Results 1 to 13 of 13
Thread: ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ
-
04-02-2011, 17:00 #1
ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ
Καθομουνα την Κυριακη το μεσημερι στον υπολογιστη του σπιτιου μου στο δωματιο που συνδεεται με το υπνοδωματιο που κοιμαμαι με την αδερφη μου και ακουσα ψιθυρους. νομιζα πως η αδερφη μ κανει πλακα (γιατι το κανει μερικες φορες, χαζα αστεια του στυλ να μ ψιθυριζει και να λεει ''σκοτωσε το μπαμπα και την μαμα'' και τετοια) κ της φωναξα αν μ ψυθιριζει κατι, αστειευτικε κ ειπε ''ναι αλλα δεν κανεις αυτο που σ λεω''!σημειωση πως ειχα βουλωμενα αυτια ολη τη βδομαδα και δεν ακουγα καν κανονικα αλλα δεν σκεφτικα το πως εγινε κ ακουσα τον ψιθυρο.
την επομενη μερα βραδυ ημουνα στον ωριλλα να ξεβουλωσω τα αυτια μου και οταν εγινε η δουλεια μπηκα ασανσερ και κατεβαινα ωσπου ακουσα παλι το ιδιο σαν ψιθυρο με ανασα. δεν ενιωσα ανασα απλα ακουσα. οταν ηθελα να στηθω να συγκεντρωθω στο ακουσμα σταματησε γτ ηταν στιγμιαιο. εχω μαθει να ακουω τις καμπανουλες τις οποιες εχω ακουσει σε ολη μ την ζωη 4 φορες και απο την 2η και μετα δεν πανικοβαλλομαι, ομως ψιθιριστα δεν εχω ακουσει ποτε μου.
χωρις να με πιανει πανικος αλλα να το σκεφτομαι πηγα για καφε με την αδερφη μ κ την κολιτη μ κ μιλαγαμε λεγαμε βλακειες κ πεταγετε η αδερφη μ κ λεει στην αλλη ''η χαζη χτες με ρωταγε αν της ψιθυριζα!!!χαχαχαχα'' και γελαγε! την ρωταω αν οντως τελικα μ ψυθιριζε και ειπε οχι και μαλιστα νομιζε πως εγω της εκανα πλακα.
ανησυχησα λιγο αλλα παλι ειπα θα ναι συμπτωμα απο κατι κανα μικρο σχιζοεπεισοδιο οπως τα αλλα, επειδη ειμαι στρεσσαρισμενη τελευταια με το φαι κλπ, κ πηρα παραπανω xanax οπως μ χει πει ο γιατρος να κανω σε τετοιες περιπτωσεις. μετα πηγα για υπνο
ειδα στον υπνο μου (δεν ηταν λογω των φαρμακων) 1 σκια να με κοιταει επιμονα αλλα ειχα παγωσει λεει και δεν μπροουσα να μιλησω μετα η σκια φωναξε αλλες 3 σκιες και καθοντουσαν γυρω μου με μενα στην μεση. παλι κοιταζα αταραχη χωρις ομως να μπορω ν αμιλησω. ξυπνισα ιδρωμενη αλλα με κρυαδες αποτομα επειδη χτυπησα το χερι μ στο στρωμα, πραγμα που κανω συχνα και ξυπναω κ την αδερφη μου οποτε το κανω.
την επομενη ειπα το ονειρο στον ετσι κ μ ειπε πως αυτο ηταν η μορα. εχω ξανακουσει απο εναν πρωην μ πως το χε παθει κ δν μπορουσε να κουνηθει κ ελεγε πως αν σου μιλησει και της απαντησεις πεθαινεις.
εχω την εντυπωση πως ηταν εκεινη που μου ψυθιριζε 2 μερες, για να προετοιμαστω να την δω. δεν πιστευω πως παραλογιζομαι. ομως ειμαι ψυχραιμη και αναισθητη λογω των φαρμακων (επιμενω σε αυτο) , και δεν φοβαμαι. ειναι λογικο να μην φοβαμαι?
γιατι να θελει η μορα να σκοτωσει. εχει τυχει σε καποιον? υπαρχει καποιος που να της απαντησε?I m a Good Person With Bad Attitude
- 04-02-2011, 19:03 #2
νομιζω πως αλλο το να ακους φωνες στο ξυπνιο σου, κι αλλο η Μορα. το φαινομενο της Μορας εχει εξηγηθει επιστημονικα και το παθαινουμε ολοι, τουλαχιστον μια φορα κατα τη διαρκεια της ζωης μας. τελειως στα γρηγορα θα πω οτι συμβαινει απλα γιατι ξυπναμε αποτομα. υπνικη παραλυση το λενε, μπορει να συμβει και λιγο πριν κοιμηθεις, κι εχει σχεση και με τη διπολικη διαταραχη. ειναι επειδη ο εγκεφαλος λειτουργει κανονικα και στελνει σηματα για κινηση στους μυς, παρολο που το σωμα βρισκεται στη κατασταση χαλαρωσης και υπνου. ετσι ενω εισαι ξυπνιος και κανεις να σηκωθεις, δε μπορεις γιατι το σωμα σου δεν εχει επανελθει ακομα. το οτι βλεπεις σκιες εκεινη την ωρα και φοβασαι, ειναι παρομοιο με το τουνελ που λενε οτι βλεπουμε οταν εχουμε πεθανει. ο εγκεφαλος φταιει για ολα, με τις ουσιες που στελνει. τωρα τα υπολοιπα που λενε για πνευματα ή οτι προκειται ακομα και για τη Λιλιθ, sorry δε τα πιστευω...
Last edited by deleted-member30-03; 04-02-2011 at 19:19.
04-02-2011, 19:22 #3
συμφωνω με κενο,ειναι το φαινομενο της υπνικης παραλυσης,το οποιο φυσικα δεν εχει να κανει με την διπολικη,συμβαινει σε πολυ κοσμο και σε εμενα πολλες φορες,ειδικα αν ειμαι αγχωμενη η κουρασμενη..τωρα αν το φαινομενο αυτο το λενε και μορα η ντορα δεν το γνωριζω! :P
06-02-2011, 03:31 #4
εχω την εντυπωση πως ηταν εκεινη που μου ψυθιριζε 2 μερες, για να προετοιμαστω να την δω. δεν πιστευω πως παραλογιζομαι. ομως ειμαι ψυχραιμη και αναισθητη λογω των φαρμακων (επιμενω σε αυτο) , και δεν φοβαμαι. ειναι λογικο να μην φοβαμαι?
γιατι να θελει η μορα να σκοτωσει. εχει τυχει σε καποιον? υπαρχει καποιος που να της απαντησε?<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<μαλλο ν τα δυο γεγονοτα δεν ειναι ασχετα , θα ηταν φοβερη συμπτωση . Αλλα να σε προετοιμασει ; γιατι υποθετεις οτι θαπρεπε να σε προετοιμασει; , δεν ηταν μια 'φιλικη' επισκεψη. Το οτι δεν φοβασαι δεν ειναι λογικο, αλλα καθως τιποτα απο αυτα δεν υπακουουν στην συνηθη λογικη μας , ετσι και οι αντιδρασεις μας ειναι αναλογα παραξενες .Επισης λες οτι ειχες και παλιοτερα εμπειρια με φωνες και καμπανουλες , ισως αυτο να σε βοηθησε ωστε να μην φοβηθεις . Η ακομα και να μην 'ηθελε' να ειναι ιδιαιτερα τρομαχτικο-η για σενα . ..... Ρωτας αν υπαρχει καποιος που να της απαντησε .... Εσυ απ την εμπειρια σου νομιζεις οτι μπορει καποιος να απαντησει ;; Να πει τι ; και ποιος να απαντησει μιας και δεν ειναι ακριβως ο εαυτος του εκεινη τη στιγμη , ειναι ενας κοκαλωμενος , παγωμενος, απορημενος , τρομαγμενος παρατηρητης , που στη συνεχεια προσπαθει να 'μαζεψει το σαγονι του απ το πατωμα' ,και να βαλει σε μια σειρα τη σκεψεις του για αυτα που 'αντικρησε' .________ Οσο για το αν θα τον σκοτωσει, απο που πηγαζουν αυτα τα 'δεδομενα ' ;;,, Το γεγονος αυτο καθεαυτο το αναφερουν παρα πολλοι,ειναι ενα συμβαν.,, αλλα αν καποιοι σκοτωθηκαν ,λεμε ε ; (πεθαναν στον υπνο τους κατα τους αλλους), πως θα μας εδιναν αυτη την πληροφορια ,οτι τους σκοτωσε η μορα δηλαδη ;; απο που προκειπτει; ατοπο ακουγεται , και γι αυτο μαλλον ειναι μυθος , και αμα σου ξανα εμφανιστει, μιλα της και ρωτα τη , 'πως και απ τα μερη σου '(;)......
06-02-2011, 08:49 #5
Μόρα και κασίδα!
Σου έχω τη λύση πώς να καταπολεμήσεις τη μόρα, την ψώρα και το κακό συναπάντημα.
Αφυπνίστε το εσωτερικό μάτι!
Υλικά:
Θα χρειστείς 11 περσικά κεριά
Ένα ξύλο ξεβρασμένο από τη θάλασσα, περασμένο από σαράντα κύματα
Φασκόμηλο, δεντρολίβανο, μυρτιά, απήγανο, πικροδάφνη, γαρύφαλλο μπουζουξίδικου και γαρδένια από το πέτο 70χρονου
Το φλουρί από τη βασιλόπιτα της άντζελας δημητρίου (πρόσφατο)
Μία κούπα καλαμποκάλευρο, πίτουρο και νισεστέ
Οδηγίες
Ανακατεύεις το καλαμποκάλευρο, πίτουρο και νισεστέ πάνω από φωτιά που καίγονται το φασκόμηλο, δεντρολίβανο, απήγανο, πικροδάφνη, που έχεις ανάψει με τα έντεκα περσικά κεριά, ενώ κάθεσαι πάνω στο ξύλο το ξεβρασμένο από τη θάλασσα. Κατόπιν ρίχνεις το φλουρί της άντζελας στη φωτιά ψιθυρίζοντας με σειρά ακριβείας τα παρακάτω
Είθε να κάψει ετούτη η φωτιά
τη μόρα ψώρα και του γιωργάκη τ' αυτιά
Άστρα κι άφτρα, αύριο ούτ' άστρα ούτ΄άφτρα
Πνεύματα απ' το δρόμο μου χαθείτε
και αν ξανάρθετε να πα να γαμηθείτε
#λέγεται δεισιδαιμονία"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
06-02-2011, 22:46 #6
θελει να με σκοτωσει. αυτες τις μερες δεν πανε καλα ολα. πηγε να πεθανει το χαμστερ μου βγηκε μονο του απ το κλουβι, δεν ξερω πως, με δαγκωσε ο σκυλος μ, τσακωθικα με την κολητη μ κ πηγα να την πιασω απ τον λαιμο. εχω τρεμουλα απ τα νευρα μου
I m a Good Person With Bad Attitude
10-02-2011, 16:29 #7
lol στο μήνυμα της ρειν χαχαχαχ.
