SOS προφορικες εξετασεις βοηθεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Μουχλαλούδα
    Guest
    Μάλιστα......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μουχλαλούδα View Post
    Προτείνω να προσπαθήσει, από το να πάρει χάπια.
    Katatonia , δική σου είναι η απόφαση σίγουρα, είτε ο εύκολος είτε ο δύσκολος δρόμος.
    το εχω σκεφτει να προσπαθησω χωρις χαπι. εξαλλου το να παρω το χαπι ενισχυει τη κατασταση και δε με βοηθαει να το αντιμετωπισω...αλλα απο την αλλη δε μπορω να ρισκαρω να θυσιασω μαθηματα για να κανω την αυτοθεραπεια μου...και αν δε πετυχει? την εβαψα..οποτε χρειαζομαι μια προσωρινη και οσο το δυνατον πιο σιγουρη λυση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    αυτο που δεν καταλαβαν εξαρχης τα παιδια ειναι οτι o θεματοθετης μιλαει για κοινωνικη φοβια και οχι για αγχος εξεταστικης..συμφωνω με τον dreamer!
    Κι εγω! Ισως παραπλανει ο τιτλος λιγακι που εστιαζει στις εξετασεις. Σιγουρα η κοινωνικη φοβια δεν ειναι απλο αγχος η προβλημα με το να ειναι κανεις ντροπαλος.

Bolt τις προφορικες εξετασεις φανταζομαι τις περασες γιατι δεν εδινες λανθασμενες απαντησεις με βαση την εξεταστεα υλη! Πολυ αμφιβαλλω αν η γλωσσα του σωματος, τα χερια ορατα και ακουμπισμενα στα πλαγια η στα μπρατσα της καρεκλας και το βλεμμα ειλικρινειας μεσ' τα ματια του εξεταστη αρκουν για να περασεις με απαντησεις του στυλ "το μουνι ειναι οριζοντιο". Σχεδον σαν εκ των υστερων φαντασιωση ελεγχου μου ακουγεται αυτο που περιγραφεις! (οπου μαλιστα δειχνεις να δικαιολογεις την... επιτυχια. χμμμ) Προφορικη εξεταση ειναι, οχι job interview...

Δεν ξερω επισης κατα ποσο κοτζαμ κοινωνικη φοβια ξεπερνιεται με τη σκεψη πως ειναι ολα μια ιδεα! Ακομα και μια ψυχοθεραπεια για αυτο τελεια επιτυχημενη κραταει κατι μηνες...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    αφου

1)εισαι βεβαιος οτι θα συμβει καθως και οτι

2)δε μπορεις να το αποφυγεις,

τοτε γιατι αγχωνεσαι?
    δε μπορω να το ελεγξω ρε...φαντασου να σου βαλω μια ταραντουλα μες τη μπλουζα σου και να σου πω "μη αγχωνεσαι της εχω αφαιρεσει το δηλητηριο"!! εσυ τοτε δε θα ιδρωσεις, θα τρεμεις κτλπ? μακαρι να μπορουσαμε να νιωθουμε οπως σκεφτομαστε!!

Banned
    κατατονια εγω σε καταλαβαινω οσο δεν παει!βλεπεις παθαινα πανικους στην σχολη οταν φοιτουσα με αποτελεσμα να παθω κοινωνικη φοβια!να μην μπορω να διαβασω δυνατα ενα κειμενο!να μην μπορω να παρουσιασω μια νοσηλευτικη πραξη!να!να!να!εκανα τις ιδιες σκεψεις με εσενα,να πιω μπυρες,να παρω ζαναξ,να παρω ιντεραλ!τα εκανα ολα!χαχαχ πολλες φορες κ ολα μαζι γιαυτο πηγα κατα διαολου!λοιπον επειδη οπως ειπε καποιος παραπανω δεν εχεις χρονο να το δουλεψεις παρε κατι,οχι απο μονος σου ομως!το ιντεραλ για παραδειγμα ειναι το νουμερο 1 χαπι που βοηθαει στην κοινωνικη φοβια,ξερεις σου καλμαρει παλμους και τρεμουλο,ειναι καλυτερο και απο ηρεμιστικο αλλα θελει προσοχη!πηγαινε καπου να σου γραψουν,διαφορετικα πιες μια μπυρα αν σε χαλαρωνει τοσο(εχω πιει μια μεσογειο μπυρες και δεν χαλαρωσα ποτε)σου λεω τωρα λυσεις του ποδαριου που λενε!μεχρι να τελειωσει ο γολγοθας σου!μετα πηγαινε δουλεψε το!οπωσδηποτε!

Senior Member
    κατατονια εγω σε καταλαβαινω οσο δεν παει!βλεπεις παθαινα πανικους στην σχολη οταν φοιτουσα με αποτελεσμα να παθω κοινωνικη φοβια!να μην μπορω να διαβασω δυνατα ενα κειμενο!να μην μπορω να παρουσιασω μια νοσηλευτικη πραξη!να!να!να!εκανα τις ιδιες σκεψεις με εσενα,να πιω μπυρες,να παρω ζαναξ,να παρω ιντεραλ!τα εκανα ολα!χαχαχ πολλες φορες κ ολα μαζι γιαυτο πηγα κατα διαολου!λοιπον επειδη οπως ειπε καποιος παραπανω δεν εχεις χρονο να το δουλεψεις παρε κατι,οχι απο μονος σου ομως!το ιντεραλ για παραδειγμα ειναι το νουμερο 1 χαπι που βοηθαει στην κοινωνικη φοβια,ξερεις σου καλμαρει παλμους και τρεμουλο,ειναι καλυτερο και απο ηρεμιστικο αλλα θελει προσοχη!πηγαινε καπου να σου γραψουν,διαφορετικα πιες μια μπυρα αν σε χαλαρωνει τοσο(εχω πιει μια μεσογειο μπυρες και δεν χαλαρωσα ποτε)σου λεω τωρα λυσεις του ποδαριου που λενε!μεχρι να τελειωσει ο γολγοθας σου!μετα πηγαινε δουλεψε το!οπωσδηποτε!

dora με καταλαβαινεις απολυτα. να σου πω την αληθεια σε μεγαλο βαθμο την εχω ξεπερασει τη κοινωνικη φοβια μου(αν σκεφτεις οτι δε μπορουσα να κατσω ουτε για καφε χωρις να τρεμω).αλλα στις προφορικες εξετασεις ειναι σιγουρο οτι θα το παθω. εννοειται πως εχω σκοπο να το ψαξω μολις βρω χρηματα και χρονο.

Senior Member
    [QUOTE=katatonia;222882]καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

pad δε μπορω να παω στο φαρμακειο και να ζητησω ενα ιντεραλ, δε προκειται να μου δωσει χωρις συνταγη.
    φιλε θα σου δωσει δοκιμασε το δε θα χασεισ εγω χωρισ συνταγη τα παιρνω κανουν 3 ευρω περιπου και δεν μου τα γραφει βαριεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post

φιλε θα σου δωσει δοκιμασε το δε θα χασεισ εγω χωρισ συνταγη τα παιρνω κανουν 3 ευρω περιπου και δεν μου τα γραφει βαριεται
    ρε αν παρω και xanax kai interal μαζι εχει κινδυνο? επειδη δε το εχω δοκιμασει και δε ξερω αν με πιανει..

Banned
    κανε υπομονη!ξερεις τι γινεται,σκεφτομαστε οτι θα τρεμουμε,οτι θα λιποθυμισουμε,οτι θα ζαλιστουμε,οτι θα γινουμε ρεζιλι!ε που πας βρε αδερφε με αυτες τι σκεψεις??εγω φαντασου εκανα και βαπτιση!εκει να με εβλεπες!θελει δουλεια και εκθεση!ΕΚΘΕΣΗ δυστυχως η ευτυχως!δουλεψε το αγαπητε,μην σου φαει την ζωη αυτη η βλακεια!και δες το με λιγο χιουμορ!

Senior Member
    δοκιμασε το σε μια πιο απλη περιπτωση παρτο και κανε οτι σε αγχωνει συνηθωσ να δεισ αν σε πιανει οπωσ σου ειπε και η δωρα ειναι πολυ καλο

Banned
    πραγματι το ιντεραλ δεν απαιτει συνταγη!οχι κατατονια να μην τα παρεις μαζι,δεν υπαρχει λογος!να σε ρωτησω εχεις δοκιμασει ιντεραλ?

Senior Member
    πραγματι το ιντεραλ δεν απαιτει συνταγη!οχι κατατονια να μην τα παρεις μαζι,δεν υπαρχει λογος!να σε ρωτησω εχεις δοκιμασει ιντεραλ?
    οχι ποτε! ουτε καν το ηξερα

Banned
    Quote Originally Posted by katatonia View Post
    οχι ποτε! ουτε καν το ηξερα
    τοτε να μην το παρεις!και αν αποφασισεις να το παρεις δεν το παιρνεις ποτε ολοκληρο!ΠΟΤΕ!ας μην μιλαμε για φαρμακα,νομιζα οτι πηγαινες σε γιατρο και τα ηξερες.

Senior Member
    Κατατόνια έχεις δίκιο στα όσα λές αλλά να ξέρεις πως αν δεν κάνεις αυτά που φοβάσαι δεν πρόκειται να βοηθήσεις τον εαυτό σου.Δηλαδή κάτσε να σου πώ,αν ζαλίζεσαι,αν τρέμεις τι θα γίνει?Θα ενδιαφερθεί κανείς νομίζεις?Κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα ποτέ.Οταν εξετάζεσαι γραπτά έχεις ανάλογα συμπτώματα?
    Τέλος θέλω να σου επισημάνω το εξής.το να πάρεις ηρεμιστικό και να πιείς και μπύρα δεν είναι τόσο καλό.Μην χαλάσεις τον εαυτό σου είναι κρίμα.Είσαι νέο παιδί μην κάνεις τέτοιες χαζομάρες.Οκ αν θες να πάρεις ηρεμιστικό αλλά ποτέ κατανάλωση οινοπνεύματος.επιπλέον ταπεινή μου γνώμη είναι να πάς στο ψυχολόγο που έχουν οι σχολές για να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις.Το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικότερα η φιλοσοφική έχει 2 για αυτά.

Senior Member
    Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας είστε με τα καλά σας?Προτείνετε χάπια καρδιάς σε ένα νέο παιδί?Και αν πάθει τίποτα,αν τον πειράξει?Δεν είστε γιατροί για να το κάνετε αυτό.Πήγαινε παιδί μου σε ένα γιατρό να του τα πείς να σου δώσει κάτι εκείνος.Μην κάνεις δοκιμές και μάλιστα μέσα στην εξεταστική.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast