έσπασα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38

Thread: έσπασα

Senior Member
    συγγνώμη μία ερώτηση...
    δενάντεξα κ λύγισα κ νιόνιος είναι το ίδιο πρόσωπο?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by DenAntexa_Ligisa View Post
    Μετά απο χρόνια προσπάθιας να βρώ και εγω εναν σιντροφο. μετα απο επαναλιμένες προσπάθιες.(δοκίμασα οτι διποτε μπορεσα να φανταστώ). απογοιτέφτικα πάλι. η τελεφτέα φορα που απετιχα πριν λιγες μερες ηταν το τελιοτικο χτιίπιμα,ηταν η πρωτη φορα που ειχα λιγη καλη ανταποκριση απο εκίνη. δεν εχω διναμη για τιποτα ειμαι στιν μεση της εξεταστικης τρεμω ολοκλιρος καπου καπου με κοβετε η ανασα ποναο στο στιθος δεν μπορω να διαβασω λεξι και φοβάμε θα αποτιχω και εδω. νιοθω αδικιμένος... δεν καταλαβένω γιατι δεν εχω μια εφκερια και εγω. δεν ειμαι ασχιμος ειχα χουμορ ολοι μου οι φιλοι στιριζονται σε μενα με εμπιστεβοντε βοειθαω τους παντες να σικονουν τα βαροι τους. ειμαι ευγενικος ανεκτικος κατανοιτικος ανιχτομιαλος ΓΙΑΤΙ δεν τα καταφερνω ποτέ, κάνω τα παντα, καταντισα να παρακαλαο γονατιστος για λιγη ανταποκριση στην αγαπη που εχω να προσφέρω, απλά γιατι εγώ να μην αξιζω να ερωτεφτω. η τουλάχιστον να ειχα την ευκερια μια φορα μονο να καταλαβω. μπορει οντος να μην αξίζω να με αγαπισουν εμένα. ειμαι καταντια σκετι, ειμαι 21 χρονον και τρεμω στην ιδεα να πλιγωθώ και παλι.

an katalavei kapios ti egrapsa kai voithisi. tha to ektimousa poli. an den vgrazei noima to keimenw sory.
    είχες ποτέ δεσμό με κάποια κοπέλα?
    http://www.mazi.org.gr/

Junior Member
    σεξουαλικες επαφες ειχα.. σχεσεις που κρατισαν μια βδομαδα ειχα... αλλα για καποιο λογο που δεν κατανοω με αφινουν παντα. ισος ειναι απλα κακοτιχια. παντα με λενε δεν φτες εσυ εγω δεν μπορω τωρα και τετια...ιλικρινα δεν ξερω τι να σκεφτω πανω στο θεμα.

Member
    DenAntexa_Ligisa, μια ερώτηση με τρελαίνει και ζητάει απεγνωσμένα απάντηση. Σε ποιά σχολή φοιτείς; Έκανα διάφορες υποθέσεις αλλά δεν μου βγαίνει καμία.

Junior Member
    Margaritta se estila se pm

Junior Member
    ααααααααααααααααααααααααα
    Last edited by ΝιόΝιος; 06-02-2011 at 20:51.

Junior Member
    ασδφδφγφδτγξφγηφγηφδγηφγη ε ;ςδ
    Last edited by ΝιόΝιος; 06-02-2011 at 21:22.

Junior Member
    Quote Originally Posted by DenAntexa_Ligisa View Post
    Μετά απο χρόνια προσπάθιας να βρώ και εγω εναν σιντροφο. μετα απο επαναλιμένες προσπάθιες.(δοκίμασα οτι διποτε μπορεσα να φανταστώ). απογοιτέφτικα πάλι. η τελεφτέα φορα που απετιχα πριν λιγες μερες ηταν το τελιοτικο χτιίπιμα,ηταν η πρωτη φορα που ειχα λιγη καλη ανταποκριση απο εκίνη. δεν εχω διναμη για τιποτα ειμαι στιν μεση της εξεταστικης τρεμω ολοκλιρος καπου καπου με κοβετε η ανασα ποναο στο στιθος δεν μπορω να διαβασω λεξι και φοβάμε θα αποτιχω και εδω. νιοθω αδικιμένος... δεν καταλαβένω γιατι δεν εχω μια εφκερια και εγω. δεν ειμαι ασχιμος ειχα χουμορ ολοι μου οι φιλοι στιριζονται σε μενα με εμπιστεβοντε βοειθαω τους παντες να σικονουν τα βαροι τους. ειμαι ευγενικος ανεκτικος κατανοιτικος ανιχτομιαλος ΓΙΑΤΙ δεν τα καταφερνω ποτέ, κάνω τα παντα, καταντισα να παρακαλαο γονατιστος για λιγη ανταποκριση στην αγαπη που εχω να προσφέρω, απλά γιατι εγώ να μην αξιζω να ερωτεφτω. η τουλάχιστον να ειχα την ευκερια μια φορα μονο να καταλαβω. μπορει οντος να μην αξίζω να με αγαπισουν εμένα. ειμαι καταντια σκετι, ειμαι 21 χρονον και τρεμω στην ιδεα να πλιγωθώ και παλι.

an katalavei kapios ti egrapsa kai voithisi. tha to ektimousa poli. an den vgrazei noima to keimenw sory.
    Σε κατανοώ απόλυτα, καθώς είμαι σχεδόν στην ίδια φάση. Το πρώτο και βασικότερο είναι να βγεις από την κατάθλιψη, αν έχεις υποπέσει σε αυτήν. Από κει και έπειτα, δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη στάση για να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις, σίγουρα όμως είναι ένα πρώτο και σημαντικό βήμα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν να εκτιμούν το ποιος είσαι πραγματικά και να μπορέσουν να σε αγαπήσουν. Οφείλουμε να το αποδεχτούμε, αλλιώς θα οδηγηθούμε στην παράνοια...

Page 3 of 3 FirstFirst 123