Broken. Δεν υπάρχει η μόρα. Είναι παραμύθι όπως η νεράιδα του δοντιού, ο αι βασίλης, ο πητερ παν και ο μπαμπούλας της ντουλάπας. Παλιά οι άνθρωποι ήταν αμόρφωτοι και επειδή δεν ξέραν το φαινόμενο της υπνικής παράλυσης (όπως εύστοχα σου είπαν τα παιδιά και συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ) το λέγανε "μόρα". Ε εντάξει και κάποτε πίστευαν ότι στην επιληψία κυριεύεσαι από δαιμώνια, στην νόσο του huntington ότι χορεύει μέσα από σένα ο διάολος και ότι στην σχιζοφρένεια σου μιλάει το τάγμα των διαβόλων και των τριβόλων. Μην γίνεσαι σκλάβα της δυσιδαιμονίας και του σκοταδισμού. Εσύ τα ερμηνεύεις έτσι :p (και τα συνδέεις με το σενάριο σου). Επειδή είσαι προφανώς τσιτωμένη αρπάχτηκες με τον σκύλο σου, το χαμστερ σου, το φίδι σου, την φίλη σου και ότι άλλο θες. Δεν φταίει η μόρα, η σκιά, η ανιμους-άνιμα, το yeti, o bigfoot, το swamp-thing, η tamara, o chtulhu fthungh ia-ia yog-sothoth, o belzebiathan, το IT και η λάμψη (ταινιάρα το παλιό?) του stephen king η/και οι hellraiser του clive barkerLast edited by PETRAN; 10-02-2011 at 16:44.
10-02-2011, 17:00 #8
Hellraiser λεγεται η ταινια βρε φιλε, Pinhead ονομαζεται αυτος που θες να πεις. το Shining ομως ειναι πλεον παρωχημενο, ολοι το εχουν δει!
ontopic τωρα, το ποστ της RainAndWind, οσο κι αν εχει πλακα, ειναι απλα αλλος ενας εγκεφαλικος αυνανισμος και τιποτα αλλο. οπως και τα παλια τα χρονια συνηθιζαν να μαλακιζονται με καθετι αγνωστο και παραξενο. ακριβως απο αυτη τη μαλακινση προερχεται και ο ολος μυθος της Μορας, κι οτι αν της απαντησεις πεθαινεις κλπ. πλεον δεν ειναι θεμα αμορφωσιας οσο παραδοσης (γιατι δε το ψαξαν και μειναν σε οσα μαθαν). πχ ο ενας ειπε στον αλλον οτι επαθε αυτο, και οντως τελικα για ολους ηταν αυτο (και δεν υπαρχει αλλη εξηγηση γιατι το μυαλο τους ηταν κλειστο). το ιδιο συμβαινει και με τον χριστιανισμο, αλλα ας μη το αναλυσω τωρα και προσβαλλω τα πιστευω κανενος...
η BrokeN_DoLL απλα θα πρεπει να σκεφτει λιγο πιο λογικα.
10-02-2011, 17:10 #9
εγκεφαλικος αυνανισμος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xaxaxaxaxaxa θεα!!!!! (εσυ εισαι θεος γενικα ειπα το ''θεα'' μην παρεξηγηθεις)
σαφως οσοι πιστευουν στον χριστιανισμο πιστευουν και στον διαολο! κ στον χριστιανισμο μεταφυσικα ηταν καποια γεγονοτα!I m a Good Person With Bad Attitude
10-02-2011, 18:34 #10
Χιούμορ λέγεται Κενό. Και είναι ανθρώπινο, τόσο ανθρώπινο. Δεν παίρνω στα σοβαρά τα πάντα, δε μπορώ να πάρω θέματα σαν της Μόρας στα σοβαρά, ούτε το άλλο με το ρύζι που του γράφαν σ' αγαπώ. Κι αλήθεια, γιατί θεωρείς πως δεν είναι και ο εγκεφαλικός αυνανισμός κατάλληλος όταν έχεις να κάνεις με προλήψεις,σκοταδισμούς και τέτοια άλματα λογικής που έχουν στενότατη σχέση με μεταφυσικές βλακείες? Μια χαρούλα γελάω. Είναι το ίδιο με το "ξεμάτιασμα", έχει καμία διαφορά δλδ? Και θρέφουν επίσης το δευτερογενή ναρκισσισμό, αφού η "Μόρα" δεν εμφανίζεται σε όλους ανεξαιρέτως, τη βλέπουν όσοι έχουν την "ικανότητα", τη "διαίσθηση" και δε ματιάζονται όλοι ανεξαιρέτως, ματιάζονται όσοι θεωρούν ότι έχουν κάτι που οι άλλοι ζηλεύουν, άρα ματιάζομαι γιατί με ζουλεύουνε, άρα είμαι αξιοζήλευτος, there you go...
