα για εμας που εχουμε εξαρτηση- αφου το να κοψεις την ηρωινη κι να πινεις κατι άλλο δεν είναι θεραπεια!!, θεραπεια είναι η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ!!" ,δλδη να μην εχεις εξαρτηση από τπτα! από καμια ουσια, από κανεναν ανθρωπο!! το ζητουμενο είναι να γινουμε ελευθερη ανθρωποι!! προσωπικα την "ελευθεριαμου" αναζητω!! απελευθερωση από τις κακες συνήθειες!! απελευθερωση από κάθε συνηθεια που είμαι υποχρεωμένος νακανω για να ζω, αυτό είναι το νοημα κι όχι μονο η ηρωινη!! είναι δλδη ο τροπος ζωης το ζητουμενο!! αυτό αλλαζουν στα κεντρα αποτοξίνωσης!! για αυτό κανουν κι ένα χρονο, αλλιως σε 2-3 μηνες θα σε !! διωχνανε!! είναι πολύ σημαντικο να φτασεις στο σημειο να λες "" σαν σημερα περισι τετοια μερα ειμουν παλυ καθαρος!!" αυτό το τοσο απλο, το τοσο ασημαντο για καποιον που δεν είναι εξαρτημενος είναι τοσο σημαντικο για καποιον εξαρτημενο!!! όμως το θεμα είναι να ζουμε ταπινα , να προσδοκούμε για το καλο χωρις χλιδα!! για αυτό λοιπον η αυτογνωσια είναι κι το πρωτο βημα, να παραδεχτείς ότι εισαι εξαρτημενος!! όπως κι όχι τα πολλα!! ετσι λοιπον κάθε μερα που μενεις καθαρος να την γιορτάζεις το πρωι!! κάθε μερα που εμεινε καθαρος να λες!"" άλλη μια μερα καθαρος" κι όχι να μετρας κι να λες "αα!! είμαι 4 μηνες καθαρος!!" ο λογος είναι ότι το δευτερο κρυβει τον κυνδινο του ανθρωπου για την κατακτιση κι την κριμενη ηδωνη!! δυστυχως σε οσους μας περασαν καποιιες ουσιες στο σωμα μας μας εφερε την ηδωνη πανω από κάθε άλλο συναισθημα!! ετσι λοιπον πρεπει να αποφυγουμε και την αναγκη για ηδωνη

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    θα σου πω κατι απο μενα...εχω κοψει τα πιωματα,χαπια,τα παντα μεχρι και αλκοολ εδω και 4 μηνες και κοντεψα να τρελαθω...μαχαιρι αλλα ειχα σημαντικο λογο και το εκανα απολυτα μονος, που ηταν και η χοιροτερη επιλογη γιατι δν μιλουσα σε κανεναν γι αυτο και ξεσπαγα σε λαθος ατομα αφου φουσκωνα απο μαγκωματα και φρικες...εχω δει βελτιωση στο περασμα τν μερων αλλα καθε πρωι ξυπναγα με μισος με ειχαν για τν τρελο του χωριου αφου αρπαζομουν με ολους,νομιζα οτι ο κοσμος με κοιταει με υφος και οτι κατι ζητανε,οτα μιλουσα με φιλους ή γνωστους πολλες φορες μου καρφωνοταν στο μυαλλο οτι πετανε υπονοουμενα ή οτι μου μιλανε επιθετικα,μου μυριζε ντουμανιλα στα καλα καθουμενα και αρχιζα να μαγκωνω και να ψιλομουρμουραω μονος μου και με επιανε υπερενταση και αλλα πολλα κουσουρια οπως και σωματικα φαγουρες δαγκωματα στα ουλα και στα χιλια...τεσπα τα πραγματα ειναι πολυ καλιτερα μετα απο λιγο καιρο θα το δεις και αξιζει οση δυναμη σου εχει μινει να τις δωσεις και να παλεψεις με τν δρακο σου...καλη δυναμη συγνωμι για το μεγαλο κειμενο...
    αυτό ακριβώς του συμβαίνει 'ετσι ακριβώς φέρεται. αυτά σκέφτεται. ένα παληκάρι μας χαιρέτισε πριν βδομάδες είναι νεκροθάφτης το παιδί κάνει λειτούργημα αξιοσέβαστο παιδί πολύ ταλαιπωρημένο και που λες μας χαιρέτισε και αυτός νόμιζε πως του στείλανε μήνυμα θανάτου μέσω του παιδιού. ακόμα και το σταυρό μου όταν άγγιζα σε στιγμές που ένιωθα ευάλωτη νόμιζε πως ήταν κάποια απόκρυφη τεχνολογία μέσα από την οποία έδινα μηνύματα στους "άλλους". κέρδισα ξανά την εμπιστοσύνη του και δεν πιστεύει πως είμαι κι εγώ πράκτορας όπως όλοι οι άλλοι αλλά συνεχίζει να αρνείται την θεραπεία του. Έχω αρχίσει να κουράζομαι πια έχει εκρήξεις οργής. δεν πίνει βέβαια εδώ και αρκετές μέρες. βρήκε δουλειά στο αντικείμενό του το σώμα του θα δέσει ξανά πιστεύω και πίστευα πως η δουλειά αυτή θα τον συνεφέρει κάπως αλλά τίποτα ακόμα για τις συνομωσίες μιλάει ακόμα αυτά σκέφτεται λέει τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    υπάρχει περίπτωση να γίνει καλά χωρίς τα φάρμακά του? Ειλικρινά συγνώμη για τον εγωπαθή τρόπο μου.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

EILIKRINA ?οχι εδω με τα φαρμακα δεν μπορει να γινει καλα κ θα γινει χωρις αυτα κιολας?με τα φαρμακα ομως με καποιο μετρο αν τα παιρνει μπορει σιγουρα με το περασμα των 5ντατιων να καταλαγιασει το προβλημα...

Senior Member
    ζήτω που καήκαμε τότε! ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :) καλή σας μέρα

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τοσο τραγικοτατα τα πραματα σε λεω καταλαγιαζει η ψυχωση πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τοσο τραγικοτατα τα πραματα σε λεω καταλαγιαζει η ψυχωση πολυ
    δημητρη τι εννοεις οσο περναει ο καιρος η ψυχωση γινεται πιο ελεγχομενη?

nai ayto peripou

Senior Member
    μπορει να φοβουνται κιολας οτι τα αγχολυτικα θα τα καταχραστεις

Page 2 of 2 FirstFirst 12