Results 46 to 60 of 69
Thread: σωβινισμος?
-
01-02-2011, 12:25 #46
Και μενα λιγο με καιει
Αλλα ειναι επικινδυνος ,και αυτο με καιει .αλλα μετραω 3 μηνες ακομα ,και μετα σελειε στελνε μπας και γαμησεις κατι
εστω και τις κατσικες σου
ΕΔΩ θα ειμαστε εγω οχι αλλλα οι αλλοιΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
- 01-02-2011, 12:28 #47
01-02-2011, 12:45 #48
ναι ΜΟΝΟ εγω ειμαι λαθος εδω μεσα.. ΟΛΟΙ οι αλλοι εισαστε τελειοι. μπραβο σας.. ωστοσο φανηκε πια φιδια εχουν δηλητηριο εδω.. ειναι τοσο εμνφανες που δεν χρειαζεται καν να ονοματισω.... τελοσπαντων, στεναχωρεθηκα τοσο πολυ που εφυγα απο το τσατ της ρουφιανιας που δεν μου "ξανασηκωθηκε". κλουβιο μυαλο,εχει οποιος το λεει, αυτη ειναι μια παγιδα που στην τελικη πεφτει ο ιδιος μεσα. μουλαρι δεν ειναι καποιος οταν ειρωνευται εναν ανθρωπο ο οποιος εχει προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας οπως ο jimmaster θεογανια? οταν λες δηλαδη οτι θα ερθει η συντελεια του κοσμου και δεν θα μαθουμε αν γαμησε η οχι? τι ειναι αυτο θεοφανια? φιλοφρονηση? κατα τ'αλλα "πουλαμε" συμπαρασταση? πως γινεται να ειμαι τοσο λαθος και σει (οι 2-3) τοσο σωστες? οπως ειπα, φαινονται τα δηλητηριωδη φιδια.. στην εξω ζωη μου, εχω πολυ καλες σχεσεις με τον κοσμο αλλα εδω εχω πεσει σε ατομα με e-psychologika προβληματα... που τωτε ολοι την ημερα ειρωνευοντας πισω απο το pc.. ΕΓΩ ΕΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ...
01-02-2011, 12:46 #49
Αν θα γαμησει ..δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα του Νικου
ειναι προβλημα δικο του ,και καλα θα κανει να το λυσει !!
Σελειε ξεκολλα και συ ,μς απλα λογιαΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
01-02-2011, 12:49 #50
τι να ξεκολησω? γιατι δεν καταλαβενετε οτι ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ δεν πειραζω ΚΑΝΕΝΑΝ ειναι οφθαλμοφανες εδω ποιοι εχουν προβλημα συπεριφορας (και δεν ειμαι μονο εγω!) ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ "ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ¨"!!!!!!!!!!
01-02-2011, 12:53 #51
01-02-2011, 13:13 #52
παρεπιπτοντως, φαινεται η σοβαροτης ρε παιδι μου.. τελικα φαινεται ο ανθρωπος, προδινεται απο μονος του.. μπραβο σοφτ, μιλησες ΣΑΝ ΥΓΙΗΣ! ΕΥΓΕ αλλα δεν εισαι μονη που εχεις προβλημα συμπεριφορας, ειναι και αλλες.. εγω τις ξερω, αλλα καποια στιγμη θα τις καταλαβουν και αλλοι.