Επίσης, Broken, αυτό που έκανες, να εξηγήσεις εκ των υστέρων συμβάντα συνδέοντάς τα με τρόπο που να αποτελεί κάτι που είχε προηγηθεί και να το θεωρήσεις αιτία τους, παραπέμπει σε ένα σφάλμα λογικής, μία πλάνη, το post hoc ergo propter hoc. Δηλαδή, από τη στιγμή που αυτό το συμβάν (η τάδε Μόρα ψώρα κασίδα) προηγήθηκε του θανάτου του χάμστερ μου, τότε έγινε εξαιτίας του. Στην ίδια πλάνη οδηγήθηκες και όσον αφορά τα άλλα συμβάντα που ήταν ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ και εσύ πιστεύοντας σε μία πρόληψη τα εξήγησες στον εαυτό σου χρησιμοποιώντας την πίστη σου σε μία πρόληψη, μία δεισιδαιμονία ώστε να κρατήσεις έτσι τον εαυτό σου στην πίστη της, αφού εφηύρες μετά εορτής και τα "αποδεικτικά στοιχεία", έτσι γενόμενη με τη σειρά σου προωθήτριά της σε άλλους, που μπορεί να είναι το ίδιο ευάλωτοι/ευκολοεπηρέαστοι/μη σκεπτικιστές απέναντι σε προλήψεις και δαιμόνια. Μην το ξεχνάμε και το τι προωθούμε με τη δική μας πίστη, γιατί έχει και τούτο τη σημασία του. Ο άνθρωπος αλληλεπιδρά και μεταδίδει τις ιδέες του, άρα και τις προπαγανδίζει άθελά του ή ηθελημένα. Η διασπορά του φόβου απέναντι σε δυνάμεις "έξω από τον άνθρωπο" δε με βρίσκει σύμφωνη. Για να το πάμε και αλλιώτικα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
10-02-2011, 19:02 #11
εχεις την εντυπωση οτι δε ξερω απο χιουμορ ? ειμαι ο πρωτος που κοροϊδευει και ειρωνευεται καταστασεις, μεχρι και την ιδια τη ζωη! και τη δικια μου και γενικοτερα.
ομως για το συγκεκριμενο, ειναι σαν να σου λεει το προβλημα της κι εσυ να τη κοροϊδευεις. φαντασου να ηταν αλλος χρηστης και να πιστευε οσα εγραψες και να τα επαιρνε κατα γραμμα...
γενικα ο καθενας μπορει να ζει μια κατασταση και να τον απασχολει σοβαρα, κι εμεις εδω να τη βλεπουμε για κοροϊδια και ειρωνια. δεν ειναι παντα το ιδιο.
10-02-2011, 19:11 #12
Λες ε? Να έψαχνε να βρει το φλουρί της πίτας της άντζελας... Χλωμό το κόβω. Έλα μου τώρα ρε Κενό, άστο. Όποιος το έπιασε το έπιασε, αλλά άσε τις ηθικολογίες πάνω σε Μωρο-λογίες.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-02-2011, 11:09 #13
Δεν ενιωσα οτι με κοροιδευει η ρειν βρε συ.........ισα ισα που μαρεσει ο τροπος που εξηγει τα πραγματα εχει βοηθησει πολυ και σε αλλα θεματα μου. δεν ειναι το κοροιδευτικο-καυστικο-κακια στυλ που χρησιμοποιουν αλλοι.
ισως ημουν ευαλωτη εκεινες τις μερες λογω διαφορων καταστασεων. μου χε τελειωσει κ το αντιεπιλιπτικο............I m a Good Person With Bad Attitude