Thats all?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: Thats all?

Senior Member

Thats all?

Εχω μια δουλεια , βγαινω εξω διασκεδαζω , επικοινωνω με κοσμο , πηγαινω γυμναστηριο , σπουδαζω , ασχολουμε με διαφορα θεματα που και που ,που μου καρφωνονται στο μυαλο.

Αισθανομαι ομως οτι κατι λειπει απο την γενικη εικονα....κατι....κατι...αυτο ειναι ολο σκεφτομαι?

Κοιμαμαι και ξυπναω διψασμενος για κατι αλλο.

Να μου πεις ειναι το ανικανοποιητο στοιχειο της ανθρωπινης φυσης , τιποτα δεν ειναι αρκετο.

Αλλα τωρα τελευταια εχω αυτη την αισθηση συνεχεια. Ο χρονος μου γεμιζει χωρις να το καταλαβω και τελειωνει η μερα πριν την καταλαβω. Εχω χιλια-μυρια που μπορω και θελω να κανω και οχι αρκετο χρονο.

Αλλα οσα και να κανω παντα αυτη η αισθηση. Δεν αισθανομαι πληροτητα.
    Δεν μπορω να πω οτι ειμαι δυστυχισμενος ουτε ευτυχισμενος (επηρεαζεται και ο τροπος γραφης μου οταν βρισκομαι σε μια απο τις δυο καταστασεις λολ , τωρα γραφω πολυ απλα) αλλα η ζωη περναει και δεν εχω την αισθηση μιας γεματης ζωης.

Πολλες φορες αισθανομαι ενοχες γιατι δεν εζησα αρκετα πραγματα στο διαστημα της ζωης μου που περασε , λογω το οτι ημουν κατα καποιο σε χειμερια ναρκη , ανενεργος.
    Τουλαχιστον αυτο ειναι κατι που αλλαξε.
    Εαν γυριζα το ρολοι πισω αυτο θα αλλαζα...την αδρανεια. Αυτα δεν γυριζουν πισω , ο δρομος ειναι μπροστα και θελω να ζησω τοσα.
    Σαν το διαδρομο του γυμναστηριου , καλυπτεις χιλιομετρα το ενα μετα το αλλο αλλα παραμενεις στο ιδιο σημειο , καπως ετσι αισθανομαι.
    Την αισθηση οτι ξυπνησα απο μια χειμερια ναρκη , αλλα οτι ειναι ψευδαισθηση οτι ξυπνησα απο αυτην , οτι βρισκομαι ακομα μεσα σε αυτην στο ιδιο ακριβως σημειο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Καλημερα κηπ!

Αισθανεσαι αν καταλαβα καλα οτι εχεις κολλησει σ' ενα σημειο και δεν εχουν τελειωμο οι ομοκεντροι κυκλοι της αδρανειας... Γραφεις ομως για κατι που λειπει στην αρχη. Σκεφτομαι οτι ισως αυτο το κατι δεν ειναι και τοσο υπαρξιακο, αν με εννοεις. Παραθετεις στην αρχη σειρα απο σταθερες της ζωης: δουλεια, διασκεδαση, επικοινωνια κλπ. Oλα αυτα ειναι ακεφαλη λιστα που ευκολα θα συμπληρωνε κανεις, στο χαρτι τουλαχιστον, η νοητα. Νομιζω οτι ξερεις τι λειπει... Ειναι βεβαια λιγο φαυλος κυκλο γιατι το συγκεκριμενο δεν ερχεται ακριβως αν δεν γινουν κινησεις εξοδου απο το τελμα. Τι παραδοξο, ποτε δεν το καταλαβα. Ισως ο μονος τροπος να συναντηθει κανεις πραγματικα με καποιον ειναι συγκλινοντας: o αλλος ερχεται απο εξω κι εμεις βγαινουμε απο μεσα και μαζι οριζουμε ενα νεο οριο.

Αν δε βγαινει νοημα πες μουμνα το γραψω με μια μονο λεξη,λολ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Σχέση???
    (και τους δέκα χαρακτήρες. Πώς λέμε δέκα μικροί μήτσοι?) λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ...Ειχα στο μυαλο μου τη λεξη "Γυναικα", βασικα =Ρ Δε μου αρεσει ο τροπος που χρησιμοποιειτε τη λεξη "σχεση" οι γυναικες ρε παιδι μου. "Η σχεση μου" και "η σχεση μου"... Η προεκταση μου του Εγω, γαμωωωωωωω λολ

Μπορει οι αντρες να εχουμε ιστορικα βεβαρημενο ιστορικο αντικειμενοποιησης του αλλου φυλου, αλλα εσεις οι γυναικες αντικειμενοποιειτε εξισου συστηματικα τις σχεσεις! Και μαλιστα ολες!

(οχι δεν εννοω εσενα προσωπικα Ηρω, δε λεει να πλακωθουμε σημερα, oh look the sun is shining... BUT THE ICE IS SLIPPERY! ;-R)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Μαλλον δικιο εχετε λολ.

Λεω να ασχοληθω με τα μαθηματικα καλυτερα...ειναι τοσο πιο απλα:P

Πιστευω οτι αν κανω λιγο υπομονη κατι θα βρεθει...για να δουμε.:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Θα πλακωθούμε, έχω όρεξη και δε με νοιάζει που εσύ δεν έχεις κύριε! The sun is always greener on the other side of the slip. λολ
    #είναι κάπως το σχέση ε? Το δέχομαι. Άντε, γυναίκα.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Εκείνο το καλό κορίτσι που σε κυνηγάει απ το καλοκαίρι δεν το θες όμως. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου και δεν σε ξεπλένει τίποτα...:ρ
    Παιδιά ο κηπ είχε γενέθλια χτες και τον έχει πιάσει κρίση ηλικίας...:) (ποιος είμαι, που πάω, πότε θα γίνω πατέρας...χμμμ ...πάω να φτιάξω ένα καφέ κλπ).

Senior Member
    ναι κηπακο!!
    Ερωτας!!!!!!!!!!
    Σε μια παραλια στην Κουβα ..φαντασου να πινεις το μοχιτο σου και να εχεις αγκαλιτσα το μωρο σου,που θα στα λεει και εξωτερικα και εσωτερικα!
    Παραδιπλα θα ειμαστε εμεις να κανουμε φασαρια,γιατι τελειωσε το αντηλιακο και ο γλυκουλης Κουβανος δεν εφερε κατι να τσιμπησουμε :)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Εκείνο το καλό κορίτσι που σε κυνηγάει απ το καλοκαίρι δεν το θες όμως. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου και δεν σε ξεπλένει τίποτα...:ρ
    Α μαλιστα! Κοιτα ρε να δεις λολ. Λοιπον η αληθεια ειναι πως κι αυτο μερος του παιχνιδιου ειναι με εμας τους αντρες, αν και δεν ξερω ακριβως λεπτομερειες για την περιπτωση ωστε να θεωρητικολογησω ακομη περισσοτερο, λολ Ξερεις, το "με κυνηγανε πολλες, εγω ομως... εγω... ΕΓΩ... δενπαλευομαιμετπτ" =Ρ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ!! : D

Εισαι και Υδροχοος... Eτσι εξηγειται ΕΝ ΜΕΡΕΙ η ηρεμη φιλοσοφικη διαθεση επι ηφαιστειακων ζητηματων σαρανταπεντε ριχτερ το κομματι. λολ. Προσοχη στο πολυ κουλ ομως ε? Γιατι μουδιαζει κιολας! ; )

Senior Member
    Ωωωω, χρόνια πολλά Κeep! Να ζήσεις και ό,τι ποθείς να το πάθεις και μια και δυο και τρεις! Στις δεκατρείς καίγεσαι, θα το ξέρεις φαντάζομαι.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Α μαλιστα! Κοιτα ρε να δεις λολ. Λοιπον η αληθεια ειναι πως κι αυτο μερος του παιχνιδιου ειναι με εμας τους αντρες, αν και δεν ξερω ακριβως λεπτομερειες για την περιπτωση ωστε να θεωρητικολογησω ακομη περισσοτερο, λολ Ξερεις, το "με κυνηγανε πολλες, εγω ομως... εγω... ΕΓΩ... δενπαλευομαιμετπτ" =Ρ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ!! : D

Εισαι και Υδροχοος... Eτσι εξηγειται ΕΝ ΜΕΡΕΙ η ηρεμη φιλοσοφικη διαθεση επι ηφαιστειακων ζητηματων σαρανταπεντε ριχτερ το κομματι. λολ. Προσοχη στο πολυ κουλ ομως ε? Γιατι μουδιαζει κιολας! ; )
    ομπ...έχεις δει κάτι γεροντοκόρες που από ένα σημείο και μετά τους ξινίζουν όλα? Ετσι είναι ο κηπ :ρ
    Το ένα του μυρίζει, το άλλο του ξινίζει, "μου φαίνεται κάπως", "δεν είναι όπως τη θέλω", "κάτι δεν πάει καλά" και άλλα τέτοια.
    Εγώ τι θα κάνω που τον έχω κληρονομήσει και αμα δεν βρω καμιά να τον παντρέψω την πάτησα!

Senior Member
    Να το πάρεις το κορίτσι
    να το πάρεις, τι το παιδεύεις
    να το πάρεις το κορίτσι να το πάρεις
    ρε κοπρίτη, να το πάρεις!
    Μη μουχλιάζεις, μη διστάζεις
    και μη λες πως δεν το θέλεις
    αφού ξέρεις το κορίτσι το γουστάρεις
    γιατί γίνεσαι τριαντάρης...

Σε έκανα χώμα? λολ
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Υδροχοος εεεε??
    χαλια μαυρα..τι να πω κι εγω που ειμαι Λεαινα..

Χρονια πολλα και με ερωτα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Να το πάρεις το κορίτσι

Σε έκανα χώμα? λολ
    εσυ σταματα μας ξακουφανες..διωχνεις και τον σερβιτορο!! :Ρ

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Να το πάρεις το κορίτσι

Σε έκανα χώμα? λολ
    αχααααααααααααα!!!! ελεος ρειν, δεν παλευεσαι με τίποτα!!!!!!!!!!
    ο Καρβέλας θα σε πλήρωνε αδρά για τέτοιους στίχοι..:ρ

Page 1 of 2 12 LastLast