ασχημαινουν τα αντιψυχωσικα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    favvel
    Guest
    ειναι κατι που δεν συζητιεται γενικα! τωρα σου λεει δεν βλεπει την υγεια της αλλα η εμφανιση την μαρανε κ κατι τετοια κ λες κ ολοι χαιρονται, που με τα φαρμακα γινεσαι σαν κ αυτους κ επιβιωνεις σαν ΑμΕΑ Κ ΣΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ πισω στο φυσιολογικο γιατι δεν εισαι καθολου επικινδυνος -δεν εισαι καθολου ανταγωνιστικος- εισαι απαθης, χοντρος ,κ ασχημος.!
    Την έχω ζήσει κι εγώ αυτήν την κατάσταση πώς είναι δλδ να σε ζηλεύουν τη μια στιγμή και πώς είναι να σε λυπούνται ή να σε δέχονται ως λίγο προβληματικό την άλλη και το έχω ζήσει μες στην οικογένειά μου πιο έντονα..
    Απ'την άλλη νομίζω κερδίζεις τους άλλους με το χαρακτήρα σου και όχι με την αποκρουστική σου εμφάνιση με την οποία μόνο τη λύπηση κερδίζεις..

Απ'την άλλη άλλη όμως ποιο είναι πιο σημαντικό..να κερδίζεις τους άλλους και κυρίως φίλους με το χαρακτήρα σου και να αισθάνεσαι σημαντικός γι'αυτό κι ας είσαι λίγο χάλια εμφανισιακά?ή να κερδίζεις τους άλλους και κυρίως το αντίθετο φύλο με την ωραία σου εξωτερική εμφάνιση και με αυτό να αισθάνεσαι ότι είσαι σημαντική/ός..?
    δλδ τι απ'τα δύο είναι πιο σημαντικό για τον καθένα?χαρακτήρας ή εξωτερική εμφάνιση?
    εγώ θα τα ήθελα και τα δύο αν με ρωτούσες..
    και δε μιλάμε γι'αυτούς που έχουνε σύντροφο κι ας είναι χάλια εμφανισιακά γιατί εκεί μιλάμε πιο πολύ για δύο φίλους κατά την γνώμη μου..

Senior Member
    Συμφωνω με τη favvel απο πανω... απο καπου κερδιζεις και απο καπου χανεις.. οπως και σε αλλες ασθνειες και σε αλλες κατηγοριες φαρμακων, οπως πχ η κορτιζονη, η οποια μπορει να ασχημαινει κ να παχαινει, αλλα εχει σωσει κοσμο.. τα ζυγιζεις και οταν ειναι θεμα υγειας δεν τιθενται πιστευω εκπτωσεις και διλημματα.. φυσικα οταν λιγο συνελθεις απο την ψυχωση και αρχισεις και σκεφτεσαι πιο νορμαλ και σε πιασουν τα φαρμακα, τοτε μπορεις και επιβαλλεται πιστευω να ξεκινησεις διατροφη και γυμναστικη.. :) ολα θα γινουν στην ωρα τους :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12