01-02-2011, 13:13 #53
Σέλειε, στη ζωή δε θα συναντάμε μόνο τους ανθρώπους που κατ' εμάς είναι δίκαιοι και σωστοί. Τι θα κάνουμε λοιπόν? Θα κολλάμε στις συμπεριφορές που θεωρούμε άδικες ξεκινώντας μάχες με τα άτομα αυτά που τις εκφράζουν και στήνοντας καβγάδες για να δικαιωθούμε ή μπορούμε και να επιλέξουμε διαφορετικά? Είναι άλλο να έχεις μία σύγκρουση και άλλο να διαιωνίζεις τη σύγκρουση εις το διηνεκές γιατί αναζητάς κάτι άπιαστο. Δεν θα αλλάξεις τους άλλους. Αποδέχεσαι πως με κάποιους δεν ταιριάζεις και προχωράς.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-02-2011, 13:17 #54
01-02-2011, 13:26 #55
Έλα τώρα βρε σέλειε...θυμάσαι τι σου έγραψα για το drama queen? Kανενός η κρίση δε μπορεί να σε στείλει σε κανένα εκτελεστικό απόσπασμα εδώ. Για ένα φόρουμ μιλάμε, που έχει τα πάντα από προσωπικότητες, συμπεριφορές, έχει ό,τι θες να διαλέξεις να σε αφορά. Θέλεις να επιμένεις πως η κρίση των άλλων είναι αυτή που σε κάνει να υποφέρεις? Ε τότε έχεις δώσει εσύ στην κρίση των άλλων μία σημασία υπερβολική. Κακώς.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-02-2011, 13:33 #56
01-02-2011, 13:44 #57
Mμμ, θέλεις ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? λολ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ότι σε έχω δει να προκαλείς αρκετές φορές. (λολ με τα θυμωμένα κεφαλαία). Έτσι εξωτερικεύεις το αίσθημα της αδικίας και γυρεύεις δικαίωση, αλλά αυτός ο τρόπος που ακολουθείς είναι λανθασμένος. Αν δλδ πετάω μπηχτές συνέχεια σε άτομα που θεωρώ ότι με αδίκησαν πιστεύεις πως τους κάνω να επανεξετάζουν το θέμα ή να το πετάνε στ' αγύριστα?
Θεωρούν αρκετά άτομα τη Ρεμ απότομη και σκληρή, εγώ τη συμπαθώ και πιστεύω πως είναι δίκαιη και πολύ πιο ευαίσθητη απ' όσους το διατυμπανίζουν. Το έχω διαπιστώσει όσο καιρό είμαι στο φόρουμ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-02-2011, 13:57 #58
ειναι δικαιη οταν σε ασχετα θεματα μου πεταει μπηχτες?? τελοσπαντων, η θεοφανια που ταχα σπευδει να συμπαρασταθει σε καποιον ο οποιος εχει προβλημα και βρισκεται απογωση, γιατι σε ενα αλλο θεμα πηρε το ματι μου οτι καπου τον ειρωνευτηκε? τι ειδος "καλοσυνης" ειναι αυτο?
01-02-2011, 16:34 #59
Συνεχίζεις να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα για άλλη μια φορά, αλλά σου χω νεα: ΕΜΠΛΕΞΕΣ.
Πάμε λοιπόν.
Το σχόλιο ήταν για τον τζιμμαστερ και κανένας δεν σε όρισε τσατσά του φόρουμ, οπότε δεν σου πέφτει λόγος. Δεν είχε αυτός πρόβλημα και είχες εσύ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
Υποστηρίζεις πως εμένα τουλάχιστον μου τη λες ΜΟΝΟ γι αυτό το λόγο. Κρίμα που έγινε προχτές γιατί έχουν περάσει μήνες από τη στιγμή που άρχισες να με πρήζεις και αν είχα @#$#%$ τώρα θα χαν γίνει σκαμπό και θα καθόμουν πάνω τους.
Σε πετάξαμε με τις κλωτσιες από το τσατ γιατί ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕΣ σεξουαλικά και ΟΧΙ μονο, άτομα που μπαίναν μέσα με χυδαιότητες τύπου: "θες να γίνω η δούλα σου? θες να με παντρευτείς?" (αυτά φυσικα ήταν τα πιο λατ, γιατί αν ανοίξω το στόμα μου θα ξεράσουν όσοι έχουν φάει).
Απευθυνόσουν σε μέλος γένους αρσενικού που αφού βαρέθηκε να προσπαθεί να σε σταματήσει με ευγένεια εξαφανίστηκε από το τσατ από φόβο μήπως σε πετύχει.
Μήπως θες να πω για την ξεφτίλα που έπαθες όταν μπήκε μέσα μέλος και σου έλεγε πως αν το ξαναπειλήσεις με υ2υ θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα? Μήπως θες να πω σε πόσα μέλη την έχεις πέσει μέσω υ2υ με εμετικές ατάκες για το ...μανιτάρι σου?
