Thats all? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: Thats all?

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εχω μια δουλεια , βγαινω εξω διασκεδαζω , επικοινωνω με κοσμο , πηγαινω γυμναστηριο , σπουδαζω , ασχολουμε με διαφορα θεματα που και που ,που μου καρφωνονται στο μυαλο.

Αισθανομαι ομως οτι κατι λειπει απο την γενικη εικονα....κατι....κατι...αυτο ειναι ολο σκεφτομαι?

Κοιμαμαι και ξυπναω διψασμενος για κατι αλλο...

Εχεις μια δουλεια: κατα ποσο σε καλυπτει?

Βγαινεις εξω διασκεδαζεις: η εξοδος σε μπαρακια ή οπου αλλου δεν συνεπαγεται ντε κ καλα διασκεδαση. οντως περνας καλα?

Επικοινωνεις με κοσμο: με τροπο που σου λεει κατι ή απλα διεκπεραιωτικα?

Πηγαινεις γυμναστηριο, σπουδαζεις, εχεις ενα προγραμμα κ μπραβο: ομως πώς το κανεις κ γιατι? επειδη πρεπει? το θες που το κανεις? το απολαμβανεις? επιβραβευεις τον εαυτο σου? αντιλαμβανεσαι την προοδο σου? την ζεις? ή απλα λες "εκανα κατι ακομα" κ συνεχιζεις....?

Οσο περισσοτερο ερχεσαι σε επαφη με αυτα που κανεις κ συνειδητοποιεις οτι σπουδαζεις, μαθαινεις καινουργια πραγματα, θετεις νεους στοχους, εργαζεσαι γι αυτους, δημιουργεις μια νεα πραγματικοτητα, με νεες προυποθεσεις, τοσο περισσοτερο γεματος θα νιωσεις. Κ χωρο θα δωσεις ετσι κ χρονο θα βρεις για οτι νεο χρειαζεσαι που θα σε κανει να νιωσεις ακομα πιο γεματος. Οπως σε εναν ερωτα:) Αλλα αν εισαι μιζερος, θα μιζεριασει κι αυτος...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Σοφια συμφωνω με τα παραπανω ολα.Μοιαζει να εχεις φτιαξει μια πολυ ωραια τουρτα αλλα να λειπει κατι,το κερασακι?η σαντιγυ? αυτο το κατι που μας απογειωνει με ταχυητητα η μας καταρακωνει σε αλλες περιπτωσεις.
    Συμφωνω με τα μαθηματικα αλλα δυστυχως η ζωη δεν εχει καμια σχεση με αυτα οσα μοντελα και να φτιαξουμε ποτε κανενα δεν μπορει να ερμηνευσει την ζωη παλι δυστυχως και θα ηταν ολα τοσα βαρετα και ανουσια ετσι νομιζω,μαζοχας?ναι λιγο αυτο,λιγο εκεινο.....
    Υδροχοος ε?Υδροχαος .....παρομοιως,χρονια μας πολλα ρε φιλε με πιο πολυ ζωη και λιγοτερη ερμηνεια(μαθηματικη)............ .....................

Quote Originally Posted by purplerose View Post
    re si kip ftanei tetoia katantia 7 xronia eisai apo to prwi mexri to vradi se ena foroum,eksipnos anthrwpos eisai vges vres douleia psaksou kai ase to pc.
    τζανετ?????????

πανικ???????????????
    Last edited by Θεοφανία; 03-02-2011 at 01:48.

Senior Member
    άμα, χάνεις επεισόδια...τέτοια λες...
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Εκείνο το καλό κορίτσι που σε κυνηγάει απ το καλοκαίρι δεν το θες όμως. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου και δεν σε ξεπλένει τίποτα...:ρ
    Παιδιά ο κηπ είχε γενέθλια χτες και τον έχει πιάσει κρίση ηλικίας...:) (ποιος είμαι, που πάω, πότε θα γίνω πατέρας...χμμμ ...πάω να φτιάξω ένα καφέ κλπ).
    Ωχ δεν γλυτωνω...ουδεν κρυφον υπο του ηλιου λολ.

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Ωωωω, χρόνια πολλά Κeep! Να ζήσεις και ό,τι ποθείς να το πάθεις και μια και δυο και τρεις! Στις δεκατρείς καίγεσαι, θα το ξέρεις φαντάζομαι.
    Στις δεκατρεις? Οχι στις 32?

Quote Originally Posted by purplerose View Post
    re si kip ftanei tetoia katantia 7 xronia eisai apo to prwi mexri to vradi se ena foroum,eksipnos anthrwpos eisai vges vres douleia psaksou kai ase to pc.
    Εχμ , αφου εχω δουλεια...το αναφερω και στο μηνυμα το αρχικο:P

45 μαστοροι και εξηντα μαθηταδες ολημερις το χτιζανε το βραδυ εγκρεμιζοταν....αυτο μου ερχεται στο μυαλο μετα τις χθεσινες κραιπαλες...δεν λεω καλα περασα , αλλα οχι ουσιαστικα:)

Ευχαριστω τους συμμετεχοντες στο νημα μου:)

Να βρω γυναικα ε?

Χμμμμμ μου ερχονται στο μυαλο τουρτες με καπακι που ανοιγουν και πεταγεται ενα θεοκομματος απο μεσα και σου λεει χρονια πολλα λολ.

Ισως στα επομενα γενεθλια λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    καλά την μέρα των γενεθλίων σου έκανες τον κινέζο.
    πόσα έκλεισες?

στα επόμενα θα σου φέρουμε έναν θεοκόμματο...

τούρτας!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    χρονια πολλα κηπ, ευχομαι να βρεις συντομα αυτο που επιθυμεις.

Senior Member
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Happy birthday keep!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    μη με βρισεις!!!!!http://i33.tinypic.com/2dje889.jpg

Page 2 of 2 FirstFirst 12