Results 1 to 15 of 20
Thread: καταχρησεις
-
31-01-2011, 12:45 #1
καταχρησεις
καλησπερα παιδια, λοιπον, σημερα θα ηθελα να ακουσω ποσοι απο εσας κανετε χρηση αλκοολ πανω απο την προβλεπομενη κανονικη χρηση, και καπνιζετε σαν φουγαρα? ποσοι κανετε καταχρηση εν ενι λογω? :) περιμενω απαντησεις σας..
υ.γ
θα παρακαλεσω καποια προσωπα, προκειμενου να ειρωνευτουν, ας αδιαφορησουν για το θεμα.
- 31-01-2011, 16:47 #2
Εγω δεν πινω αλκοολ αλλα καθομαι πολλες ωρες στον υπολογιστη αρα και αυτο καταχρηση ειναι.Στεναχωριεμαι ομως γιατι βλεπω τον πατερα μου να πινει και παιρνει και μια θεραπεια που ισως να τον κανει χειροτερα
01-04-2011, 07:32 #3
Αλκοολ καταναλώνω σε νορμάλ ποσότητες, όταν βγαίνω έξω. Δεν το σηκώνω οργανικά να του πετάω τα μάτια έξω. Όσον αφορρά τον καπνό του δίνω και καταλαβαίνει, δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα και 5-6 μπολ πίπας την εβδομάδα. Πάραυτα δεν έχω καμμία εξάρτηση από αυτόν. Φερ`ειπείν όταν μένω από τσιγάρα και στην παρέα μου υπάρχει μόνο μάρκα που δεν γουστάρω προτιμώ να μην καπνίσω. Αλλά γενικά, ο καπνός με βοηθάει να σκέφτομαι περισσότερο και να μένω συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω όταν δουλεύω, ενώ και όταν κάθομαι να δω κάποια ταινία ή να ακούσω μουσική την απολαμβάνω περισσότερο με τα τσιγάρα/καπνό μου, μου δημιουργούν μια πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα. Αλλά μέχρι εκεί, αντέχω άκαπνος για όσην ώρα χρειαστεί και δεν έχω ανάψει ποτέ τσιγάρο από "δίψα", ασχέτως του ότι καπνίζω από τα 14 μου.
01-04-2011, 09:05 #4
!!!!!!! τοσο πολυ που καπνιζεις αγαπητε,
δεν νομιζω να εχει φτασει ποτε σε κατασταση "διψας" ο οργανισμος σου. ειναι τιγκα στην νικοτινη.
μη εξαρτηση, δεν σημαινει να μην καπνιζεις ξενες μαρκες μεχρι να βρεις την δικια σου.
αυτο το κανουν πολλοι, ωστοσο δεν μπορουν να απεξαρτηθουν (απο την μαρκα τους).
μη εξαρτηση σημαινει, να μην καπνισεις ΤΙΠΟΤΕ για 1 μηνα, 2 μηνες και να μην εχεις καμια ανησυχια η ελλειψη ειτε ξανακαπνισεις ειτε δεν ξανακαπνισεις ΠΟΤΕ!
θεωρεις οτι συμβαινει?
07-04-2011, 15:53 #5
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-04-2011, 15:56 #6
Και εγω καθομαι πολλες ωρες στον υπ και εχει αρχηση να με ποναει φρικτα ο δεξης μου καρπος μεχρι τον ωμο και τον αυχενα.
Τσιγαρα κανω καμια 10αρια την μερα και πρεπει αν το μειωσω γιατι εχω μια ευεσθησια στα πνευμονια.
Ποτα δεν πινω καθολου.
Φαι τροω πολυ!
07-04-2011, 16:00 #7
Ασε εμενα κοντευουν να παθουν αγκυλωση τα δαχτυλα μου απ το ποντικι..κι επισης εχω προσεξει οτι αν ειμαι πανω απο 10 ωρες συνεχομενες αρχιζει γυριζει το κεφαλι μου κ δεν βλεπω καλα τα γραμματα στην οθονη κ βλεπω αστερακια!!