Εκεί έφαγες τα απανωτά μπαν, αφού πρώτα σου εξηγήσαμε πως δεν σε ήθελε ΚΑΝΕΙΣ στο τσατ.
Και κάπου εκεί, εγώ και η ρεμ βρήκαμε το μπελά μας. Ξεκίνησαν τα μνμ "αγάπης" και αφού δεν έβρισκες καμία ανταπόκριση άρχισες σε μένα τουλάχιστον τις απειλές για μπουνιές στα μούτρα και άλλα ευχάριστα που ευτυχώς τα έχω φυλάξει και αν μου στείλεις ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ σου έχω κάνει καταγγελία και μήνυση καπάκι, και κει που θα πας να σαι σίγουρος πως θα γίνεις επιτέλους η δούλα των ονείρων σου.
Όσο για το θράσσος σου να μιλάς εδώ μέσα για άρρωστους ανθρώπους και σκίζεις τα ιμάτια σου πως εξω σ αγαπάνε και δω έπεσες πάνω σε άτομα με ψυχολογικά προβλήματα πες μας τι ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΣ και ξημεροβραδιάζεσαιστο φόρουμ γράφοντας ένα εκατομμύριο μπουρδολογίες που δεν βοηθούν κανένα?
Ξέρεις φίλε ποιο είναι το πρόβλημα? Ότι αρρώστια και ν αντιμετωπίζει κανείς, ο χαρακτήρας είναι αυτός που μετράει και έτσι όπως σε κόβω ούτε τα αρνιά στο μαντρί δεν θα σε πλησιάζουν εσένα.
01-02-2011, 17:07 #60
λοιπον μη λες "αν ανοιξεις το στομα σου" γιατι το ανοιξες τοσο που εκανες την τριχα, τριχια. δεν θα πω ενα εκατομυριο κουβεντες ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΣ και ΣΥΝΥΦΑΖONTAΣ τα ιδια και τα ιδια.. και που να ειχες και αληθινα επιχειρηματα? ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ: μιλουσα στο τσατ της ρουφιανιας με το skiaxtro (δημητρη) οταν μου ειχε πει πως εχει πολλα λεφτα και δεν ξερει τι να τα κανει, και γω του ειπα παντρεψουμαι, θα γινω δουλα σου, θα σου πλενω τα ρουχα, θα κανω μπουγαδα, θα σου στελνω τα παιδια στο σχολειο κανοντας χιουμορ που σκαγαμε στα γελια.. ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ? ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΦΟΒΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΑΧΝΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ""ΥΦΑΙΝΕΙ ΙΣΤΟΥΣ"!! τωρα θες να ορκιστω στη μανα μου η σε οτι ιερο εχω πως δεν εστειλα u2u σχετικα με το μανιταρι που λες? θεοφανια, ειληκρινα ΑΝΑΚΑΤΩΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ εισαι σοβαρη?? οσο για το αν λεω μπουρδολογιες στο φορουμ γιατι καθεσαι και διαβαζεις? βαρατε με και ας κλαιω λοιπον! τα θελει ο κωλος σου λοιπον! μαθε πρωτα ποια εισαι, η μαλλον τι εισαι, και μετα ελα να μιλησουμε! τρωρα εκτος απο αλαζονικη συμπεριφορα εδειξες και αλλο προσωπο, αυτο του ΨΕΥΤΗ! ντροπη σου! δεν ξανα ασχολουμαι! γραψε οσα ψευτικα επειχηρηματα θες, απο δω και στο εξης μονο να αδιαφορω πρεπει απεναντι σου. Α, οσο για τον τζιμ μαστερ τον ειδοποιησα σχετικα με το σχολιο σου και μου ειπε:" τινα πω? ποιος την χεζει. μα τι καλος ανθρωπος εισαι τελικα θα αναρωτιεσαι, ε? οσο το τελευταιο για τα αρνια δεν ξερω απο ποιο κατσικοχωρι εισαι και μιλησες για αρνια, εγω θα σου πω οτι εσενα ουτε τα καβουρια δεν σου κολανε.. γιατι βρωμας! οχι τοσο εξωτερικα ΑΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!
Last edited by seleios; 01-02-2011 at 18:18.
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή