ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!ΕΛΕΟΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!ΕΛΕΟΣ

Παιδία γεια σας!Εχω καιρό να δημοσιευσω θεμα αλλα παρακολουθω.Καλύτερα εδω παρα σε οποιαδήποτε αλλο σιτε που μας μπαιρδευει με τα ιατρικά του.Αυτό συμβουλή για σας και για μένα.Ηθελα να πω τον προβληματισμό μου....3 χρόνια έρμαιο των νοσο-φοβιών κατα καιρούς πάω σε ψυχολόγο ακολουθώ γνωσιακή ψυχοθξεραπεία αλλα δε πάω καθε βδομαδα όπως θα χα αναγκη.Και αυτοι πολύ ψηλα το χουν το κασέ τους.Τελος παντων που θξέλω να καταλήξηξω, θξα υπάρξει βελτίωση σε βάθος χρόνου?Γιατι και αυτο οταν μας πιάνει μας συνθλίβει μας κανει ολοένα και πιο αδύναμους και εν ολίγοις δε παει αλλο!!!!!!!!!!!!3 χρονια ειπα?Τωρα που το σκεφτομια τα τελευταια 3 πηρε μεγαλύτερες διαστάσεις.6- 7 ΣΙΓΟΥΡΑ.
    Θα θελά να πω ενα καλο κουράγιο σε όσους προσπαθούν και ενα ευχαριστώ που υπάρχετε και μας κανετε παρεα.............

Senior Member
    και εγώ στην ίδια προσπάθεια είμαι...εχω "περάσει" ολες τις ασθενειες....αφού στο τέλος φοβάμαι ότι αν κατι τελικά ειναι αληθινό δεν θα πιστευω ουτε η ιδια τον εαυτό μου!!!

Senior Member
    paidia eilikrina pernoume dunamh o enas apton allon....nai tha yparxun kaluteres meres...apla thelei ypomonh dunamh kai syzhthsh prwta apo ola me tn eayto mas...!egw twra psilo epesa kai pathainw klriseis meta apo arketo diasthma epeidh molis exasa ena agaphmeno m proswpo...kanw upomonh kai prospathw na skeftomai logika...oloi fovomaste to thanato..alla den tha orisei aytos o fovos th zwh mas...apla prepei na pistepsume oti tha to xeperasoume...kai asthn krish na xtypaei...tha varethei pou tha paei..

Senior Member
    oλες?φανταζομαι εχει παρει φωτια το google.ειναι λάθος αυτο......Ασε και γω 3 μερες τωρα με καιει η πλατη φοβερα.Δε ψαχνω στο διαδικτυο εφτυχως δηλαδη ποιος ξερει τι θα μου βγαλει.
    ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Banned
    lilium, κάνε μια προσπάθεια να μπεις σταθερά σε μια ψυχοθεραπεία. Το 'κατά καιρούς', ίσως και να είναι καλύτερο από το τίποτα, αλλά δεν είναι επαρκές. Αν μπορέσεις, συζήτησε με τον ψυχολόγο να κάνετε συχνές εβδομαδιαίες συνεδρίες για ένα μικρό διάστημα, πχ ένα δίμηνο, ώστε να μπουν κάποια πράγματα σε μια σειρά. Και στη συνέχεια, αν είναι μεγάλη η οικονομική δυσκολία, συζητήστε για κάπως πιο αραιές συναντήσεις, πχ ανά δεκαήμερο ή δεκαπενθήμερο. Δεν κατάλαβα ακριβώς κάθε πότε και πόσον καιρό κάνεις θεραπεία, αλλά είναι σημαντικό να υπάρχει σταθερότητα.

Senior Member
    Marina σε ευχαριστω.Εννοω παω για εναν μηνα 4 φορες και παω μετα απο ενα 2μηνο.Μολις αρχησω να αισθανομαι καλυτερα δεν πηγαινω

Banned
    αχ, μην το κανεις αυτό lilium Σκέψου ότι ακόμα και την αντιβίωση χρειάζεται να την παίρνει κανείς σταθερά για αρκετές μέρες μετά τη στιγμή που θα νιώσει καλύτερα!
    Το θέμα δεν είναι να νιώθεις καλύτερα για λίγο, αλλά αφού σταθεροποιηθεί μια καλή κατάσταση, να αρχίσουν να αραιώνουν οι επισκέψεις.
    Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να κινητοποιηθεί κανείς τις στιγμές που νιώθει καλά, αλλά ελπίζω να το καταφέρεις, γιατί είναι πραγματικά σημαντικό.

Senior Member
    σ'αυτό (δυστυχως το εκανα και εγω) έχει δίκιο η Μαρίνα, lilium. Μόλις αισθανεσαι καλυτερα ειναι που πρεπει να συνεχισεις. αλλιως σε κανενα 6μηνο "παρτην" παλι κατω...καλή ώρα εμένα τώρα...

Senior Member
    Αχ παιδιά το ψάξιμο στο ίντερνετ είναι ότι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε.Ευτυχώς εγώ το σταμάτησα αυτό γιατί ήταν πολύ ψυχοφθόρο.Δεν μπορείς έτσι να ησυχάσεις,μόνο χειρότερα γίνεσαι.Καλύτερα να ρωτάς έναν γιατρό σου που έχεις εμπιστοσύνη όταν σε προβληματίζει κάτι παρά να συμβουλεύεσαι τον doctor google.Είναι ο χειρότερος γιατρός!

Ε ναι λοιπόν!!! Δεν είμαι μόνη μου! Τα τέσσερε τελευταία χρόνια έχω περάσει κι εγώ απο όλες τις ασθένειες!!!
    Αυτό το ψάξιμο στο ιντερνετ είναι πραγματικα ψυχοφθόρο!!! Εκεί που λέω δεν έχω τίποτα μαθαίνω για μια καινούργια ασθένεια και νομίζω πως την έχω!!!
    Την πρώτη φορά που πήγα στον ψυχίατρο φεύγοντας μου είπε "πάψε να κοιτάζεις στο ιντερνετ"
    Αχ...πότε θα φύγει αυτό;

Senior Member
    Αχχ αυτο το κολο ιντερνετ......πριν απο λιγο διαβασα στο tlife,για την νεα γριπη,οτι πεθαινουν & ατομα που δεν εχουν καποιο χρονιο προβλημα & μ εχει πιασει ενας φοβος για τα παιδια μου & για μενα.....ΟΥΦ!!!!

Senior Member
    panh mou kai egw to idio ayto akouga prin ligo kai psilofrikara.......ase pou epanhlthan oi fovies peri thanatou kai arrwstofovies....mhn akousw pia oti kapoios epathe kati...tsouuuupp thn allh mera to xw kai egw....den antexwwwwwwwwwww!!!!
    aalla den tha me arrwsthsei ayto...egw tha to diwxw!!! ..pou tha mou paei...

Senior Member
    Γιατί ρε παιδιά, το νετ δεν είναι και τόσο κακό. Ψάχνεις, φιλτράρεις αυτά που βλέπεις, μαθαίνεις και γνωρίζεις. Το φόρουμ αυτό μόλις σήμερα το ανακάλυψα τυχαία στο νετ και το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον. Δεν φταίει το νετ, Το ίδιο μπορεί να γίνει κι όταν είσαι σε κάποια παρέα και η κουβέντα πάει σε διάφορα άσχημα περί αρρωστιών ας πούμε.