καταχρησεις - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Deep purple View Post
    Το αλκοολ το έκοψα γιατί επιδείνωνε τους πονοκεφάλους μου και γιατί δημιουργούσε προβλήματα στη σχέση μου. Αν και δεν είχα σωματική εξάρτηση, δεν ήταν εύκολο, δοκίμασα διάφορους τρόπους. Μετά ακολούθησε το τσιγάρο, το οποίο το έκοψα, άρχισα όμως να τρώω πολυ.

Γενικότερα άλλαξα τρόπο ζωής, σταμάτησα να βγαίνω έξω. Τελείως όμως. Και αυτό δεν είναι καλό. Σε όλα χρειάζεται μέτρο, αλλά...
    Δε μου λες ποσο καιρο σου πηρε μεχρι να το κοψεις το ποτο κ το τσιγαρο??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Δε θυμάμαι καλή μου. Το ποτό αρχικά με δυσκόλεψε περισσότερο σε σχέση με το τσιγάρο (ειχα τσίχλες νικοτίνης). Με το τσιγάρο είχα στο 8μηνο μια υποτροπή οπότε ξανά από την αρχή. Πάντως αν και με το αλκοόλ μου πήρε περισσότερο χρονο, αυτό που μου λείπει είναι το τσιγάρο, το οποίο δε νομίζω να το είχα κόψει ποτέ αν δεν το είχα κανει τάμα. Το αλκοόλ δε μου λείπει καθόλου.

Αυτό που μου λείπει κάποιες φορές είναι η δυνατότητα να βγαινω εξω μονη μου. Παλιά εβγαινα μόνη μου, πήγαινα στο μπαρ, επινα το ποτό άναβα τσιγάρο και ολα καλά. Το έκανα και χωρίς αλκοόλ κάποιες φορές, αλλά τώρα ΚΑΙ χωρίς τσιγάρο με τίποτα δεν μπορώ να το κάνω

Senior Member
    Δηλαδη οταν βγαινεις εξω σου ερχεται ταση για τσιγαρο ε?? Αμα εισαι ας πουμε με παρεα κ περνατε καλα κ διασκεδαζετε δεν ξεχνιεσαι καπως??

Senior Member
    Όχι δεν με πειράζει να είμαι σε κάποιο καφέ και να καπνίζουν οι άλλοι. Σε άσχετες στιγμές το ζηλεύω. Σε άλλες όμως ούτε να το μυρίσω δε θέλω. Τώρα που το εχω κόψει τώρα καταλαβαίνω πόσο άσχημα μυρίζει το τσιγάρο

Senior Member
    Eγω τωρα το χω ριξει στα ελαφρια τσιγαρα (εχω ακουσει να τα λενε κ "γυναικεια τσιγαρα") κανω τα davidoff κ δεν μπορω καποιος διπλα μου να καπνιζει black devil ας πουμε.. μου ρχεται αναγουλα κ ζαλαδα..

Page 2 of 2 FirstFirst 12