07-04-2011, 16:05 #8
Συνδρομο μεσοκαρπιου σωληνα λεγετε μαλλον αυτο με το χερι που παταει συνεχεια το αριστερο κουμπι στο ποντικι.
Και χρειαζετε εγχηρηση.
Ξερεις κανενα προγραμμα που μετραει ποσες ωρες ειμαι στον πσ?αλλα καθετε και το μικρο μου κανενα 2ωρο την ημερα.
07-04-2011, 16:17 #9
Λολλλ εγχειριση???? Ρε συ με τρομαξες τωρα.....Α! Μαλλον βρηκα αλλη λυση, θα αρχισω να πιανω το ποντικι με το αριστερο χερι (μεχρι να το καταστρεψω κι εκεινο κ να τα κανω στο τελος εγχειριση μαζι!!!!)
Δεν ξερω καποιο προγραμμα που να μετραει τις ωρες στον υπολογιστη λογικα θα υπαρχει αλλα δεν εχω υποψην μου κατι συγκεκριμενο...κοιτα για να μην χανεις την αισθηση του χρονου μπορεις να σημειωνεις ποτε μπηκες κ να κοιτας την ωρα (καπου καπου)..εγω αυτο κανω αλλα παλι ξεχνιεμαι...βασικα δεν ξεχνιεμαι ξερω τι κανω...
ποσο ειναι το μικρο σου??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-04-2011, 16:19 #10
Παει στα 8 τωρα.Καθομαι τις ωρες που λυπει σχολειο η τις ωρες που ειναι απασχολημενος.Τουλαχιστον 4 ωρες τον διαβαζω σημερα εχει και κολυμβιτηριο και δεν διαβασε ακομα!!Εχουμε μπλεξει εχουμε x-box και 3 playstation μας τα παιρνει ο αδερφος μου και ο ενας ειναι κολημενος εδω ο αλλος εκει.
07-04-2011, 16:22 #11
Στο παρελθον έπινα πολυ αλκοολ. Ενα διάστημα έπινα αμεσως μετά τον πρωινο καφέ. Το έκοψα τελείως.
Κάπνιζα πανω από 2 πακέτα τσιγαρα τη μέρα. Το έκοψα και αυτό.
07-04-2011, 16:25 #12
Λολλλ κι εγω μικρη ετσι ημουνα να φανταστεις περυσι μου πηρανε οι γονεις μου το laptop επειδη κ καλα ειχα παθει εξαρτηση? κ μ αφησανε τωρα μονη κ καταιδρωμενη μ ενα σαραβαλο pc που σερνεται κ εμφανιζει κ ενα σωρο προβληματα καθε τρεις κ λιγο....
07-04-2011, 16:27 #13
07-04-2011, 19:59 #14
Το αλκοολ το έκοψα γιατί επιδείνωνε τους πονοκεφάλους μου και γιατί δημιουργούσε προβλήματα στη σχέση μου. Αν και δεν είχα σωματική εξάρτηση, δεν ήταν εύκολο, δοκίμασα διάφορους τρόπους. Μετά ακολούθησε το τσιγάρο, το οποίο το έκοψα, άρχισα όμως να τρώω πολυ.
Γενικότερα άλλαξα τρόπο ζωής, σταμάτησα να βγαίνω έξω. Τελείως όμως. Και αυτό δεν είναι καλό. Σε όλα χρειάζεται μέτρο, αλλά...
07-04-2011, 20:25 #15
Και λίγους μήνες έβαλες! Πάντως αυτό με τις μάρκες δεν το είχα ξανακούσει! Ρε τι σκαρφίζονται οι καπνιστές!
Είχα ακούσει το άλλο όμως, από καπνιστή που άλλαζε κάθε τόσο μάρκες. Δεν του άρεζε καμία μάρκα κι έψαχνε να βρει κάποια να του αρέσει.
Αυτά είναι προβλήματα!
Υπήρξα καπνίστρια για πολλά χρόνια. Ευτυχώς είμαι πλέον μη καπνίστρια για αρκετά χρόνια και σκοπεύω να παραμείνω.