σωβινισμος? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 69 of 69
    Banned
    τελικα ειχα παρεξηγησει καποια μελη οταν πρωτοεγγραφηκα εδω και τα ειχαν βαλει με τα εν λογω ατομα, ειχαν τοσο δικιο.. οταν μιλουσαν για θεοφανιες και ρουφιανιες.... α και κατι αλλο μιλησα με τον τζιμαστερ, και βεβαια ενοχληθηκε απο το ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ αλλα σε εγραψε κανονικα και δεν ασχοληθηκε... μπορεις να του στειλεις π.μ να τον ρωτησεις αμα θες ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΧΕΣΕΙ! κανεμας τη χαρη βουβο ποταμακι και παρατα μας. πολυ αξια σου εδωσα εστω και με το βρισιμο, αν και δεν βριζω σαν εσενα εγω ωστοσο θα πρεπε να με ευχαριστεις που σου εδωσα τοση αξια που ασχοληθηκα μαζι σου οσο δεν ασχοληθηκε ουτε η μητερα που σε μεγαλωσε. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! δεν ξανα ασχολουμαι μαζι σου. μπορεις να πεις οσα ψεματα θες για μενα, τον πλατανο δεν τον αγκιζουν κλανιες κοριτσι μου. να σαι καλα.

Senior Member
    Ωραίο thread.

Quote Originally Posted by seleios View Post
    τελικα ειχα παρεξηγησει καποια μελη οταν πρωτοεγγραφηκα εδω και τα ειχαν βαλει με τα εν λογω ατομα, ειχαν τοσο δικιο.. οταν μιλουσαν για θεοφανιες και ρουφιανιες.... α και κατι αλλο μιλησα με τον τζιμαστερ, και βεβαια ενοχληθηκε απο το ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ αλλα σε εγραψε κανονικα και δεν ασχοληθηκε... μπορεις να του στειλεις π.μ να τον ρωτησεις αμα θες ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΧΕΣΕΙ! κανεμας τη χαρη βουβο ποταμακι και παρατα μας. πολυ αξια σου εδωσα εστω και με το βρισιμο, αν και δεν βριζω σαν εσενα εγω ωστοσο θα πρεπε να με ευχαριστεις που σου εδωσα τοση αξια που ασχοληθηκα μαζι σου οσο δεν ασχοληθηκε ουτε η μητερα που σε μεγαλωσε. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! δεν ξανα ασχολουμαι μαζι σου. μπορεις να πεις οσα ψεματα θες για μενα, τον πλατανο δεν τον αγκιζουν κλανιες κοριτσι μου. να σαι καλα.
    πλάτανε, σκούξε όλη μέρα και όλη νύχτα.
    Για κακή σου τύχη όλα αυτά δεν τα είδα στον ύπνο μου, είναι γεγονότα που εξελίχθηκαν μπροστά σε πολλά άτομα, οπότε όσο και να βρίζεις, αλήθεια σου λέω γραμμένο σε έχω όπως σε έχω και τόσους μήνες.
    Από κει και πέρα σου είπα: μη τολμήσεις να μου ξαναστείλεις υ2υ γιατί θα έχουμε άλλα. Σκέψου και πράξε.

Senior Member
    Ο σωβινισμός είναι η ακραία και άλογη αφοσίωση εκ μέρους μιας ομάδας στην οποία κάποιος ανήκει, ιδιαίτερα όταν αυτή η αφοσίωση προϋποθέτει μοχθηρία και μίσος εναντίον μιας αντίπαλης ομάδας. Ο όρος έλκει την καταγωγή του από τον Νικολά Σωβέν, έναν στρατιώτη του Ναπολέοντα Βοναπάρτη κατα τη διάρκεια της Πρώτης Γαλλικής Αυτοκρατορίας, εξαιτίας του φανατικού του ζήλου για τον Αυτοκράτορά του.

Από τη Βικιπαίδεια

Senior Member
    Μερικοί το λένε και "φιλία".

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Μερικοί το λένε και "φιλία".
    :D:D:D αυτα εχεις εσυ..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    λολ ;) (να μπιιιπ τους δέκα χαρακτήρες? μπα)

Senior Member
    Αντιπαθειες και συμπαθειες παιζουν παντου..απο το φορουμ και το γραφειο μεχρι την παρεα η την οικογενεια μας!
    Ας ειμαστε ψυχραιμοι να δεχτουμε και την απορριψη..
    Σελειε, μεσες ακρες παρακολουθησα,η γνωμη μου ειναι αν πιστευεις οτι πειραξες καποιον ζητησε του πριβε συγνωμη,αν παλι πιστευεις οτι εισαι σωστος συνεχισε την ζωη σου χωρις να περιλαμβανεις αυτα που σε ενοχλουν.
    Δεν μπορουμε να ταιριαξουμε με ολους κι αυτο δεν ειναι κακο νομιζω!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    πλάτανε, σκούξε όλη μέρα και όλη νύχτα.
    Για κακή σου τύχη όλα αυτά δεν τα είδα στον ύπνο μου, είναι γεγονότα που εξελίχθηκαν μπροστά σε πολλά άτομα, οπότε όσο και να βρίζεις, αλήθεια σου λέω γραμμένο σε έχω όπως σε έχω και τόσους μήνες.
    Από κει και πέρα σου είπα: μη τολμήσεις να μου ξαναστείλεις υ2υ γιατί θα έχουμε άλλα. Σκέψου και πράξε.
    αν σου εστελνα u2u, θα σου εδινα αξια οπως τοσο καιρο τζαμπα σου εδινα, δεν ξερω που με εχεις γραμμενο γιατι δεν ξερω αν "εχεις" να με γραψεις.. εγω εχω, και εχω "τρια", αλλα οπως λες για κακη σου τυχη δεν τα βλεπεις στον υπνο σου, παλι καλα, γιατι αν τα βλεπες δεν θα ξεκολαγες ποτε. τι ννα σκεφτω? δεν σκεφτομαι για ανθρωπους που δεν αξιζουν ουτε καλπικη δεκαρα.. κατσε στο πισι και γραφε οσα θες, ανθρωπους που δεν υπολογιζω δεν με ενδιαφερει οτι και να λενε... εισαι μια τριχα απο τα κρεμμυδια μου.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345