den xero ti exo
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11

Thread: den xero ti exo

Junior Member

den xero ti exo

kalispera se olous.eimai kainouria kai apofasisa na sas po ti mou simvainei.eimai 22 eton kai arravoniasmeni 4 xronia.ton arravoniastiko mou ton agapao ipervolika alla zilevo.diladi den xero an einai zilia afto pou niotho i kati allo.polles fores skeftika na paro ti gnomi kapoiou eidikou kai polles fores episis tin aftoktonia.ton agapao ipervolika kai noitho polles fores oti den tou eimai aparaotiti.oti den eimai kali gia afton.den fovamai min me apatisei alla me nevriazoun oi ginekes me ton tropo pou tou ferontai .xero oti me agapaei allla tremo.den xero pragmatika ti exo.otan milaei me kapoia pou den thelo me pianei ena trelo sinesthima,tremo xoris na to katalavo.eimai polli mperdemeni kai ton piezo ipervolika .to xero kai mou to leei.alles fores to katalavaino oti eimai katapiestiki alla alles oti exo dikio kai oti den prokeitai na allaxo.sos voithiste me.den xero ti exo

Member
    Απο ότι κατάλαβα αυτό που έχεις είναι μαι υπερβολική ζήλεια γιατί νομίζεις οτι κατι θα συμβεί και θα σε αφήσει ο αραβωνιαστικός σου. Αυτό το συναίσθημα πολλές φορές εκφράζετε και με σωματικά συμπτώματα όπως αναφέρεις και αυτά έρχονται να σου αυξήσουν το αίσθημα της ζήλειας βάζοντάς σε σε ένα φαύλο κύκλο που σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Δεν ξέρω αν αυτή η ζύλεια που έχεις σε απασχολεί για καιρο ή ειναι κατι πρόσφατο γιατι πολλές φορές το άγχος ή κάποια άσχημα γεγονότα στη ζωή μας αυξάνουν την ευεσθησία μας σε καταστάσεις που μας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα με αποτέλεσμα να τους δίνουμε μέγιστη σημασία χωρις λόγο. Αν συμβαίνει κατι τέτοιο τότε σύγουρα θα είναι περαστικό αν όχι τότε θα μπορούσες να το σηζητήσεις με τον αραβονιαστικό σου και να σε καθησυχάσει οτι δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύεις. Πιστευω οτι μια σηζήτηση μαζί του θα σε βοηθουσε να το ξεπεράσεις.

Senior Member
    σε αυτην την κατηγορια γραφουν ατομα οπου πασχουν απο καταθλιψη διπολικες διαταραχες διαθεσης - κτλ κτλ γιατι δεν γραφεις στην κατηγορια που αναφερεται στις σχεσεις?η μηπως νομιζεις οτι εχεις κατι εσυ...

Senior Member
    Βέτα μου η ζήλια μη νομίζεις ότι θα μπορέσει να κρατήσει έναν άνθρωπο δίπλα σου.....το αντίθετο μάλλον έχει κλείσει σπίτια......
    Εκτός των άλλων και να ζηλεύεις και να μη ζηλεύεις αν θέλει ο άνθρωπος αυτός να είναι μαζί σου θα είναι...αν όχι θα φύγει......Οπότε η ζήλια είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει από τη μεριά σου είναι τελείως άχρηστη.....
    Προς τη λοιπόν ο τόσος πανικός? Μήπως δεν σε αγαπάει και απλώς τυγχάνει να είναι δίπλα σου? Αν όχι είναι χαζό να δημιουργήσεις μόνη σου έναν χωρισμό, που θα μπορούσες να είχες αποφύγει αν δεν δημιουργούσες σκηνές ανούσιας ζήλιας. Απλώς σκέψου το!;)

Senior Member
    Originally posted by αντωνης25
    σε αυτην την κατηγορια γραφουν ατομα οπου πασχουν απο καταθλιψη διπολικες διαταραχες διαθεσης - κτλ κτλ γιατι δεν γραφεις στην κατηγορια που αναφερεται στις σχεσεις?η μηπως νομιζεις οτι εχεις κατι εσυ...

Senior Member
    eimaste mia paraia stella, vasilis kai anna mas endiaferoyn oi apopseis sas kai oi empeiries sas pano se ayto to thema. exoyme viosei paromoia me ayta poy perigrafete

Senior Member
    αυτο που με απασχολει ειναι μηπως στη σχεση υπαρχει το αρωστημενο κοματι δηλαδη η τυχων καταθληψη...πανω σε μια σχεση τα αισθηματα οπως ζηλεια κτητικοτητα ειναι φυσιολογικα...αν ομως περασεις τα φυσιολογικα ορια τοτε αυτο ονομαζεται αρρωστια και πρεπει αυτος που τα νιωθει να κοιταξει να φτιαξει το εαυτο του διοτι αυτες οι ακραιες αντιδρασεις ειναι αποροια της ανασφαλειας που εχει...αρα καταληγω στο μηπως υπαρχει θεμα καταθλιψης?

Senior Member
    Αντώνη μάλλον έκανες σωστή παρατήρηση...

Βέτα, φαντάζομαι πως η ζήλεια από μόνη της μπορεί να σε φτάσει στα άκρα, αλλά δε νομίζω να υπάρχει ποτέ ασυνόδευτη από άλλα αρνητικά συναισθήματα.

Αντί να \"κυνηγάς\" τον αρραβωνιαστικό σου, προσπάθησε να ηρεμίσεις και να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου.

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι συνήθως αμφισβητούμε την αγάπη του άλλου, γιατί οι ίδιοι αισθανόμαστε ανάξιοι για να αγαπηθούμε.

Φρόντισε εσύ να δεις θετικά τον εαυτό σου και να τον αγαπήσεις.

Έτσι θα καταλάβεις και πως το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται μαζί σου συνειδητά και δεν έχει καμιά όρεξη να σε χάσει.

Senior Member
    Κακο πραμα η ζηλια ειναι. Μην πασ να κανεισ κατι και αμεσοσ να σε πουν να ο ετσι ο αλλιος πως τα εκανε και εμεισ ακομα δεν εχουμε κανει τιποτα. Στη σχεση και εκει τα ιδια χαλια. Που πηγεσ με πιον πηγεσ γιατι πηγες ποτε πηγες με τι πηγες; Ανακριση που ουτε οι ασφαλιτες δεν κανουν. Λεσ να πασ σπιτι και λεσ μετα δε παει να κουρευετε να με αρχιση στην ανακριση καλυτερα να μεινο και αλλο εξο απο το σπιτι και οταν πας την πληρονεις στο κρεβατι με τη μουρμουρα. Για ενα καιρο το περασα και κοντεβα να παθω εγκεφαλικο γιατι ειμαι υπερτασικος μετα καταλαβε και υσηχασαμε και οι δυο μασ (εφυγα απο το σπιτι για ενα μηνα και καταλαβε που ηταν λαθος). \"Μα πηρα στη δουλια και μου ειπαν οτι εχει μια ωρα που εφυγες. Που ησουν μου λες;\" Το μποτιλιαρισμα με ελικοπτερο μονο το περνουσα αλλα εκεινη εκει το βιολι της. Η Σουλα οδηγαει Μερσεντεζ εμεις με το Ατος..... Στα φριδια μου τι οδηγα η σουλα η κουλα και η καθε κυρουλα. Πηρα τελικα καλο αμαξι για να μην οδηγα μονο η σουλα. Μετα πηρα και τα ...... μου και εμαθα οποιον ζηλευει να τον στελνω απο εκει που ηρθε.

Junior Member
    Πρώτα να εχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.Για να είναι η μάλλον για να είσται μαζί με τον αρραβωνιαστικό σου σημαίνει πως του αρέσεις.
    Οσο για τις γυναίκες που λες πάντα θα υπάρχουν,εσυ απλά κοίτα τον εαυτό σου και πως να περνατε καλα μαζι.Αμα δε μπορεις να το ξεπερασεις καλο θα ήταν κι η γνώμη κάποιου ειδικού.
    Και γιατι να ζηλευεις?Παρτο αλλιως..εχεις καποιον που αξιζει και του ριχνονται(???) η εστω το φοβασαι.Αυτες ας γινουν΄΄υπο\'..συνοδευεσε απο εναν αντρα και καμαρι σου που τον εχεις Εσυ!

Senior Member
    Ρε Δαναη στην Ελλαδα μη δεις τον αλλον να πηγαινει μπροστα αμεσως να τον φας με τα λογια σου. Στη σχεση ενταξει θα μου πεις αλλο καπελο ειναι αλλα και εκει οταν μπαινει η ζηλια η αγαπη παει περιπατο προς αλλες καρδουλες.