ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΩ? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 82 of 82
    Junior Member

αυτοεκτημηση

μηπωσ εχεισ την αθτοεκτιμηση στα πατωματα--<<<,,,,,,,,για ανεβα λιγακι δε ωα σε τρελανοθν με την τρελα τοθσ μερικοι!!!!!!

Junior Member
    κοιτα τον εαυτουλη σου λιγακι!!!!!!!!λιγακι μονο!!!μη δινεισ τα παντα κρατα κατι για εσενα.ξερεισ το ρητο ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΘ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΕΧΑΣΑ ΕΜΕΝΑ-------<<<<<<<<<

Senior Member
    Quote Originally Posted by goldensunshine View Post
    κοιτα τον εαυτουλη σου λιγακι!!!!!!!!λιγακι μονο!!!μη δινεισ τα παντα κρατα κατι για εσενα.ξερεισ το ρητο ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΘ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΕΧΑΣΑ ΕΜΕΝΑ-------<<<<<<<<<
    λολλλ πρωτη φορα το ακουω αυτο το ρητο αλλα ομολογουμενως μου αρεσε!!!!!!!!

κ πρεπει αρκετες φορες να το εφαρμοζουμε ωστε να παιρνουμε δυναμη, να αποκταμε self-esteem κ να ανεβαινουμεεε!!!!!!!!!!!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    οχι απλα στα πατωματα!!! πιο κατω απο τα πατωματα!!!

δυστυχως η ευτιχως ξερω τι εχω και ξερω οτι φταιει η ιδεα που εχω για τον εαυτο μου, αλλα και ο τροπος που ερμηνευω καποια πραγματα για την κατασταση που βρισκομαι. Το θεμα ειναι οτι προσπαθω να την πολεμησω χωρις φαρμακα εδω και 8 μηνες, και σιγα σιγα μου βγαινουν και αλλα 'θεματα' στην επιφανεια.....Εκει που ειχα ξεπερασει τον φοβο της κρισης πανικου, τωρα με πιανει ξανα...εχω ζαλη και φοβο και ενα μονιμο αγχος! Λες και οι εμμονες ιδεες δεν μου ειναι αρκετες!!!! Πραγματικα νοιωθω οτι θελω να βοηθησω τον εαυτο μου να συνελθει αλλα βουλιαζω ολο και πιο πολυ....προσπαθω να μη σκεφτομαι αλλα με το παραμικρο ερχετε η ζαλη.....

Και το αισθημα οτι παλι με πιασαν τα συνδρομα μου, παλι εγω να ειμαι μες τη μαυριλα, παλι να υπαρχει το ενδεχομενο να παρω ψυχοφαρμακα,παλι να υποστω τις παρενεργειες και τις συνεπειες...παλι να μην χαρω και εγω λιγο τη ζωη μου και το παιδακι μου!!!!

Junior Member
    Και εγώ υποφερω με τα ιδια σκηνικά ακριβώς και το πρόβλημα είναι οτι σε κάποιες φασεις νιωθω οτι τα καταφερα και εκανα 3 βηματα μπροστα ας πουμε και μετα κανω αλλα 2 πισω.Ειναι πολυ κουραστικό να ζεις με αυτό

Junior Member
    Επισης θα ηθελα να προσθέσω ότι δυστυχώς η απιστευτη κούραση που μου προκαλεί η ιδψ με οδήγησε στην κατάθλιψη,τώρα παρουσιάζω όλα τα συμπτώματα της κατάθλιψης.Να εχεις να αντιμετωπίσεις ένα μέτωπο είναι οκ αλλά δύο?Δεν ειχα ιδέα ότι μπροεί να συνδεθούν αυτά τα 2.

Senior Member
    Quote Originally Posted by God is in the rain View Post
    Επισης θα ηθελα να προσθέσω ότι δυστυχώς η απιστευτη κούραση που μου προκαλεί η ιδψ με οδήγησε στην κατάθλιψη,τώρα παρουσιάζω όλα τα συμπτώματα της κατάθλιψης.Να εχεις να αντιμετωπίσεις ένα μέτωπο είναι οκ αλλά δύο?Δεν ειχα ιδέα ότι μπροεί να συνδεθούν αυτά τα 2.
    Κι ομως συνδεονται..οσο αφηνεις κατι στην τυχη του, διογκωνεται κ επιδεινωνεται κ επιφερει πολλες φορες κ αλλα προβληματα..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456