Results 1 to 14 of 14
Thread: yparxi katathlipsis
-
05-02-2011, 15:03 #1
yparxi katathlipsis
Kalimera sas!!! eimai kainourio melos sto forum an kai to diavazw arketo kairo...gia arketo kairo eixa distagmous alla telika apofasisa na grapsw k egw tin istoria m....den kserw pws na ksekinisw omos..eimai 22 etwn kai anergi..exw spoudasei kai parei ena ptyxio..oi goneis mou einai se diastasi san pantremeno zeygari apo tote pou imoun 5 etwn kai o pateras mou zei kai ergazetai ola ayta ta xronia sto ekswteriko..einai typika pantremenoi alla mono ayto..diatiroun mono mia tilefwniki epafi gia ta oikonomika themata.egw zw me tin giagia mou apo mikri sto spiti tis kai i mitera mou zei sto diko tis spiti se alli perioxi tis athinas opou einai kai i douleia tis konta...kserw oti eimai poli mikri gia na thewrw oti exw psixologika provlimata alla tha ithela kai mia deyteri gnwmi apo esas gia na mporesw na ksekatharisw tis skepseis mou...san paidi pada imoun poli ntropali kai ligomiliti poli eyaisthti stis ekswterikes kritikes ton allwn kai idiaitera twn goniwn mou..kai oi dyo goneis mou itan kai einai dynamikoi xaraktires alla ap oti exw2 katalavei ola ayta ta xronia den pantreytikan apo paragmatiki agapi,i men mitera mou anagkastike na to kanei giati o pappous mou kai pateras tis ithele na tin exasfalisei epeidi epasxe apo xronio karkino kai fovotan min pethanei grigora kai tin afisei avoithti kai moni..ekeini pali ithele na kanei megali kariera sti zoi tis..o de pateras mou episis apo ta legomena tis miteras mou tin pantreytike epeidi pithanws na itan erwteymenos mazi tis alla pio poli gia tin oikonomiki tis epifaneia...genikotera i mitera mou san anthrwpos exei poli ipsila stadar zois tis aresei i xlidi ,i kaloperasi(kai se pion den aresei omos) alla einai kai douleytarou gia na apoktisei ta kalytera gia ton eayto tis kai tous anthrwpous tis...kai o pateras mou pisteyw to idio einai apla einai perissotero oikonomos(oxi vevaia oti ton gnwrizw idiaitera san xaraktira giati tosa xronia exoume mono tilefwniki epikoinwnia,merikes fores otan imoun mikri exotan ap to ekswteriko na me dei,twra stamatise kai ayto...)..telospadon polla eipa gi aytous aplos thelw na dwsw tis vasis tou provlimatos...genika i stasi mou apenantistous goneis mou exei dyo pleyres tin perissotero arnitiki logw twn asximwn oikegeneiakvn katastasewn pou ezisa se paidiki kai efiviki ilikia,tous ateleiwtous stakwmous prosvoles anametaksy tous,pou polles fores ektokseyontan kai se mena kai tin sxetika thetiki pleyra..(diladi oti ektimw oti tosa xronia o pateras mou me stirikse oikonomika panta me sinexi piesi apo tin pleyra tis miteras mou omos gia na to kanei ayto.kai genika i mitera mou me voithaei se oti tis zitisw) einai men konta mou akoma kai oi dyo gia na mou prosferoun ola ta ylika agatha pou thelw alla parallila toso makria mou ola ayta ta xronia giati pote den itan anthrwpoi pou edeixan tin agapi tous me logia tryferes prakseis agkalies klp..pada mesa sto spiti mou ipirxe gkrinia kai kaki diathesi apo tin mitera mou pou den antexei ton patera mou k oti thelei na ton xwrisei alladen to kanei gia to oikonomiko thema...o pateras mou pali eniwthe pada fylakismenos logw twn ipsilwn apaitisewn tis miteras mou...gkrinia kai apo ayton...den diekrina pouthea pote alithini agapi...ento metaksy i mitera mou pada ekane asxima sxolia gia tin ekswteriki mou emfanisi..genika exw omorfo kai glyko proswpo alla otan imoun mikroula imoun ypervari..etrvga asinaisthita pada para poli giati eniwtha pada agxwmeni lipimeni gia osa symvainoun kai evriska katafygio sto fagito...alla ekeini pada me katekrine gia to poso asximi kai xontri imoun k oti den tha me patreytei kaneis pote..oti imoun apotyximeni xazi ilithia,vodi anikani...den mporousa na katalavw giati mou ta elege ola ayta kai me pligwnan afantasta efeyga sto dwmatio mou eklaiga moni mou ekeini empaine mesa sto dwmatio kai me malwne poli asxima mou fwnazw na stamatisw na klaiw kai oti den yoparxei logos na klaiw..genika den itan symponetiki mana pote tis..kai akoma to kanei...telopsadon ftanei me tous goneis giati san zalisa kai siggnwmi gia yto...alla einai ena kommati pou den tha kseperasw pote mou fainetai...o pappous o dystyxws ton opoio exasa apo karkino otan imoun 15 xronwn itan o monos pou latreya.otan pethane pisteyw oti epatha tin prwti sovari katathlipsi...den milaga se kanenan sto sxoleio imoun antikoinwniki eklaiga sinexeia den eixa oreksi gia tipota,sinexeia kourasmeni kai to mialo mou itan adeio..... molis perasa sto panepistimio kseperasa ta simptwmata se kapoion vathmo me kapoies ypotropes ana mines omos...i deyteri sovaroteri ypotropi itan otan xwwrisa apo tin prwti sxesi mou sta 20..tote den evgaina katholou apo to spiti eixa paratisei ti sxoli mou gia kana eksamino...ekana ena xrono na sinelthw...sinexisa oti eixa afisei sti mesi apo ti sxoli peismwsa poli me tone ayto mou kai katafera oso spoudaza na xasw kai ta peritta kila pou eixan sissoreytei tosa xronia...twra pleon exw ena kanoniko soma ostoso exw arxisei na exw emmones oti prepei na xasw ka alla polla kila..o diatrofologos mou pou me voithise poli mou eixe sistisei kai enan psitherapeyti alla egw den piga pote giati i mitera mou arnoutan na paradextei oti mporei na pasxw apo katathlipsi...kai akoma dne exw paei...ton teleytaio xrono i diathesi mou itan metria me kapoies agxwtikes kriseis kata diastimata...na min thelw na vgainw apo to spiti mou pali...filous den exw ektos apo kati pallious simmathites pou kai me aytous diatirw epafes mia sto toso...exw mia kainouria sxesi malista edw kai enw xrono me ena palio mou simmathiti...wstoso tipota sti zwi mou den mou aresei..tipota den mou dinei kinitro,niwthw kathe mera oti eimai apotyximeni kai oti prepei pada na ikanopoiw tous goneis mou gia na eimai to kalo paidi..pira ptyxio stin idia eidikotita me tin mitera gia na tin voithaw sti douleia tis pou ithele,vrika agori simfwna me ta stadar tis miteras kai me tin egkrisi tis pada, enw eixa polles eykairies kai me alla agoria aall fovomoun na kanw sxesi xwris tin ekgrisi tis..episis sta 20 otan eixa tin prwti mou sxesi fovoumoun na oloklirwsw otan ithela egw me to agori mou alla eprepe na mou pei ekeini pote tha ginotan ayto..kai to agori mou me xwrise gia ayton akrivws ton logo....oi tsakwmoi me tin mitera mou pada itan polloi agrioi tin katigorousa pada gia tin asximi simperifopra tis apenanti mou,kaisanapantisi etroga ksilo kai vrisies kai katigories oti den tin ektimaw aytin kai osa exei kanei gia mena......thelw na dwsw gia tin sxoli kalwn texnwn kai edw kai 4 xronia paw se forntistiria gia proetoimasia...otan pigaina sxoleio eixa enthousiamo me to skitso kai tin zwgrafiki alla pleon to kanw k ayto me varia kardia..thelw na kanw kati kalo sti zwi mou na giwn aneksartiti kai oikonomika kai sinaisthimatika apo tin oikogeneia mou...polles fores skeftomai to mellon mou makrya kai oloklirwtika apokommeni apo aytous..episis ksexasa na anferw oti pasxw apo mia spania noso tis orasis opou to ena mati mati tyflwnetai monima..eixa diagnwstei me ayto sta 18 otan ksafnika exasa entelws tin orasi ap to aristero mati mou...nosileytika sto nosokomeio kai oi giatroi mou eixan pei oti einai genetiko kai oti to provlima to eixa ap tin gennisi mou ..pada evlepa thola alla sta 8 mou otan eixa proto paei se ofthalmiatro epeidi kouraoztan ta matia mou eixe kanei lathos diagnwsi kai telika sta 18 den to prolavan alliws tha eix aepanaktisei to 60% tis orasis..einai fores pou eyxaristw to theo pou exw kai to allo mou mati swo pros to paron ......twra katalava oti exw platiasei omos kai tha kleisw tokeimeno zitwntas siggnwmi kai pali se osous varethoun i kourastoun na to diavazoun.... genika prospathw na valw se taksi tis skepseis mou kai na vgazei noima ayto pou grafw alla pisteyw oti pasxw kai apo elleipsi sigkentrwsis..ksexnaw ayta pou lew polles fores kai ksexnaw kai ayta pou mou lene...pianw ton eayto mou na akouei ton allon alla parallila na exw ena xaos mesa sto kefali mou kai den ton akouw kan...niwthw vary to swma mou kai exw mia monimi neyrikotita..thelw na klapsw kai dn mporw...sas parakalw an kapoios mpei ston kopo na diavasei oti egrapsa tha ektimousa afantasta na mou pei tin gnwmi tou.giati egw den anagnwrizw pia ti eimai pia eimai kai ti prepei na kanw niwthw xameni ...sas eyxaristw poli............
- 05-02-2011, 15:05 #2
Λουυυυυυυυυυυυυυ!!!! (φέρε τα καθέκαστα).
05-02-2011, 15:05 #3
Unhappy υπάρχει κατάθλιψης
Καλημέρα σας!!! είμαι καινούριο μέλος στο forum αν και το διαβάζω αρκετό καιρό...για αρκετό καιρό είχα δισταγμούς αλλα τελικά αποφάσισα να γράψω okay εγώ την ιστορία m....δεν ξέρω πως να ξεκινήσω όμως..είμαι 22 ετών και άνεργοι..έχω σπουδάσει και πάρει ένα πτυχίο..οι γονείς μου είναι σε διάσταση σαν παντρεμένο ζευγάρι από τότε που ήμουν 5 ετών και ο πατέρας μου ζει και εργάζεται όλα αυτά τα χρονια στο εξωτερικό..είναι τυπικά παντρεμένοι αλλα μονο αυτό..διατηρούν μονο μια τηλεφωνική επαφή για τα οικονομικά θέματα.εγώ ζω με την γιαγιά μου από μικρή στο σπίτι τις και η μητέρα μου ζει στο δικό τις σπίτι σε άλλη περιοχή τις αθηνας όπου είναι και η δουλειά τις κοντά...ξέρω ότι είμαι πολύ μικρή για να θεωρώ ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα αλλα θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη από εσάς για να μπορέσω να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις μου...σαν παιδί πάντα ήμουν πολύ ντροπαλή και λιγομίλητη πολύ "ευαιστητι" στις εξωτερικές κριτικές τον άλλων και ιδιαιτερα των γονιών μου..και οι δυο γονείς μου ήταν και είναι δυναμικοί χαρακτήρες αλλα απ ότι έχω2 καταλάβει όλα αυτά τα χρονια δεν παντρεύτηκαν από παραγματική αγάπη,η μεν μητέρα μου αναγκάστηκε να το κάνει γιατί ο παππούς μου και πατέρας τις ήθελε να την εξασφαλίσει επειδή έπασχε από χρόνιο καρκίνο και φοβόταν μην πεθάνει γρήγορα και την αφήσει "αβοιτητι" και μονη..εκείνη πάλι ήθελε να κάνει μεγάλη καριέρα στη ζωή τις..ο δε πατέρας μου επίσης από τα λεγόμενα τις μητέρας μου την παντρεύτηκε επειδή πιθανώς να ήταν ερωτευμένος μαζί τις αλλα πιο πολύ για την οικονομική τις επιφάνεια...γενικότερα η μητέρα μου σαν άνθρωπος έχει πολύ υψηλά στάνταρ ζωής τις αρέσει η χλιδή ,η καλοπέραση(και σε ποιον δεν αρέσει όμως) αλλα είναι και δουλευταρού για να αποκτήσει τα καλύτερα για τον εαυτό τις και τους ανθρώπους τις...και ο πατέρας μου πιστεύω το ίδιο είναι απλά είναι περισσότερο οικονόμος(όχι βεβαια ότι τον γνωρίζω ιδιαιτερα σαν χαρακτήρα γιατί τόσα χρονια έχουμε μονο τηλεφωνική επικοινωνία,μερικές φορες όταν ήμουν μικρή "εχοταν" απ το εξωτερικό να με δει,τώρα σταμάτησε και αυτό...)..τελοσπάντων πολλά είπα γι αυτούς απλός θέλω να δώσω τις βάσης του προβλήματος...γενικά η στάση μου "απεναντιστους" γονείς μου έχει δυο πλευρές την περισσότερο αρνητική λόγω των άσχημων "οικεγενειακων" καταστάσεων που έζησα σε παιδική και εφηβική ηλικία,τους ατέλειωτους "στακωμους" προσβολές αναμεταξύ τους,που πολλές φορες εκτοξεύονταν και σε μένα και την σχετικά θετική πλευρά..(δηλαδή ότι εκτιμώ ότι τόσα χρονια ο πατέρας μου με στήριξε οικονομικά πάντα με συνεχή πίεση από την πλευρά τις μητέρας μου όμως για να το κάνει αυτό.και γενικά η μητέρα μου με βοηθάει σε ότι τις ζητήσω) είναι μεν κοντά μου ακόμα και οι δυο για να μου προσφέρουν όλα τα υλικά agatha που θέλω αλλα παράλληλα τόσο μακριά μου όλα αυτά τα χρονια γιατί ποτε δεν ήταν άνθρωποι που έδειξαν την αγάπη τους με λόγια τρυφερές πράξεις αγκαλιές κλπ..πάντα μέσα στο σπίτι μου υπήρχε γκρίνια και κακή διάθεση από την μητέρα μου που δεν αντέχει τον πατέρα μου okay ότι θέλει να τον χωρίσει "αλλαδεν" το κάνει για το οικονομικό θέμα...ο πατέρας μου πάλι ένιωθε πάντα φυλακισμένος λόγω των υψηλών απαιτήσεων τις μητέρας μου...γκρίνια και από αυτόν...δεν διέκρινα pouthea ποτε αληθινή αγάπη...έντο μεταξύ η μητέρα μου πάντα έκανε άσχημα σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση..γενικά έχω όμορφο και γλυκό πρόσωπο αλλα όταν ήμουν μικρούλα ήμουν υπέρβαροι..έτρωγα ασυναίσθητα πάντα παρα πολύ γιατί ένιωθα πάντα αγχωμένοι λυπημένη για όσα συμβαίνουν και έβρισκα καταφύγιο στο φαγητό...αλλα εκείνη πάντα με κατέκρινε για το ποσο άσχημη και χοντρή ήμουν okay ότι δεν θα με "πατρευτει" κανεις ποτε..ότι ήμουν αποτυχημένη χάζι ηλίθια,βόδι ανίκανη...δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου τα έλεγε όλα αυτά και με πλήγωναν αφάνταστα έφευγα στο δωμάτιο μου έκλαιγα μονη μου εκείνη έμπαινε μέσα στο δωμάτιο και με μάλωνε πολύ άσχημα μου φωνάζω να σταματήσω να κλαίω και ότι δεν yoparxei λόγος να κλαίω..γενικά δεν ήταν συμπονετική μάνα ποτε τις..και ακόμα το κάνει..."τελοψαδον" φτάνει με τους γονείς γιατί σαν ζάλισα και συγγνώμη για υτό...αλλα είναι ένα κομμάτι που δεν θα ξεπεράσω ποτε μου φαίνεται...ο παππούς ο δυστυχώς τον οποιο έχασα από καρκίνο όταν ήμουν 15 χρονων ήταν ο μονος που λάτρευα.όταν πέθανε πιστεύω ότι έπαθα την πρώτη σοβαρή κατάθλιψη...δεν μίλαγα σε κανέναν στο σχολειό ήμουν αντικοινωνική έκλαιγα συνεχεια δεν είχα όρεξη για τίποτα,συνεχεια κουρασμένη και το μυαλό μου ήταν άδειο..... μόλις πέρασα στο πανεπιστήμιο ξεπέρασα τα συμπτώματα σε κάποιον βαθμό με κάποιες υποτροπές ανά μήνες όμως...η δεύτερη σοβαρότερη υποτροπη ήταν όταν "χωωρισα" από την πρώτη σχέση μου στα 20..τότε δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι είχα παρατήσει τι σχολη μου για κάνα εξάμηνο...έκανα ένα χρόνο να συνέλθω...συνέχισα ότι είχα αφήσει στη μέση από τι σχολη πείσμωσα πολύ με tone αυτό μου και κατάφερα όσο σπούδαζα να χάσω και τα περιττά κιλά που είχαν συσσωρευτεί τόσα χρονια...τώρα πλέον έχω ένα κανονικό σώμα ωστόσο έχω αρχίσει να έχω εμμονες ότι πρέπει να χάσω κα all
το μετετρεψαΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
05-02-2011, 15:07 #4
γραφε Ελληνικα
θα μας υποχρεωσεις
και καλωσορισες
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
05-02-2011, 15:08 #5
siggnwmi sas zalisa
05-02-2011, 15:09 #6
[QUOTE223988]Unhappy υπάρχει κατάθλιψης
Καλημέρα σας!!! είμαι καινούριο μέλος στο forum αν και το διαβάζω αρκετό καιρό...για αρκετό καιρό είχα δισταγμούς αλλα τελικά αποφάσισα να γράψω okay εγώ την ιστορία m....δεν ξέρω πως να ξεκινήσω όμως..είμαι 22 ετών και άνεργοι..έχω σπουδάσει και πάρει ένα πτυχίο..οι γονείς μου είναι σε διάσταση σαν παντρεμένο ζευγάρι από τότε που ήμουν 5 ετών και ο πατέρας μου ζει και εργάζεται όλα αυτά τα χρονια στο εξωτερικό..είναι τυπικά παντρεμένοι αλλα μονο αυτό..διατηρούν μονο μια τηλεφωνική επαφή για τα οικονομικά θέματα.
εγώ ζω με την γιαγιά μου από μικρή στο σπίτι τις και η μητέρα μου ζει στο δικό τις σπίτι σε άλλη περιοχή τις αθηνας όπου είναι και η δουλειά τις κοντά...ξέρω ότι είμαι πολύ μικρή για να θεωρώ ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα αλλα θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη από εσάς για να μπορέσω να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις μου...σαν παιδί πάντα ήμουν πολύ ντροπαλή και λιγομίλητη πολύ "ευαιστητι"
στις εξωτερικές κριτικές τον άλλων και ιδιαιτερα των γονιών μου..και οι δυο γονείς μου ήταν και είναι δυναμικοί χαρακτήρες αλλα απ ότι έχω2 καταλάβει όλα αυτά τα χρονια δεν παντρεύτηκαν από παραγματική αγάπη,η μεν μητέρα μου αναγκάστηκε να το κάνει γιατί ο παππούς μου και πατέρας τις ήθελε να την εξασφαλίσει επειδή έπασχε από χρόνιο καρκίνο και φοβόταν μην πεθάνει γρήγορα και την αφήσει "αβοιτητι" και μονη..
εκείνη πάλι ήθελε να κάνει μεγάλη καριέρα στη ζωή τις..ο δε πατέρας μου επίσης από τα λεγόμενα τις μητέρας μου την παντρεύτηκε επειδή πιθανώς να ήταν ερωτευμένος μαζί τις αλλα πιο πολύ για την οικονομική τις επιφάνεια...γενικότερα η μητέρα μου σαν άνθρωπος έχει πολύ υψηλά στάνταρ ζωής τις αρέσει η χλιδή ,η καλοπέραση(και σε ποιον δεν αρέσει όμως) αλλα είναι και δουλευταρού για να αποκτήσει τα καλύτερα για τον εαυτό τις και τους ανθρώπους τις...και ο πατέρας μου πιστεύω το ίδιο είναι απλά είναι περισσότερο οικονόμος(όχι βεβαια ότι τον γνωρίζω ιδιαιτερα σαν χαρακτήρα γιατί τόσα χρονια έχουμε μονο τηλεφωνική επικοινωνία,μερικές φορες όταν ήμουν μικρή "εχοταν" απ το εξωτερικό να με δει,τώρα σταμάτησε και αυτό...)
..τελοσπάντων πολλά είπα γι αυτούς απλός θέλω να δώσω τις βάσης του προβλήματος...γενικά η στάση μου "απεναντιστους" γονείς μου έχει δυο πλευρές την περισσότερο αρνητική λόγω των άσχημων "οικεγενειακων" καταστάσεων που έζησα σε παιδική και εφηβική ηλικία,τους ατέλειωτους "στακωμους" προσβολές αναμεταξύ τους,που πολλές φορες εκτοξεύονταν και σε μένα και την σχετικά θετική πλευρά..(δηλαδή ότι εκτιμώ ότι τόσα χρονια ο πατέρας μου με στήριξε οικονομικά πάντα με συνεχή πίεση από την πλευρά τις μητέρας μου όμως για να το κάνει αυτό.
γενικά η μητέρα μου με βοηθάει σε ότι τις ζητήσω) είναι μεν κοντά μου ακόμα και οι δυο για να μου προσφέρουν όλα τα υλικά agatha που θέλω αλλα παράλληλα τόσο μακριά μου όλα αυτά τα χρονια γιατί ποτε δεν ήταν άνθρωποι που έδειξαν την αγάπη τους με λόγια τρυφερές πράξεις αγκαλιές κλπ..πάντα μέσα στο σπίτι μου υπήρχε γκρίνια και κακή διάθεση από την μητέρα μου που δεν αντέχει τον πατέρα μου okay ότι θέλει να τον χωρίσει "αλλαδεν" το κάνει για το οικονομικό θέμα...ο πατέρας μου πάλι ένιωθε πάντα φυλακισμένος λόγω των υψηλών απαιτήσεων τις μητέρας μου...γκρίνια και από αυτόν...δεν διέκρινα pouthea ποτε αληθινή αγάπη...
έντο μεταξύ η μητέρα μου πάντα έκανε άσχημα σχόλια για την εξωτερική μου εμφάνιση..γενικά έχω όμορφο και γλυκό πρόσωπο αλλα όταν ήμουν μικρούλα ήμουν υπέρβαροι..έτρωγα ασυναίσθητα πάντα παρα πολύ γιατί ένιωθα πάντα αγχωμένοι λυπημένη για όσα συμβαίνουν και έβρισκα καταφύγιο στο φαγητό...αλλα εκείνη πάντα με κατέκρινε για το ποσο άσχημη και χοντρή ήμουν okay ότι δεν θα με "πατρευτει"
κανεις ποτε..ότι ήμουν αποτυχημένη χάζι ηλίθια,βόδι ανίκανη...δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου τα έλεγε όλα αυτά και με πλήγωναν αφάνταστα έφευγα στο δωμάτιο μου έκλαιγα μονη μου εκείνη έμπαινε μέσα στο δωμάτιο και με μάλωνε πολύ άσχημα μου φωνάζω να σταματήσω να κλαίω και ότι δεν yoparxei λόγος να κλαίω..γενικά δεν ήταν συμπονετική μάνα ποτε τις..και ακόμα το κάνει..."τελοψαδον"
φτάνει με τους γονείς γιατί σαν ζάλισα και συγγνώμη για υτό...αλλα είναι ένα κομμάτι που δεν θα ξεπεράσω ποτε μου φαίνεται...ο παππούς ο δυστυχώς τον οποιο έχασα από καρκίνο όταν ήμουν 15 χρονων ήταν ο μονος που λάτρευα.όταν πέθανε πιστεύω ότι έπαθα την πρώτη σοβαρή κατάθλιψη...δεν μίλαγα σε κανέναν στο σχολειό ήμουν αντικοινωνική έκλαιγα συνεχεια δεν είχα όρεξη για τίποτα,συνεχεια κουρασμένη και το μυαλό μου ήταν άδειο..... μόλις πέρασα στο πανεπιστήμιο ξεπέρασα τα συμπτώματα σε κάποιον βαθμό με κάποιες υποτροπές ανά μήνες όμως...η δεύτερη σοβαρότερη υποτροπη ήταν όταν "χωωρισα" από την πρώτη σχέση μου στα 20..
τότε δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι είχα παρατήσει τι σχολη μου για κάνα εξάμηνο...έκανα ένα χρόνο να συνέλθω...συνέχισα ότι είχα αφήσει στη μέση από τι σχολη πείσμωσα πολύ με tone αυτό μου και κατάφερα όσο σπούδαζα να χάσω και τα περιττά κιλά που είχαν συσσωρευτεί τόσα χρονια...τώρα πλέον έχω ένα κανονικό σώμα ωστόσο έχω αρχίσει να έχω εμμονες ότι πρέπει να χάσω κα all[/QUOTE]
ουφ, ελπίζω τώρα κάτι να κάναμε....Last edited by Θεοφανία; 05-02-2011 at 15:23.
05-02-2011, 15:10 #7
μαρι μη το βαζεις σα δικο μου
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
05-02-2011, 15:10 #8
na ste kala pou mpikate sto kopo kai to anadiamorfosate :S
05-02-2011, 15:11 #9
ρις δεν το μετάφρασες όλο....δεν κάνεις μια προσπάθεια?
05-02-2011, 15:12 #10
05-02-2011, 15:18 #11
τώρα πλέον έχω ένα κανονικό σώμα ωστόσο έχω αρχίσει να έχω εμμονες ότι πρέπει να χάσω κα αλλα πολλά κιλά..ο διατροφολόγος μου που με βοηθησε πολύ μου είχε συστήσει και έναν "ψιθεραπευτι" αλλα εγώ δεν πήγα ποτε γιατί η μητέρα μου αρνούταν να παραδεχτεί ότι μπορεί να πάσχω από κατάθλιψη...και ακόμα ντιέ έχω πάει...τον τελευταίο χρόνο η διάθεση μου ήταν μέτρια με κάποιες αγχωτικές κρίσεις κατά διαστήματα...να μην θέλω να βγαίνω από το σπίτι μου πάλι...φίλους δεν έχω εκτος από κάτι παλιούς συμμαθητές που και με αυτούς διατηρώ επαφές μια στο τόσο...έχω μια καινούρια σχέση μάλιστα εδώ και ενώ χρόνο με ένα παλιό μου συμμαθητή...ωστόσο τίποτα στη ζωή μου δεν μου αρέσει..τίποτα δεν μου δίνει κίνητρο,νιώθω κάθε μέρα ότι είμαι αποτυχημένη και ότι πρέπει πάντα να ικανοποιώ τους γονείς μου για να είμαι το καλο παιδί..πήρα πτυχίο στην ίδια ειδικότητα με την μητέρα για να την βοηθάω στη δουλειά τις που ήθελε,βρήκα αγόρι σύμφωνα με τα στάνταρ τις μητέρας και με την έγκριση τις πάντα, ενώ είχα πολλές ευκαιρίες και με αλλα αγόρια aall φοβόμουν να κάνω σχέση χωρίς την έκγριση τις..επίσης στα 20 όταν είχα την πρώτη μου σχέση φοβούμουν να ολοκληρώσω όταν ήθελα εγώ με το αγόρι μου αλλα έπρεπε να μου πει εκείνη ποτε θα γινόταν αυτό..και το αγόρι μου με χώρισε για αυτόν ακριβώς τον λόγο....οι τσακωμοί με την μητέρα μου πάντα ήταν πολλοί άγριοι την κατηγορούσα πάντα για την άσχημη "σιμπεριφοπρα" τις απέναντι μου,"καισαναπαντισι" έτρωγα ξύλο και βρισιές και κατηγοριες ότι δεν την εκτιμάω αυτήν και όσα έχει κάνει για μένα......θέλω να δώσω για την σχολη καλών τεχνών και εδώ και 4 χρονια πάω σε "φορντιστιρια" για προετοιμασία...όταν πήγαινα σχολειό είχα ενθουσιαμό με το σκίτσο και την ζωγραφική αλλα πλέον το κάνω okay αυτό με βαριά καρδια..θέλω να κάνω κάτι καλο στη ζωή μου να γίων ανεξάρτητη και οικονομικά και συναισθηματικά από την οικογένεια μου...πολλές φορες σκέφτομαι το μέλλον μου μακρυά και ολοκληρωτικά αποκομμένη από αυτούς..επίσης ξέχασα να anferw ότι πάσχω από μια σπανια νόσο τις όρασης όπου το ένα μάτι μάτι τυφλώνεται μόνιμα..είχα διαγνωστεί με αυτό στα 18 όταν ξαφνικά έχασα εντελώς την όραση απ το αριστερό μάτι μου...νοσηλευτικά στο νοσοκομείο και οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι γενετικό και ότι το πρόβλημα το είχα απ την γέννηση μου ..πάντα έβλεπα θολά αλλα στα 8 μου όταν είχα πρώτο πάει σε οφθαλμίατρο επειδή kouraoztan τα ματια μου είχε κάνει λάθος διάγνωση και τελικά στα 18 δεν το πρόλαβαν αλλιώς θα ιχ "αεπανακτισει" το 60% τις όρασης..είναι φορες που ευχαριστώ το theo που έχω και το άλλο μου μάτι σώο προς το παρόν ......τώρα κατάλαβα ότι έχω πλατειάσει όμως και θα κλείσω "τοκειμενο" ζητώντας συγγνώμη και πάλι σε όσους βαρεθούν η κουραστούν να το διαβάζουν.... γενικά προσπαθώ να βάλω σε ταξί τις σκέψεις μου και να βγάζει νόημα αυτό που γράφω αλλα πιστεύω ότι πάσχω και από έλλειψη συγκέντρωσης..ξεχνάω αυτά που λέω πολλές φορες και ξεχνάω και αυτά που μου λένε...πιάνω τον εαυτό μου να ακούει τον άλλον αλλα παράλληλα να έχω ένα χάος μέσα στο κεφάλι μου και δεν τον ακούω καν...νιώθω vary το σώμα μου και έχω μια μόνιμη νευρικότητα..θέλω να κλάψω και δη μπορώ...σας παρακαλώ αν κάποιος μπει στον κόπο να διαβάσει ότι έγραψα θα εκτιμούσα αφάνταστα να μου πει την γνώμη του.γιατί εγώ δεν αναγνωρίζω πια τι είμαι πια είμαι και τι πρέπει να κάνω νιώθω χαμένη ...σας ευχαριστώ πολύ............
ενταξει ειναι νομιζω αυτο ειναι το υπολοιποΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
05-02-2011, 15:20 #12
05-02-2011, 15:22 #13
τώρα πλέον έχω ένα κανονικό σώμα ωστόσο έχω αρχίσει να έχω εμμονες ότι πρέπει να χάσω κα αλλα πολλά κιλά..ο διατροφολόγος μου που με βοηθησε πολύ μου είχε συστήσει και έναν "ψιθεραπευτι" αλλα εγώ δεν πήγα ποτε γιατί η μητέρα μου αρνούταν να παραδεχτεί ότι μπορεί να πάσχω από κατάθλιψη...και ακόμα ντιέ έχω πάει...τον τελευταίο χρόνο η διάθεση μου ήταν μέτρια με κάποιες αγχωτικές κρίσεις κατά διαστήματα...
να μην θέλω να βγαίνω από το σπίτι μου πάλι...φίλους δεν έχω εκτος από κάτι παλιούς συμμαθητές που και με αυτούς διατηρώ επαφές μια στο τόσο...έχω μια καινούρια σχέση μάλιστα εδώ και ενώ χρόνο με ένα παλιό μου συμμαθητή...ωστόσο τίποτα στη ζωή μου δεν μου αρέσει..τίποτα δεν μου δίνει κίνητρο,νιώθω κάθε μέρα ότι είμαι αποτυχημένη και ότι πρέπει πάντα να ικανοποιώ τους γονείς μου για να είμαι το καλο παιδί..
πήρα πτυχίο στην ίδια ειδικότητα με την μητέρα για να την βοηθάω στη δουλειά τις που ήθελε,βρήκα αγόρι σύμφωνα με τα στάνταρ τις μητέρας και με την έγκριση τις πάντα, ενώ είχα πολλές ευκαιρίες και με αλλα αγόρια aall φοβόμουν να κάνω σχέση χωρίς την έκγριση τις..
επίσης στα 20 όταν είχα την πρώτη μου σχέση φοβούμουν να ολοκληρώσω όταν ήθελα εγώ με το αγόρι μου αλλα έπρεπε να μου πει εκείνη ποτε θα γινόταν αυτό..και το αγόρι μου με χώρισε για αυτόν ακριβώς τον λόγο....οι τσακωμοί με την μητέρα μου πάντα ήταν πολλοί άγριοι την κατηγορούσα πάντα για την άσχημη "σιμπεριφοπρα" τις απέναντι μου,"καισαναπαντισι" έτρωγα ξύλο και βρισιές και κατηγοριες ότι δεν την εκτιμάω αυτήν και όσα έχει κάνει για μένα......θέλω να δώσω για την σχολη καλών τεχνών και εδώ και 4 χρονια πάω σε "φορντιστιρια" για προετοιμασία...
όταν πήγαινα σχολειό είχα ενθουσιαμό με το σκίτσο και την ζωγραφική αλλα πλέον το κάνω okay αυτό με βαριά καρδια..θέλω να κάνω κάτι καλο στη ζωή μου να γίων ανεξάρτητη και οικονομικά και συναισθηματικά από την οικογένεια μου...πολλές φορες σκέφτομαι το μέλλον μου μακρυά και ολοκληρωτικά αποκομμένη από αυτούς..επίσης ξέχασα να anferw ότι πάσχω από μια σπανια νόσο τις όρασης όπου το ένα μάτι μάτι τυφλώνεται μόνιμα..
είχα διαγνωστεί με αυτό στα 18 όταν ξαφνικά έχασα εντελώς την όραση απ το αριστερό μάτι μου...νοσηλευτικά στο νοσοκομείο και οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι γενετικό και ότι το πρόβλημα το είχα απ την γέννηση μου ..πάντα έβλεπα θολά αλλα στα 8 μου όταν είχα πρώτο πάει σε οφθαλμίατρο επειδή kouraoztan τα ματια μου είχε κάνει λάθος διάγνωση και τελικά στα 18 δεν το πρόλαβαν αλλιώς θα ιχ "αεπανακτισει" το 60% τις όρασης..είναι φορες που ευχαριστώ το theo που έχω και το άλλο μου μάτι σώο προς το παρόν ......
τώρα κατάλαβα ότι έχω πλατειάσει όμως και θα κλείσω "τοκειμενο" ζητώντας συγγνώμη και πάλι σε όσους βαρεθούν η κουραστούν να το διαβάζουν.... γενικά προσπαθώ να βάλω σε ταξί τις σκέψεις μου και να βγάζει νόημα αυτό που γράφω αλλα πιστεύω ότι πάσχω και από έλλειψη συγκέντρωσης..ξεχνάω αυτά που λέω πολλές φορες και ξεχνάω και αυτά που μου λένε...πιάνω τον εαυτό μου να ακούει τον άλλον αλλα παράλληλα να έχω ένα χάος μέσα στο κεφάλι μου και δεν τον ακούω καν...νιώθω vary το σώμα μου και έχω μια μόνιμη νευρικότητα..θέλω να κλάψω και δη μπορώ...
σας παρακαλώ αν κάποιος μπει στον κόπο να διαβάσει ότι έγραψα θα εκτιμούσα αφάνταστα να μου πει την γνώμη του.γιατί εγώ δεν αναγνωρίζω πια τι είμαι πια είμαι και τι πρέπει να κάνω νιώθω χαμένη ...σας ευχαριστώ πολύ............
14-06-2011, 02:47 #14
Sinistra, διάβασα το μήνυμα σου και καταλαβαίνω πόσο άσχημα αισθάνεσαι. Είναι φανερό ότι η μητέρα σου έχει κάνει τραγικά λάθη στο μεγάλωμα σου και είναι φυσικό να αισθάνεσαι πικραμένη. Ανάλογες συμπεριφορές είχε και η μητέρα μου πολλές φορές χωρίς όμως να καταλαβαίνει την βαρύτητα των όσων λέει και κάνει. Δεν καταλάβαινε ότι με πλήγωνε. Γι' αυτό θα ήθελα να σε ρωτήσω, μήπως πιστεύεις ότι και η δική σου δεν το αντιλαμβάνεται; Θα ήταν καλή ιδέα να προσπαθήσεις να κάνεις μια ήρεμη συζήτηση μαζί της και να της δείξεις ότι είναι απαραίτητο να επισκεφτείς ψυχολόγο αφού κύρια αιτία είναι η ίδια και η σχέση της με τον πατέρα σου. Πρόσεχε όμως πως θα της μιλήσεις γιατί ίσως οξύνεις και άλλο την κατάσταση. Μάλλον φοβάται να παραδεχθεί ότι έχεις κατάθλιψη. Ακόμα και αν δεν το δεχτεί, εσύ θα πρέπει να το κάνεις γιατί είναι για το καλό σου. Αν δεν έχεις χρήματα μπορείς ν' απευθυνθείς σε υπηρεσία του δήμου όπου υπάρχουν ψυχολόγοι. Απ' ότι βλέπω έχεις μεγάλη εξάρτηση από την μητέρα σου και αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Καμιά κοπέλα στην ηλικία των 20 δεν ζητάει την έγκριση της μητέρας της για να κάνει έρωτα, βρίσκεσαι σε μία ηλικία που επιβάλλεται ν' αποφασίζεις μόνη σου τι θα κάνεις στην ζωή σου και αυτό είναι το κύριο ζητούμενο τώρα. Αν δεν επαναστατήσεις τώρα μετά θα είναι πολύ αργά ν' αλλάξεις τα πράγματα αφού και εσύ η ίδια θα έχεις συνηθίσει να σε διαφεντεύει και θα καταλήξεις ένα άβουλο πλάσμα. [B]Γι' αυτό πρόσεξε αυτό το σημείο γιατί είναι πολύ σημαντικό.[B]Με την γιαγιά σου ποια είναι η σχέση σου; μπορείς να στηριχτείς σ' εκείνη για βοήθεια; Επειδή έχει καιρό που έγραψες το θέμα, υπάρχει κάποια αλλαγή στην ζωή σου τώρα;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...